dimitra_m3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αχ που ναι οι καλες εποχες που καναμε ελευθερο καθε βδομαδα
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγω εχω μεγαλο προβλημα ο δικος μου δουλευει στην εταιρεια που εχει τις λακτα, μερεντα, φιλαδελφεια.. Κατα καιρους φερνει καλουδια και δεν ειναι αμαρτια να τα χεις τζαμπα κ να μη τα τρως;; Γι αυτο κι εγω τα τρωω 2
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγω σημερα μαγειρεψα τηγανιτες πατατες, τηγανιτο λουκανικοο, κοτομπουκες για ολη την οικογενεια, αλλα εφαγα πενες ολικης με στηθος κοτοπουλο. Το απογευμα πεινουσα, η κοπελια πηρε πατατακια, εμενα γιατι δεν μου εφταναν τα λεφτα πήρα γαλα κι ηπια
pittas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γεια στην παρεα. Εχω αρχισει γυμναστηριο εδω και 5 μηνες με σκοπο να χασω βαρος κυριως. Υψος 1.90 και ημουν 110 κιλα, απροπονητος και σκουριασμενος, 41 ετων. Τους μηνες που περασανε και λογω 2 τραυματισμων ασχετων με την γυμναστικη που με σταματησανε για 25 μερες συνολικα, εκανα 40/50 λεπτα γρηγορο βαδην στο διαδρομο (5.5 εως 6.5, με κλιση εως 11% αναλογως το τι μου ελεγε το σωμα μου λογω κουρασης κλπ) και κατοπιν μιση ωρα βαρη εναλλαξ τη μια μερα στηθος χερια και πανω πλατη, την επομενη κοιλιακους και ραχιαιους. 1 φορα την εβδομαδα μονο εκανα βαρη στα ποδια. Κατα μεσο ορο πηγαινω 3,5 με 4 φορες την εβδομαδα. Δεν παιρνω συμπληρωματα, απλα εκοψα τις κραπαλες, τελειως τα γλυκα, και προσπαθω να τρωω τροφη πλουσια σε πρωτεινη, λευκο κρεας, γαλα, γιαουρτι, που και που αυγα. Προσπαθω να μην τρωω μακαρονια και ρυζι αλλα δεν εξαρταται απολυτα απο εμενα αφου μαγειρευει αλλος 5 μηνες μετα λοιπον εχω βρει τοιχο, εχω σταματησει να πεφτω εδω και 3 βδομαδες κι εχω κολλησει στα 97 κιλα. Ζητω τη βοηθεια σας, στοχος μου να παω στα 90. Φυσικα το σωμα μου εχει διαφορα μερα με τη νυχτα απο τα 110, δεν εχω χασει μυικη μαζα, η οποια υπηρχε και στα νιατα λογω μπασκετ, αλλα θελω τα 90 η και λιγοτερα λογω μικρου προβληματος στη μεση και ευπαθειας στα γονατα. Ακουω προτασεις, πως να πορευθω
kogba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγω σημερα μαγειρεψα τηγανιτες πατατες, τηγανιτο λουκανικοο, κοτομπουκες για ολη την οικογενεια, αλλα εφαγα πενες ολικης με στηθος κοτοπουλο. Το απογευμα πεινουσα, η κοπελια πηρε πατατακια, εμενα γιατι δεν μου εφταναν τα λεφτα πήρα γαλα κι ηπια Απαράδεκτος! Άφησες τις τηγανητές πατάτες για πένες ολικής;;; Βέβαια, με μπόλικο τυρί και καλή σάλτσα, είναι μεγάλος πειρασμός... 1
GreekMonkey Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Βασικα το α και το ω ειναι το γυμναστηριο να ναι καθαρο και μετα ερχονται ολα τα υπολοιπα. Κι αυτο εββαια εχει να κανει κ με τη διοικηση αλλα κ με τους αθλουμενους Τι μου χε κανει εντυπωση στο δικο μου; Ερχοταν ο Μπαρτζωκας πριν φυγει βεβαια για ρωσια. Τον ειχα πετυχει αρκετες φορες, τη μια ετυχε να κανουμε ποδηλατο διπλα διπλα Ο ανθρωπος ειχε γινει μουσκιδι απο τον ιδρωτα κ μολις τελειωσε πηρε χαρτι (εχουμε σε διαφορα σημεια χαρτια με υγρο αντισηπτικο ψεκαστηρι) και το υγρο και σκουπισε και το καθισμα του ποδηλατου αλλα και το πατωμα Κι ηταν τοτε η πρωτη φορα που του μιλησα μονο κ μονο για να του πω μπραβο γι αυτη του την κινηση Και εγώ το καθάριζα πάντα άλλα ούτε ένα μπράβο δεν πήρα Μετά είπα δεν γαμιέται, σιγά να μην κάνω την καθαρίστρια και το άφηνα έτσι.
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 @pittas καλησπερα Ομολογω πως πρωτη φορα βλεπω σε προγραμμα να ειναι οι κοιλιακοι και οι ραχιαιοι μια μερα μονοι τους!! Στο πε καποιος γυμναστης ή εσυ το εκανες ετσι; Για 4μερο προγραμμα θα μπορουσες να χωρισεις τη γυμναστικη σου σε ανω/κατω σωμα . Αν και να σου πω το 3.5 με μπερδεψε λιγο Σχετικα με την αεροβια θα σου πω οτι το παρακανεις στην κλιση κι ενω εχεις θεματακια , ετσι μπορει και να τα χειροτερεψεις. Θα προτεινα να μειωσεις την κλιση και ν αυξησεις την ταχυτητα. Βασικα ΑΝ εχεις θεμα με γονατα να κοψεις τελειως την κλιση. Μπορεις να κανεις διαλειμματικη προπονηση υψηλης εντασης να εναλασσεις δηλαδη τρεξιμο με γρηγορο περπατημα, το οποιο θα διαρκει περι τα 20-25', λιγοτερο δηλαδη απ ο,τι κανεις τωρα. Σχετικα με το φαγητο φροντιζε να μην περναν αρκετες ωρες χωρις να εχεις φαει ωστε να κρατας ξυπνιο τον μεταβολισμο σου ολη μερα. 1
pittas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 @pittas καλησπερα Ομολογω πως πρωτη φορα βλεπω σε προγραμμα να ειναι οι κοιλιακοι και οι ραχιαιοι μια μερα μονοι τους!! Στο πε καποιος γυμναστης ή εσυ το εκανες ετσι; Για 4μερο προγραμμα θα μπορουσες να χωρισεις τη γυμναστικη σου σε ανω/κατω σωμα . Αν και να σου πω το 3.5 με μπερδεψε λιγο Σχετικα με την αεροβια θα σου πω οτι το παρακανεις στην κλιση κι ενω εχεις θεματακια , ετσι μπορει και να τα χειροτερεψεις. Θα προτεινα να μειωσεις την κλιση και ν αυξησεις την ταχυτητα. Βασικα ΑΝ εχεις θεμα με γονατα να κοψεις τελειως την κλιση. Μπορεις να κανεις διαλειμματικη προπονηση υψηλης εντασης να εναλασσεις δηλαδη τρεξιμο με γρηγορο περπατημα, το οποιο θα διαρκει περι τα 20-25', λιγοτερο δηλαδη απ ο,τι κανεις τωρα. Σχετικα με το φαγητο φροντιζε να μην περναν αρκετες ωρες χωρις να εχεις φαει ωστε να κρατας ξυπνιο τον μεταβολισμο σου ολη μερα. Ο ορθοπαιδικος μου ειπε να γυμναζω κοιλιακους ραχιαιους την ιδια μερα, στην λογικη τονωσης αγωνιστων/ανταγωνιστων μυων λογω κηλης Ο5-Ι1. Η αληθεια ειναι οτι με εχει βοηθησει παρα πολυ, εχουν εξαφανιστει οι ενοχλησεις που ειχα στη μεση. Ισως και λογω μειωσης βαρους. Η ευπαθεια στα γονατα εγκειται στο 1/2 επεισοδεια τενοντιτιδας το χρονο, τιποτα αλλο με χιαστους, μηνισκους κλπ. Δεν νοιωθω οτι με επιβαρυνει η κλιση. Εξαλλου οπως ειπα, ακουω το σωμα μου, οταν βλεπω πως δεν, μειωνω κλιση η και ταχυτητα. Επισης για το τρεξιμο, θεωρω πως ειμαι ακομη αρκετα κιλα για να αρχισω να τρεχω, στα 90 ναι θα το αρχισω σαν εναλλαγη στο γρηγορο βαδισμα. Γενικα δεν βιαζομαι...οπως ειπα ημουν σκουριασμενος, και σε αυτη την ηλικια θελει το χρονο του για να ξυπνησει το σωμα. Υποθετω πως πρεπει να κανω καποιες περισσοτερες θυσιες στην διατροφη για να πεσω κι αλλο, νομιζω πως 3/4 (εξ ου και το 3,5) φορες τη βδομαδα απο 80 λεπτα δεν ειναι και λιγο
TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γεια στην παρεα. Εχω αρχισει γυμναστηριο εδω και 5 μηνες με σκοπο να χασω βαρος κυριως. Υψος 1.90 και ημουν 110 κιλα, απροπονητος και σκουριασμενος, 41 ετων. Τους μηνες που περασανε και λογω 2 τραυματισμων ασχετων με την γυμναστικη που με σταματησανε για 25 μερες συνολικα, εκανα 40/50 λεπτα γρηγορο βαδην στο διαδρομο (5.5 εως 6.5, με κλιση εως 11% αναλογως το τι μου ελεγε το σωμα μου λογω κουρασης κλπ) και κατοπιν μιση ωρα βαρη εναλλαξ τη μια μερα στηθος χερια και πανω πλατη, την επομενη κοιλιακους και ραχιαιους. 1 φορα την εβδομαδα μονο εκανα βαρη στα ποδια. Κατα μεσο ορο πηγαινω 3,5 με 4 φορες την εβδομαδα. Δεν παιρνω συμπληρωματα, απλα εκοψα τις κραπαλες, τελειως τα γλυκα, και προσπαθω να τρωω τροφη πλουσια σε πρωτεινη, λευκο κρεας, γαλα, γιαουρτι, που και που αυγα. Προσπαθω να μην τρωω μακαρονια και ρυζι αλλα δεν εξαρταται απολυτα απο εμενα αφου μαγειρευει αλλος 5 μηνες μετα λοιπον εχω βρει τοιχο, εχω σταματησει να πεφτω εδω και 3 βδομαδες κι εχω κολλησει στα 97 κιλα. Ζητω τη βοηθεια σας, στοχος μου να παω στα 90. Φυσικα το σωμα μου εχει διαφορα μερα με τη νυχτα απο τα 110, δεν εχω χασει μυικη μαζα, η οποια υπηρχε και στα νιατα λογω μπασκετ, αλλα θελω τα 90 η και λιγοτερα λογω μικρου προβληματος στη μεση και ευπαθειας στα γονατα. Ακουω προτασεις, πως να πορευθω Αφού βρήκες τοίχο πρέπει να αλλάξεις το ισοζύγιο των θερμίδων που καταναλώνεις. Δηλαδή ακόμη περισσότερη πρωτεΐνη και ακόμη λιγότερες θερμίδες. Αν και το σωματικό βάρος από μόνο του δεν είναι δείκτης προόδου. Το σωματικό λίπος ναι. Ο παππούς στην φώτο είναι στα ίδια κιλά περίπου,πριν και μετά (75 ετών παρακαλώ) 1
kogba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Site: .............................. Site: Site: 2
yannis27gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 @pittas: Όταν φτάνεις σε τέλμα, άλλαζε κάτι. Άλλαξε στυλ προπόνησης, διατροφή ή και τα δύο. Το σώμα σου προσαρμόστηκε στα δεδομένα κι έτσι έμεινε στάσιμο, δεν έχει λόγο να αλλάξει. Σόκαρε το λίγο. Π.χ. αν κάνεις 3*8, ανέβασε κιλά και κάνε 4*6. Βάλε στο ρεπερτόριο άλλες ασκήσεις, κτλ 1
Papakitou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 @pittas καλησπερα Ομολογω πως πρωτη φορα βλεπω σε προγραμμα να ειναι οι κοιλιακοι και οι ραχιαιοι μια μερα μονοι τους!! Στο πε καποιος γυμναστης ή εσυ το εκανες ετσι; Για 4μερο προγραμμα θα μπορουσες να χωρισεις τη γυμναστικη σου σε ανω/κατω σωμα . Αν και να σου πω το 3.5 με μπερδεψε λιγο Σχετικα με την αεροβια θα σου πω οτι το παρακανεις στην κλιση κι ενω εχεις θεματακια , ετσι μπορει και να τα χειροτερεψεις. Θα προτεινα να μειωσεις την κλιση και ν αυξησεις την ταχυτητα. Βασικα ΑΝ εχεις θεμα με γονατα να κοψεις τελειως την κλιση. Μπορεις να κανεις διαλειμματικη προπονηση υψηλης εντασης να εναλασσεις δηλαδη τρεξιμο με γρηγορο περπατημα, το οποιο θα διαρκει περι τα 20-25', λιγοτερο δηλαδη απ ο,τι κανεις τωρα. Σχετικα με το φαγητο φροντιζε να μην περναν αρκετες ωρες χωρις να εχεις φαει ωστε να κρατας ξυπνιο τον μεταβολισμο σου ολη μερα. Καλημερα, αυτο ακριβως στηριζεται καπου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις