Mau-Maus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο Μαργαριτονι!! -------------------------------------------------------------------------------------------- RIGAS KOSTAS Άνδρας - 1977 - GRE - adidas Running 5χλμ 17:2710χλμ 35:0415χλμ 52:5120χλμ 1:15:0225χλμ 1:30:2130χλμ 1:49:4035χλμ 2:08:2340χλμ 2:25:59τερμα 2:33:10 Respect .. 11
TEOKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο Μαργαριτονι!! -------------------------------------------------------------------------------------------- RIGAS KOSTAS Άνδρας - 1977 - GRE - adidas Running 5χλμ 17:27 10χλμ 35:04 15χλμ 52:51 20χλμ 1:15:02 25χλμ 1:30:21 30χλμ 1:49:40 35χλμ 2:08:23 40χλμ 2:25:59 τερμα 2:33:10 Respect .. 8ος από όλο αυτό το πορωμένο λεφούσι που έτρεχε ; Άθλος!Απλά συγχαρητήρια!!!! Μαργαρίτα έτρεξες ε; Συγχαρητήρια.Γράψε εντυπώσεις ! 2
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ρε φίλε μπομπερ με αυτά που τρως στο άλλο νήμα πάει τσάμπα η προσπάθεια εδώ, δεν την λυπάσαι?? ~~~~~~~ Σταβι είσαι κορμάκι γι αυτό σε κλειδωνε μέσα ο άλλος ε?? Πάντως όταν πήγαινες γυμναστήριο και έκανες όποιο όργανο έβρισκες πάνω κάτω καμιά 10 φορές, μην φανταστείς ότι γυμνάζοσουν, την ώρα σου πέρναγες και νόμιζες ότι έκανες γυμναστική, και καθόλου να μην πήγαινες το ίδιο σώμα θα έχεις! ~~~~ Μπος δεν είπα ότι δεν τα έχεις τα 100, είπα ότι είναι μια χαρά κιλά δεν είναι καθόλου λίγα. δεν το πιστεύω αυτό, γενικά το σώμα γυμνάζεται, ακόμα κι αν κουβαλάς καθημερινά τα ψώνια απο το σουπερ, ή αν παίρνεις τα μωρά σου αγκαλία, ή να κάνεις κάποια χειρονακτική δουλειά. Άλλωστε το γυμναστήριο δεν ειναι παρά μια ανθρώπινη εφεύρεση για να εξισορροπήσει τον καθιστικό τρόπο ζωής, Ο άνθρωπος έχει κατασκευαστεί για να κυνηγάει και να τρέχει. Ουσιαστικά το γυμναστήριο είναι ένας πολύ τεχνιτός και αφύσικος τρόπος να γυμναστεί ο άνθρωπος, αλλά είναι πια απαραίτητος αφού ο άνθρωπος εργάζεται σε γραφεία και κάθεται το περισσότερο της μέρας. 3
Mau-Maus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 8ος από όλο αυτό το πορωμένο λεφούσι που έτρεχε ; Άθλος! Απλά συγχαρητήρια!!!! Μαργαρίτα έτρεξες ε; Συγχαρητήρια.Γράψε εντυπώσεις ! Και η φαση ειναι πως του την εχει δώσει , νιώθει οτι τα πήγε χάλια, ηθελε να κατεβεί απο τα 2.30 !! οκ ειναι μηχανή , στη προπόνηση δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις ούτε με ποδήλατο που λεει ο λογος Έκανε και τα καθιερωμένα πούσαψ ε; πάντα ----- σταβι το ιδιο λεμε ! στο γυμναστήριο εκανες την άσκηση που θα έκανες στην καθημερινότητα σου , τίποτε διαφορετικό ! μην σε απασχολεί μια χαρά κορμάκι έχεις 3
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ----- σταβι το ιδιο λεμε ! στο γυμναστήριο εκανες την άσκηση που θα έκανες στην καθημερινότητα σου , τίποτε διαφορετικό ! μην σε απασχολεί μια χαρά κορμάκι έχεις νομίζω καταλαβαίνω πως το λες, και καμιά φορά σκέφτομαι να δοκιμάσω τις ασκήσεις όπως πρέπει για να δω το αποτέλεσμα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 νομίζω καταλαβαίνω πως το λες, και καμιά φορά σκέφτομαι να δοκιμάσω τις ασκήσεις όπως πρέπει για να δω το αποτέλεσμα. Ακριβώς αυτό - τώρα με έπιασες .. 1
Votritis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μου ήρθαν εχθές τα λάστιχα που είχα παραγγείλει(και ειχε προτείνει ο Μαου) http://www.intersport.gr/pd/energetics-fitness-tube-210361-49431.htm?lang=el&path=-153114353&color=2326 ,κανουν καλη "δουλεια" ,για εμενα που θελω να κρατηθώ λιγο σε φόρμα μέχρι να ξανα αρχίσω βάρη την άνοιξη ειναι μια χαρα. 2
thomasG4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μου ήρθαν εχθές τα λάστιχα που είχα παραγγείλει(και ειχε προτείνει ο Μαου) http://www.intersport.gr/pd/energetics-fitness-tube-210361-49431.htm?lang=el&path=-153114353&color=2326 ,κανουν καλη "δουλεια" ,για εμενα που θελω να κρατηθώ λιγο σε φόρμα μέχρι να ξανα αρχίσω βάρη την άνοιξη ειναι μια χαρα. Παρήγγειλα και εγώ τα ίδια χθες. Για τις ασκήσεις που τα χρειάζομαι πρέπει να είναι ιδανικά.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να τους ζητήσω ποσοστά μπορείς να κανεις 1 εκατομμύριο ασκήσεις με αυτα , ειναι οτι πρέπει για το σπιτι , θα σας βοηθήσουν πολυ ! 1
bosei Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πλάκα πλάκα θα πάρω κι εγώ κανένα να πάρω στο στρατό να κάνω 2
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μαργαρίτα έτρεξες ε; Συγχαρητήρια.Γράψε εντυπώσεις !Πολυς πολυς κοσμος και φετος!! Το κακο μ αυτον τον αγωνα ειναι οτι γινεται πολυ πρωι και ξυπνας χαραματα. την ωρα δε που περιμενεις στην εκκινηση δεν εχει ανεβει και ο ηλιος και κρυωνεις φούλ. Εμεις καναμε προθερμανση ολη η ομαδα μαζι κ μετα πηγαμε ο καθενας στο μπλοκ του. Εγω ημουν με την κολλητη μου και συνεχως προσπαθουσα να κουνιεμαι γιατι ειχα ζεσταθει απ τη προθερμανση κ μετα δε μπορουςα να κατσω ακινητη στον αερα! Ειναι ομορφο να βλεπεις ανθρωπους απ ολο τον κοσμο να ερζονται να τιμουν εναν αγωνα στη χωρα σου. Αυτοι που μου τη δινουν ειναι οι διαφοροι ηλιθιοι σελεμπριτιζ που ερχονται μονο και μονο για να φανουν. Με λιγες εξαιρεσεις οι αλλοι ειναι γλαστρες...ηρθε ξερω γω η τηλεμαγειρισσα κ δε μπορουσε να παρει τα ποδια της.. Ενω η Πετρουλακη , αξιοπρεπεστατη. Γενικα η οργανωση ειναι πολυ καλη, στο μεσο της διαδρομης στο 5ρι, δινουν νερα και powerade. Στον τερματισμο ειχε νερα, χυμους, μπαρες, μπανανες. Εγω ηπια το powerade (ενα σφηνακι) στο σταθμο, και στο τελος εφαγα τη μπανανα. Γυρω στα 2χλμ μ επιασε το γονατο μου, μπροστα απ το Χιλτον σταματησα πηγα στην ακρη, αλλα λεω εφτασα μεχρι εδω, δε θα σταματησω. Γενικα κουραςτηκα πολυ, ενιωσα οτι ο οργανισμος μου κλαταρε. Αν και εκανα διατασεις μολις τελειωσα, η δεξια μου γαμπα ειναι αρκετα σφιγμενη. Θεωρω πως τα 40' για μενα ηταν πολυ καλος χρονος και σιγουρα καλυτερος απ ο,τι περιμενα. Μπορει και περυσι να μην ειχα προπονηθει ιδιαιτερως στο τρεξιμο αλλα ειχα περασει πολυ δυνατες προπονησεις για το λιτζιον. Φετος επεσα στα βαθια κατευθειαν, αλλα δε το μετανιωνω. Παντως το σωμα μου, τα ποδια μου δηλαδη, δειχνουν οτι δεν ειναι για τρεξιμο. Δυστυχως μεχρι να φυγουν τελειως οι ενοχλησεις και να περασει καιρος, πρςπει να το παρω αποφαση. Και δεν εχει και νοημα να τα ζοριζω ετσι.. Αυριο θα κατσω να ξςκουραστω και απο Τριτη θα ξεκινησω παλι. Βαρη και πισινα. Αφου ειναι το μονο αεροβιο που δεν ενοχλει. Και διαδρομο θα κανω κανα γρηγορο περπατημα καθε χ μερες. Καταληγοντας, να πω οτι αυτο που μενει ειναι οτι περα απο το σωμα, τεραστιο ρολο παιζει το μυαλο. Αν εισαι αδυναμος πνευματικα, Δε θα κανεις τιποτα σπουδαιο!!! Νομος αυτο και γενικοτερα αλλα και στον αθλητισμο. 12
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σε ποιά μέρα να βάλω του κοιλιακούς; (κάνω 6 μερο σπλίτ) Επίσης να κάνω στην ρωμαική, σε μηχάνημα, σε στρώμα, μπροστινούς, πλάγιους τί απ όλα;
margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Να συμπληρωσω κατι ακομα.. Στεναχωριεμαι καπως γοατι θα χα τη δυνατοτητα να με προπονει η Αθανασια Τσουμελεκα. Συνεργαστηκαμε περυσι, πριν παρω αποφαση οτι...δε μπορω (ακομα) να τ ακολουθησω σοβαρα και σημερα ακομα που μας εκανε προθερμανση...ειναι αλλο πραγμα ρε παιδια να σου μιλα ενας τετοιος ανθρωπος!!! Σου μεταδιδει ηρεμια και σιγουρια. Πραγματικα κριμα να χανω τετοια ευκαιρια αλλα υπαρχουν και χειροτερα 1
TEOKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καταληγοντας, να πω οτι αυτο που μενει ειναι οτι περα απο το σωμα, τεραστιο ρολο παιζει το μυαλο. Αν εισαι αδυναμος πνευματικα, Δε θα κανεις τιποτα σπουδαιο!!! Νομος αυτο και γενικοτερα αλλα και στον αθλητισμο. Φοβερή εμπειρία και πόσο σωστός ο επίλογος! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση εκεί που λές ότι πάει τέλειωσα δεν αντέχω άλλο , να πεισμώνεις τρελά και να σκάει η αδρεναλίνη,να πλημμυρίζει ενδορφίνες το κεφάλι, κάνοντας το σώμα σου πύραυλο και την ψυχή σου ευτυχισμένη ! Και η φαση ειναι πως του την εχει δώσει , νιώθει οτι τα πήγε χάλια, ηθελε να κατεβεί απο τα 2.30 !! οκ ειναι μηχανή , στη προπόνηση δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις ούτε με ποδήλατο που λεει ο λογος Χαχα τι λέει ο τρελλός! Τι να πουν κάτι Γιαπωνέζοι Robocop που έχουμε στο ξενοδοχείο που δουλεύω. Είχαν κάνει προετοιμασία Αστροναύτη,είχαν τρέξει σε όλους τους Μαραθώνιους παγκόσμια και ούτε στην 50αδα δεν μπήκαν... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις