Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακου φάση , πριν λιγο καιρο στην προετοιμασία του για τον αγωνα  παει σε ενα σταδιο στην γλυφάδα για τρέξιμο και αρχιζει τους γύρους  .. ηταν κατι τύποι που δεν το ξέραν και μολις τον βλέπουν και ξεκινάει τον πρώτο γυρω σαν τρελλος (μιλάμε παει με 17-18 ταχύτητα) λενε ''400 αρι θα κανει θα σταματήσει'' συνεχίζει αυτος σαν τρελλος , λένε ''οκ 800αρης θα ειναι!''

ε μεχρι που έτρεχε ετσι μια ωρα σε αυτον τον ρυθμο και τους έφυγε ο κώλος !! μιλάμε τον χαζεύουν ολοι οταν τρεχει , δεν υπάρχει ο ρυθμός που δινει  ..

πέρυσι ειχε βγει 15ος συνολικά με τους αραπαδες με όλους μεσα , φέτος 8ος  !

εγω τον πειράζω , του λεω σήμερα (ενώ έχει περάσει κατι χιλιάδες κόσμου)  ''μλκ 7 άτομα για πρωινό σε εχουν'' χχαχααχαχ

• Like 9
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πολυς πολυς κοσμος και φετος!! Το κακο μ αυτον τον αγωνα ειναι οτι γινεται πολυ πρωι και ξυπνας χαραματα. την ωρα δε που περιμενεις στην εκκινηση δεν εχει ανεβει και ο ηλιος και κρυωνεις φούλ. Εμεις καναμε προθερμανση ολη η ομαδα μαζι κ μετα πηγαμε ο καθενας στο μπλοκ του. Εγω ημουν με την κολλητη μου και συνεχως προσπαθουσα να κουνιεμαι γιατι ειχα ζεσταθει απ τη προθερμανση κ μετα δε μπορουςα να κατσω ακινητη στον αερα!

Ειναι ομορφο να βλεπεις ανθρωπους απ ολο τον κοσμο να ερζονται να τιμουν εναν αγωνα στη χωρα σου.

Αυτοι που μου τη δινουν ειναι οι διαφοροι ηλιθιοι σελεμπριτιζ που ερχονται μονο και μονο για να φανουν.

Με λιγες εξαιρεσεις οι αλλοι ειναι γλαστρες...ηρθε ξερω γω η τηλεμαγειρισσα κ δε μπορουσε να παρει τα ποδια της.. Ενω η Πετρουλακη , αξιοπρεπεστατη.

Γενικα η οργανωση ειναι πολυ καλη, στο μεσο της διαδρομης στο 5ρι, δινουν νερα και powerade. Στον τερματισμο ειχε νερα, χυμους, μπαρες, μπανανες. Εγω ηπια το powerade (ενα σφηνακι) στο σταθμο, και στο τελος εφαγα τη μπανανα.

Γυρω στα 2χλμ μ επιασε το γονατο μου, μπροστα απ το Χιλτον σταματησα πηγα στην ακρη, αλλα λεω εφτασα μεχρι εδω, δε θα σταματησω.

Γενικα κουραςτηκα πολυ, ενιωσα οτι ο οργανισμος μου κλαταρε. Αν και εκανα διατασεις μολις τελειωσα, η δεξια μου γαμπα ειναι αρκετα σφιγμενη. Θεωρω πως τα 40' για μενα ηταν πολυ καλος χρονος και σιγουρα καλυτερος απ ο,τι περιμενα.

Μπορει και περυσι να μην ειχα προπονηθει ιδιαιτερως στο τρεξιμο αλλα ειχα περασει πολυ δυνατες προπονησεις για το λιτζιον. Φετος επεσα στα βαθια κατευθειαν, αλλα δε το μετανιωνω.

Παντως το σωμα μου, τα ποδια μου δηλαδη, δειχνουν οτι δεν ειναι για τρεξιμο. Δυστυχως μεχρι να φυγουν τελειως οι ενοχλησεις και να περασει καιρος, πρςπει να το παρω αποφαση. Και δεν εχει και νοημα να τα ζοριζω ετσι..

Αυριο θα κατσω να ξςκουραστω και απο Τριτη θα ξεκινησω παλι. Βαρη και πισινα. Αφου ειναι το μονο αεροβιο που δεν ενοχλει.

Και διαδρομο θα κανω κανα γρηγορο περπατημα καθε χ μερες.

Καταληγοντας, να πω οτι αυτο που μενει ειναι οτι περα απο το σωμα, τεραστιο ρολο παιζει το μυαλο. Αν εισαι αδυναμος πνευματικα, Δε θα κανεις τιποτα σπουδαιο!!! Νομος αυτο και γενικοτερα αλλα και στον αθλητισμο.

Μπραβο Μαργαριταρονι  δυναμη.

Καλα ο φιλος του Μαους   αναμενομενο ειναι turbo .

• Like 2
Δημοσ.

Μπος απλα τα λαστιχα μην τα πάρεις στο κεντρο θα νομιζουν οτι θα κρεμαστείς. Θα στα παρουν.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κορυφαίο πως μια απλή φράση σε πάει πίσω αυτόματα στην νοοτροπία στρατού (για όσους έχουν πάει). 

Για 5 δευτερόλεπτα με έστειλες πάλι μέσα 

• Like 6
Δημοσ.

Στο πάνω βίντεο είναι στα 83 κιλά, σπάει το ρεκόρ του μεγάλου Ed Coan (επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια...) .

Στο κάτω βίντεο είναι στα 100 κιλά. Κάνει και άρση βαρών, όχι μόνο power lifting.

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κορυφαίο πως μια απλή φράση σε πάει πίσω αυτόματα στην νοοτροπία στρατού (για όσους έχουν πάει).

Για 5 δευτερόλεπτα με έστειλες πάλι μέσα

Ετσι ειναι...

Σημερα στο τελος εκανα πιεσεις με κλειστη λαβη καιι μετα κωπηλατικη στο μηχανημα, μου ελεγε αφηνεις και ανοιγεις φτερα, τι λες λεω τωρα.

Ηταν διπλα μου και την εκανε νοητα. Πανω απο σαραντα κιλα δεν μπορεσα να βαλω, παιζει ρολο οτι ειχα κουρασει χερια,αλλα εκεινη τη ωρα ενιωθα οτι δεν μπορω να τραβηξω ετσι.

• Moderators
Δημοσ.

Είσαι φλώρος λιβε για αυτο :-P

Έχεις δύναμη απλά το σώμα σου έχει Προσαρμόστει σε αλλού είδους προπόνηση. Σε λίγο καιρό θα σαι κομπλέ

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αυτο το εχω καταλαβει(για την δυναμη λεω), γιατι πιανομαι σε σημεια που δεν πιανομουν.

Θα στρωσει που θα παει.

Αλλο να κανει μια ασκηση νομίζοντας οτι την εκτελεις σωστα, αλλο να την κανεις σωστα οπου καποιος σου το δειχνει.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες καμιά εντύπωση για βάρη στο σπίτι versus gym? 

Για εμένα όπως έχω πει η διαφορά είναι χαοτική υπέρ του gym, εσύ είδες διαφορά?

Δημοσ.

Μπος απλα τα λαστιχα μην τα πάρεις στο κεντρο θα νομιζουν οτι θα κρεμαστείς. Θα στα παρουν.

Ναι το έχω υπόψιν μου. 

Δημοσ.

Διαφορα ειδα αλεξ παντου, στην ευκολια, στις ιδιες ασκησεις, παντου. Το κλιμα μου αλλαζει την ψυχολογια.

Ακομα και στην εκτελεση.

Καλα τα βιντεακια να τα βλεπεις, να πηγαινεις μετα να εκτελεις, αλλα μεγαλο συν να εχεις την εκτελεση λαιβ.

Το μονο διαφορετικο ειναι με τους αλτηρες, νομιζω στο γυμναστηριο παιρνω πχ τπυς δεκακιλους σπιτι μπορει να εκανα πιο κατω, δεν ξερω γιατι.

Υ.Γ καταλαβα οτι οι γυναικες ειναι πιο βρώμικες απο μας.

Ολοι σχεδον οι άντρες αλλαξια, πετσετα, γυναικες οτι να ναι, χωρις πετσετες να γυρναει το μυαλο του γυμναστη, η αλλη βγαινει απο τα αποδυτηρια, μονο με τις κάλτσες της να παει να βαλει τα παπούτσια της.

Εντυπωση μου εκανε σημερα ενα παλικαρι οπου γραφτηκε. 135 κιλα. Θελω να χασω σιγα σιγα. Φανηκε αποφασισμενος, μονο που τον ειδα να κανει γυμναστική, ειπα θα το συνεχισει ή θα τα παρατησει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Διαφορα ειδα αλεξ παντου, στην ευκολια, στις ιδιες ασκησεις, παντου. Το κλιμα μου αλλαζει την ψυχολογια.

Ακομα και στην εκτελεση.

Καλα τα βιντεακια να τα βλεπεις, να πηγαινεις μετα να εκτελεις, αλλα μεγαλο συν να εχεις την εκτελεση λαιβ.

Το μονο διαφορετικο ειναι με τους αλτηρες, νομιζω στο γυμναστηριο παιρνω πχ τπυς δεκακιλους σπιτι μπορει να εκανα πιο κατω, δεν ξερω γιατι.

Ολοι σχεδον οι άντρες αλλαξια, πετσετα, γυναικες οτι να ναι, χωρις πετσετες να γυρναει το μυαλο του γυμναστη, η αλλη βγαινει απο τα αποδυτηρια, μονο με τις κάλτσες της να παει να βαλει τα παπούτσια της.

Εντυπωση μου εκανε σημερα ενα παλικαρι οπου γραφτηκε. 135 κιλα. Θελω να χασω σιγα σιγα. Φανηκε αποφασισμενος, μονο που τον ειδα να κανει γυμναστική, ειπα θα το συνεχισει ή θα τα παρατησει.

νταξει θηριο εσυ με την σκεψη λες και εχει αλλη επιλογη :P

• Like 3
Δημοσ.

έχεις κατασκηνώσει εντός γυναικείων αποδυτηρίων φίλτατε;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...