Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα εσένα θα σου την πει πάλι ο Λίβε (αν κι έχω την μικρούλα υποψία ότι όλο αυτό είναι θέατρο).

ΤΕΟΚΟ, δοκίμασες την άσκηση σούπερμαν; Δεν εννοώ την κλάσική αλλά αυτήν: superman_knees.jpg

Για να την κάνεις πιο δύσκολη, όταν επιστρέφουν το χέρι και το πόδι στην αρχική θέση, φέρνε τα ακόμα πιο μέσα μέχρι να ακουμπήσει ο αγκώνας με το γόνατο. Σκύβε και το κεφάλι επίσης προς το στήθος.

Προσφορά του Μάους φυσικά.

σωστός ο τζον !

εντωμεταξύ η κοπελια την κάνει λάθος και την εχει ανεβάσει κ στο νετ ! μάλιστα ..

το χερι και το κεφάλι (κοιταμε παντα κατω χωρις να το στρίβουμε δεξια αριστερα) ακριβώς οπως του τύπου

1b.jpg

-----------------

μπος μια προπόνηση αν κάνουμε μαζί δεν θα ξανακάνεις μετά μονές και μαλακίες χαχαχαααχ

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εκανα αρσεις με τραπ μπαρ, μου εδειξε πως να την κανω πρωτα.

Μου ειπε κρατα ενα 10% για σενα μην τα δινεις ολα, δεν ηρθες εδω για ενα μηνα σε θελουμε(γενικα) για μια ζωη.

Καλα μετραει η ασκηση, απλα επειδη ολα μου ειναι νεα φορτωνω επι τους ασφαλους.

Μου ειπε δυο ασκησεις σε κανουν γερο, αρσεις σκουοτ.

Πολυ καλος, οτι να ρωτησω, μου δειχνει, με βαζει να το κανω κι είναι εκει να με δει

• Like 2
Δημοσ.

Ήδη στην 3η εβδομάδα της επανεκκίνησης και επαν-επαφής με το θέμα καλό (σωστό) φαγητό - προπόνηση -τούμπαλιν και ήδη οι πρώτες ενδείξεις και η αίσθηση ότι το σώμα αλλάζει είναι ενθαρρυντικά και σου ανεβάζει την διάθεση .

Έχω 2 μικρές απορίες.

α) No offence, είναι μέρος του σώματος.

Όταν κάνω ποδήλατο πριν τις ασκήσεις (πάντα κάνω για ποικιλία 20' ποδήλατο και μετά 25' διάδρομο),μετά το 10λεπτο έχω μια ενοχλητική αίσθηση στον καβάλο, και συγκεκριμένα ένα τελείως άβολο μούδιασμα στα κάκαλα .

Επειδή αυτό όλοι καταλαβαίνουμε οτι δεν είναι και ιδιαίτερα επιθυμητό, τι μπορώ να βάζω στην σέλα ώστε να μην υφίσταται ;

β) Για τις κράμπες τι κάνουμε ;; Είτε επί τοπου στο γυμναστήριο ή περισσότερο γενικά , ξερωγώ απο άποψη διατροφής (διαχρονικά) . Πήγα να κάνω πλάγιους κοιλιακούς και με έπιασε σφάξιμο κάτω χαμηλά στα πλαϊνά λίγο ψηλότερα απο την λεκάνη πουδ εν έλεγε να φύγει με αποτέλεσμα να παρατήσω την ασκηση. 

Δημοσ.

Για το α) τη σελα δε μπορεις να την αλλαξεις, συνεπως μια λυση θα ταν να παρεις μια ποδηλατικη βερμουδα με μαξιλαρακι απο μεσα ;)

Β) πινουμε

Πολυ νερο, ηλεκτρολυτες, καμια μπανανα. Οταν νιωθεις οτι παει να σε πιασει σταματας και κανεις διαταση. Αν σου περασει, συνεχιζεις

• Like 1
Δημοσ.

Να παρετε κ μενα ε!!!

Εσενα θα σε παρουμε πρωτη -πρωτη ,κατσε να ανεβω  με τον καινουριο χρονο γιατι πιο πριν χλωμο .

• Like 1
Δημοσ.

Εσενα θα σε παρουμε πρωτη -πρωτη ,κατσε να ανεβω  με τον καινουριο χρονο γιατι πιο πριν χλωμο .

περίμενα η αλήθεια είναι να πεις "εσένα θα σε πάρουμε μόνο με τακούνια"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...