Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά 99,9% οχι . Εχω τελείως διαφορετικά γούστα. Αυτές μόνο γέλιο μου προκαλούν.(εμένα,ε)

Το οτι μπορει να σου προκαλουν γελιο αυτα που κανει δεν σημαινει οτι δεν ειναι fuckable πρεπει να τα διαχωρισεις λιγο αυτα μεσα σου δεν ειπαμε να την πιασεις γκομενα.Τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα οντως

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το οτι μπορει να σου προκαλουν γελιο αυτα που κανει δεν σημαινει οτι δεν ειναι fuckable πρεπει να τα διαχωρισεις λιγο αυτα μεσα σου δεν ειπαμε να την πιασεις γκομενα.Τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα οντως

Δεν διαφωνούμε μάνζα

• Like 1
Δημοσ.

Θα φανεί σύντομα Άλεξ. Αν δω ότι δεν παίρνω στα πόδια, η μπάρα είναι έτοιμη και ξαναπιάνω καθίσματα κι ας έχει κρύο, στα @@ μου

• Like 2
Δημοσ.

Δευτερη φορα διαδρομος, σημερα 3χλμ σε 28' , μεσοι παλμοι 147 ανωτεροι 173. Δεν ενιωσα καθολου τετρακεφαλα-δικεφαλα αυτη τη φορα. Γονατα οκ. Βεβαια κουραστηκα ΠΟΛΥ, μεχρι πιεση στα ματια ενιωσα :P Αυριο θα παω για οργανα, παρασκευη παλι διαδρομο, σαββατο οφ και κυριακη...τη προσευχη μου :P

• Like 3
Δημοσ.

τεοκος

σε ολες τια ασκήσεις πλάτης θελει μεγαλη προσοχη η μεση και σωστη εκτέλεση , φίλε !

μαργαριτονι θα σκίσεις την κυριακη ! θα ειμαι στο σταδιο απο νωρις γιατι τρέχουν πολλοι φίλοι μου κ στο 5αρι και ο κολλητός βέβαια στον μαραθώνιο ! (οκ αυτος εχει τρελλα , εδω και ενα μηνα κανει μονο προπόνηση κ σπίτι , δεν βγαινει δεν παει πουθενά μην αρρωστήσει !  εχει στόχο να κατέβει απο το 2.30 να ειναι μέσα στους πρώτους 10 συνολικα !!)

θα ειμαι στο στάδιο , ριξε σύνθημα αν θες να τα πουμε στον τερματισμο  μαργαριτονι ..

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

μαους πιστεψε με οταν ετοιμαζεσαι για αγωνα τρεξιμο,ποδηλατο κτλ ειδικα τις τελευταιες μερες δεν κανεις τιποτα το οποιο μπορει να σε κανει αρρωστησει ή χτυπησεις. Αποφευγεις τα παντα και τους παντες και αυτο γιατι μπορει να γαμιεσαι ενα ολοκληρο χρονο για 3 ωρες και αυτο να καταστραφει γιατι καποιος στο λεωφορειο σε κολλησε :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπον που λετε συνεχιζω ακαθεκτος το γυμναστηρι, καλη φαση κλπ.

Το κακο ειναι πως μπορω λογω χρονου να πηγαινω μοναχα 2 φορες την εβδομαδα (ελπιζω αυτο να αλλαξει απο τη νεα χρονια, τα δεδομενα ομως ειναι αυτα). 

Yπαρχει καποιο σετ ασκησεων που μπορω να κανω σπιτι οντας αρχαριος εντελως και διχως εξοπλισμο? Φαση σκεφτομουν επιτοπιο τρεξιμο και τιποτα jumping jacks, ισα ισα για να μη "σκουριαζω" τελειως απο την Τεταρτη ως την Δευτερα που παω παλι και οχι τιποτα πληρες. 

Εχει νοημα αυτο που λεω ή να το αφησω καλυτερα ως εχει?

Δημοσ.

Μπορείς είτε:

- να γυμνάσεις το σώμα χωρίζοντάς σε άνω και κάτω, αντίστοιχα Δευτέρα - Τετάρτη. Μπορείς να κάνεις περισσότερες ασκήσεις και σετ, καθώς θα γυμνάζεις κάθε ομάδα μια φορά την εβδομάδα.

- να κάνεις ολόκληρο το σώμα και τις δύο ημέρες, μια πιο βαριά προπόνηση (Δευτέρα) και μια προπόνηση την Τετάρτη-πολύ χαλαρή όμως, μην ξεπεράσεις με τίποτα το 30-50% του μέγιστου βάρους σε κάθε άσκηση, είπαμε, χαλαρά, αλλά, πολλές επαναλήψεις (όχι κάτω από 20) και πολύ μικρά διαλέιμματα.-. Στην δεύτερη προπόνηση ίσως αρκεί και μια μόνο άσκηση σε κάθε ομάδα, από λίγα σετ, στόχος η καλή τεχνική, η αιμάτωση και αποκατάσταση από την βαρύτερη προπόνηση(επίσης, μπορείς να κάνεις ασκήσεις που δεν κάνεις την βαριά ημέρα) .

Λίγες ασκήσεις και σετ σε κάθε μυϊκή ομάδα σε αυτή την περίπτωση(και προσοχή με τους δικεφάλους- 2-4 σετ[έστω και κάθε σετ άλλη άσκηση] είναι υπεραρκετά, γιατί υπερπροπονούνται ευκολα και έμμεσα χρησιμοποιούνται αρκετά σε άλλες μυϊκές ομάδες) .

Αν έχεις όρεξη και διάθεση, γύμνασε τους κοιλιακούς - ραχιαίους(το youtube έχει άπειρα βίντεο για γυμναστική χωρίς εξοπλισμό) ημέρες που δεν πας στο γυμναστήριο, αλλιώς, κάνε τα όλα μαζί όταν πας.

-------------------------------------------------------------

Αυτή είναι η δική μου άποψη. Ίσως όμως να σου προτείνουν καλύτερες λύσεις άλλοι συμφορουμίτες. Δοκίμασε και δες τι ταιριάζει σε εσένα και μην φοβάσαι να πειραματίζεσαι.

Επίσης, τι έχεις σαν στόχο, μπορεί να θες να κάνεις μαζί και αεροβική στο γυμναστήριο(ή μπορεί να περπατάς αρκετά εκτός ή να τρέχεις λίγο τις ημέρες εκτός), να διαλέξεις/αποφασίσεις από πριν πόσες ασκήσεις/σετ θα κάνεις σε κάθε ομάδα, ώστε να γλυτώνεις χαμένο χρόνο.

Επεξεργασία

• Like 1
Δημοσ.

Και γαμώ τα debate. 

http://bayesianbodybuilding.com/eric-helms-protein/.

Νταξει τι αλλο θα διαβασουμε απλα και δεν φταις εσυ οι μαλακες που τα γραφουνε αυτα για να πουλησουνε κανα βιβλιαρακι και να βρουνε τιποτα πελατακια που δηθεν θα κανουν τουμπανα με τις σουπερ θεωριες τους και το μονο που θα κανουν ειναι να τους τρωνε ντολαρς.Φτασαμε σε σημειο ο παντας να βγαλει βιβλιο πως θα γινεις σαν τον παντα με τις σουπερ γνωσεις του και τις διατροφες του μιλαμε εχει ξεφτιλιστει εντελως το θεμα εχουν μυρισει αιμα οι καρχαριες και θα το πιουνε με καθε τροπο.

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει τι αλλο θα διαβασουμε απλα και δεν φταις εσυ οι μαλακες που τα γραφουνε αυτα για να πουλησουνε κανα βιβλιαρακι και να βρουνε τιποτα πελατακια που δηθεν θα κανουν τουμπανα με τις σουπερ θεωριες τους και το μονο που θα κανουν ειναι να τους τρωνε ντολαρς.Φτασαμε σε σημειο ο παντας να βγαλει βιβλιο πως θα γινεις σαν τον παντα με τις σουπερ γνωσεις του και τις διατροφες του μιλαμε εχει ξεφτιλιστει εντελως το θεμα εχουν μυρισει αιμα οι καρχαριες και θα το πιουνε με καθε τροπο.

Sorry Μάνο αλλά διαφωνούμε παντού. 

Δημοσ.

Κύλισα ωρέ!! ...μετά το πρωνινό fail στο gym :(

μπα παναθεμα σε μου αναψες φωτιες βραδιατικα.Κρατα πεντε και για μενα.Για αρχη

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...