TEOKOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Χαζος θαταν Το λοιπόν, Καλά πάμε 18% λίπος - χαοτικές διαφορές όσο περνά ο καιρός. Τουλάχιστον αύξηση κατά 50% στα βάρη. Έχω θέμα στασιμότητας στους κοιλιακούς βάζω και βάρη αυξάνω επαναλήψεις αλλά μόνο κούραση νιώθω και όχι το κάψιμο που θα ήθελα. Οι "προσευχές" στη τροχαλία θα έχουν αποτέλεσμα ; τις κάνει κανείς ; εντυπώσεις; άλλες ασκήσεις αποδοτικές να προτείνετε ? Στο μποσού κάνεις;
Jethro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Οχι, δεν εχει το τζιμ μποσου, σε παγκο με Γ Χαζος θαταν Στο μποσού κάνεις;
wizzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ωραίο σωματότυπο,καλογυμνασμένος,φοβερός ηθοποιός με καταπληκτική εκτέλεση των απαιτούμενων χορογραφιών . Όλα αυτά απέχουν όμως από το να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένος πολεμιστής. Θα είχε πλάκα πάντως π.χ να τον βάλουν στο κλουβί με τον παρακάτω " μπούλη " Θα έβγαινε ολόκληρος ο Adkins ; It's a pole Πάντως, σύμφωνα με τη wikipedia, ο Adkins δεν είναι απλά ένας ηθοποιός που εκτελεί καταπλητικά χορογραφίες, αλλά εξασκεί πολεμικές τέχνες συστηματικά κι από μικρή ηλικία. Οπότε, στο υποθετικό σενάριο του κλουβιού με τον "μπούλη" (που δεν ξέρω ποιος είναι), δεν ξέρω εάν θα έβγαινε ολόκληρος ο Adkins, ο "μπούλης" πάντως δεν θα είχε και τόσο εύκολο έργο. 1
Papakitou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το λοιπόν, Καλά πάμε 18% λίπος - χαοτικές διαφορές όσο περνά ο καιρός. Τουλάχιστον αύξηση κατά 50% στα βάρη. Έχω θέμα στασιμότητας στους κοιλιακούς βάζω και βάρη αυξάνω επαναλήψεις αλλά μόνο κούραση νιώθω και όχι το κάψιμο που θα ήθελα. Οι "προσευχές" στη τροχαλία θα έχουν αποτέλεσμα ; τις κάνει κανείς ; εντυπώσεις; άλλες ασκήσεις αποδοτικές να προτείνετε ? Πως ακριβως μετρηθηκες; Μου φαινεται πολυ το 18
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι τυχαιος ο αντκινς.Απλα ο αλλος ηταν δολοφονος και πολυ σκληρος.Καλη μαχη.
Jethro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ; φαινομαι λιγοτερο ; με λιπομετρηση δερματικων πτυχων Πως ακριβως μετρηθηκες; Μου φαινεται πολυ το 18
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τοσο πρεπει να ειναι απλα ειναι αδυνατος και σου φαινετε λιγοτερο
Jethro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πιστευω ειμαι σε καλο επιπεδο ! Αν και με χαλανε οι ωμοι ακομη, ενω εχουν δυναμωσει παρα πολυ και εχουν γραμμωθει και "πρηστει" δεν εχουν το στρογγυλο σχημα που θα ηθελα Τοσο πρεπει να ειναι απλα ειναι αδυνατος και σου φαινετε λιγοτερο
TEOKOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πάντως, σύμφωνα με τη wikipedia, ο Adkins δεν είναι απλά ένας ηθοποιός που εκτελεί καταπλητικά χορογραφίες, αλλά εξασκεί πολεμικές τέχνες συστηματικά κι από μικρή ηλικία. Οπότε, στο υποθετικό σενάριο του κλουβιού με τον "μπούλη" (που δεν ξέρω ποιος είναι), δεν ξέρω εάν θα έβγαινε ολόκληρος ο Adkins, ο "μπούλης" πάντως δεν θα είχε και τόσο εύκολο έργο.Ο Fedor Emelianenko είναι. Πόσταρα τον συγκεκριμένο γιατί σύμφωνα με τα σωματικά πρότυπα του macho,σκληρού μαμάω και δέρνω, δεν εντυπωσιάζει.Στην πραγματικότητα όμως (μια που μιλάμε για ολοκληρωμένο μαχητή ) ελάχιστοι μπόρεσαν να τον κάνουν καλά στο πιο απαιτητικό fighting game....και φυσικά δεν ήταν ηθοποιοί
yannis27gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αντώνη, φάε. Κι εμένα μου ρχεται να ξεράσω ώρες-ώρες αλλά αντί να σταματήσω, αυξάνω το φαί. Στην αρχή είναι δύσκολο αλλά μετά συνηθίζεις και θα δεις ότι θα ανοίξει η όρεξή σου. Πλέον ρύθμισα τα γεύματα έτσι ώστε να παίρνω 200+ πρωτείνη από φαί και συμπληρώνω με σκουπ πρωτείνης οπότε και μούφα να είναι δε θα αλλάξει κάτι. 1
Papakitou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ; φαινομαι λιγοτερο ; με λιπομετρηση δερματικων πτυχων Ε ναι.. αρκετα λιγοτερο..τουλαχιστον απο τη γωνια που ανεβασες.. εγω εδω ειμαι γυρω στο 12.50, με εκεινα τα ακριβα δερματοπρυχομετρα http://prntscr.com/91ht87 Πωτς γενεν
Jethro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 με τις ασπρομαυρες δδεν φαινεσε καλα μαν Δεν εχω την ιδια σε εγχρωμη(μαλλον την διεγραψα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις