Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα που δν εκατσε προπονηση - βιασμος με ντροπ σετ. Αλεξ, με την πρωτη ευκαιρια πλεον ξερεις που συχναζω.

Κ φυσικα οποιος αλλος θελει κοινη προπονηση πολυ ευχαριστως!

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χαχαχαχα, αν πάρω άδεια Δήμητρα θα σου ρθω καμιά μέρα με τα λάστιχα μαζί. Άμα τα δουλεύεις σωστά βγάζουν πολύ πόνο τα άτιμα, ειδικά στα ντροπ σετ.

Αλήθεια, κρέας από που παίρνεις; Βρήκα έναν τύπο στην λαική στη Βούλγαρη το Σάββατο που έχει τα 4 κιλά μπούτια στα 10 ευρώ (άμα ενδιαφέρεσαι). Φαντάζεσαι τι φάρμακο έχουν πάνω...

Δημοσ.

Χαχαχαχα, αν πάρω άδεια Δήμητρα θα σου ρθω καμιά μέρα με τα λάστιχα μαζί. Άμα τα δουλεύεις σωστά βγάζουν πολύ πόνο τα άτιμα, ειδικά στα ντροπ σετ.

Αλήθεια, κρέας από που παίρνεις; Βρήκα έναν τύπο στην λαική στη Βούλγαρη το Σάββατο που έχει τα 4 κιλά μπούτια στα 10 ευρώ (άμα ενδιαφέρεσαι). Φαντάζεσαι τι φάρμακο έχουν πάνω...

Κοτόπουλο (φιλέτο στήθος τρώω μόνο) από Ζελιαλίδη Παπαναστασίου στο ύψους μπότσαρης με 4.92/κιλό 

άντε ρε Γιάννη αν μπορέσεις έλα να κάνουμε παρέα βάρη. 

και να μου δείξεις και σε κάποια φάση ασκήσεις με λάστιχα γιατί όταν θα φύγω το Μάιο δεν θα έχω πρόσβαση σε αίθουσα γυμναστηρίου

btw σήμερα στήθος/2φαλα + 40΄μεταερόβιο ... έφυγα και ξέχασα να κάνω διατάσεις..... :unsure: ελπίζω να περπατάω αύριο 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αγορια και κοριτσια σημερα θα δοκιμασω τρεξιματακι.. Φυσικα ξερω οτι απο ανασες θα μαι οφ, τα γονατα θελω να τεσταρω...

Ερχεται κ το 5ρι τη Κυριακη...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω αγορια και κοριτσια σημερα θα δοκιμασω τρεξιματακι.. Φυσικα ξερω οτι απο ανασες θα μαι οφ, τα γονατα θελω να τεσταρω...

Ερχεται κ το 5ρι τη Κυριακη...

όλα καλά θα πάνε μαργαριτόνι, θα τα καταφέρεις !!! 

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα τζιν.. αλλη φαση καλα.

Με λεει ο γυμναστης κανε οτι θες μην σε απασχολει, αν θες βοηθεια μου λες. Γιατι τον ρωτησα ανν εχει προβλημα με αρσεις

Ο γυμναστης τερατακι..

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα σήμερα ευτυχώς μου έκοψε και σταμάτησα στις άρσεις. Επειδή κλασικά, έχω να ακουμπάω σιγά-σιγά τα βάρη σε κάθε rep, σήμερα στο τελευταίο σετ που έπρεπε να κάνω όσες επαναλήψεις βγούνε, στην δεύτερη ένιωθα την γάμπα μου έτοιμη να ξεριζωθεί, στην τρίτη ακόμη πιό πολύ, ε μετά σταμάτησα γιατί είχα έτοιμη την θλάση 100%. 

• Like 2
Δημοσ.

Κοτόπουλο (φιλέτο στήθος τρώω μόνο) από Ζελιαλίδη Παπαναστασίου στο ύψους μπότσαρης με 4.92/κιλό

Μόνο κοτόπουλο από κει. ΜΟΝΟ!

Και να προτιμάς ολόκληρο, όχι κομμάτια στήθους κτλ.

Δημοσ.

Εμένα σήμερα ευτυχώς μου έκοψε και σταμάτησα στις άρσεις. Επειδή κλασικά, έχω να ακουμπάω σιγά-σιγά τα βάρη σε κάθε rep, σήμερα στο τελευταίο σετ που έπρεπε να κάνω όσες επαναλήψεις βγούνε, στην δεύτερη ένιωθα την γάμπα μου έτοιμη να ξεριζωθεί, στην τρίτη ακόμη πιό πολύ, ε μετά σταμάτησα γιατί είχα έτοιμη την θλάση 100%.

Γαμπα στις αρσεις? wtf!!

Μόνο κοτόπουλο από κει. ΜΟΝΟ!

Και να προτιμάς ολόκληρο, όχι κομμάτια στήθους κτλ.

Why?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...