Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

@pittas δεν εννοω να μη γυμναζεις κοιλιακους και ραχιαιους αλλα να μην αφιερωνεις μια προπονητικη μερα μονο εκει. Αλλωστε οι κοιλιακοι ειναι μια μυικη ομαδα που μπορεις να τη γυμναζεις και καθε μερα που λεει ο λογος.

Για την ανηφορα στο ειπα γιατι μου το χουν πει οι γιατροι για τα δικα μου γονατα κι επειδη ανεφερες κι εσυ θεματακια.

Εχεις κ θεμα στη μεση, εξακολουθω να τη θεωρω υπερβολη αλλα εσυ ξερεις

@papakitou υπαρχουν ανθρωποι που τρωνε 1-2 φορες τη μερα κι αυτες με μεγαλη χρονικη αποκλιση. Ε αυτοι καταστρεφουν το μεταβολισμο τους

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ετσι λενε μερικοι,επιστημονικα, τιποτα τετοιο δεν εχει αποδειχθει

Στο crossfit πολυ φαρμακο ρε παιδες.2 τυπακια φουλ αδυνατα με σωματακι παραλιας[χερακια της πλακας],να μιλανε στα αποδυτηρια και να λεει ο ενας στον αλλο το καλοκαιρι κουμπωνα κανα γουινστρολλ και αναμπαρ[καπως ετσι].Να  βγουμε λιγο καλοι στην παραλια λεει

Ρε παπαρες,ειστε 80 κιλα ζωα και δεν μπορειτε να κανετε 40 κιλα πιεσεις ομων και μου μιλατε για φαρμακο.Και να ελεγα οτι ειναι αγωνιστικοι,στο προγραμμα το δικο μου κανουν που ειναι της πλακας πλεον .Φανταζομαι οι αγωνιστικοι που κανουν πιο διπλα τι πρεπει να κουμπωνουν.Βαλε λιγο φαι επανω σου ρε να παρεις λιγο ογκο ,ανεβασε κανα κιλο.Αμα τον δειτε ,ο τυπος ειναι μινιατουρα,αστεια πραγματα.

Δεν εχω θεμα με ατομα που παιρνουν φαρμακο,δικαιωμα τους.Αλλα ρε φιλε,κανεις της πλακας προπονηση,εισαι 50 κιλα,και μου λες οτι χτυπαω φαρμακι πριν την παραλια να πριστω?

@papakitou υπαρχουν ανθρωποι που τρωνε 1-2 φορες τη μερα κι αυτες με μεγαλη χρονικη αποκλιση. Ε αυτοι καταστρεφουν το μεταβολισμο τους

Δηλαδη εγω καταστρεφω τον οργανισμο μου?Ευτυχως που ζω ακομα.Μαργαριτα ,για βαλε επιστημονικες ερευνες που λενε αυτο το πραγμα.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω κι εγώ εδώ και πόσο καιρό έχει γίνει debunk αυτός ο μύθος.

• Like 3
Δημοσ.

Για τους κοιλιακούς εμένα, το πρόγραμμα που έχω στο γυμναστήριο μετά τον διάδρομο/ποδήλατο έχει πάντα κοιλιακούς ραχιαίους καθημερινά.

Ανέκαθεν βασικά , όποτε πήγαινα διαχρονικά έστω και περιστασιακά γυμναστήριο, πάντα οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι ήταν στις αναπόσπαστες ασκήσεις.

Δημοσ.

Ξερεις γαιτι δεν εχεις βαλει πηγη?Γιατι δεν υπαρχει.Τωρα αν ειναι καλυτερο να τρως καθε 3 ωρες ,για εμενα ΝΑΙ ,ειναι καλυτερο .Αλλα οποιος λεει οτι το να τρως 2 φορες καταστρεφει τον οργανισμο,εε καλυτερα να ψαχτει καλυτερα γιατι μαλλον δεν ξερει.Φιλικα παντα

• Like 3
Δημοσ.

Φυσικα και δεν ειναι καλο να τρως 2 φορες τη μερα. Εμενα πχ για τις ταχυκαρδιες στο φαγητο ο γιατρος με ρωτησε αν περνανε μεγαλα διαστηματα που δεν τρωω. Το οτι σε καποιον δε δημιουργει προβλημα δεν παει να πει οτι ειναι το ενδεδειγμενο ή οτι δε θα του δημιουργησει στο μελλον.

Δε βαζω πηγη γιατι δεν ειναι κατι που διαβασα στο ιντερνετ , οταν μου το χει πει ομοτιμος καθηγητης του πανεπιστημιου δεν εχω αναγκη να ψαχνω τον γουγλη.

Απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει.

Δημοσ.

Φυσικα και δεν ειναι καλο να τρως 2 φορες τη μερα. Εμενα πχ για τις ταχυκαρδιες στο φαγητο ο γιατρος με ρωτησε αν περνανε μεγαλα διαστηματα που δεν τρωω. Το οτι σε καποιον δε δημιουργει προβλημα δεν παει να πει οτι ειναι το ενδεδειγμενο ή οτι δε θα του δημιουργησει στο μελλον.

Δε βαζω πηγη γιατι δεν ειναι κατι που διαβασα στο ιντερνετ , οταν μου το χει πει ομοτιμος καθηγητης του πανεπιστημιου δεν εχω αναγκη να ψαχνω τον γουγλη.

Απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει.

Ε μα sorry το είπες όσο πιό γενικά γίνεται και αναφέρεσαι όμως σε πολύ συγκεκριμένη κατάσταση μετά. 

Επίσης αυτό το δεν ξέρεις τι θα σου δημιουργήσει στο μέλλον...τόσο classic. Ε μην μας το κρύβετε πες τε το μας να ξέρουμε.

Δημοσ.

Δεν εχω να βαλω καποια πηγη το εχουν αναφερει ανθρωποι επιστημονες που εμπιστευομαι απολυτα, συνεπως το πιστευω και εγω :)

Φιλική συμβουλή: Στο κόσμο του fitness και της διατροφής, τα πάντα μπορεί να αλλάξουν απο αυτά που ξέραμε, επειδή γίνονται συνέχεια καινούριες έρευνες που καταρρίπτουν παλιές πεποιθήσεις που είχαν καθιερωθεί σαν κανόνας στους κύκλους των γυμναστηρίων. Καλό είναι να το ψάχνουμε και λίγο μόνοι μας να δούμε άμα έχουν βγει καινούριες έρευνες που να καταρρίπτουν ή αποδέχονται τους συγκεκριμένους κανόνες.

Κανένας δεν είναι τόσο μεγάλη αυθεντία που πρέπει να παίρνεις τα λόγια του/της τοις μετρητοίς, χωρίς πρώτα να το έχεις ψάξει εσυ ο ίδιος. Σίγουρα έχουν παραπάνω γνώση στο αντικείμενο, άμα το έχουν σπουδάσει αλλά δεν παύει ο τομέας της διατροφής να είναι ένας τομέας που συνεχώς βγαίνουν αντίθετες έρευνες που η μία ακυρώνει την άλλη και καμιά φορά πρέπει να είμαστε και λίγο καχύποπτοι σε κάθε τι που λέγεται. Αυτή είναι η γνώμη μου. :)

• Like 5
Δημοσ.

Εδώ και μερικούς μήνες, προσπαθώ να τρώω 4 φορές την ημέρα σε λογικές ποσότητες(μικρά και μεγάλα γεύματα συνολικά) ή 3 οπωσδήποτε, γιατί αν φάω μόνο 2, οι ποσότητες θα ξεφύγουν πάρα πολύ και παίρνω εύκολα κιλά.

Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι ο οργανισμός, να καταστραφεί δηλαδή και τέτοιοι μύθοι, ακόμα και μετά από βαριά προπόνηση να μην φας τίποτα για μια ημέρα(που δεν ξέρω κάποιον να μένει νηστικός τόσο) .

Δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο σε πειράματα και κάτι "αναβολικά παράθυρα" και λοιπές χαζομάρες που μας διέδιδαν ξένα περιοδικά ήταν άρες μάρες κουκουνάρες, για να πουλάνε τα σκευάσματά τους.

Απλά, καλό είναι όλα να γίνονται με μέτρο και να φροντίζεις τον οργανισμό σου, αν θέλεις και αυτός να αποδίδει το μέγιστο!

Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση το στομάχι να μην αφομιώσει διαφορετικές τροφές όταν τις τρώμε μαζί: είδα και σχετικό ντοκυμαντέρ με χημικές αναλύσεις καθώς και χίλια δύο σε ξένα φόρουμ όπου καταρρίπτεται και είναι ακόμη ένας μύθος που υπάρχει.

Αυτό που αποδείχθηκε στο πείραμα, ήταν πως ότι συνδυασμό και να βάλεις να χωνέψει κάποιος, η μέγιστη ποσότητα από κάποια τροφή που ίσως να πάει χαμένο το κυρίως συστατικό της είναι κάτω του 3-4%. Ψίλοι στα άχυρα δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Μαργαριτα φιλικα, δεν υπαρχει πουθενα αυτο που λες...

Ε ναι ... Ινσουλινη ταχυκαρδιες φαγητο... Καμια σχεση μεταξυ τους!!

Παιδια ας μη προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλον. Εγω ξερω ποιους εμπιστευομαι και αν ενημερωνονται. Οταν εχω κοντα μου ανθρωπους με τετοιες γνωσεις δε θα κατσω να ψαξω κατι παραπανω, γιατι καλως ή κακως τους εμπιστευομαι απολυτα.

Δεν διαφωνω καθολου στο οτι πραγματα αναθεωρουνται ειτε ως προς τη γυμναστικη ειτε ως προς τη διατροφη ειτε σε πολλα ακομα θεματα! Οποιος βρει ομως γιατρο που θα του πει οτι τρωει δυο φορες τη μερα κ η απαντηση θα ναι καλα κανεις, θα ηθελα να μου τον γνωρισει

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοι που κανουν intermittent fasting θα πεθανουνε δηλαδη..

Υπαρχουν πολλες μελετες που δειχνουν οτι καλυτερευει τα προβληματα με την ινσουλινη...

Και αλλα πολλα....

Δημοσ.

για bodybuilding 2.5 ωρες μαξ.Επισης τα χετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα το bodybuilding δεν εχει καμια σχεση με υγεια και δεν ειναι γνωμονας η υγεια σε οτιδηποτε απαιτει αν θελετε να ειστε μονο υγιεις υπαρχουν αλλα πραγματα να κανετε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...