Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω, αλλα τοσο πολυ ωστε να φλερταρεις με τραβηγμα?

Κοίτα, την έπαθα στο τελευταίο σετ που είχα να κάνω multiple reps. Στα προηγούμενα σετ έπαιζα μονές. Το λέω αυτό γιατί αν πας να κάνεις πάνω από 1 rep στις άρσεις πολύ δύσκολα θα έχεις ακριβώς το ίδιο starting position λόγω της κύλησης της μπάρας, σε συνδυασμό με το ότι βάζω και κάτι μαλακίες για να ακουμπάνε οι πλάκες και να μην κάνουν τόσο θόρυβο, πηγαίνει αλλού γι αλλού η μπάρα. Οπότε θα είχα σκατά starting position μετά από την 1η rep και ουσιαστικά θα έκανα το pull με disadvantage.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα σήμερα ευτυχώς μου έκοψε και σταμάτησα στις άρσεις. Επειδή κλασικά, έχω να ακουμπάω σιγά-σιγά τα βάρη σε κάθε rep, σήμερα στο τελευταίο σετ που έπρεπε να κάνω όσες επαναλήψεις βγούνε, στην δεύτερη ένιωθα την γάμπα μου έτοιμη να ξεριζωθεί, στην τρίτη ακόμη πιό πολύ, ε μετά σταμάτησα γιατί είχα έτοιμη την θλάση 100%.

Μπος αρσεις να δοκιμασω με τραπ μπαρ;

• Like 1
Δημοσ.

Μπος αρσεις να δοκιμασω με τραπ μπαρ;

Ψςςςς έχετε και τέτοια high-λίκια ? Δεν έχω κάνει εγώ ποτέ μου αλλά σίγουρα δοκίμασέ. Αν θυμάμαι καλά ο Dakon πρέπει να είχε ποστάρει πριν 2 χρόνια (?) ότι είχε κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχει, μου το εδειξε κιολας.

Του λεω αυριο εχω σκουοτ ή αρσεις, μολις του ειπα ετσι με εδειξε την τραπ μπαρ, ουτε εγω εκανα ποτε μου. Λεω να το δοκιμασω,πεμπτη κανω σκουοτ αφου εχω δυο μερες κατω σωμα.

Θα του πω να μου δείξει την εκτελεση πρωτα. Μην πηγαινω σαν το τραμπολινο.

Σημερα ηταν ενα παλικαρι, εγω εκανα πιεσεις στηθους,(ασχετα που με τις ολυμπιακες μπαρες φοβομουν μην φορτωσω οσα εβαζα στην δικια μου) ερχεται, να κανουμε μαζι ναι απανταω. Εγω στο τριτο αυτος στο πρωτο, ουτε ζεσταμα τιποτα μπαμ, εκανε λιγο διαδρομο στην αρχη. Ο γυμναστης του ειπε να δοκιμασει βυθισεις, το παλικαρι δεν μπορω με τιποτα. Ο γυμναστης μια θα βγαλεις βγαλτην αλλα μην τα παρατας.

Με ειπε ειμαστε γυμναστηριο που δεν θα βρεις τα φρου φρου και αρωματα οπως γκρουπ για λατιν κλπ, εχουμε κιλα μηχανηματα για να κανεις οτι θες.

Πηγα ειδα τους αλτηρες, μεχρι σαραντα κιλα αλτηρα εχει.

Δεν μπορω να πω οτι εκανα προπονηση με τρελα κιλα, αλλα ενιωθα τοσο πριξιμο κι πιασιμο εκεεινη την ωρα μεσα στο γυμναστηριο. Δεν ξερω λεω τι σκατα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εχω δυο και βαρβατες αν δεν βαριεσαι γραψε μου τον προβληματισμο σου σε μια προταση για να μην γυρναω πισω και βαριεμαι

Απλά επειδή μου έχουν σπάσει τα @@ και με τσίμπαγε η μέση συχνά πυκνά, πήρα απόφαση να χάσω βάρος για να βοηθήσω. Είμαι 1.90. Ήμουν 110 κιλά, τώρα 97 και προσπαθώ τα 90. Η μαργαρίτα όταν της είπα ότι ο ορθοπαιδικος μου είπε να γυμνάζω ίδια μέρα κοιλιακους/ραχιαίους της φάνηκε περίεργο. 

Εμένα όμως με έχει βοηθήσει,  και βγάζει και νόημα να γυμνάζεις ανταγωνιστές ομάδες μυών.  Σωστά? 

Η κάπου έχω λάθος?  Ποια η άποψη σου?

Κι αν θέλεις,  μου λες και ποιοι κοιλιακοί θεωρείς ότι καταπονουν λιγότερο την μέση.  Ραχιαίους κάνω τους κλασσικους. Κοιλιακους με πόδια κάτω σηκώνω τον κορμό ελαφρά με τα χέρια στα αυτιά η πίσω όταν κάνω περισσότερα σετ λιγότερες επαναληψεις

Δημοσ.

και γω πίτα το ίδιο κάνω κοιλιακούς ραχιαίους 
μια μέρα lower back machine-sit ups σε κατακλινή και hyperexte-abcoaster όλα πάντα με φορτίο
μόνο τα leg raises με τεντωμένα άκρα κάνω free kg 

και στις πολυαρθρικές ακόμα και στο αερόβιο μου συμμετέχουν 

• Moderators
Δημοσ.

Απλά επειδή μου έχουν σπάσει τα @@ και με τσίμπαγε η μέση συχνά πυκνά, πήρα απόφαση να χάσω βάρος για να βοηθήσω. Είμαι 1.90. Ήμουν 110 κιλά, τώρα 97 και προσπαθώ τα 90. Η μαργαρίτα όταν της είπα ότι ο ορθοπαιδικος μου είπε να γυμνάζω ίδια μέρα κοιλιακους/ραχιαίους της φάνηκε περίεργο. 

Εμένα όμως με έχει βοηθήσει,  και βγάζει και νόημα να γυμνάζεις ανταγωνιστές ομάδες μυών.  Σωστά? 

Η κάπου έχω λάθος?  Ποια η άποψη σου?

Κι αν θέλεις,  μου λες και ποιοι κοιλιακοί θεωρείς ότι καταπονουν λιγότερο την μέση.  Ραχιαίους κάνω τους κλασσικους. Κοιλιακους με πόδια κάτω σηκώνω τον κορμό ελαφρά με τα χέρια στα αυτιά η πίσω όταν κάνω περισσότερα σετ λιγότερες επαναληψεις

η μαργαριτα δεν ειπε να μηνγυμναζεις την ιδια μερα κοιλιακους/ραχιαιους αλλα να μην κανεις μια προπονοση μονο για κοιλιακους και ραχιαιους.

Δηλαδη κανε το προγραμμα σου κανονικα και στο τελος κανε κοιλιακους/ραχιαους μην πας μιε μερα μονο για αυτοςυ

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν παίζει πολύς ελεύθερος χρόνος και κάνω 40 λεπτά διάδρομο και μισή ώρα ασκήσεις. 

Μακάρι να μπορούσα να κάτσω 2 ώρες αλλά δεν γίνεται. 

Και οκ μερικοί θα με κράξετε για τα 40 λεπτά διάδρομο,  αλλά έτσι μόνο χάνω.  Από τη φύση μου έχω όγκο,  και στο παρελθόν όταν έκανα πρόγραμμα με αντιστάσεις και βάρη δεν εχανα κιλα, αλλα γινόμουν κτηνακι. Αλλά εμένα τώρα ο στόχος μου είναι να χασω

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

25 λεπτα ασκησεις 25 διαδρομο HIIT και 20 κοιλιακοι ραχιαοι διατασεις. 

Δεν χανεις μονο ετσι ουτε επειδη εχεις ογκο απο τη φυση σου γινετε αυτο αλλα νταξει οπως θες

• Like 1
Δημοσ.

Τσιμπήστε σπέσιαλ άσκηση όσοι κάνετε σπίτι !

λίγο να την κάνετε θα καταλάβετε αμέσως πόσο πιάνει ολο τον κορμό ,  δουλεύει σταθεροποιητές,  ραχιαίους , ακομη και τα ποδια πιανει , καμια σχεση με τα κανονικά πουσαπς που δουλεύουν μονο στήθος και ώμους  !

καθε 5 επαναληψεις αλλαψε ποδι ! στην φωτο ο bro,  τον έλιωσα σήμερα μπας και φυγει η κοιλιά αλλα δεν .. 

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπάμε trap bar, να κάνεις οπωσδήποτε, ξεκουράζει πολύ τη μέση, δουλεύει πολύ γλουτός και traps. Φόρτωσε ελεύθερα. Βασικά είναι φοβερή .

Τι να ποστάρω αυτό τον καιρό με αρασέ 55 κιλά και επολέ 80 με το ζόρι? Ντρέπομαι κιόλας. Το κάθισμα είναι οκ , τα press οκ , o πάγκος μέτριος, το deadlift Ok. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...