Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ξερνάω απο τα μάτια

μπορεί να είναι κιτσαρία αλλά χορεύει και το κουνάει καλά

εμένα μ'αρέσει

• Like 1
Δημοσ.

κιτσαρια γιατι είναι ?

γυναίκες  ...

μην δείτε μια καλύτερη απο εσας - σας γυρίζει το ματι ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως μαλλον φταιει η αλλαγη χωρου.

Οτι οι μπαρες ειναι ολυμπιακες, τα μηχανηματα σωστα.

Πριζομαι αφανταστα, πιανομαι εκεινη την στιγμη λες και εκανα πρωτη φορα.

Ενα παραδειγμα κανω chin ups 3*12 εβγαζα ανετα, σημερα το τελευταιο σετ βγηκαν οχτω, πριν ειχα κανει κωπηλατικη και πιεσεις στηθους επικληνη. Οπου το στηθος γαμηθηκε.

Μετα απο ποδια σημερα και τα καλαμια με πονανε.

• Like 2
Δημοσ.

α ρε συ λιβε

καμια σχεση το γυμναστήριο με το σπιτι ..

Απολύτως καμία, έχει μεγάλη διαφορά. Τα μηχανήματα μετράνε πάρα πολύ.

Εγώ δεν θα μπορύσα να γυμνάζομαι μόνο με μπάρες & αλτήρες.. το σώμα πολλές φορές δεν τραβάει.. 

• Like 2
Δημοσ.

α ρε συ λιβε

καμια σχεση το γυμναστήριο με το σπιτι ..

Οντως παιδες.

Κι ο γυμναστης μετραει, παω μονο που τον βλεπω ξερω οτι ειναι εκει να με διορθωσει να με δειξει.

Να αλλαξω το προγραμμα; τωρα το χα διαμορφωμενο με βαση το σπιτι, οπου δεν ειχα πολλες επιλογες.

Αν θελετε ριξτε καμια ιδεα.

Εχει τα παντα.

Οταν το ρωταω θελω να κανω πχ γαμπες μου δινει δυο τρεις εναλλακτικές, οπως μπορεις να τις κανεις στην πρεσσα,στο hack squat

Απλα παω πρωι τωρα λογο οτι δεν δουλευω. Δεν ξερω τι θα γινεται σε φουλ ωρα.

Δημοσ.

Απολύτως καμία, έχει μεγάλη διαφορά. Τα μηχανήματα μετράνε πάρα πολύ.

Εγώ δεν θα μπορύσα να γυμνάζομαι μόνο με μπάρες & αλτήρες.. το σώμα πολλές φορές δεν τραβάει.. 

1 μήνα που έκανα πρόπερσι γυμναστήριο δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά. Κάποια στιγμή θα πάω στης Δήμητρας το γυμναστήριο και θα έχω τα λάστιχα μαζί μου, να δούμε αν έχει περισσότερο pump τα μηχανήματα ή τα λάστιχα --> με τα οποία παρεπιπτόντως έχω ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ την προπόνηση.

1 χρόνο τα έχω αγορασμένα και τώρα είδα πόσο σπουδαία δουλειά κάνουν. Τα λέει ο Μάους αλλά τα πιάνω με χρονοκαθυστέρηση :)

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ έχω τώρα ένα μικρό διάλειμα και στη μέσα τάξη κάνουν τα πιτσιρίκια μάθημα κι επειδή μαθαίνουν το ποντίκι στα αγγλικά φωνάζουν όλα μαζί:  ΜΑΟΥΣ, ΜΑΟΥΣ.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καλά είναι τα λάστιχα οκ, αλλά όχι ότι αντικαθιστούν το gym. Για ώμους, δικέφαλο τρικέφαλο, στήθος είναι οκ το λάστιχο... Για πλάτη και πόδια, καλύτερα gym

Γιάννη το ότι ευχαριστιέσαι την προπόνηση τόσο πολύ που λες συνέχεια δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό. Αν πάμε καμιά προπόνηση μαζί και μετά δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε φρύδια, θα την ακούσεις :D

• Like 3
Δημοσ.

δεν την πήδαγες δηλαδή ?

Κατά 99,9% οχι . Εχω τελείως διαφορετικά γούστα. Αυτές μόνο γέλιο μου προκαλούν.(εμένα,ε)

Δημοσ.

Κατά 99,9% οχι . Εχω τελείως διαφορετικά γούστα. Αυτές μόνο γέλιο μου προκαλούν.(εμένα,ε)

Πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί με τα χρόνια θα το μετανοίωσεις :)

Υπάρχει κάποιο thread στο μπλα- μπλα για το νόημα της ζωής. Εκει έπρεπε να μπει το βιντεάκι με την χορεύτρια.

Νταξ και η κρέπα με παρφέ παγωτό μετράει αλλά με την κοπέλα δουλεύουν πιο πολλές αισθήσεις.

Άσχετο... Φόρτωσα σε άσκηση πλάτης σε μηχάνημα και με πήδηξε η μέση. Ακόμη και σε αυτά θέλει τεχνική γαμώτο.

Δημοσ.

Καλά είναι τα λάστιχα οκ, αλλά όχι ότι αντικαθιστούν το gym. Για ώμους, δικέφαλο τρικέφαλο, στήθος είναι οκ το λάστιχο... Για πλάτη και πόδια, καλύτερα gym

Γιάννη το ότι ευχαριστιέσαι την προπόνηση τόσο πολύ που λες συνέχεια δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό. Αν πάμε καμιά προπόνηση μαζί και μετά δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε φρύδια, θα την ακούσεις :D

Καλα ναι αυτο να λεγεται.. εγω λες και με εσφιγγε καποιος ενιωθα. Λεω τι σκατα γινεται

Δημοσ.

Καλά είναι τα λάστιχα οκ, αλλά όχι ότι αντικαθιστούν το gym. Για ώμους, δικέφαλο τρικέφαλο, στήθος είναι οκ το λάστιχο... Για πλάτη και πόδια, καλύτερα gym

Για τα πόδια κάνω bodyweight ασκήσεις, με τα λάστιχα δεν βολεύτηκα. Μη νομίζεις πώς δε γίνεται δουλειά όμως.

Αλλά και στο άνω σώμα, όταν τελειώνω κυριολεκτικά δεν μπορώ μήτε να περπατήσω μήτε πηρούνι να κρατήσω. 

Αν βολέψει όταν ξανάρθεις Σαλόνικα θα κάνουμε προπόνα μαζί να φύγω ερείπιο. Αλλά ντροπ σετ στα πόδια δεν κάνω, νο, νο, νο. :)

Δημοσ.

Για τα πόδια κάνω bodyweight ασκήσεις, με τα λάστιχα δεν βολεύτηκα. Μη νομίζεις πώς δε γίνεται δουλειά όμως.

δεν γίνεται.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...