Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω ετσι ημουν τις προαλλες και τωρα εχω αρχισει να επανερχομαι.Χθες εκανα τα πιο ηρεμα καθισματα που εχω κανει στη ζωη μου.

Απλα εβαζα κιλα, εμπαινα απο κατω και εκανα τις επαναληψεις σαν αψυχο ον :P Ουτε η ανασα μου ακουγοταν ουτε τιποτα, αχνα δεν εβγαλα

Εγώ δυστυχώς δεν τα έκανα άψυχα. Σε κάθε σετ έκανα psych up και αυτό είναι αρκετά taxing. Μπορεί να έχει και αρνητικά αποτελέσματα όπως π.χ. σε μένα σήμερα που ένιωθα τελείως drained μετά από κάθε σετ. 

Στο ζέσταμα στο krav κάνουμε και σχοινάκι.

-_- σχοινάκι

FML

Είχα να κάνω απ'όταν πήγαινα στο Δημοτικό. Δεν παλεύεται λέμε. Δεν μπορώ να κάνω πάνω από 10 πηδηματάκια. Απλά δεν.

Τί να κάνω για να μην γίνομαι ρεζίλι;;; Εκεί μέσα οι περισσότεροι κάνουν σχοινάκι σαν να διαγωνίζονται για ολυμπιακούς αγώνες ξερωγώ.

Δεν είσαι η μόνη. Κι εγώ 10 λογικά δεν βγάζω.

Practice makes perfect. Αγόρασε ένα σχοινάκι και κάνε στο σπίτι σου μέσα στην ημέρα αρκετές φορές. 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Στο ζέσταμα στο krav κάνουμε και σχοινάκι.

-_- σχοινάκι

FML

Είχα να κάνω απ'όταν πήγαινα στο Δημοτικό. Δεν παλεύεται λέμε. Δεν μπορώ να κάνω πάνω από 10 πηδηματάκια. Απλά δεν.

Τί να κάνω για να μην γίνομαι ρεζίλι;;; Εκεί μέσα οι περισσότεροι κάνουν σχοινάκι σαν να διαγωνίζονται για ολυμπιακούς αγώνες ξερωγώ.

άμα σκέφτεσαι ότι θα γίνεις ρεζίλι, κλάιν μάιν ον δε λάιν! Μαλακίες!!! 

χαλλλλλλλλαρά ... σιγά σιγά θα δεις ότι θα προχωράς και θα καλυτερεύεις!!! κανείς δεν γεννήθηκε με ρεκορ αγώνων 

Δημοσ.

Πρωινό cardio σπίτι, 30' .... τα πιο βαρετά λεπτά ever, παλμοί 100-110 και το μάτι να κλείνει 

ναι ναι το μεταερόβιο είναι καλύτερο, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα το πω !!! 

τώρα πάω για Πλάτη και το βράδυ έξοδο με τακούνι, άουτς 

Γιατί δεν κάνεις ΗΙΙΤ κορτσούδ να ζωντανέψει η αεροβική σου προπόνα;

Νενυα, δεν κάνεις πάνω από 10 γιατί δεν αντέχεις ή γιατί μπερδεύεσαι;

Δημοσ.

Thanks for the support!!

Αυτό που με δυσκολεύει πιο πολύ είναι η ταχύτητα, πόσο γρήγορα πρέπει να χοροπηδώ. Και επίσης δεν με βολεύει καθόλου με τον τρόπο που είπε ο προπονητής. Λέει να πηδάμε με τα πόδια ενωμένα μεταξύ τους. Ενώ εγώ αρχικά προσπάθησα με τον άλλον τρόπο, τα πόδια εναλλάξ.

Αν δω ότι δεν βελτιώνομαι, θα κρύβομαι πίσω από έναν χοντρούλη μήπως δεν με βλέπει ο προπονητής.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον που λετε συνεχιζω ακαθεκτος το γυμναστηρι, καλη φαση κλπ.

Το κακο ειναι πως μπορω λογω χρονου να πηγαινω μοναχα 2 φορες την εβδομαδα (ελπιζω αυτο να αλλαξει απο τη νεα χρονια, τα δεδομενα ομως ειναι αυτα). 

Δευτερα -τεταρτη  να υποθεσω .Σουκου γιατι δεν μπορεις ?

Δημοσ.

Thanks for the support!!

Αυτό που με δυσκολεύει πιο πολύ είναι η ταχύτητα, πόσο γρήγορα πρέπει να χοροπηδώ. Και επίσης δεν με βολεύει καθόλου με τον τρόπο που είπε ο προπονητής. Λέει να πηδάμε με τα πόδια ενωμένα μεταξύ τους. Ενώ εγώ αρχικά προσπάθησα με τον άλλον τρόπο, τα πόδια εναλλάξ.

Αν δω ότι δεν βελτιώνομαι, θα κρύβομαι πίσω από έναν χοντρούλη μήπως δεν με βλέπει ο προπονητής.

Σε σχοινακι αναφερεσε.

Ολα ειναι ο ρυθμος χερια ποδια και να μην το σκεφτεσαι ότι θα βρουν

Παλια μπορει να εβγαζα πενταλεπτο ασταματητα. Αλλα ποτε δεν μπορεσα να το κανω τοσο ρυθμικα οπως οι μποξερ

• Moderators
Δημοσ.

Δευτερα -τεταρτη  να υποθεσω .Σουκου γιατι δεν μπορεις ?

Γιατι δυστυχως το γυμναστήριο αυτο ειναι μεχρι τις 5 το Σάββατο (ωρα που σχολαω κι εγω) και την κυριακη ειναι κλειστο.

Απο τη νεα χρονια θα εχω αλλα ωραρια οποτε θα με παίρνει για παραπανω μερες :)

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις ΗΙΙΤ κορτσούδ να ζωντανέψει η αεροβική σου προπόνα;

Νενυα, δεν κάνεις πάνω από 10 γιατί δεν αντέχεις ή γιατί μπερδεύεσαι;

δεν είμαι για HIIT ως ενδόμορφη πιθανότερο να καταστρέψω μυικό ιστό από λίπος 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Thanks for the support!!

Νενη, αν με εκαιγε το αν θα γινόμουν ρεζιλι θα επρεπε να φύγω τρεχοντας στο πρωτο δεκάλεπτο οταν πρωτοπηγα γυμναστήρι και βασικα να φευγω τρέχοντας γενικα.

Fuck them all, ο καθενας πάει για το δικό του λογο αφενος και εχει δικά του όρια και ρυθμούς αφετερου :)

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι δυστυχως το γυμναστήριο αυτο ειναι μεχρι τις 5 το Σάββατο (ωρα που σχολαω κι εγω) και την κυριακη ειναι κλειστο.

Ok επειδη εχουμε τις ιδιες ακριβως μερες που μπορουμε να παμε  σου εχω μια λυση μονοδρομο .Αλλαζεις   gym   σε καποιο  που ειναι ανοιχτο μεχρι τις 8 τουλαχιστον το σαββατο και μενει και την κυριακη ανοιχτο .

Μονο ετσι θα κανεις δουλεια .

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ok επειδη εχουμε τις ιδιες ακριβως μερες που μπορουμε να παμε  σου εχω μια λυση μονοδρομο .Αλλαζεις   gym   σε καποιο  που ειναι ανοιχτο μεχρι τις 8 τουλαχιστον το σαββατο και μενει και την κυριακη ανοιχτο .

Μονο ετσι θα κανεις δουλεια .

Πολυ δραστικο και ηλπιζα να μη χρειαστει να φτασω εκει για να είμαι ειλικρινής. .

• Moderators
Δημοσ.

σε ποια περιοχη δουλευεις? Νομιζω προς Μαρουσι?

Δημοσ.

Καλα ολοκληρη Αθήνα δεν εχει ενα 24ωρο.

Εμενα δεν λειτουργει κυριακη αλλα ειναι ανοιχτο καθημερινες 8:30/22:00 σαββατο 9:30/20:00

Κι μενα σημερα οταν εκανα ηταν εκει ενας που ηρθε για καφε, ακομα ενας που εκανε πριν.

Με κοιταξε ο λαπας κατι ειπε στον αλλον, οπου κι αυτος με κοιταξε,ε ειρωνικο υφος. Λεω απο μεσα μου δεν γαμιεστε..

• Moderators
Δημοσ.

σε ποια περιοχη δουλευεις? Νομιζω προς Μαρουσι?

Κεντρο δουλευω αλλα μενω Γαλατσι. Το γυμναστήρι που παω (που εχει κ το πρόγραμμα που κανω κλπ) ειναι μεταμόρφωση.

@λιβε παιζει να εχει αλλα δεν ξερω κιολας.

• Moderators
Δημοσ.

Κεντρο δουλευω αλλα μενω Γαλατσι. Το γυμναστήρι που παω (που εχει κ το πρόγραμμα που κανω κλπ) ειναι μεταμόρφωση.

@λιβε παιζει να εχει αλλα δεν ξερω κιολας.

Στη μεταμορφωση αν θυμαμαι καλα ειχε Yava (στην αρχη το γραψψα Java ) που ειναι 24ωρο και εχει και στην Πευκη τo Body Trainer ανοιχτο ολητη βδομαδα μεγαλο, καθαρο και ειναι και μεχρι τις 11. Τσεκαρε τα αν θες

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...