kogba Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εγω που κανω τα 90 6αρι γιατι οταν μπαινω στα 100 ειναι σαν να εχει 300 κιλα η μπαρα και δε μπορω να τα σηκωσω? Κωλοψυχολογια.. Την επόμενη φορά που θα είσαι ξεκούραστος και έτοιμος, δες αυτό πριν πας για πάγκο, να πωρωθείς λίγο. Κάνε και με κλειστή λαβή πάγκο(άνοιγμα ώμων), όχι πάντα την ίδια λαβή(αυτό ισχύει για οποιαδήποτε άσκηση, δεν είναι καλό να συνηθίζεις αποκλειστικά σε κάτι συγκεκριμένο)
Mikeasdf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Με το ανοιγμα ωμων δεν τα παω καλα στον παγκο, χτυπαει Προσπαθω να δουλεψω αυτο με τα φτερα.
kogba Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοείς, σε ενοχλεί ο ώμος με κλειστή λαβή, ή ότι βάζεις λίγα κιλά;
Mikeasdf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ο ωμος οταν ανοιγω στο κατεβασμα.Με βολευει να κανω tuck in τους αγκωνες δηλαδη λιγο.
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ο ωμος οταν ανοιγω στο κατεβασμα.Με βολευει να κανω tuck in τους αγκωνες δηλαδη λιγο. πέρα των pull ups, τα δικά μου φτερά #$%#@%$@# με standing pull downs και narrow seatead lever row machine. άντε έλα στο γυμναστήριο μου που έχεις μια βδομάδα δωρεάν να κάνουμε προπόνηση
Mikeasdf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 πέρα των pull ups, τα δικά μου φτερά #$%#@%$@# με standing pull downs και narrow seatead lever row machine. άντε έλα στο γυμναστήριο μου που έχεις μια βδομάδα δωρεάν να κάνουμε προπόνηση Τι ωρες πας και ποιες μερες? Ψηνομαι να ερθω καμια φορα να κανουμε ποδια
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Τι ωρες πας και ποιες μερες? Ψηνομαι να ερθω καμια φορα να κανουμε ποδια Παρασκευή μέρα ποδιών μου (Δευτέρα - Τετάρτη-Παρασκευή- Κυριακή) ώρα 14.30 με 15.00 (το αργότερο που μπαίνω είναι 16.30 σε έκτακτες περιπτώσεις) σημειωτέον; Χρόνια πολλά για αύριο!!! έχω #$#@ να μαγειρεύω για το πάρτυ του αδερφού μου 1
Mikeasdf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Παρασκευή μέρα ποδιών μου (Δευτέρα - Τετάρτη-Παρασκευή- Κυριακή) ώρα 14.30 με 15.00 (το αργότερο που μπαίνω είναι 16.30 σε έκτακτες περιπτώσεις) σημειωτέον; Χρόνια πολλά για αύριο!!! έχω #$#@ να μαγειρεύω για το πάρτυ του αδερφού μου Καμια Κυριακη μονο γιατι τις αλλες μερες θα εχω σχολη μεσημερι-απογευμα. Σ'ευχαριστω! 1
yannis27gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Η Δήμητρα ποστ παρά ποστ πετάει κι ενα €@$. Κακό κορίτσι...
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα Το πηραμε και φετος! 40' 2' περισσοτερα απο περυσι. Πολυ ικανοποιημενη ποναω παντου βεβαια χαχα 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις