Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά επειδή μου έχουν σπάσει τα @@ και με τσίμπαγε η μέση συχνά πυκνά, πήρα απόφαση να χάσω βάρος για να βοηθήσω. Είμαι 1.90. Ήμουν 110 κιλά, τώρα 97 και προσπαθώ τα 90. Η μαργαρίτα όταν της είπα ότι ο ορθοπαιδικος μου είπε να γυμνάζω ίδια μέρα κοιλιακους/ραχιαίους της φάνηκε περίεργο. 

Εμένα όμως με έχει βοηθήσει,  και βγάζει και νόημα να γυμνάζεις ανταγωνιστές ομάδες μυών.  Σωστά? 

Η κάπου έχω λάθος?  Ποια η άποψη σου?

Κι αν θέλεις,  μου λες και ποιοι κοιλιακοί θεωρείς ότι καταπονουν λιγότερο την μέση.  Ραχιαίους κάνω τους κλασσικους. Κοιλιακους με πόδια κάτω σηκώνω τον κορμό ελαφρά με τα χέρια στα αυτιά η πίσω όταν κάνω περισσότερα σετ λιγότερες επαναληψεις

Οι ανεπτυγμενοι κοιλιακοι και ραχιαιοι θα σε βοηθησουν αν τους αναπτυξεις αρκει να το κανεις σε φαση που ειναι ηρεμη η μεση σου μην την κανεις χειροτερη.Οι ραχιαιοι ειναι η φυσικη ζωνη της μεσης οι κοιλιακοι τραβανε επισης ενα μικρο μερος του φορτου.Το βαρος φυσικα παιζει σημαντικο ρολο ειναι μονιμο φορτιο για την μεση σου.Και εγω 110 κιλα 1.85 ειμαι και με χτυπαει συνεχεια οποτε ανεβαζω φορτιο στα κιλα τι να κανουμε θα ζησουμε με αυτη.Τωρα για το ποιους και πως εγω μια ζωη ρωμαικη καρεκλα για ραχιαιους και ροκανισματα εκανα μαζι με ροκανισματα στο μηχανημα με βαρια κιλα για να τους μεγαλωσω αρκετα(κοιλιακους), στο μηχανημα με τα κιλα καλυτερα να μην κανεις.Βαρυ κορμι εχεις αρκει αυτο το φορτο δεν χρειαζεσε εξτρα για κανενα λογο.Γενικα αν ανεβασεις την μυικη μαζα στο κορμι σου θα σε βοηθησει αρκετα απλα με πολυ μεγαλη προσοχη.Κανε μερα παρα μερα κοιλιακους ραχιαιους απλα μην κανεις την ιδια μερα που εχεις κανει πλατη μετα την πλατη.Και μην σηκωνεις ποτε πραγματα βαρια παγωμενος στο σπιτι θα την παθεις στο τζιμ οχι γιατι εισαι ζεστος.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οι ανεπτυγμενοι κοιλιακοι και ραχιαιοι θα σε βοηθησουν αν τους αναπτυξεις αρκει να το κανεις σε φαση που ειναι ηρεμη η μεση σου μην την κανεις χειροτερη.Οι ραχιαιοι ειναι η φυσικη ζωνη της μεσης οι κοιλιακοι τραβανε επισης ενα μικρο μερος του φορτου.Το βαρος φυσικα παιζει σημαντικο ρολο ειναι μονιμο φορτιο για την μεση σου.Και εγω 110 κιλα 1.85 ειμαι και με χτυπαει συνεχεια οποτε ανεβαζω φορτιο στα κιλα τι να κανουμε θα ζησουμε με αυτη.Τωρα για το ποιους και πως εγω μια ζωη ρωμαικη καρεκλα για ραχιαιους και ροκανισματα εκανα μαζι με ροκανισματα στο μηχανημα με βαρια κιλα για να τους μεγαλωσω αρκετα(κοιλιακους), στο μηχανημα με τα κιλα καλυτερα να μην κανεις.Βαρυ κορμι εχεις αρκει αυτο το φορτο δεν χρειαζεσε εξτρα για κανενα λογο.Γενικα αν ανεβασεις την μυικη μαζα στο κορμι σου θα σε βοηθησει αρκετα απλα με πολυ μεγαλη προσοχη.Κανε μερα παρα μερα κοιλιακους ραχιαιους απλα μην κανεις την ιδια μερα που εχεις κανει πλατη μετα την πλατη.Και μην σηκωνεις ποτε πραγματα βαρια παγωμενος στο σπιτι θα την παθεις στο τζιμ οχι γιατι εισαι ζεστος.

Eυχαριστω για τις συμβουλές. Δεν με νοιάζει να βάλω μυικα κιλά.  Να επανέλθει το σώμα μου σε μια ισορροπία θέλω γιατί είχα αφεθεί 3-4 χρονια. Βασικά δεν θα με χάλαγε να χάσω και όγκο σε ωμους/στήθος και πλάτη. Γιαυτό και δεν βάζω πολλά κιλα και προσπαθώ πολλές επαναληψεις

Δημοσ.

Αυτά τα push-ups προέρχονται από τη yoga, νομίζω τα έχω δει αρκετές φορές και σε διαφορετικά στυλ.

• Like 1
Δημοσ.

20' διαδρομο... Στο γρηγορο περπατημα ενιωθα καργα τους τετρακεφαλους καθε φορα που ερχοταν μπροστα το ποδι, στο δε τρξιματακι νομιζω βιαζονταν οι οπισθιοι μηριαιοι :P

Προφανως λογικο μετα απο τοσους μηνες.

Ο μυς θα στρωσει δε μ απασχολει, το καλο ειναι οτι δε διαμαρτυρηθηκαν τα γονατα

• Like 3
Δημοσ.

Ψιλοκαλη η προπονησουλα σημερα.

αν και εχει μαζευτει πολυς κοσμος και σου τη σπαει μετα απο ενα σημειο..

Δημοσ.

Απλά επειδή μου έχουν σπάσει τα @@ και με τσίμπαγε η μέση συχνά πυκνά, πήρα απόφαση να χάσω βάρος για να βοηθήσω. Είμαι 1.90. Ήμουν 110 κιλά, τώρα 97 και προσπαθώ τα 90. Η μαργαρίτα όταν της είπα ότι ο ορθοπαιδικος μου είπε να γυμνάζω ίδια μέρα κοιλιακους/ραχιαίους της φάνηκε περίεργο. 

Εμένα όμως με έχει βοηθήσει,  και βγάζει και νόημα να γυμνάζεις ανταγωνιστές ομάδες μυών.  Σωστά? 

Η κάπου έχω λάθος?  Ποια η άποψη σου?

Κι αν θέλεις,  μου λες και ποιοι κοιλιακοί θεωρείς ότι καταπονουν λιγότερο την μέση.  Ραχιαίους κάνω τους κλασσικους. Κοιλιακους με πόδια κάτω σηκώνω τον κορμό ελαφρά με τα χέρια στα αυτιά η πίσω όταν κάνω περισσότερα σετ λιγότερες επαναληψεις

Επειδή και εγώ είμαι στο ψάξιμο για αποτελεσματικούς κοιλιακούς και ραχιαίους χωρίς να καταπονείται η μέση και το ισχίο,.στις μέχρι τώρα δοκιμές μου.....

Ασκήσεις που να με πιάνουν και να είναι ακίνδυνες για τους ραχιαίους δεν έχω  κατασταλάξει ακόμη.

Για άνω ,πλάγιο και κάτω κοιλιακό αυτές στην παρακάτω εικόνες. Στο μποσού και την μπάλα όσο πιο κοντά είναι η μέση σου στο κέντρο τους τόσο πιο effective.

Στο μονόζυγο αν είναι τεντωμένα τα πόδια είναι πολύ δυνατή άσκηση αλλά τσιμπάει στο ισχίο δυστυχώς και την κάνω όπως στην photo

diskos_mpala_askiseon_bosu_60cm_2.jpg

Pilates.Ball_1.jpeg

50f1f5f646f96efeb2ba394561513a35.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Είχε αλλά έκανα μαλακία και άργισα γιατί έψαχνα το gym, οπότε @@ κάναμε. Επίσης ούτε μάσα είχε γιατί η Δήμητρα δεν έφαγε στο meeting :D

Το γυμναστήριο της είναι πολύ ωραίο πάντως. Άσε που ο bro μου και ο ξάδερφος τους ξέρουν όλους εκει μέσα. 

Το party animal είναι ο παλιός Alex. Ο ξενέρωτος είναι μια αποτυχημένη πρόσφατη version, οπότε την κάνουμε roll-back. Έλα Θεσσαλονίκη και θα πάμε σε 10 μαγαζιά. 

Οκ αλλα ελληνικα δεν ακουω με την καμμια μου προξενουν αντανακλαστικα εμετο ,το καλο ειναι πως νομιζω πως δεν ακους  ουτε εσυ .Εκτος αν εννοεις φαγαδικα οποτε θα ερθω οταν σταματησω διατροφη .

• Like 1
Δημοσ.

Οκ αλλα ελληνικα δεν ακουω με την καμμια μου προξενουν αντανακλαστικα εμετο ,το καλο ειναι πως νομιζω πως δεν ακους  ουτε εσυ .Εκτος αν εννοεις φαγαδικα οποτε θα ερθω οταν σταματησω διατροφη .

Δεν εννοώ φαγάδικα και δεν ακούω Ελληνικά 

Δημοσ.

Τώρα εσένα θα σου την πει πάλι ο Λίβε (αν κι έχω την μικρούλα υποψία ότι όλο αυτό είναι θέατρο).

ΤΕΟΚΟ, δοκίμασες την άσκηση σούπερμαν; Δεν εννοώ την κλάσική αλλά αυτήν: superman_knees.jpg

Για να την κάνεις πιο δύσκολη, όταν επιστρέφουν το χέρι και το πόδι στην αρχική θέση, φέρνε τα ακόμα πιο μέσα μέχρι να ακουμπήσει ο αγκώνας με το γόνατο. Σκύβε και το κεφάλι επίσης προς το στήθος.

Προσφορά του Μάους φυσικά.

• Like 4
Δημοσ.

Πριν λίγο στο gym. Έκανα καθιστος σφυρια με 20 κιλά για 6αρες. Λέω κάτσε να κάνω κάνα drop να πρηστω να γουστάρω. 30 reps έβγαλα με τα 10κιλα και έλεγα Άντε να failαρω γιατί δεν την παλευα από το κάψιμο.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...