yannis27gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αυτός επειδή έχει τρέλα ~και λεφτά~ πάει και τρέχει σχεδόν σε όλους τους μαραθώνιους. Πριν κάτι μήνες έχασε τον μαραθώνιο του Βερολίνου επειδή αρρώστησε λίγες μέρες πριν και ενώ είχε ξεσκιστεί στην προετοιμασία. Δεν την ξανά πατάει λέει, αυτόν τον αγώνα δεν τον χάνει με τίποτα. Αλεξ thanks φίλε. Τι τον ευχαριστείς ρε; Η φώτο είπε ότι του άρεσε, όχι εσύ. Ήταν καθαρά καλλιτεχνική άποψη. 3
TEOKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βρε τι μου θυμίζει Τελικά καθένας με το άθλημά του... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πηγή για αυτό; η καλύτερη πηγή και απόδειξη είναι το ίδιο σου το σώμα γενικά από όσα έχω διαβάσει για τον συγκεκριμένο σωματότυπο που αποθηκεύει εύκολα λίπος και καίει δύσκολα, μπορείς να το επιβεβαίωσεις από την ηλεκτρονική αρθρογραφία. συν ότι είμαι γυναίκα και βάζω πολύ δύσκολα μυική μάζα, είδα, το καλοκαίρι συγκεκριμένα, ότι το σώμα μου προτιμάει να κάψει το μυικό γλυκογόνο από ότι το λίπος. γενικά στο αερόβιο μου πάντα βλέπω παλμούς και σύμφωνα με αυτά κινούμε. τώρα ξεκινάω πρωινό αερόβιο 30' να δούμε πως θα προχωρήσει.... όσο προπονείσαι τόσο περισσότερο μαθαίνεις το σώμα σου και πως αυτό ανταποκρίνεται. αυτή είναι η άποψη μου τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι. 3
bosei Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Pr σήμερα στο πάγκο (με παύση), 85 κιλά για 7 reps. Ναι γενικά πολύ λίγα κιλά αλλά βελτιώνεται. Γενικά σε αυτό τον κύκλο ο πάγκος πηγαίνει καλύτερα από όλα τα άλλα lifts. Τέλος, μετά από αυτό το pr και 3 σετ προηγουμένως των 3 reps, έκανα 4 reps πάγκο με κλειστή λαβή με παύση sτα 80 κιλά και πέταξαν, κυριολεκτικά...σαν να έκανα με σκέτη μπάρα. Στην τελευταία rep έκανα παύση 5 sec μπας και δυσκολέψει αλλά @@...Πάλι πέταξε. 5
Mau-Maus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τι τον ευχαριστείς ρε; Η φώτο είπε ότι του άρεσε, όχι εσύ. Ήταν καθαρά καλλιτεχνική άποψη.Κάνεις λάθος φίλε!Έκρυψα την φάτσα, η φώτο αυτομάτως είναι καλή! Τέλος ~~~~~~ Μπος έχεις 7 τα 85, οπότε έχεις 3 φορές τα 95 και σίγουρα 1 τα 100! δεν είναι καθόλου λίγα τα κιλά..
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 η καλύτερη πηγή και απόδειξη είναι το ίδιο σου το σώμα γενικά από όσα έχω διαβάσει για τον συγκεκριμένο σωματότυπο που αποθηκεύει εύκολα λίπος και καίει δύσκολα, μπορείς να το επιβεβαίωσεις από την ηλεκτρονική αρθρογραφία. συν ότι είμαι γυναίκα και βάζω πολύ δύσκολα μυική μάζα, είδα, το καλοκαίρι συγκεκριμένα, ότι το σώμα μου προτιμάει να κάψει το μυικό γλυκογόνο από ότι το λίπος. γενικά στο αερόβιο μου πάντα βλέπω παλμούς και σύμφωνα με αυτά κινούμε. τώρα ξεκινάω πρωινό αερόβιο 30' να δούμε πως θα προχωρήσει.... όσο προπονείσαι τόσο περισσότερο μαθαίνεις το σώμα σου και πως αυτό ανταποκρίνεται. αυτή είναι η άποψη μου τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι. Γενικά προτιμάμε το είδος προπόνησης που βλέπουμε ότι εχει καλύτερα αποτελέσματα πάνω μας. Σε αυτό έχεις δίκιο. Τώρα γενικά, σπάνια θα βρεις αναφορές ότι η HIIT καταστρέφει τη μυική μάζα, όταν γίνεται σωστά. Ίσα ίσα είναι πιο καλή σε σχέση με την κλασσική αερόβια που κρατάει 30 λεπτά και είναι σε σταθερό ρυθμό, σε αυτό το τομέα. Βάζει το μεταβολισμό σε fat burning mode και καις περισσότερες θερμίδες τις επόμενες ώρες όσο ξεκουράζεται ο οργανισμός, χωρίς να καταστρέφει μυικό ιστό. Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά και είχες αυτό το αποτέλεσμα. Μήπως έκανες περισσότερες απο 2-3 φορές την εβδομάδα; Επίσης πρέπει να γίνεται στις μέρες που δεν έχεις βάρη, αλλιώς θα υπάρχει υπερπροπόνηση που προκαλεί καταστροφή της μυικής μάζας. Και εννοείτε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 20 λεπτά. Ανάλογα την ένταση και το επίπεδο κάποιου μπορεί να είναι και μικρότερη σε διάρκεια.
manzah80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 η καλύτερη πηγή και απόδειξη είναι το ίδιο σου το σώμα γενικά από όσα έχω διαβάσει για τον συγκεκριμένο σωματότυπο που αποθηκεύει εύκολα λίπος και καίει δύσκολα, μπορείς να το επιβεβαίωσεις από την ηλεκτρονική αρθρογραφία. συν ότι είμαι γυναίκα και βάζω πολύ δύσκολα μυική μάζα, είδα, το καλοκαίρι συγκεκριμένα, ότι το σώμα μου προτιμάει να κάψει το μυικό γλυκογόνο από ότι το λίπος. γενικά στο αερόβιο μου πάντα βλέπω παλμούς και σύμφωνα με αυτά κινούμε. τώρα ξεκινάω πρωινό αερόβιο 30' να δούμε πως θα προχωρήσει.... όσο προπονείσαι τόσο περισσότερο μαθαίνεις το σώμα σου και πως αυτό ανταποκρίνεται. αυτή είναι η άποψη μου τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι. Εσυ ειδικα δεν πρεπει να κανεις καθολου αεροβια αλλοιως μυικη μαζα δεν θα δεις ουτε την δευτερα παρουσια.Κοφτην και δωστα ολα στα βαρη.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τώρα γενικά, σπάνια θα βρεις αναφορές ότι η HIIT καταστρέφει τη μυική μάζα, όταν γίνεται σωστά. Ίσα ίσα είναι πιο καλή σε σχέση με την κλασσική αερόβια που κρατάει 30 λεπτά και είναι σε σταθερό ρυθμό, σε αυτό το τομέα. Βάζει το μεταβολισμό σε fat burning mode και καις περισσότερες θερμίδες τις επόμενες ώρες όσο ξεκουράζεται ο οργανισμός, χωρίς να καταστρέφει μυικό ιστό. διαλειμματική υψηλής έντασης και σε σταθερό ρυθμό μου ακούγεται οξύμωρο. στο μεταερόβιο μου χρησιμοποιούσα μέτρια έντασης με όχι σταθερό HR εκεί δλδ που ήμουν 110 το ανέβασα μέχρι και 130-140. γενικά, παίζω με τους παλμούς μου. δεν είμαι κατά του HIIT πρωτοκόλλου απλά είδα ότι σε μένα δεν είχε αποτέλεσμα. Εσυ ειδικα δεν πρεπει να κανεις καθολου αεροβια αλλοιως μυικη μαζα δεν θα δεις ουτε την δευτερα παρουσια.Κοφτην και δωστα ολα στα βαρη. αν δίνω λέει, narrow seated lever row χτύπησα 140 hr νιώθω κομμάτια την πλάτη μου σήμερα να δω πως θα κάνω bsq και rdl, νιώθω κομμάτια. τώρα δίνω όλο μου το είναι στα βάρη και το πρωί κάνω το αερόβιο μου με τη τσίμπλα στο μάτι. για να δούμε πως θα κυλήσει.
manzah80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα κανεις καν αεροβιο αυτο σου λεω κοφτο σου ειναι αχρηστο και αρνητικο την δεδομενη στιγμη
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 διαλειμματική υψηλής έντασης και σε σταθερό ρυθμό μου ακούγεται οξύμωρο. στο μεταερόβιο μου χρησιμοποιούσα μέτρια έντασης με όχι σταθερό HR εκεί δλδ που ήμουν 110 το ανέβασα μέχρι και 130-140. γενικά, παίζω με τους παλμούς μου. δεν είμαι κατά του HIIT πρωτοκόλλου απλά είδα ότι σε μένα δεν είχε αποτέλεσμα. Δεν με κατάλαβες. Λέω ότι η HIIT είναι καλύτερη απο τη κλασσική αερόβια, επειδή δεν έχει συνεχή σταθερό ρυθμό επί 30 λεπτά. Δίνει μεγαλύτερο boost στο μεταβολισμό, λόγω της πιο μικρής διάρκειας και της υψηλότερης έντασης.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δεν με κατάλαβες. Λέω ότι η HIIT είναι καλύτερη απο τη κλασσική αερόβια, επειδή δεν έχει συνεχή σταθερό ρυθμό επί 30 λεπτά. Δίνει μεγαλύτερο boost στο μεταβολισμό, λόγω της πιο μικρής διάρκειας και της υψηλότερης έντασης. τον ρυθμό πως τον αντιλαμβάνεσαι; μέσω HR ?
kogba Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Pr σήμερα στο πάγκο (με παύση), 85 κιλά για 7 reps. Ναι γενικά πολύ λίγα κιλά αλλά βελτιώνεται. Γενικά σε αυτό τον κύκλο ο πάγκος πηγαίνει καλύτερα από όλα τα άλλα lifts. Τέλος, μετά από αυτό το pr και 3 σετ προηγουμένως των 3 reps, έκανα 4 reps πάγκο με κλειστή λαβή με παύση sτα 80 κιλά και πέταξαν, κυριολεκτικά...σαν να έκανα με σκέτη μπάρα. Στην τελευταία rep έκανα παύση 5 sec μπας και δυσκολέψει αλλά @@...Πάλι πέταξε. Πόσα δευτερόλεπτα κάνεις παύση, 1-2 δευτερόλεπτα ή απλά όσο χρειάζεται για να μην υπάρχει ανάκρουση; Μέσα από τα βίντεο powerlifting που είδα κάποια χρόνια πριν, εκτίμησα την αξία της παύσης. Βέβαια, στην αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο και αδιανόητο να υπάρχει μηδέν ανάκρουση από την μπάρα, αλλά με τον καιρό συνήθισα (δεν κάνω πάντα μεγάλη παύση, όσο χρειάζεται για να εξαφανίζεται η "βοήθεια") . Κάποια στιγμή, καθώς έχω και power rack, δοκίμασα τεχνικές που είδα σε κάτι βίντεο με ξεκίνημα-ξεκόλλημα από πλήρη στάση (με την μπάρα στο επιθυμητό επίπεδο) . Αρκετή διασκέδαση και μπορώ να πω με βοήθησε και αυτό με τη σειρά του(κάποιοι λένε ότι η πίεση από επίπεδο δεν προσομοιάζει καλά την κίνηση όπως το block[που επίσης δοκίμασα], αλλά εγώ δεν κατεβαίνω σε αγώνες και μου αρέσει πολύ η ποικιλία γιατί βαριέμαι και εύκολα τα ίδια και τα ίδια) .
Mikeasdf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Κάνεις λάθος φίλε! Έκρυψα την φάτσα, η φώτο αυτομάτως είναι καλή! Τέλος ~~~~~~ Μπος έχεις 7 τα 85, οπότε έχεις 3 φορές τα 95 και σίγουρα 1 τα 100! δεν είναι καθόλου λίγα τα κιλά.. Εγω που κανω τα 90 6αρι γιατι οταν μπαινω στα 100 ειναι σαν να εχει 300 κιλα η μπαρα και δε μπορω να τα σηκωσω? Κωλοψυχολογια..
manzah80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εγω που κανω τα 90 6αρι γιατι οταν μπαινω στα 100 ειναι σαν να εχει 300 κιλα η μπαρα και δε μπορω να τα σηκωσω? Κωλοψυχολογια.. Απο τρικεφαλα πως πας?
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Απο τρικεφαλα πως πας?τα δικα μ εχουν λιπος.Στα standing pull dowm απλα ξεσκιζονται. Ωστοσο το λιπος λιπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις