Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που κανω τα 90 6αρι γιατι οταν μπαινω στα 100 ειναι σαν να εχει 300 κιλα η μπαρα και δε μπορω να τα σηκωσω? :mad:

Κωλοψυχολογια..

Μπορεί να είναι αυτό που σου λέει ο Μάνος!

Ο γενικός κανόνας πάντως στον ίσιο πάγκο είναι όταν φορτώνουμε 10 κιλά πέφτουμε 3επαναλήψεις! Από την στιγμή δηλαδή που έχουμε την δύναμη να βγάλουμε 9 φορές τα 70 πχ τότε έχουμε σίγουρα 6 φορές τα 80, 3φορές τα 90 και μονή τα εκατό! Αυτό είναι το φυσιολογικό, είναι κανόνας δεν αλλάζει!

Εσύ δηλαδή αφού έχεις την δύναμη να κάνεις 6 φορές τα 90 δεν γίνεται να μην έχεις 2-3 τα εκατό.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δοκιμασε και κατι αλλο μαζι με τον μυ σοκαρεις και το νευρικο συστημα οταν ανεβαζεις κιλα βαλε εναν απο πισω ξεκολα τα και κρατα τα πανω 2-3 δευτερολεπτα να προσαρμοστει το νευρικο σου συστημα.Αστα ξαναδοκιμασε μαζι με τον αλλον να βγαλεις εστω μια επαναληψη.Ειναι και εγκεφαλικο θεμα.

τα δικα μ εχουν λιπος.
Στα standing pull dowm απλα ξεσκιζονται. Ωστοσο το λιπος λιπος

Δοκιμασε να κοψεις αυτο το ρημαδι το αεροβιο που σου ειπα και θα χεις παραπανω ενταση στα βαρη και ποιο αναβολικο περιβαλον συνολικα.Θελεις χρονο προφανως και επιμονη.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο συμφωνα με αυτα που εχω δει.Ο μαους ισως ξερει καλυτερα με την καθημερινη επαφη του με τοσα σωματοτυπα και οργανισμους.

• Like 5
Δημοσ.

Οποιος παθει κατι ας με παρει τηλ ρε 693.......Αυτη ειναι γυμναστικη ,κουβαλα 84 κιλα ανθρωπο απο τον πατο  μεσα στην θαλασσα μεχρι εξω στην παραλια 4 φορες .

post-237837-0-82827100-1446822856_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Ωραίος! Φώτη έχεις κόψει καλά η μου φαίνεται??

Κατι κανω ρε φιλε   ειμαι στα 4.5  pack :)

Eσενα σε ειδα μας ξεφτιλισες παλι .

• Like 1
Δημοσ.

διαλειμματική υψηλής έντασης και σε σταθερό ρυθμό μου ακούγεται οξύμωρο. 

στο μεταερόβιο μου χρησιμοποιούσα μέτρια έντασης με όχι σταθερό HR εκεί δλδ που ήμουν 110 το ανέβασα μέχρι και 130-140. 

γενικά, παίζω με τους παλμούς μου. 

δεν είμαι κατά του HIIT πρωτοκόλλου απλά είδα ότι σε μένα δεν είχε αποτέλεσμα. 

αν δίνω λέει, narrow seated lever row χτύπησα 140 hr νιώθω κομμάτια την πλάτη μου σήμερα

να δω πως θα κάνω bsq και rdl, νιώθω κομμάτια. 

τώρα δίνω όλο μου το είναι στα βάρη 

και το πρωί κάνω το αερόβιο μου με τη τσίμπλα στο μάτι. 

για να δούμε πως θα κυλήσει. 

Ερωτηση, τους παλμους τους παρακολουθεις για καποιο λογο υγειας ή για την ζωνη καυσης λιπους..;

Γιατι ζωνη καυσης λιπους δεν υπαρχει

Δημοσ.

Εχει ακτίνες Χ ο Maus. Δεν τον εμπόδισε το ολόσωμο καταδυτικό

Καλά κορόιδευε εσύ χάχα

Πάντως χωρίς πλάκα φίλε, βλέπω τον άλλο~άλλη από κοντά και υπολογίζω πόσα κιλά είναι με απόκλιση συν πλην το πολύ 1-2 κιλά! Ειδικά οι γκομενιτσες παθαίνουν πλάκα πως βρίσκω τα κιλά τους!

Ζυγαριά είναι το μάτι μου..

• Like 5
Δημοσ.

Ερωτηση, τους παλμους τους παρακολουθεις για καποιο λογο υγειας ή για την ζωνη καυσης λιπους..;

Γιατι ζωνη καυσης λιπους δεν υπαρχει

για την κ!#$α μου και το βλέπω σαν παιχνίδι που μου διασκεδάσει το αερόβιο και με φτιάχνει στα βάρη 

• Like 1
Δημοσ.

πρωτο 5ρι σημερα...47'. :-D  :-D  κουραση και πονος παντου αλλα ενα καλο πατημα με το foam απ τη φιλη μου, μ ισιωσε. :D για να δουμε το δευτερο την Κυριακη...

δημητρα μου θυμιζεις τον παντελη (ξερεις εσυ) που τπυ λεγαν ολοι να μειωσει αεροβιο ;)

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι δυο κοπελες στο γυμναστηριο.

Κανουν ενα.σετ καθονταιι, παει ο γυμναστης λεει δεν θα καθεστε ετσι, θελω να ειστε σε εγρηγορση.

Η μια του λεει δεν θελω βαρη να μην παρω ογκο φοβαμαι, λαθος της απανταει ακους μου φωναζει εμενα, κι ενα τονο να σηκωσουμε εδω, ολα ειναι η διατροφη που θα κανεις. Τις ειπε τι πρεπει να τρωνε .

Τα μυικα κιλα χτιζονται με τροφη

πυρηνική φυσική το χετε κάνει.... 

και κομπλάρετε κι εμάς τους υπόλοιπους, όχι τίποτα άλλο αλλά σκέφτομαι ότι οταν πηγαίνω στο γυμναστήριο παίζει να τα κάνω όλα λάθος και να λένε, "τι κάνει η μαλακισμενη?"

εγώ πάω στα όργανα ούτε είμαι και σίγουρη τι γυμνάζει ακριβώς το καθένα, ούτε πως λέγεται το όργανο, ούτε πως λέγεται η άσκηση που κάνω, απλά εκεί και βάζω κάποια λίγα κιλά και τα ανεβοκατεβάζω καμιά δεκαπενταριά φορές για 3-4 φορές... κάτι τέτοιο είδα και τους άλλους να κάνουν.

Παρόλαυτα μια χαρά γυμνάστικα τα 4 χρόνια που έκανα όργανα.

να

η φωτό τραβήχτηκε, μάλιστα, 2 χρόνια μετά που ειχα σταματήσει την εντατική γυμναστική 

10934087_10152585369126643_3816996228814

Προσοχή

NSFW

(γυμνά γυναικεία οπίσθια)

(επειδή λέγατε για σκοινάκι το θυμήθηκα)

6718163.gif

η καλύτερη γυμναστική!

• Like 10
Δημοσ.

Δοκιμασε και κατι αλλο μαζι με τον μυ σοκαρεις και το νευρικο συστημα οταν ανεβαζεις κιλα βαλε εναν απο πισω ξεκολα τα και κρατα τα πανω 2-3 δευτερολεπτα να προσαρμοστει το νευρικο σου συστημα.Αστα ξαναδοκιμασε μαζι με τον αλλον να βγαλεις εστω μια επαναληψη.Ειναι και εγκεφαλικο θεμα.

Δοκιμασε να κοψεις αυτο το ρημαδι το αεροβιο που σου ειπα και θα χεις παραπανω ενταση στα βαρη και ποιο αναβολικο περιβαλον συνολικα.Θελεις χρονο προφανως και επιμονη.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο συμφωνα με αυτα που εχω δει.Ο μαους ισως ξερει καλυτερα με την καθημερινη επαφη του με τοσα σωματοτυπα και οργανισμους.

Κατι περιεργο νιωθω οταν ερχεται η ωρα να τα κανω, σαν να αποδυναμωνομαι τελειως.Θα το δοκιμασω και αυτο που ειπες σιγουρα οταν ξαναρχισω τον οριζοντιο γιατι τωρα εδω και 2 μηνες κανω μονο επικλινη.

Τα τρικεφαλα μου δεν εχουν αντοχη νομιζω.Ενω δινουν καλα στην αρχη σε θεμα δυναμης, μετα απο το 3ο-4ο σετ ειναι εκτος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...