Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι λενε μερικοι,επιστημονικα, τιποτα τετοιο δεν εχει αποδειχθει

Στο crossfit πολυ φαρμακο ρε παιδες.2 τυπακια φουλ αδυνατα με σωματακι παραλιας[χερακια της πλακας],να μιλανε στα αποδυτηρια και να λεει ο ενας στον αλλο το καλοκαιρι κουμπωνα κανα γουινστρολλ και αναμπαρ[καπως ετσι].Να  βγουμε λιγο καλοι στην παραλια λεει

Ρε παπαρες,ειστε 80 κιλα ζωα και δεν μπορειτε να κανετε 40 κιλα πιεσεις ομων και μου μιλατε για φαρμακο.Και να ελεγα οτι ειναι αγωνιστικοι,στο προγραμμα το δικο μου κανουν που ειναι της πλακας πλεον .Φανταζομαι οι αγωνιστικοι που κανουν πιο διπλα τι πρεπει να κουμπωνουν.Βαλε λιγο φαι επανω σου ρε να παρεις λιγο ογκο ,ανεβασε κανα κιλο.Αμα τον δειτε ,ο τυπος ειναι μινιατουρα,αστεια πραγματα.

Δεν εχω θεμα με ατομα που παιρνουν φαρμακο,δικαιωμα τους.Αλλα ρε φιλε,κανεις της πλακας προπονηση,εισαι 50 κιλα,και μου λες οτι χτυπαω φαρμακι πριν την παραλια να πριστω?

Δηλαδη εγω καταστρεφω τον οργανισμο μου?Ευτυχως που ζω ακομα.Μαργαριτα ,για βαλε επιστημονικες ερευνες που λενε αυτο το πραγμα.

Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τόσα παιδιά να διαλέγουν τον εύκολο δρόμο, αλλά είναι δυστυχώς η πραγματικότητα. Λίγοι έχουν την υπομονή και την επιμονή να παλεύουν συνέχεια για αυτό το ελάχιστο παραπάνω, να ψάχνουν μεθοδους, συμβουλές και τρόπους προπόνησεις για να "ξεκολλήσουν" και να πάνε στο επόμενο σκαλοπάτι.

Αυτά είναι τα πρότυπα που μας επιβάλλουν όμως: πόσα μοντέλα, τηλεαστέρες του Χόλυγουντ, τραγουδιστές κ.λ.π. είναι νομίζεις "φυσικοί";;; Ακόμα και τα μοντέλα στα εξώφυλλα δεν είναι αυτό που φαίνονται.

----------------------------------------------------------------------------

Όταν ήμουν μικρός, πήγαινα σε ένα γυμναστήριο(σε άλλη πόλη) που ήταν "κακόφημο" και γνωστό σε όλη την πόλη για τα χημικά που κυκλοφορούσαν και την ευκολία που έβρισκες οτιδήποτε, είχα την τύχη να πάω στα "χρυσά" χρόνια του, πριν κλείσει.

Έμαθα πάρα πολλά από άτομα που κατέβαιναν σε αγώνες, ήταν τίγκα στην χημεία και ότι μπορείς να φανταστείς και έκαναν οτιδήποτε για να βρίσκουν χρήματα ώστε να αγοράζουν τις ουσίες.

Ένα από τα φιλαράκια, κάναμε μαζί προπόνηση, ζορίζονταν να κάνει με 60-70κιλά επικληνή και εγώ καμιά 20αριά πάνω, καθώς από μικρός ήμουν δυνατούλης. Άρχισε το φάρμακο, με έφτασε μετά από μερικούς μήνες και με πέρασε, πήγε στα 100-110+(εγώ δεν έβαζα τόσα κιλά ακόμη τότε) . Δεν ήθελα όμως να εξαρτώμαι από τίποτε, ούτε από άνθρωπο ούτε από ουσίες, και ήθελα να ξέρω ότι και να σταματήσω κάποια στιγμή, θα τα ξανάφτανα, ενώ με "βοηθήματα" δεν υπήρχε περίπτωση να ξανακάνω με τα παλιά μου κιλά. Μετά από κάποια χρόνια όμως έφτασα εκεί και παραπάνω, χωρίς εξωτερική βοήθεια, με επιμονή και υπομονή και η χαρά που βιώνω όταν "σπάω" το όριο κάθε καινούργιας "πεντάδας" και "δεκάδας" είναι απερίγραπτη :-) , γιατί ξέρω πόσο κόπιασα για να το πετύχω. Βέβαια, μετά από λίγο δεν είμαι ικανοποιημένος και βάζω πλώρη για νέα προσωπικά ρεκόρ.

Μακάρι να είναι καλά το φιλαράκι, όπου και αν βρίσκεται τώρα, κάναμε καλές προπονήσεις και πολύ χαβαλέ.

• Like 5
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

για μενα το fasting ειναι μια μπουρδα και μιση.

Για μενα ε, και γι αλλον θα ναι μπουρδα αυτο που γραφω.

Ας μη το συνεχισουμε αλλο νομιζω δεν εχει καποιο νοημα. Ο καθενας εμπιστευεται αυτον που θελει :)

• Like 2
Δημοσ.

Επισης αν και νταξει ολο λεω δεν ξαναγραφω αλλα με προκαλειτε ο ευκολος δρομος εχει πολυ βαρυ τιμημα στην υγεια σου στις αρθρωσεις σου στην ψυχικη σου υγεια και αν δεν φτυσεις αιμα παλι δεν θα πιασει τοπο το φαρμακο.Ο καθενας κανει τις επιλογες του στην ζωη του και μενα μπορει να με εκνευριζεις εσυ η ο αλλος που ειναι 70 κιλα και νομιζει οτι ειναι κτηνος αλλα δεν του λεω κατι δικαιωμα του.Ο αλλος θελει να ειναι κτηνος με αφυσικη μυικη μαζα ποιος σου ειπε οτι εχετε τα ιδια προτυπα.Δεν υπαρχει ευκολος κα ιδυσκολος δρομο γιατι πολυ απλα ο στοχος ειναι εντελως διαφορετικος

• Like 3
Δημοσ.

Fitness thread λεγεται το νημα..

Fitness ειναι η υγεια, και το σωμα..

Εχω δει πολλους bodybuilders που κανουν fasting και μια χαρα βαζουν μυες.

Μαλλον επειδη αυτο που παιζει μεγαλυτερο ρολο ειναι το energy balance και οχι το να τρως καθε 2.5 ωρες...

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι λες εσυ η πραγματικοτητα απεχει πολυ απο αυτο που χεις στο μυαλο σου.Καθε 2.5 αλλοιως δεν στηριζεις την πρωτεινοσυνθεση και την θετικη κατακρατηση αζωτου μπορειτε να κανετε οτι θελετε αλλα δεν θα λετε οτι σας ερχετε στο μυαλο ο σωστος τροπος ειναι αυτος.

• Like 3
Δημοσ.

Καλα και γω τρελαινομαι οταν ενας ειναι 60 κιλα φαινονται κοκκαλα, παει γυμναστηριο βγαζοντας φωτο στυλ almond ... γραφονται no pain no gain.

Εγω ντρεπομαι να σηκωνω τετοιες φωτο στο προφιλ μου γιατι δεν αξιζει.

Καλη η γυμναστικη αλλα να ξερουμε και τα κυβικα μας

Δημοσ.

Ναι και beast mode γινανε ολοι κτηνη σταζει η τεστοστερονη στο πατωμα.Εσυ λιβερπουλ επειδη βλεπω καποια πραγματα και στο φεισμπουκ εισαι σοβαρος ανθρωπος και δεν εισαι κομπλεξικος γιαυτο καταλαβαινεις και εχεις συναισθηση του τι λες και σε ποιον το λες.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τουλάχιστον καημενιά να πορώνεται κάποιος στα βάρη στο γυμναστήριο και να ανεβάζει φωτο στο φβ με αμάνικα,σφιγμένος και δήθεν badass για να δείχνεται με λεζάντες τυπου νο παιν νο γαιν.

Πραγματικά μου φτιάχνουν την ημέρα αυτοί οι τύποι οταν τους βλέπω στο φβ.

Δημοσ.

Είναι τουλάχιστον καημενιά να πορώνεται κάποιος στα βάρη στο γυμναστήριο και να ανεβάζει φωτο στο φβ με αμάνικα,σφιγμένος και δήθεν badass για να δείχνεται με λεζάντες τυπου νο παιν νο γαιν.

Πραγματικά μου φτιάχνουν την ημέρα αυτοί οι τύποι οταν τους βλέπω στο φβ.

καημενιά είναι το τέλος του leg day, εκεί που πρέπει  να μαζέψεις τα απομεινάρια σου και να περπατήσεις ...

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις και ωραια γυναικα πρεπει να σαι λιγο κτηνακι για να διωχνεις τα λιγουρια :-D

Χαχαχα ναι πρεπει... αλλα δεν φοβαμαι, κανεναν δεν κραταω με το ζορι.. αν ειναι να με αφησει ή να την αφησω θα γινει

Δημοσ.

καημενιά είναι το τέλος του leg day, εκεί που πρέπει  να μαζέψεις τα απομεινάρια σου και να περπατήσεις ...

Εντάξει, ανθρώπινο είναι αυτό , σε όλους συμβαίνει :P

Δημοσ.

Καλημερα, αυτο ακριβως στηριζεται καπου;

Καλησπέρα , παντού

Δεν ξέρω κι εγώ εδώ και πόσο καιρό έχει γίνει debunk αυτός ο μύθος.

από ποιον ?

Ξερεις γαιτι δεν εχεις βαλει πηγη?Γιατι δεν υπαρχει.

βαλε εσυ ΜΙΑ πηγή που να λεει το αντίθετο απο αυτο που λεει η μαργαριτα !

που να λέει δηλαδή οτι η πεψη ΔΕΝ παίζει κανέναν ρολο στην αύξηση του μεταβολισμοί μας !

πιο εύκολο ειναι να μιλήσουν  οι μουγκοί παρα να βρεις τέτοια έρευνα !

Εν ολίγοις αυτο που λεει η μαργαριτα δεν ειναι σωστό ειναι ολοσωστο !

πάμε αλλη μια φορα μπακαλίστικα , ο μεταβολισμός  εξαρτάται απο ενα σωρό πράγματα , μερικά απο αυτα είναι 

Τα γονίδια και η κληρονομικότητα, η ηλικία μας, η μυική μαζα που εχουμε πανω μας ,το φύλλο μας , η φυσικη δραστηριοτητα μας ,την διατροφή μας, την πεψη και την συχνότητα των γευμάτων μας !

Γιατι ? γιατι πολυ απλα  η λήψη της τροφής ενεργοποιεί το μεταβολισμό μιας και  ο οργανισμός καίει αρκετές θερμίδες κατά τη διάρκεια της πέψης ,ειναι πολυ προτιμότερο αυτήν λοιπόν  την πολυ σημαντικη λειτουργία του οργανισμου μας την πεψη,  να την ενεργοποιούμε πολλες φορές με μικρά γεύματα παρα να την αφήνουμε σε αδράνεια με τα  fasting και τις παπαριες!

αυτά στα βιβλία φυσικής αγωγής ειναι μαθήματα νηπιαγωγείου,  το οτι η πέψη ξυπνάει τον μεταβολισμό μας  ειναι φάση 1+1=2 ,  μην ζητάτε λινκ στο ινερτνετ μπορείς να διαβάσεις μέχρι και οτι το κάπνισμα κάνει κάλο στην υγεία , έλεος με τις ερευνες, βρείτε μου εσεις μια ςερευνα που να λεει οτι η πέψη ΔΕΝ παίζει κανέναν ρόλο στον σωστό μεταβολισμό,

μια χαρα τα λεει η μαργαριτα  !

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...