Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χαζος θαταν :)

Το λοιπόν,

Καλά πάμε

18% λίπος - χαοτικές διαφορές όσο περνά ο καιρός.

Τουλάχιστον αύξηση κατά 50% στα βάρη.

Έχω θέμα στασιμότητας στους κοιλιακούς βάζω και βάρη αυξάνω επαναλήψεις αλλά μόνο κούραση νιώθω και όχι το κάψιμο που θα ήθελα. Οι "προσευχές" στη τροχαλία θα έχουν αποτέλεσμα ; τις κάνει κανείς ; εντυπώσεις; άλλες ασκήσεις αποδοτικές να προτείνετε ?

Στο μποσού κάνεις;
Δημοσ.

Ωραίο σωματότυπο,καλογυμνασμένος,φοβερός ηθοποιός με καταπληκτική εκτέλεση των απαιτούμενων χορογραφιών .

Όλα αυτά απέχουν όμως από το να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένος πολεμιστής.

Θα είχε πλάκα πάντως π.χ να τον βάλουν στο κλουβί με τον παρακάτω " μπούλη "

Θα έβγαινε ολόκληρος ο Adkins ;

It's a pole :)

Πάντως, σύμφωνα με τη wikipedia, ο Adkins δεν είναι απλά ένας ηθοποιός που εκτελεί καταπλητικά χορογραφίες, αλλά εξασκεί πολεμικές τέχνες συστηματικά κι από μικρή ηλικία. Οπότε, στο υποθετικό σενάριο του κλουβιού με τον "μπούλη" (που δεν ξέρω ποιος είναι), δεν ξέρω εάν θα έβγαινε ολόκληρος ο Adkins, ο "μπούλης" πάντως δεν θα είχε και τόσο εύκολο έργο.

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπόν,

Καλά πάμε

18% λίπος - χαοτικές διαφορές όσο περνά ο καιρός.

Τουλάχιστον αύξηση κατά 50% στα βάρη.

Έχω θέμα στασιμότητας στους κοιλιακούς βάζω και βάρη αυξάνω επαναλήψεις αλλά μόνο κούραση νιώθω και όχι το κάψιμο που θα ήθελα. Οι "προσευχές" στη τροχαλία θα έχουν αποτέλεσμα ; τις κάνει κανείς ; εντυπώσεις; άλλες ασκήσεις αποδοτικές να προτείνετε ?

Πως ακριβως μετρηθηκες;

Μου φαινεται πολυ το 18

Δημοσ.

Γιατι ; φαινομαι λιγοτερο ;

με λιπομετρηση δερματικων πτυχων

Πως ακριβως μετρηθηκες;

Μου φαινεται πολυ το 18

Δημοσ.

Πιστευω ειμαι σε καλο επιπεδο !

Αν και με χαλανε οι ωμοι ακομη, ενω εχουν δυναμωσει παρα πολυ και εχουν γραμμωθει και "πρηστει" δεν εχουν το στρογγυλο σχημα που θα ηθελα

Τοσο πρεπει να ειναι απλα ειναι αδυνατος και σου φαινετε λιγοτερο

Δημοσ.

Πάντως, σύμφωνα με τη wikipedia, ο Adkins δεν είναι απλά ένας ηθοποιός που εκτελεί καταπλητικά χορογραφίες, αλλά εξασκεί πολεμικές τέχνες συστηματικά κι από μικρή ηλικία. Οπότε, στο υποθετικό σενάριο του κλουβιού με τον "μπούλη" (που δεν ξέρω ποιος είναι), δεν ξέρω εάν θα έβγαινε ολόκληρος ο Adkins, ο "μπούλης" πάντως δεν θα είχε και τόσο εύκολο έργο.

Ο Fedor Emelianenko είναι. Πόσταρα τον συγκεκριμένο γιατί σύμφωνα με τα σωματικά πρότυπα του macho,σκληρού μαμάω και δέρνω, δεν εντυπωσιάζει.

Στην πραγματικότητα όμως (μια που μιλάμε για ολοκληρωμένο μαχητή ) ελάχιστοι μπόρεσαν να τον κάνουν καλά στο πιο απαιτητικό fighting game....και φυσικά δεν ήταν ηθοποιοί

Δημοσ.

Αντώνη, φάε. Κι εμένα μου ρχεται να ξεράσω ώρες-ώρες αλλά αντί να σταματήσω, αυξάνω το φαί. Στην αρχή είναι δύσκολο αλλά μετά συνηθίζεις και θα δεις ότι θα ανοίξει η όρεξή σου.

Πλέον ρύθμισα τα γεύματα έτσι ώστε να παίρνω 200+ πρωτείνη από φαί και συμπληρώνω με σκουπ πρωτείνης οπότε και μούφα να είναι δε θα αλλάξει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ; φαινομαι λιγοτερο ;

με λιπομετρηση δερματικων πτυχων

Ε ναι.. αρκετα λιγοτερο..τουλαχιστον απο τη γωνια που ανεβασες..

εγω εδω ειμαι γυρω στο 12.50, με εκεινα τα ακριβα δερματοπρυχομετρα

http://prntscr.com/91ht87

Πωτς γενεν

Δημοσ.

με τις ασπρομαυρες δδεν φαινεσε καλα μαν

Δεν εχω την ιδια σε εγχρωμη(μαλλον την διεγραψα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...