gon1332 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα σε ένα πρόγραμμα κυκλικής που έχει το Πανεπιστήμιο. Είναι 3 φορές την εβδομάδα. Μου είπε η γυμνάστρια πως τη Δευτέρα κάνουν αερόβιο, την Τετάρτη (σε αυτό που πήγα σήμερα) περισσότερο στατική (ήρεμα πράγματα) ενώ την Παρασκευή ασκήσεις για ενδυνάμωση μυών. Σήμερα που πήγα κάναμε 2 κύκλους (αργήσαμε να ξεκινήσουμε) και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις του τύπου holds σε συγκεκριμένες στάσεις. Πχ squat, bridge, κα. Διάφορες ασκήσεις για τα πόδια βάζοντας μέσα ισορροπία (για την εκγύμναση των σταθεροποιητών που λέει ο maus) και άλλα τέτοια. Μπορώ να πω πως το έβγαλα χωρίς να ιδρώσω αν και σίγουρα ένιωσα να με πιάνουν οι στάσεις. Ήμουν τόσο καλά που αμέσως μετά πήγα σπίτι, έφαγα μία μπανάνα και συνέχισα με το δικό μου πρόγραμμα με hand-stands. Θα δείξει και αύριο. Σαν εμπειρία μου άρεσε για μία φορά την εβδομάδα. Τι λέτε κι εσείς; Που πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει κάτι τέτοιο; 1
yannis27gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καθε τι που κανεις ειναι χρησιμο. Απο κει κσι περα ειναι θεμα του τι στοχους εχεις θεσει οποτε και θα κρινεις αν το προγραμμα που ακολουθεις θα σε βοηθησει να πετυχεις το στοχο σου. Το ιδιο και για τον stormrain πιυ ρωτησε στην προηγουμενη σελιδα. 3
gon1332 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και χρήσιμο ήταν και ευχάριστο και κάτι διαφορετικό από τα άλλα που κάνω. Ο στόχος μου γενικά είναι να δυναμώσω και να πάρω κανένα κιλό (πήρα ήδη ένα κιλό από τότε που σας έπριζα με τη διατροφή!!!!) να φτάσω σε έναν αριθμό που είναι νορμάλ για ο ύψος μου ας πούμε. Το κυριότερο να περνάω καλά. ΟΚ, ισομετρικές (μόλις θυμήθηκα το όνομα ) κάναμε χωρίς αντιστάσεις. Βρήκα πληροφορίες για αυτές.
kogba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 @stormrain: επίσης, θα μπορούσες να δοκιμάσεις και προπόνηση με drop-set αν κάνεις το σώμα μια φορά την εβδομάδα, Δευτέρα και Τετάρτη. Απλά μια ιδέα,αν δεν σου κάνει, αλλάζεις σε κάτι άλλο ή μπορεί απλά να βαρεθείς κάποια στιγμή και να αλλάξεις μόνος σου. @gon1332: Η στατική γυμναστική είναι πολύ σημαντική, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι την παραμελούνε. Έχει τη θέση της σε ένα πρόγραμμα, σίγουρα και δίνει μεγάλη δύναμη. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θενξ για τις πληροφορίες γκαηζ. Τελικα απο κει που φεν το περιμενα ιδιαίτερα, αρχιζει να μου αρεσει η φαση της εκγυμνασης... Η Δήμητρα ακουει? 1
kogba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Eτσι γίνονται σωστά οι πιέσεις ώμων ... :devil: Αν είχα και εγώ λίγη από την τεχνική της στο push-press... Είναι 20άρες οι δίσκοι; Σύνολο 60 κιλά; Αμφιβάλλω αν μπορεί να τα πιέσει μια φορά αυστηρά(μπορεί και να κάνω λάθος βεβαια) . Αυτό είναι το καλό με την καλή τεχνική(που εγώ δεν έχω καλή) , σηκώνεις μεγάλα κιλά αναλογικά με την δύναμή σου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Στορμ δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει Ξ αίσθηση που έχεις μετα τη γυμναστική η το πώς νοιώθεις το σώμα σου όταν είσαι υγιείς αλλά υπάρχουν άνθρωποι τεμπέληδες που θέλουν τα πάντα χωρίς κοπο 4
Liverpool89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ειναι δυο κοπελες στο γυμναστηριο. Κανουν ενα.σετ καθονταιι, παει ο γυμναστης λεει δεν θα καθεστε ετσι, θελω να ειστε σε εγρηγορση. Η μια του λεει δεν θελω βαρη να μην παρω ογκο φοβαμαι, λαθος της απανταει ακους μου φωναζει εμενα, κι ενα τονο να σηκωσουμε εδω, ολα ειναι η διατροφη που θα κανεις. Τις ειπε τι πρεπει να τρωνε . Τα μυικα κιλα χτιζονται με τροφη
Mikeasdf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ειναι δυο κοπελες στο γυμναστηριο. Κανουν ενα.σετ καθονταιι, παει ο γυμναστης λεει δεν θα καθεστε ετσι, θελω να ειστε σε εγρηγορση. Η μια του λεει δεν θελω βαρη να μην παρω ογκο φοβαμαι, λαθος της απανταει ακους μου φωναζει εμενα, κι ενα τονο να σηκωσουμε εδω, ολα ειναι η διατροφη που θα κανεις. Τις ειπε τι πρεπει να τρωνε . Τα μυικα κιλα χτιζονται με τροφη Αυτο που λενε ολες οι κοπελες οταν ξεκινανε το γυμναστηριο "δε θελω να κανω βαρη για να μη φουσκωσω" με ξεπερνα 3
manzah80 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 E αμα ειναι αστοιχειωτη και δεν ξερει ουτε τα βασικα για το ανθρωπινο σωμα το ανθρωπινο μυικο συστημα και την εκγυμναση του τι περιμενετε να πει.Γιδια. 1
bosei Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τι σκατά προπόνηση κι αυτή σήμερα. Είμαι ψιλοάρρωστος όλη την βδομάδα αλλά Δευτέρα και Τρίτη επειδή δεν είναι all out προπονήσεις δεν είχα θέμα. Σήμερα σκατά...δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές μου έχει ανοίξει η μύτη από το φύσημα από χτες και η κοιλιά ταμπούρλο. Σήμερα στο τελευταίο σετ squat με 135 είχα όσες βγουν, είχα γράψει από πριν 6 reps για να έχω ένα στόχο αλλά @@...3 βγήκαν και με το ζόρι. Έφυγα μετά από αυτά στα καπάκια γιατί καλούσε ο θρόνος. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πρωινό cardio σπίτι, 30' .... τα πιο βαρετά λεπτά ever, παλμοί 100-110 και το μάτι να κλείνει ναι ναι το μεταερόβιο είναι καλύτερο, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα το πω !!! τώρα πάω για Πλάτη και το βράδυ έξοδο με τακούνι, άουτς
Mikeasdf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τι σκατά προπόνηση κι αυτή σήμερα. Είμαι ψιλοάρρωστος όλη την βδομάδα αλλά Δευτέρα και Τρίτη επειδή δεν είναι all out προπονήσεις δεν είχα θέμα. Σήμερα σκατά...δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές μου έχει ανοίξει η μύτη από το φύσημα από χτες και η κοιλιά ταμπούρλο. Σήμερα στο τελευταίο σετ squat με 135 είχα όσες βγουν, είχα γράψει από πριν 6 reps για να έχω ένα στόχο αλλά @@...3 βγήκαν και με το ζόρι. Έφυγα μετά από αυτά στα καπάκια γιατί καλούσε ο θρόνος. Και γω ετσι ημουν τις προαλλες και τωρα εχω αρχισει να επανερχομαι.Χθες εκανα τα πιο ηρεμα καθισματα που εχω κανει στη ζωη μου. Απλα εβαζα κιλα, εμπαινα απο κατω και εκανα τις επαναληψεις σαν αψυχο ον Ουτε η ανασα μου ακουγοταν ουτε τιποτα, αχνα δεν εβγαλα
*nenya* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Στο ζέσταμα στο krav κάνουμε και σχοινάκι. σχοινάκι FML Είχα να κάνω απ'όταν πήγαινα στο Δημοτικό. Δεν παλεύεται λέμε. Δεν μπορώ να κάνω πάνω από 10 πηδηματάκια. Απλά δεν. Τί να κάνω για να μην γίνομαι ρεζίλι;;; Εκεί μέσα οι περισσότεροι κάνουν σχοινάκι σαν να διαγωνίζονται για ολυμπιακούς αγώνες ξερωγώ. 1
Papakitou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 dont give a f*ck Σιγα σιγα θα κανεις οσο θες 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις