Vapir Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Θα είχε πλάκα πάντως π.χ να τον βάλουν στο κλουβί με τον παρακάτω " μπούλη " Θα έβγαινε ολόκληρος ο Adkins ; It's a pole Ψαξτο λιγο παραπανω κ θα εχεις την απαντηση
Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Antwni Και εγω οταν ημουν στην ηλικία σου (πριν απο πολλά χρόνια δηλαδή ) ήμουν σαν εσένα οποτε σε καταλαβαίνω οτι δύσκολο να πάρεις κιλά . Σημερα άκουγα μια συνέντευξη ενος ελληνα μπόντι μπιλτερ που ελεγε οτι το μεγαλύτερο λαθος που εκανε οταν ξεκίνησε ειναι οτι δεν έτρωγε αρκετα ,οποτε το ειπες και μονος σου. Αν προσπαθήσεις σίγουρα θα τα καταφέρεις . Ευχαριστώ. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Πριν καιρό είχα διάθεση να κάνω πολλά γεύματα, να έχω ένα πρόγραμμα κλπ. Τώρα είμαι φλου. μόνο εγώ πρόσεξα τον δίχρωμο σβέρκο ; :P Adon1s, είναι αλήθεια, ότι είναι πολύ δύσκολο να το προσέξει κανείς. Ήμουν τότε Πάσχα στο χωριό και κάηκα στα χέρια. Η φωτο είναι κάπου στα μέσα-προς τέλη Μαϊου και είμαι με 3 μπάνια αλλά δεν φαίνεται. σε μερικούς θα έπρεπε να σας δώσω λίγη απ την όρεξη μου για μάσα , να δείτε πως θα βάζατε κιλά ^^ φάτε ρε , το φαΐ είναι υγεία , το φαΐ είναι ευτυχία αχχαχα Ε ντάξει...και το σεξ ευτυχία είναι. xD Από εσένα περίμενα παραπάνω κράξιμο. Σκέψου ότι από την οικογένεια εγώ είμαι μόνο ο "περίεργος" με το φαγητό. Έχω κάλο στον εγκέφαλο. Αλλά ισχύει αυτό που είπε ο mike. Την φωτο την ανέβασα επίτηδες, για να δείτε και έναν αδύνατο στο θέμα (ο πιο αδύνατος είμαι προφανώς) και να αυτοτρολλαριστώ ανάμεσα στα τούμπανα. Καλή συνέχεια. Thank you. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημητρα σου μιλανε αλλα δεν θελεις να ακουσεις. Κοψε το αεροβιο. Παραπονιεσαι για ποδια κι θα πας σε ανω κατω σωμα,οπου θα χει δυο φορες σκουοτ; θα φύγει η μια αερόβια εκείνης της μέρας και θα μπει ένα 10' αποθεραπεία. Θα μείνουν οι δύο πρωινές 30' και την άλλη στα πόδια ένα 15' - 20' χαλαρό ποδήλατο
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=vbd0PcXbUjs you define yourself.Only you. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 έχω και γω με βρακί και σουτιέν να βάλω 2
alex_000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ωραίος αλλά μας γάμησες λίγο τους λαιμούς. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δρω ξέρω τι θέμα έχει το φόρουμ όλες έτσι τις ανεβάζει Πρέπει να πέσω στα 75-77
Vapir Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ε ντάξει...και το σεξ ευτυχία είναι. xD Από εσένα περίμενα παραπάνω κράξιμο. Σκέψου ότι από την οικογένεια εγώ είμαι μόνο ο "περίεργος" με το φαγητό. Έχω κάλο στον εγκέφαλο. Αλλά ισχύει αυτό που είπε ο mike. Την φωτο την ανέβασα επίτηδες, για να δείτε και έναν αδύνατο στο θέμα (ο πιο αδύνατος είμαι προφανώς) και να αυτοτρολλαριστώ ανάμεσα στα τούμπανα. Καλή συνέχεια. Thank you. ευτυχία και το σεξ αλλα οι τελευταίες γκόμενες που νταραβερίστηκα δεν ήταν ο ορισμός της υγείας + ευτυχίας ,τουλάχιστον όχι της ψυχικής υγείας. ο καθένας με τις εμπειρίες του στο θέμα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τούμπανο ούτε έριξα κράξιμο για το αν είσαι αδύνατος η όχι, είπα αυτό που πιστεύω πως έχω όρεξη που μου περισσεύει και σε άλλους λείπει , μπορει να μπορώ να φάω σαν ζώο και να μπω σε καθαρό όγκο που θέλει κουβάδες φαγητό άνετα αλλα όταν κάνω cutting λείπαμε τους γύρω μου. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δήμητρα, το πήρες το στατικό ποδήλατο; ναι το πήρα ...
wizzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Προς τι τα αποσιωπητικά; Έκανες λίγα χιλιόμετρα ή ακόμα;
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Προς τι τα αποσιωπητικά; Έκανες λίγα χιλιόμετρα ή ακόμα; ταλαιπωρήθηκα στη συναρμολόγηση του και γενικά σκέφτομαι όταν με το καλό βγάλω κάποια λεφτά να το αντικαταστήσω με ποδήλατο spinning. έως τότε, ελπίζω να κάνει απλά τη δουλειά του Σόρρυ guys για την γελοία επεξεργασία, απλά κατέβασα παντελόνι και φωτογραφήθηκα. Η ανάλυση είναι οικτρή, σόρρυ και πάλι. Υπάρχουν και βλάκες ανάμεσά μας, οπότε ένας λόγος παραπάνω που δν μπήκα καν στον κόπο να βάλω μαγιό και να ανεβάσω φώτο. 17
alex_000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δρω ξέρω τι θέμα έχει το φόρουμ όλες έτσι τις ανεβάζει Πρέπει να πέσω στα 75-77 εγώ προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο. Αν θέλεις παραπάνω γράμμωση και στα 80 θα είναι οκ. Από 83 στα 75 θα μείνεις μισός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις