TEOKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ακου φάση , πριν λιγο καιρο στην προετοιμασία του για τον αγωνα παει σε ενα σταδιο στην γλυφάδα για τρέξιμο και αρχιζει τους γύρους .. ηταν κατι τύποι που δεν το ξέραν και μολις τον βλέπουν και ξεκινάει τον πρώτο γυρω σαν τρελλος (μιλάμε παει με 17-18 ταχύτητα) λενε ''400 αρι θα κανει θα σταματήσει'' συνεχίζει αυτος σαν τρελλος , λένε ''οκ 800αρης θα ειναι!'' ε μεχρι που έτρεχε ετσι μια ωρα σε αυτον τον ρυθμο και τους έφυγε ο κώλος !! μιλάμε τον χαζεύουν ολοι οταν τρεχει , δεν υπάρχει ο ρυθμός που δινει .. πέρυσι ειχε βγει 15ος συνολικά με τους αραπαδες με όλους μεσα , φέτος 8ος ! εγω τον πειράζω , του λεω σήμερα (ενώ έχει περάσει κατι χιλιάδες κόσμου) ''μλκ 7 άτομα για πρωινό σε εχουν'' χχαχααχαχ ΧΑΧΑ Από την Κρήτη είναι ο φίλος σου ; 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 έχεις κατασκηνώσει εντός γυναικείων αποδυτηρίων φίλτατε;;;;; Οχι, απλα εξω τα κανουν ολα αυτα.
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Οχι, απλα εξω τα κανουν ολα αυτα. έξω από το γυναικείο αποδυτήριο, αφού το έχει περπατήσει όλο με το γυμνό της πόδι, φοράει το υπόδημα;;;;
Adon1s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εμενα με κανει εντυπωση το οτι μονο 2 στις 10 πλενονται (=κανουν μπανιο) μετα τη γυμναστικη. Βλεπω διαφορες που βγαινουν απο την αιθουσα μετα τα προγραμματα μουσκεμα, η μπλουζα να εχει αλλαξει χρωμα και το μαλλι κολλημενο,μπαινουν αποδυτηρια και σε 3 λεπτα τις βλεπεις με το μπουφαν να ειναι στην εξοδο. Δεν ειμαι μικροβιοφοβικος η οτιδηποτε αλλο,το αναποδο μαλιστα.Αλλα το να φευγω απο το γυμναστηριο με τον ιδρωτα επανω το εχω πολυ μιχ μιχ .
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εμενα με κανει εντυπωση το οτι μονο 2 στις 10 πλενονται (=κανουν μπανιο) μετα τη γυμναστικη. Βλεπω διαφορες που βγαινουν απο την αιθουσα μετα τα προγραμματα μουσκεμα, η μπλουζα να εχει αλλαξει χρωμα και το μαλλι κολλημενο,μπαινουν αποδυτηρια και σε 3 λεπτα τις βλεπεις με το μπουφαν να ειναι στην εξοδο. Δεν ειμαι μικροβιοφοβικος η οτιδηποτε αλλο,το αναποδο μαλιστα.Αλλα το να φευγω απο το γυμναστηριο με τον ιδρωτα επανω το εχω πολυ μιχ μιχ . ξεντύνομαι, σκουπίζω με την πετσέτα που έχω για αυτή τη περίπτωση το σώμα μου, βάζω καθαρό μπλουζάκι, στεγνώνω μαλλί με το σεσουάρ και φεύγω. Πάω να πιω το σκουπ μου και να απολαύσω το καυτό μπάνιο στο καλό μου το σπιτάκι ..... 4
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εμενα με κανει εντυπωση το οτι μονο 2 στις 10 πλενονται (=κανουν μπανιο) μετα τη γυμναστικη. Βλεπω διαφορες που βγαινουν απο την αιθουσα μετα τα προγραμματα μουσκεμα, η μπλουζα να εχει αλλαξει χρωμα και το μαλλι κολλημενο,μπαινουν αποδυτηρια και σε 3 λεπτα τις βλεπεις με το μπουφαν να ειναι στην εξοδο. Δεν ειμαι μικροβιοφοβικος η οτιδηποτε αλλο,το αναποδο μαλιστα.Αλλα το να φευγω απο το γυμναστηριο με τον ιδρωτα επανω το εχω πολυ μιχ μιχ . Πλακα πλακα εγω βλεπω ελαχιστους να κανουν ντουζ μετα τη γυμναστικη στο γυμναστηριο. Βασικα ουτε εγω κανω, αλλαζω μπλουζα που εχω μονο για αυτη τη φαση, αμαξι και ντουζακι στο σπιτι μου, βαριεμαι να χανω χρονο. Ετσι κι αλλιως δεν κανω και καμια κοινωνικη επαφη στο μεταξυ
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ενα καπουτσινο και εννιαα φακελακια στεβια, παω γυμναστηριο, ω ναι το ακουσαμε κι αυτο
Mikeasdf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εμενα με κανει εντυπωση το οτι μονο 2 στις 10 πλενονται (=κανουν μπανιο) μετα τη γυμναστικη. Βλεπω διαφορες που βγαινουν απο την αιθουσα μετα τα προγραμματα μουσκεμα, η μπλουζα να εχει αλλαξει χρωμα και το μαλλι κολλημενο,μπαινουν αποδυτηρια και σε 3 λεπτα τις βλεπεις με το μπουφαν να ειναι στην εξοδο. Δεν ειμαι μικροβιοφοβικος η οτιδηποτε αλλο,το αναποδο μαλιστα.Αλλα το να φευγω απο το γυμναστηριο με τον ιδρωτα επανω το εχω πολυ μιχ μιχ . Καποιοι (including me) δε θελουν να χανουν τις ανεσεις του σπιτιου τους.Ασε που η αποσταση ειναι 5-10 λεπτα απο το σπιτι 2
*nenya* Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μπανακι στο γυμναστήριο δεν βολεύει μωρέ. Να κουβαλαω ξερωγω μαζί και shampoo/conditioner και αφρόλουτρο και πετσέτα μπάνιου και σαγιονάρες και body lotion; Ε όχι. Επιστροφή στο σπίτι και εκεί ένα καυτό μπάνιο απόλαυση. Επίσης, μερικές δεν ιδρώνουμε btw 2
Adon1s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Οκ, δεκτο αυτο το περι ανεσεως και δε το σκεφτηκα γιατι και στο σπιτι ντουζιερα εχω οποτε δεν παιζει αραγμα σε μπανιερα :Ρ Αλλα ενταξει, προσωπικα βρισκω απειρη απολαυση και χαλαρωση το μπανιο κατευθειαν ζεστος οπως εισαι,γιαυτο και δε το παραμελω εκει. Ασε που απαξ κ γυρισω ιδρωμενος στο σπιτι θα βαρεθω απειρα να κανω μπανιο,παιζει να κατσω και κανα 1,5ωρο μεχρι να μπω. Μια και καλη εκει και τελος. Επισης επιβεβαιωθηκα για την αισθηση του κρυου παιδια. Οσες φορες αθλομουνα Φθινωπορο-Χειμωνα, δεν κρυωνα και δεν αρρωσταινα . Ηδη το βλεπω απο τωρα, ολοι γυρω ειναι με μπουφαν,με κασκολ και με δερματινα και εγω βγαινω με ζακετα,οτιδηποτε παραπανω θα το βαλω μονο κ μονο λογω περιστασεως. Προχθες βραδυ πχ που βγηκα γυρισα με το μπουφαν στο χερι.Το πρωι π βγαζω το σκυλο βολτα ειμαι με.βερμουδα και φουτερ και ολα καλα. Ενταξει,βοηθαει το οτι ειμαι και λιγο χοντροπετσος. 4
Mikeasdf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το μονο που ειναι καλυτερο στο γυμναστηριο ειναι οτι εχει απειρο καυτο νερο ενω στο σπιτι εχουμε ταχυθερμαντηρα και δε μπορει να φτασει το "καυτο".Κατα τ'αλλα ντουζιερα κ στα 2
margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγω οταν ειμαι πολυ κουρασμενη αλλαζω μπλουζα για να μη βγω με την ιδρωμενη και κρυωσω, και παω σπιτι και κανω το μπανιο μου. Κι αυτο γιατι με το ζεστο νερο χαλαρωνω και μετα απλα θελω να σαπισω Αλλιως μερες που τη παλευω , κανω εκει το μπανιο μου
bosei Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ποτέ μπάνιο στο gym. Βασικά μόνο τα χέρια μου πλένω πολύ καλά γιατί σιχαίνομαι μετά που θα ακουμπάω το τιμόνι στο αμάξι. Ενα καπουτσινο και εννιαα φακελακια στεβια, παω γυμναστηριο, ω ναι το ακουσαμε κι αυτο Πωωωωω εκεί παίρνεις μία αηδιασμένη φάτσα, λες δεν μπορεί... Ο κολλητός αραιά και που κάνει το εξής καραγκιοζολίκι. Ζητάει αναπτύρα κοπέλα και θα πει με ανεβασμένο το μπάσο της φωνής "Ε δεν έχουμε, (και έμφαση στο) ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ. Κάθε φορά θέλω να ανοίξει να με καταπιεί η γη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις