master1992g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εμενα με κανει εντυπωση το οτι μονο 2 στις 10 πλενονται (=κανουν μπανιο) μετα τη γυμναστικη. Βλεπω διαφορες που βγαινουν απο την αιθουσα μετα τα προγραμματα μουσκεμα, η μπλουζα να εχει αλλαξει χρωμα και το μαλλι κολλημενο,μπαινουν αποδυτηρια και σε 3 λεπτα τις βλεπεις με το μπουφαν να ειναι στην εξοδο. Δεν ειμαι μικροβιοφοβικος η οτιδηποτε αλλο,το αναποδο μαλιστα.Αλλα το να φευγω απο το γυμναστηριο με τον ιδρωτα επανω το εχω πολυ μιχ μιχ . Εγώ πάλι ρε φίλε απορώ πως την παλεύουν όλοι όσοι κάνουν μπάνιο στο τζυμ , δυο βδομάδες άντεξα να το κάνω. Αυτό που κάθε φορά πριν πάς πρέπει να ετοιμάσεις : κάλτσες,βρακί,μπλούζα, φόρμα,πετσέτα. Μετά μόλις γυρίσεις να βγάλεις την πετσέτα γιατί άμα την αφήσεις μουχλιάζει, να βγάλεις επίσης τα ρούχα από τον σάκο γιατί θα βρωμίσει ιδρωτίλα. Και μετά άμα θες να βγείς έξω, άντε ξανά άλλαζε ρούχα, και μη μου πεις θα τα πάρεις να αλλάξεις στο τζυμ, θα πάρεις μαζί και παπούτσια ,κολώνια, μπουφάν και ζελέ-πηλό για τα μαλλια? Το πολύ πολύ αν είσαι πολύ ιδρωμένος να σκουπιστείς με μια πετσέτα και να αλλάξεις μια μπλούζα. Και μπάνιο στο σπίτι μετά το φαγητό για περισσότερα gainz... 1
Mikeasdf Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάλι ρε φίλε απορώ πως την παλεύουν όλοι όσοι κάνουν μπάνιο στο τζυμ , δυο βδομάδες άντεξα να το κάνω. Αυτό που κάθε φορά πριν πάς πρέπει να ετοιμάσεις : κάλτσες,βρακί,μπλούζα, φόρμα,πετσέτα. Μετά μόλις γυρίσεις να βγάλεις την πετσέτα γιατί άμα την αφήσεις μουχλιάζει, να βγάλεις επίσης τα ρούχα από τον σάκο γιατί θα βρωμίσει ιδρωτίλα. Και μετά άμα θες να βγείς έξω, άντε ξανά άλλαζε ρούχα, και μη μου πεις θα τα πάρεις να αλλάξεις στο τζυμ, θα πάρεις μαζί και παπούτσια ,κολώνια, μπουφάν και ζελέ-πηλό για τα μαλλια? Το πολύ πολύ αν είσαι πολύ ιδρωμένος να σκουπιστείς με μια πετσέτα και να αλλάξεις μια μπλούζα. Και μπάνιο στο σπίτι μετά το φαγητό για περισσότερα gainz... Το κανουν παρα πολλα ατομα στο γυμναστηριο μου αυτο.Ειναι επισης ενοχλητικο να κυκλοφορει ο αλλος γυμνος και να περναει κολλητα σου με το ματζαφλαρι του ενω εχει ποσο χωρο παραπερα.Το κανουν και γεροι, απαισιο.
master1992g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν κατακρίνω αυτόν που το κάνει ούτε έχω κάποιο πρόβλημα με το να κυκλοφορεί γυμνός, απλά απορώ που βρίσκουν την όρεξη για όλη αυτή την διαδικασία.Αυτό με τους γέρους ισχύει, αλλά τι να κάνουμε...
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 .Ειναι επισης ενοχλητικο να κυκλοφορει ο αλλος γυμνος και να περναει κολλητα σου με το ματζαφλαρι του ενω εχει ποσο χωρο παραπερα.Το κανουν και γεροι, απαισιο. Πώς είπατε; Μπάνιο στο gym;;; AΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...! 1
yannis27gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οι γυναίκες είναι πράγματι πιο βρώμικες από τους άντρες. Στο φροντιστήριο μου έχω ξεχωριστές τουαλέτες και στις κοριτσίστικες γίνεται το έλα να δεις. Το πιο χαρακτηριστικό είναι πώς αν κάποιος κάνει κάποια βρωμιά, αν είναι στις αγορίστικες ο επόμενος θα τρέξει να μου το πει για να το καθαρίσουμε ενώ στις γυναικείες θα συνεχίσουν τη δουλειά τους ανενόχλητες. Ήταν μεγάλο σοκ όταν το ανακάλυψα πριν χρόνια καθώς νόμιζα ότι τα κορίτσια είναι εκείνα τα νεραιδένια πλάσματα που βγάζουν χρωματιστά συννεφάκια αντί για πορδές Μπίχλα φίλε, πολύ μπίχλα!
margaritagr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ντροπη σημερααααα . Εκανα ενα σετ πιεσεις για τρικεφαλους με τη μπαρα (8κ) βαση του καινουριου προγραμματος και κοντεψα ν απαθω εγκεφαλικο Ηταν απο πανω μου η γυμναστρια ουτε αυτη δε το πιστευε οτι θα ζοριζομουν τοσο. Ετρεμαν τοσο τα χερια μου που λιγο ακομα και θα μου πεφτε στο κεφαλι Ιδρωσα, ζαλιστηκα ολα μαζι Την αφησαμε σαν ασκηση προς το παρον Πολυ κακο πραγμα η αποχη!!! Τον ιουλιο αυτη την ασκηση την εβγαζα μια χαρα. Ενταξει δε πειραζει, τωρα που ειδα ποσο μου τη σπαει το μετα, δε παιζει να ξαναφησω τα βαρη τοσο διαστημα. 1
wizzy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, εσείς που τρέχετε σαν τα ζαρκάδια (Spect~, Μαργαρίτα κτλ), έχετε άποψη για τις κάλτσες συμπίεσης (compression socks); Κάνουν δουλειά; Με έχει "ταράξει" ένας φίλος συν-ποδηλάτης να πάρουμε γιατί - λέει - κάνουν πολύ καλή δουλειά μετά την ποδηλασία, στην αποκατάσταση των μυών. Το σκέφτομαι, αλλά θέλω την άποψή σας.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Να τρεχα ακόμα Καλά θα ήταν. Είναι διαφορετικες οι κάλτσες για την προπόνηση και άλλες για μετά την προπόνηση. Αυτές κατά τ διάρκεια βοηθάνε Γιατί κυκλοφορεί καλύτερα το αίμα και Επίσης παραμένουν λίγο πιο ξεκουραστοι οι μυς Γιατί μένουν πιο σταθεροί και δεν χτυπάνε από δω και από εκεί. Για της μετά δεν ξέρω αλλά κάτι θα κάνουν πιστεύω 1
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 νιώθω κομμάτια και έχω να κάνω προπόνηση από τη Παρασκευή.... νιώθω πολύ σκληρό το σώμα μου, έντονα πιασμένο και τους μύες να πονάνε. Κουδουνάκι υπερπροπόνησης; τι να κάνω ???? να βγω off εβδομάδα τελείως ???
Mau-Maus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 βαλτον να σου κανει καλο δυνατο μασαζακι - και ξεκουράσου 2 αντε 3 μερες ! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 βαλτον να σου κανει καλο δυνατο μασαζακι - και ξεκουράσου 2 αντε 3 μερες ! δλδ να γειώσω τη σημερινή προπόνηση; και να ξεκινήσω από Πέμπτη ??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις