Liverpool89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ναι οκ, δτασιμοτητα δεν ειδα γιατι ακολουθω και το ένστικτό μου μερικες φορες στην προπονηση. Πχ μπορει στο upper1 να κανω σουπερ σετ να προστεσω μια ασκηση που κανονικα δεν θα το εκανα.
bosei Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα έμενα όπως είσαι με ό,τι έξτρα drop και super set βάζεις καμία φορά.
Liverpool89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Και γω τωρα αυτο σκεφτηκα, αυτη την εβδομαδα πηγα συντηρητικά γιατι ημουν λιγο νουμπ με τις μπαρες, κιλα. Απο αυτη νομιζω θα ξεκαθαρισει το πραγμα. Δοκιμασα την τραπ μπαρ που ειπα οτι θα την καθιερωσω. Τα πιασιματα που νιωθω τωρα ειναι σε μερη του σωματος που δεν τα χω ξανανιωσει 1
gon1332 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έχετε να προτείνετε κανένα online μαγαζί για foam για μασάζ;
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έχετε να προτείνετε κανένα online μαγαζί για foam για μασάζ; από ebay αγγλίας είχα πάρει το δικό μου. πολύ καλό και οικονομικό εχθές προπόνηση πλάτης και καπάκι σήμερα προπόνηση ποδιών έπειτα από ξενύχτι το deload φώναζε σήμερα ... παρόλο που έριξα στα βρεφικά μου κιλά και αύξησα σε 12αρες reps, ο κώλος μου ακόμα πονάει
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλυτερα να το αφηνες για αυριο.. αύριο δεν θα προλαβαίνω να $#%# οπότε για να μη γειωθεί έπεσα σε deload... κλαίω τώρα, αλλά θα επανέλθω
kogba Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έχω ένα συνάδελφο που έκανε άρση βαρών. Του είπα για την τεχνική που βλέπω σε βίντεο με push press(δεν το συζητώ καν για jerk, ακόμα δυσκολότερο), π.χ. το βιντεάκι με την τύπισσα που κάνει έυκολα push press με 60 κιλά ενώ αμφιβάλλω αν μπορεί να τα πιέσει έστω και μια φορά.Του λέω: "αν βάζει αυτή 60, εγώ δηλαδή πόσα θα έπρεπε να βάλω με σωστό push press;;;;" ........................Μου λέει: "είναι θέμα εξάσκησης, παίρνει πολύ καιρό στην αρχή μέχρι να μάθεις σωστά την άσκηση, από μερικούς μήνες μέχρι και 1-2 χρόνια με άδεια μπάρα (ή και ελαφρύ ξύλο, αν ακόμα και το βάρος της μπάρας εμποδίζει την σωστή εκτέλεση) . Φυσικά, με τα χρόνια τελειοποιείται και η τεχνική, αλλά θέλει και κάποιον να σε επιβλέπει. Τα κιλά θα έρθουν αργότερα.Γιατί δεν αρχίζεις και εσύ να προπονείς το push press; Μόνο με το βάρος της μπάρας, για όσο καιρό σου πάρει . Σε μια δεύτερη ή και τρίτη προπόνηση που δεν υπάρχει ζόρι, να συνηθίσεις τη σωστή εκτέλεση.Κάνε το ίδιο και με τη λαβή της μπάρας στο μπροστινό κάθισμα, λυγισμένοι καρποί, στήριγμα στους ώμους, αγκώνες ψηλά." Άρχισα ήδη σήμερα. Το καλό είναι που μου πρότεινε καμιά φορά να κάνουμε προπόνηση μαζί(είναι λίγο περίεργα τα ωράρια, αλλά θα το παλέψουμε), για να με δει από κοντά...επίσης ξέρει τι καλούδια έχω στο σπίτι μου και θέλει και αυτός να δοκιμάσει κάποια πράγματα. 1
gon1332 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 @dimitra_m3 Είναι λίγο δύσκολο για αγορά από εξωτερικό. Ποιο έχεις εσύ και πόσο το πήρες μήπως το ψάξω αλλού;
wizzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 @gon1332: Από καταστήματα Intersport ή/και Sports Direct, αν έχεις κοντά σου. Ένα Londonsdale που έχω, φτηνό και αποτελεσματικό, το πήρα από το Sports Direct.
gon1332 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ελλάδα δεν έχουμε Sports Direct. Αν είχαμε πλούσιο θα το έκανα. Μπορούμε να παραγγείλουμε από έξω πράγματα; Ξέρουμε;
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Σκληρος παγκος (via Reddit): sorriez για το semioff 4
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Σκληρος παγκος (via Reddit): sorriez για το semioff Κανεις και βαρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις