Mau-Maus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 OK τότε πως εξηγείς ότι σε έρευνα που έκαναν βρήκαν ότι μακροπρόθεσμα σε μείωση βάρους δεν παίζει κανένα ρόλο η συχνότητα των γευμάτων, άμα ο αριθμός των θερμίδων είναι ίδιος; Άμα ο μεταβολισμός άλλαζε σε τόσο μεγάλο βαθμό τότε δεν θα είχαμε και μεγαλύτερη μείωση βάρους και λίπους; Στο link που παρέθεσα πιο πάνω δείχνει την έρευνα που αναφέρομαι. Στο ένα group είχαν 3 κύρια και 3 μικρά γεύματα και στο άλλο 3 κύρια γεύματα. Τις ίδιες θερμίδες και στα δυο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τον ίδιο αριθμό βάρους και λίπους και τα δυο group. Με λίγα λόγια: Όποιος και να έχει δίκιο η διαφορά θα είναι τόσο μικρή (<1%) που δεν αξίζει καν να το συζητάμε στα σοβαρά. Μεγαλύτερη σημασία έχει η ποιότητα των τροφών και το θερμιδικό ισοζύγιο και πολύ λιγότερο η συχνότητα των γευμάτων. βρε ειναι τελειως διαφορετικο αυτο που λες με αυτο ''Όσο πιο συχνά γεύματα κάνουμε μέσα στην ημέρα και όσο καλύτερα κατανέμουμε τις θερμίδες που προσλαμβάνουμε , τόσο ο μεταβολισμός μας λειτουργεί καλύτερα. Κρατάμε ‘’ενεργό’’ το μεταβολισμό, αφού αυτός αυξάνεται 10-20% μετά από κάθε γεύμα (θερμογενετική επίδραση της τροφής. Τρώτε μικρές ποσότητες κάθε 2-3 ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας, ώστε ο οργανισμός να κάνει καύσεις. Όταν αφήνουμε μεγάλα κενά ενεργοποιούνται μηχανισμοί εξοικονόμησης θερμίδων με φυσικό επακόλουθο την μείωση του βασικού μεταβολισμού και πιθανή εναποθήκευση λίπους στα επόμενα γεύματα'' αυτο που λες εσυ ειναι μια ερευνά απο τις χιλιάδες αλλες που λενε τα αντίθετα ενω αυτο που σου λεω εγω ειναι γεγονός που δεν αμφισβητείται πως να σας το γραψω να το καταλάβετε ? ειναι κανονας .. σαν να σου λεω οτι σημερα ειναι σαββατο ! εφυγα δεν εχω αλλο χρονο τα λεμε
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 βρε ειναι τελειως διαφορετικο αυτο που λες με αυτο ''Όσο πιο συχνά γεύματα κάνουμε μέσα στην ημέρα και όσο καλύτερα κατανέμουμε τις θερμίδες που προσλαμβάνουμε , τόσο ο μεταβολισμός μας λειτουργεί καλύτερα. Κρατάμε ‘’ενεργό’’ το μεταβολισμό, αφού αυτός αυξάνεται 10-20% μετά από κάθε γεύμα (θερμογενετική επίδραση της τροφής. Τρώτε μικρές ποσότητες κάθε 2-3 ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας, ώστε ο οργανισμός να κάνει καύσεις. Όταν αφήνουμε μεγάλα κενά ενεργοποιούνται μηχανισμοί εξοικονόμησης θερμίδων με φυσικό επακόλουθο την μείωση του βασικού μεταβολισμού και πιθανή εναποθήκευση λίπους στα επόμενα γεύματα'' αυτο που λες εσυ ειναι μια ερευνά απο τις χιλιάδες αλλες που λενε τα αντίθετα ενω αυτο που σου λεω εγω ειναι γεγονός που δεν αμφισβητείται πως να σας το γραψω να το καταλάβετε ? ειναι κανονας .. σαν να σου λεω οτι σημερα ειναι σαββατο ! εφυγα δεν εχω αλλο χρονο τα λεμε Αυτό στα bold, ισχύει μόνο όταν το κενό είναι πάνω απο 48 με 72 ώρες απο το τελευταίο γεύμα. Όταν μιλάμε για 16 ώρες fasting ίσα ίσα έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει σε μικρό βαθμό στο μεταβολισμό. Οι καύσεις που γίνονται μετά απο κάθε γεύμα για τι αριθμό θερμίδων μιλάμε; On average, a person uses about 10% of their daily energy expenditure digesting and absorbing food, but this percentage changes depending on the type of food you eat. The overall thermic effect of food is estimated to be, on average, about 10 percent of your overall calories, according to WorldFitnessNetwork.com. If you consume 2,000 calories over the course of the day, about 10 percent, or about 200 calories, will be expended on digesting, absorbing, metabolizing and eliminating that food. http://www.precisionnutrition.com/digesting-whole-vs-processed-foods http://www.livestrong.com/article/320370-how-many-calories-does-digestion-use-up/ Ο μέσος άνθρωπος καίει το 10% των συνολικών θερμίδων που καταναλώνει σε μια μέρα, στη πέψη του φαγητού. Πόσο να αυξάνεται ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται άμα αυξηθεί ο αριθμός των γευμάτων σε 6 ας πούμε απο 3 (τόσα περίπου τρώει ο μέσος άνθρωπος);
bosei Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το thermic effect δεν επηρεάζεται από την ποσότητα των γευμάτων αλλά από τα macros. Ενδεικτικά το thermic effect για prot-carbs-fats είναι: 25-30%-6-8%-2-3% των θερμίδων. Άρα σε μία διατροφή με τα ίδια συνολικά macros αλλά διαφορετικό αριθμό γευμάτων δεν υπάρχει διαφορά. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Επισης αν και νταξει ολο λεω δεν ξαναγραφω αλλα με προκαλειτε ο ευκολος δρομος εχει πολυ βαρυ τιμημα στην υγεια σου στις αρθρωσεις σου στην ψυχικη σου υγεια και αν δεν φτυσεις αιμα παλι δεν θα πιασει τοπο το φαρμακο.Ο καθενας κανει τις επιλογες του στην ζωη του και μενα μπορει να με εκνευριζεις εσυ η ο αλλος που ειναι 70 κιλα και νομιζει οτι ειναι κτηνος αλλα δεν του λεω κατι δικαιωμα του.Ο αλλος θελει να ειναι κτηνος με αφυσικη μυικη μαζα ποιος σου ειπε οτι εχετε τα ιδια προτυπα.Δεν υπαρχει ευκολος κα ιδυσκολος δρομο γιατι πολυ απλα ο στοχος ειναι εντελως διαφορετικος Αλλη φορα εμενα αν ο αλλος ειναι με την ντοπα η καθεται διπλα μου και παιρνει κοκα ,δεν θα με ενοχλησει,ειναι επιλογη του.Καπα.Οταν καταλαβαιτε τι ειναι απαγορευμενη ουσια ,πειτε το. Ενα κανονικο σωμα χαμηλα σε λιπος[κατω απο 10%]πρεπει να ειναι περιπου ή λιγο πανω απο το υψος του.Κατι 1.80 90 κιλα με 7 % λιπος ,ειναι ντοπε και δεν συζηταω με τετοια ατομα.Εμενα με ενοχλει,και νομιζω καλα κανει και με ενοχλει οταν καποιος συζητα μεσα στα μουτρα μου τι ουσιες παιρνει και πως τις παιρνει,οταν αυτες ειναι απαγορευμενες.Αντε σε λιγο να κανουμε παρεα και με πρεζακια ,γιατι ειναι επιλογη τους. Αλλος τροπος σκεψης man,αστο Ετσι λες εσυ η πραγματικοτητα απεχει πολυ απο αυτο που χεις στο μυαλο σου.Καθε 2.5 αλλοιως δεν στηριζεις την πρωτεινοσυνθεση και την θετικη κατακρατηση αζωτου μπορειτε να κανετε οτι θελετε αλλα δεν θα λετε οτι σας ερχετε στο μυαλο ο σωστος τροπος ειναι αυτος. Κατεβαινει καποιος σε αγωνες εδω μεσα?Γιατι αυτα μιλαμε ειναι για αγωνιστικα πραγματα που ακομα και το 0,5 % λιπος μετραει .Τεσπα η συζητηση ειναι....αλλο λεει ο ενας αλλο καταλαβαινει ο αλλος.Φτασαμε να μιλαμε στο fitness thrtead του ινσομνια για κατακρατηση αζωτου κτλ.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα εμενα δεν θα με ενδιαφερει αν καποιος ειναι γκει ή τρυπιεται ή χαπακονεται ή πινει πολυ αν δεν με επηρεαζει με την συμπεριφορα του, τις πραξεις του, δεν το αναδεικνυει, ουτε με παρακινει να κανω το ιδιο. Αν το κανει γι αυτον και μονο δεν θα τον κρινω εγω, απλα αν εχει αυτοσκοπο να με κανει να το δοκιμασω τοτε ναι θα τον κανω περα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα εμενα δεν θα με ενδιαφερει αν καποιος ειναι γκει ή τρυπιετσι ή χαπακονεται ή πινει πολυ αν δεν με επηρεαζει με την συμπεριφορα του, τις πραξεις του, σε το αναδεικνυει, ουτε με παρακινει να κανω το ιδιο. Αν το καμει γι αυτον και μονο δεν θα το κρινω εγω, απλα αν εχει αυτοσκοπο να με κανει να το δοκιμασω τοτε ναι θα τον κανω περα. Ουτε εμενα με πειραζει ,αλλα οταν το κανει μεσα στα μουτρα μου με πειραζει ή μιλαει μπροστα μου.Καντο ,πες αλλα οχι σε εμενα.Σε δημοσιο χωρο δεν γουσταρω.Πηγαινε σπιτι σουθ και κανε και τραμπαλα ,χεστηκα. Οχι τιποτα αλλο ,αλλα οταν ελεγε την ιστορια του με τα γουινστρολλ,ηταν και ενα παιδι μαξ 18 πιο διπλα.Αυτο το παλικαρι που δεν ξερει τιποοτα ευκολα την παταει.Εκει θελω να καταληξω.Δεν θελει πολυ. 1
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ναι οκ.. αλλα προτιμότερο ειναι να ακουσω τα αρνητικα απο καποιος που το δοκιμασε παρα απο μερικους που ναι λογια του αερα
manzah80 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αλλη φορα εμενα αν ο αλλος ειναι με την ντοπα η καθεται διπλα μου και παιρνει κοκα ,δεν θα με ενοχλησει,ειναι επιλογη του.Καπα.Οταν καταλαβαιτε τι ειναι απαγορευμενη ουσια ,πειτε το. Ενα κανονικο σωμα χαμηλα σε λιπος[κατω απο 10%]πρεπει να ειναι περιπου ή λιγο πανω απο το υψος του.Κατι 1.80 90 κιλα με 7 % λιπος ,ειναι ντοπε και δεν συζηταω με τετοια ατομα.Εμενα με ενοχλει,και νομιζω καλα κανει και με ενοχλει οταν καποιος συζητα μεσα στα μουτρα μου τι ουσιες παιρνει και πως τις παιρνει,οταν αυτες ειναι απαγορευμενες.Αντε σε λιγο να κανουμε παρεα και με πρεζακια ,γιατι ειναι επιλογη τους. Αλλος τροπος σκεψης man,αστο Κατεβαινει καποιος σε αγωνες εδω μεσα?Γιατι αυτα μιλαμε ειναι για αγωνιστικα πραγματα που ακομα και το 0,5 % λιπος μετραει .Τεσπα η συζητηση ειναι....αλλο λεει ο ενας αλλο καταλαβαινει ο αλλος.Φτασαμε να μιλαμε στο fitness thrtead του ινσομνια για κατακρατηση αζωτου κτλ. Δεν εχει να λεει αν ειναι αγωνιστικος η οχι η πραγματικοτητα δεν αλλαζει αναλογα το επιπεδο αλλαζει η προσαρμογη σε αυτη.Ξερεις δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι κανεις λαθος Αλλη φορα εμενα αν ο αλλος ειναι με την ντοπα η καθεται διπλα μου και παιρνει κοκα ,δεν θα με ενοχλησει,ειναι επιλογη του.Καπα.Οταν καταλαβαιτε τι ειναι απαγορευμενη ουσια ,πειτε το. Ενα κανονικο σωμα χαμηλα σε λιπος[κατω απο 10%]πρεπει να ειναι περιπου ή λιγο πανω απο το υψος του.Κατι 1.80 90 κιλα με 7 % λιπος ,ειναι ντοπε και δεν συζηταω με τετοια ατομα.Εμενα με ενοχλει,και νομιζω καλα κανει και με ενοχλει οταν καποιος συζητα μεσα στα μουτρα μου τι ουσιες παιρνει και πως τις παιρνει,οταν αυτες ειναι απαγορευμενες.Αντε σε λιγο να κανουμε παρεα και με πρεζακια ,γιατι ειναι επιλογη τους. Αλλος τροπος σκεψης man,αστο Κατεβαινει καποιος σε αγωνες εδω μεσα?Γιατι αυτα μιλαμε ειναι για αγωνιστικα πραγματα που ακομα και το 0,5 % λιπος μετραει .Τεσπα η συζητηση ειναι....αλλο λεει ο ενας αλλο καταλαβαινει ο αλλος.Φτασαμε να μιλαμε στο fitness thrtead του ινσομνια για κατακρατηση αζωτου κτλ. Κοιτα και μενα μπορει να με ενοχλεις που υπαρχεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Οτι εχεις θεμα εχεις με αυτους που παιρνουν φαρμακα και το θεμα σου ειναι οτι σε ενοχλει το αποτελεσμα που εχουν και δεν μιλαω για μενα γιατι εγω κανω αλλο πραγμα.Οταν το αποδεχτεις αυτο θα καταλαβεις γιατι σε ενοχλει.Φυσικος ημουν 95 κιλα με 12 τα εκατο λιπος και υψος 1.85 οποτε επειδη εσυ δεν μπορεις να το κανεις δεν σημαινει οτι δεν γινετε.Κατι αλλο θες?Να το χοντρυνουμε?Ευχαριστως.Σωπα ρε σωκρατη που δεν επιτρεπεις στον αλλον να μιλαει μπροστα σου για φαρμακο ποιος νομιζεις οτι εισαι?
pittas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Eυχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν
manzah80 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Eυχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν εχεις κηλες?
TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 .Σωπα ρε σωκρατη που δεν επιτρεπεις στον αλλον να μιλαει μπροστα σου για φαρμακο ποιος νομιζεις οτι εισαι?Παρόλο που σέβομαι απεριόριστα τις γνώσεις σου,εδώ είσαι off και αναίτια εχθρικός. Αυτό που λέει ο Σωκράτης και είναι απλό να το καταλάβει κανείς είναι ότι δεν πρέπει με την καμία τα αναβολικά να δείχνουν και να θεωρούνται σαν mainstream βοήθημα εκγύμνασης.Είναι πως να το κάνουμε..καταστροφικά
manzah80 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παρόλο που σέβομαι απεριόριστα τις γνώσεις σου,εδώ είσαι off και αναίτια εχθρικός. Αυτό που λέει ο Σωκράτης και είναι απλό να το καταλάβει κανείς είναι ότι δεν πρέπει με την καμία τα αναβολικά να δείχνουν και να θεωρούνται σαν mainstream βοήθημα εκγύμνασης. Είναι πως να το κάνουμε..καταστροφικά Ειναι εχθρικο αυτο που λεω ενω δεν ειναι το οτι με παραλληλιζει με τα πρεζακια(και πολυ κοσμο που γνωριζω)?Για δες καλυτερα τι γραφει.Απλα δεν το λεει ευθεως.Ποιος ειπε ρε φιλε οτι εναι μεινστριμ?Εγω δεν εχω παροτρυνει ποτε κανεναν να παρει ισα ισα του λεω ολα τα αρνητικα πρωτα οταν με ρωτανε ε στο τελος πανε και περνουνε αφου ξερω οτι και να πω θα παρουνε.Το τι συζηταω με τους φιλους μου και αυτους που κανω μηνες εκει μεσα προπονηση η χρονια μαζι δεν θα δωσω σε κανεναν λογαριασμο το τι θα λεω οτι γουσταρω θα λεω http://www.contra.gr/Sports/greece/xryso-metallio-o-petrounias.3748167.html ο αλλος πηρε χρυσο εντωμεταξυ αλλα δεν ασχολειτε κανεις.Οτι κερδισε ο γαυρος στο μπασκετ ασχολουνται ολοι. 1
kogba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει ρε παιδιά , μην το τραβάτε άλλο, αρκετά. Ο καθένας φυσικά είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, χωρίς να γίνεται ενοχλητικός για τους άλλους, ούτε και να παροτρύνει άλλους στον ίδιο δρόμο. Και εγώ κάποτε κάπνιζα και θεωρούσα τον εαυτό μου εξαρτημένο(γιατί εξαρτημένος από την εθιστικότατη νικοτίνη είναι ο καπνιστής, για αυτό δεν κόβεται εύκολα) . Ευτυχώς το έκοψα εδώ και 9 χρόνια, αλλά δεν έχω αυταπάτες ότι ίσως κάποια μέρα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για αυτή την επιλογή μου. Επίσης υπήρξε κάποια περίοδος στο εξωτερικό που έπινα πολλή μπύρα, κάθε ημέρα(οι ξένοι το θεωρούν... νερό) . Όταν είσαι μικρός νομίζεις ότι πάντα θα είσαι δυνατός και άφθαρτος, αλλά τα χρόνια περνούν και το σώμα δυστυχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε "service", να βάλουμε ανταλλακτικά. Οπότε, είτε το τσιγάρο, είτε το φάρμακο, τα παραπανίσια κιλά, κ.λ.π., κάποια στιγμή -αργά ή γρήγορα, ανάλογα τον οργανισμό- θα έρθει η στιγμή να πληρώσουμε τις επιλογές μας. 1
manzah80 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φιλε οποιος λεει την λεξη με παρασυρανε μετα την τρυφερη ηλικια των 18 ειτε ειναι ηλιθιος ειτε ειναι επικινδυνος για τον εαυτο του και αυτοκαταστροφικος κανεις δεν παρασυρει κανεναν μονος σου κανεις οτι κανεις δεν το κανεις με παρεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις