Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κοιλιά:

Ωραίος ο τύπος, αλλά ασχολήθηκε/ασχολείται σε ένα καλό (επαγγελματικό; ) επίπεδο. Ο μέσος αθλούμενος δεν νομίζω να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, χρειάζεται χρόνια για τα κατέχεις και να τα τελειοποιήσεις (για να μην μιλήσω καθολου για την δύναμη στο άνω σώμα και στα χέρια που στηρίζουν ακούραστα όλη την ώρα το σώμα για να κάνει ο άλλος κοιλιακούς) .

Για εμένα, κάτι τέτοιο είναι πιο βατό από όλους, με (πιθανόν)λίγο καιρό εξάσκησης:

https://www.youtube.com/watch?v=F8dWv0M1nNg

https://www.youtube.com/watch?v=bvVk2yMb-eU

Υ.Γ.: πώς στο καλό κάνεις τον σύνδεσμο να φαίνεται σαν βίντεο, όπως το δικό σου; Η παράθεση άλλου μηνύματος δεν αποκαλύπτει τον κώδικα που χρησιμοποιείται.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

@kogba Δε ξέρω όλη την ιστορία του τύπου. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλη την ώρα γυμνάζεται. Ασχολείται και με free-running κα. Αν ψάξεις τα βίντεό του θα βρεις πολύ υλικό. Ωραίο υλικό. Γνώμη μου είναι πως αν γυμνάζεις όλο σου το σώμα ομοιόμορφα τότε μπορείς να τα κάνεις αυτά. Αν δεις έχει βγάλει άλλα δύο μέρη πριν από αυτό που έβαλα που δίνει ασκήσεις για το άνω σώμα (πιέσεις κι έλξεις).

Όσο για το βίντεο απλά έβαλα το link στον editor. Έτσι απλά. Δοκίμασε να αφήσεις μία γραμμή κενό. Ή να βάλεις το βίντεο πάνω πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε Spect~ πόσο δίκιο είχε ο φίλος που 2-3 μέρες πριν τον κάθε αγώνα κλείνεται σπίτι του... Πήγα χτες για 5Χ5 και χτύπησα τον καρπό μου. Δεν είναι κάτι σοβαρό (πονάω σε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις), αλλά το δυστυχές είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω το τιμόνι του ποδήλατου, οπότε η ποδηλασία των 140χλμ της Κυριακής "έφαγε" άκυρο... :cry:

• Moderators
Δημοσ.

Α ρε Spect~ πόσο δίκιο είχε ο φίλος που 2-3 μέρες πριν τον κάθε αγώνα κλείνεται σπίτι του... Πήγα χτες για 5Χ5 και χτύπησα τον καρπό μου. Δεν είναι κάτι σοβαρό (πονάω σε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις), αλλά το δυστυχές είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω το τιμόνι του ποδήλατου, οπότε η ποδηλασία των 140χλμ της Κυριακής "έφαγε" άκυρο... :cry:

εχεις 2 μερες ακομη μεχρι τοτε! :D αλλα ναι τις τελευταιες μερες δεν παιζεις με την τυχη σου!

Δημοσ.

Thanks man, αλλά δεν με βλέπω... Δεν έχω πάει στο γιατρό ακόμα, λόγω εργασίας, αλλά όπως το "βλέπω" μάλλον κάποια κάκωση έπαθα και στο σημείο που είναι καθίσταται αποτρεπτική για ποδήλατο.

• Moderators
Δημοσ.

μου θυμισες σκηνικο οταν ημουν φοιητης στη Λαρισα παιζαμε σε ενα 5χ5 τουρνουα. Εχουμε παιξει με μια ομαδα που πραγματικα μονο ξυλο δεν παιξαμε και ημουν κομπλε. Επομενος αγωνας με μια ομαδα που πιο ηρεμο παιχνιδι δεν ειχα ξαναπαιξει. Ριχνει σουτ ο αλλος βαζω το ποδι να σταμτησω τη μπαλα με πετυχαινει στη μυτη του ποδιου και μου το γυριζει. Οφφ για μερικες μερες δεν μπορουσα να περπατησω :P

Δημοσ.

Αυτός επειδή έχει τρέλα ~και λεφτά~ πάει και τρέχει σχεδόν σε όλους τους μαραθώνιους.

Πριν κάτι μήνες έχασε τον μαραθώνιο του Βερολίνου επειδή αρρώστησε λίγες μέρες πριν και ενώ είχε ξεσκιστεί στην προετοιμασία.

Δεν την ξανά πατάει λέει, αυτόν τον αγώνα δεν τον χάνει με τίποτα.

Αλεξ thanks φίλε.

• Like 1
Δημοσ.

Τί να κάνω για να μην γίνομαι ρεζίλι;;; Εκεί μέσα οι περισσότεροι κάνουν σχοινάκι σαν να διαγωνίζονται για ολυμπιακούς αγώνες ξερωγώ.

Ε και; Για τη γνωμη των αλλων κανεις krav?

Δημοσ.

Προφανώς όχι, για να σπάω αρχίδια το κάνω :P

Απλά ένιωσα κάπως άβολα όταν όλοι γύρω μου ήταν experts στο σχοινάκι.

Δημοσ.

Καλημέρες!

Έχετε να προτείνετε κάτι για ασκήσεις για κοιλιακούς (+πλάγιους) και ραχιαίους ;

Οκ, προς το παρόν κάνω στα αντίστοιχα μηχανήματα αλλά πρέπει να μάθω να κάνω και άλλες ασκήσεις.Το θέμα είναι οτι ποτέ στην ζωή μου δεν μπόρεσα να βγάλω άσκηση για κοιλιακούς στο πάτωμα (στο στρώμα) οπότε ψάχνω για καμιά ιδέα.

Δημοσ.

να ρε! αυτή είναι γυμναστική!

https://www.facebook.com/loukritiahdiaxroniki/videos/446044368917468/?pnref=story

ωραίο μουνί

Ωραίος ο γυμναστής και μπράβο που ασχολείται !

οκ υπάρχουν κ γίδια που πάνε για δουλειά μόνο για να χτυπήσουν κάνα γκομενακι , υπάρχουν όμως κ αυτοί που τιμάνε τα λεφτά που παίρνουν !

κάποια στιγμή στην διάρκεια της ημέρας θα γυμνάζεται !

τσα

attachicon.gif 1112.jpg 

για κάποιο λόγο μ θυμίζει εξωτερικό η φωτογραφία 
ωραίος 

Χαιρετω τον γυμναστη τεσσερης μερες εκανα προγραμμα του λεω την αλλη εβδομαδα τωρα.

Γιατι ρε μου λεει ελα σαββατο.

Σκεφτομαι αφου εχω ακομα χρονο να το τραβηξω ακομα μια μερα.

κ τι δε θα'δινα να έβρισκα gym με πωρωμένο ιδιοκτήτη ή κόσμο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...