Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται ότι την τελική επιλογή και την ευθύνη την έχεις ο ίδιος. Και εγώ έπαιζα βίαια βιντεοπαιχνίδια από μικρός, αλλά δεν έγινα μανιακός δολοφόνος.

Επεξεργασία

Ναι, υπάρχει κάποιες φορές η καθοδήγηση, η παρότρυνση, κ.λ.π., σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας(κοίτα πώς μας δουλεύουν όλοι μα όλοι οι πολιτικοί κάθε ημέρα ), αλλά από μικρός θεωρούσα ότι ο καθένας πρέπει να είναι υπόλογος για τις πράξεις του, γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει από τα ζώα είναι η νοημοσύνη μας, αν δεν την χρησιμοποιούμε, λάθος μας.

Επίσης, είμαι υπέρ κάποιος να μην φοβάται να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του. Το έκανα, ήξερα ότι είναι παράνομο, διακινδύνευσα εν γνώσει μου, τέλος. Αλλιώς, δεν θα μάθουμε από τα λάθη μας και μια ζωή θα μας φταίνε οι άλλοι.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναι δεν εγινες μανιακος δολοφονος γιατι ο μανιακος δολοφονος θα γινοταν ακομα και αν δεν ειχε δει ποτε βια στην ζωη του, η βια και ο φονος ειναι καρφωμενος στο βαθος του εγκεφαλου σου σαν πρωιμος μηχανισμος αμυνας που στον εχει κοιμησει και καλα εχει κανει η κοινωνια.Ο μανιακος ειναι μανιακος ειναι θεμα βιοχημειας εγκεφαλου και ψυχικων τραυματων στην παιδικη ηλικια και εχει να κανει συνηθως με την σεξουαλικοτητα του ατομου.Αυτα. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εντελώς ουδέτερα μιας και δεν ξέρω ούτε τον Μάνο ούτε τον Σωκράτη θα πω το εξής

1. Αν γράψεις σε ένα φόρουμ 'εγώ δεν μιλάω με φαρμακεία' όποιος και να ήταν στην θέση του Μάνου , όποιος και να ηταν μεσα στο φάρμακο θα είχε παρεξηγηθεί !

2. ο Μάνος ποτέ δεν προσπάθησε να βάλει κανέναν στο φάρμακο,ποτέ δεν μίλησε υπέρ του φαρμάκου, απεναντίας την πρώτη φορά που του μίλησα εδώ του είπα ''να ξέρεις μεγάλε κάθε τι που κάνεις τώρα θα το βρεις μπροστά σου αύριο, κάτσε και αναλογίσου αν αξίζει τον κόπο'' εκείνος μου απάντησε το ξέρω ότι κάνω κακό στον εαυτό μου είμαι συνειδητοποιημένος, είναι επιλογή μου  και δεν λέω σε κανέναν να κάνει το ίδιο! Σωστός και δεν μπορείς να του πεις τίποτα μετά!

Όντως τα επι  προσωπικού καλό θα είναι να λείπουν από όλους , λέμε καμιά μαλακιτσα να περνάει η ώρα αλλλα μέχρι εκεί , όλα τα άλλα νομίζω είναι άσκοπα!
Αυτά από μένα

Α και τα πολλά γεύματα βοηθάνε στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού  λέμε ,  ξεκολλάτε ρε χαχα

• Like 10
Δημοσ.

Ετσι λες εσυ η πραγματικοτητα απεχει πολυ απο αυτο που χεις στο μυαλο σου.Καθε 2.5 αλλοιως δεν στηριζεις την πρωτεινοσυνθεση και την θετικη κατακρατηση αζωτου μπορειτε να κανετε οτι θελετε αλλα δεν θα λετε οτι σας ερχετε στο μυαλο ο σωστος τροπος ειναι αυτος.

Όταν μιλάμε για bodybuilding, αυτά που λένε άτομα σαν τον Μάνο ή τον Μάους (οι Μ&Μ του γκρουπ) είναι νόμος -για μένα. Όπως έχει η Μαργαρίτα τον γιατρό που εμπιστεύεται και μπορεί να βασιστεί πάνω του κόντρα στον κυκεώνα των αντικρουόμενων ερευνών, έτσι έχω κι εγώ αυτούς τους 2 στην αύξηση μυικής μάζας.

Λέει ο Μάνος πώς πρέπει να φορτώνεις πρωτείνη κάθε 2,5 ώρες;  Κάθε 2,5 ώρες λοιπόν.

Λέει πώς πρέπει να είναι κυρίως από φαί κι έπειτα συμπλήρωμα; Κοτόπουλα θα στενάξετε.

Απλά είναι τα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

φοβερος ο μκ γκρεγκορ κομπρα κανονικη φοβερη κινηση.

Όταν μιλάμε για bodybuilding, αυτά που λένε άτομα σαν τον Μάνο ή τον Μάους (οι Μ&Μ του γκρουπ) είναι νόμος -για μένα. Όπως έχει η Μαργαρίτα τον γιατρό που εμπιστεύεται και μπορεί να βασιστεί πάνω του κόντρα στον κυκεώνα των αντικρουόμενων ερευνών, έτσι έχω κι εγώ αυτούς τους 2 στην αύξηση μυικής μάζας.

Λέει ο Μάνος πώς πρέπει να φορτώνεις πρωτείνη κάθε 2,5 ώρες;  Κάθε 2,5 ώρες λοιπόν.

Λέει πώς πρέπει να είναι κυρίως από φαί κι έπειτα συμπλήρωμα; Κοτόπουλα θα στενάξετε.

Απλά είναι τα πράγματα.

Τον μαους να ακους ασε με εμενα εγω μπορει να ειμαι τρελος.Ειναι η δουλεια του βγαζει λεφτα απο αυτο πως να το πω αλλοιως φτιαχνει ανθρωπους τα σωματα τους.

• Like 2
Δημοσ.

Τρελός δεν είσαι. Αν θες ψυχολογική διάγνωση, στην έχω έτοιμη.

Έτερον εκατερον ομως. Στο body building ξέρεις τι λες.

Α, ενα ακόμα που κράτησα ειναι ότι η αεροβικη κόβει την μυική ανάπτυξη και έτσι τη μείωσα στο περπάτημα με την κοράκλα μου. ΗΙΙΤ το καλοκαίρι ξανά.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδι μου οκ απλα σου λεω οτι του μαους ειναι δουλεια του  εμενα δεν ειναι, απλα εγω ειμαι τελειομανης και οταν ημουν φυσικος το ψαξα σε βαθμο αηδιας και ζαλιζα ατομα που το κατεχουν για να μαθω και να τα διασταυρωσω με τις παπαριες του νετ και μετα φυσικα τα δοκιμαζα πανω μου αλλοιως δεν θα χα αποψη καν.

Δημοσ.

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι στα αναβολικα το περισσοτερο κακο το κανει η μουφα που παιζει.... Πλεον ειναι σε σημειο που λες τουλαχιστον να παρω οσο λιγοτερο μουφα γινεται να εχει μεσα οσο το δυνατον περισσοτερη ουσια προς αυτο που γραφει.

Ετσι την πατανε απειροι βαζοντας το κλασικοτερο ολων ντεκα και αντι για νανδρολονη σου εχει κορτιζονη...Αντε γεια μυικη μαζα και φευγουν με κομμενα δικεφαλα και δεν ξερω εγω τι. Απλα ενα παραδειγμα. Απο εκει και περα σιγουρα το να μην παρεις καθολου ειναι το καλυτερο, δεν μπορω ομως να ακουω ατομα να τα συγκρινουν με ναρκωτικα και δεν ξερω εγω τι. Ολα πρεπει να ειναι με μετρο και να ξερεις τι κανεις απο την στιγμη που θα ασχοληθεις με κατι τετοιο, η πλειοψηφεια μπαινει ενα τρελο κυκλο πριν το καλοκαιρι και μετα σου λεει επαθα αυτο και αυτο....Αναμενομενο.

Δημοσ.

Επειδη εχω δυο και βαρβατες αν δεν βαριεσαι γραψε μου τον προβληματισμο σου σε μια προταση για να μην γυρναω πισω και βαριεμαι

Δημοσ.

Αυριο ξεκιναει το γυμναστηριο σημερα κανονικα ειχα προπονηση, αλλα δεν ελεγε αυριο να παω να ξεκινησω lower .

Κανω upper lower

Upper 1

Πιεσεις στηθους σε παγκο τριαντα μοιρων 4*8 ντροπ σετ

Pullups 3*max

Στρατιωτικες 4*8

Dips 3*max

Reserve flyers 3*12

Καμψεις δικεφαλλων ντροπ σετ 3*12

Lower 1

Squat 4*8

Split squat 4*10

Leg curl 3*12 drop set

Γαμπες

Κοιλιακοι

Upper2

Κωπηλατικη με μπαρα/ ντροπ σετ με αναποδη λαβη 4*8

Πιεσεις στο επικλινη 4*8 μαζι καμψεις

Chin ups 3*max

εκτασεις ωμων 3*12

Χερια 3*12

Lower2

Front squat 4*8

Rdl μαζι με προβολες 3*12

Leg extension 3*15 drop set

Γαμπες

Κοιλιακοι

Δημοσ.

ποιο ειναι το καλύτερο απο άποψη τιμών μαγαζί με συμπληρώματα στην Ελλάδα? έστω κ ηλεκτρονικό ..? 

Δημοσ.

δες musclebody.gr και http://www.musclemax.gr/

thx θα το checkάρω τώρα

εντομεταξύ μιας και σπάνια αγοράζω συμπληρώματα μου κάνει εντύπωση η διαφορά που έχουν απο μαγαζί σε μαγαζί. Βρήκα πχ στην Πάτρα σε ένα μαγαζί πριν καιρό να έχει την 300ρα κρεατίνη της dynamatize ίδια τιμή που έχουν σχεδόν παντού την 500ρα 

:blink:

edit: όσο ψάχνω για τα υπόλοιπα 

κάποιος να προτείνει συμφέρουσα whey που να πίνεται plz? :P 

θέλω 2kg+ αν γίνεται 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...