Liverpool89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Χαιρετω τον γυμναστη τεσσερης μερες εκανα προγραμμα του λεω την αλλη εβδομαδα τωρα. Γιατι ρε μου λεει ελα σαββατο. Σκεφτομαι αφου εχω ακομα χρονο να το τραβηξω ακομα μια μερα.
Arct1c Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Λιβε δεν μας τα λες καλα με αυτον τον γυμναστη :p 3
Liverpool89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Λιβε δεν μας τα λες καλα με αυτον τον γυμναστη :p Χαχαχ μπα... Ειναι πορωμενος . Δεκαεξι ωρες εκει καθεται, για μενα μου ειπε δεν υπαρχει χειμωνας καλοκαιρι. Η γυμναστικη ειναιι η ζωη μου.
TEOKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν είναι ο ιδιοκτήτης να προσέχεις. Και μην πάρεις καραμέλες αν σου δώσει 2
GreekMonkey Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και ντάξει, δεν χρειάζεται να τον ενστερνίζεσαι τόσο πολύ. Γυμναστής είναι, όχι πυρηνικός φυσικός.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μαϊμού παλι θα πατας αναφορες και δεν γουσταρω. Καλύτερα που ναι ετσι παρα να ταν αδιαφορος.
thomasG4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 δεν είμαι για HIIT ως ενδόμορφη πιθανότερο να καταστρέψω μυικό ιστό από λίπος Πηγή για αυτό; 1
wizzy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχ μπα... Ειναι πορωμενος . Δεκαεξι ωρες εκει καθεται, για μενα μου ειπε δεν υπαρχει χειμωνας καλοκαιρι. Η γυμναστικη ειναιι η ζωη μου. Πότε γυμνάζεται αυτός;
Liverpool89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θα γυμναζεται μαλλον καποια ωρα, εγω τωρα παω το πρωι δεν τον εχω πετυχει να γυμναζεται, να καταβροχθίζει φαγητό σε ταπερ τον πετυχα
Mau-Maus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ωραίος ο γυμναστής και μπράβο που ασχολείται ! οκ υπάρχουν κ γίδια που πάνε για δουλειά μόνο για να χτυπήσουν κάνα γκομενακι , υπάρχουν όμως κ αυτοί που τιμάνε τα λεφτά που παίρνουν ! κάποια στιγμή στην διάρκεια της ημέρας θα γυμνάζεται ! τσα 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις