Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην κανετε οπισθολαίμιες πιέσεις ώμων ,  καντε εμπροσθολαίμιες!

το ιδιο ισχύει και για τις οπισθολαίμιες έλξεις τροχαλίας , καντε εμπροσθολαίμιες μόνο !

τιποτα παραπανω δεν κερδίζεται με τις οπισθολαίμιες , ειναι απο τις πιο επικίνδυνες για τραυματισμό , αυτες δε στην τροχαλία μπορούν να σου σακατέψουν τν αυχένα αν δεν τις κανεις εντελώς σωστα , αν κλέψεις η απλα αν κάνεις μια στραβή κίνηση  ..

ΑΜΗΝ!

Το λέω σε όσους συζητάμε για προπονήσεις, μήπως σωθεί κανένας από τραυματισμό. Μπράβο ρε maus!

Eπίσης, κανένας δεν μου έδειξε ποτέ να κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης/υγείας rotator cuff(ή όπως γράφεται) , δυστυχώς, ψάχνοντας ο ίδιος τα βρήκα όλα από το Διαδίκτυο.

Και ασκήσεις strongman, απομόνωσης και χίλια δύο.

Υπάρχουν πολλά να μάθει κανείς και όπως λένε, "όσο ζεις μαθαίνεις".

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οποιος γουσταρει κ εχει την καυλα να μαθει, ψαχνεται συνεχως. Αν περιμενουμε ολα να μας τα μαθουν, καηκαμε!

Να δω πως θα παω στη συναντηση μεθαυριο. Παλι με εδειραν στο γυμναστηριό.

Σημερα στα σκουωτ παρα το κοκκινακι στο χρωματακι παρατηρησα στν εμπροσθιο δελτοειδη μια φλεβιτσα. Δν ηξερα αν ηταν η ιδεα μ ή εβλεπα αστρακια, παντως φτιαχτηκα. Εκλαψα λιγο, αλλα τα σηκωσα.

Δημοσ.

ΑΜΗΝ!

Το λέω σε όσους συζητάμε για προπονήσεις, μήπως σωθεί κανένας από τραυματισμό. Μπράβο ρε maus!

Eπίσης, κανένας δεν μου έδειξε ποτέ να κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης/υγείας rotator cuff(ή όπως γράφεται) , δυστυχώς, ψάχνοντας ο ίδιος τα βρήκα όλα από το Διαδίκτυο.

Και ασκήσεις strongman, απομόνωσης και χίλια δύο.

Υπάρχουν πολλά να μάθει κανείς και όπως λένε, "όσο ζεις μαθαίνεις".

μα δεν ειναι κατι που αμφισβητείτε ειναι νόμος !

στις  οπισθολαίμιες πιέσεις ώμων αν φορτώσεις πολλα κιλα , ελάχιστα να σου φύγουν μπορουν  να σου κανουν τεράστια ζημια στον ώμο , αντίθετα οι εμπροσθολαίμιες κανουν την ιδια καλη δουλειά κ δεν τραυματίζουν !

στην πλατη το ιδιο , οι εμπροσθολαίμιες ειναι σουπερ , οι οπισθολαίμιες μπορούν να σε αφήσουν σακάτη , απο τις πιο επικίνδυνες ασκήσεις για τον αυχένα, δεν υπαρχει κανενας λογος να την κανουμε  !

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος γουσταρει κ εχει την καυλα να μαθει, ψαχνεται συνεχως. Αν περιμενουμε ολα να μας τα μαθουν, καηκαμε!

Να δω πως θα παω στη συναντηση μεθαυριο. Παλι με εδειραν στο γυμναστηριό.

Σημερα στα σκουωτ παρα το κοκκινακι στο χρωματακι παρατηρησα στν εμπροσθιο δελτοειδη μια φλεβιτσα. Δν ηξερα αν ηταν η ιδεα μ ή εβλεπα αστρακια, παντως φτιαχτηκα. Εκλαψα λιγο, αλλα τα σηκωσα.

Νομιζω πως οι παρενεργειες φαινονται ηδη :devil:

Δημοσ.

μα δεν ειναι κατι που αμφισβητείτε ειναι νόμος !

στις οπισθολαίμιες πιέσεις ώμων αν φορτώσεις πολλα κιλα , ελάχιστα να σου φύγουν μπορουν να σου κανουν τεράστια ζημια στον ώμο , αντίθετα οι εμπροσθολαίμιες κανουν την ιδια καλη δουλειά κ δεν τραυματίζουν !

στην πλατη το ιδιο , οι εμπροσθολαίμιες ειναι σουπερ , οι οπισθολαίμιες μπορούν να σε αφήσουν σακάτη , απο τις πιο επικίνδυνες ασκήσεις για τον αυχένα, δεν υπαρχει κανενας λογος να την κανουμε !

συμφωνω καργα. Ανουσιες κ επικινδυνες. Φουλ ταρζανια.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω απλα ειπα τα μαξ κιλα μου.

Για μενα αυτη ηταν η ασκηση που την εκανα με πιο πολυ προσοχη.

Συνήθως, ποτέ δεν πάω πολύ βαριά αν λάχει και κάνω προπόνηση σε γυμναστήριο, για πολλούς λόγους:

- άθλιες και λιγδιασμένες μπάρες που μπορεί να σου γλυστρήσουν (εγώ χαίρομαι την προπόνηση στις δικές μου) και ιδρώνω ΠΟΛΥ

- δεν επιτρέπουν σκόνη μαγνησίας(πώς θα πας για προσωπικό ρεκόρ; )

- κάποιοι δεν θέλουν να φορτώνεις πολλά κιλά, ιδιαίτερα στις άρσεις

- σε πρήζουν κάθε 5' να αδειάσεις την μπάρα όταν τελειώσεις(το αστείο είναι ότι ΠΟΤΕ δεν έχω αφήσει μπάρα φορτωμένη ή έστω ένα πεντάκιλο να μην το βάλω πίσω στη θέση του)

- σήμερα, πάω απλώς για την ΠΟΛΥ χαλαρή δεύτερη προπόνηση της εβδομάδας σε γυμναστήριο και να...κάνω την... βόλτα μου, να αλλάξω περιβάλλον(γράφτηκα με μια προσφορά χώμα που είχα αλυσίδα πρόσφατα)

Κατά τα άλλα, ανεβαίνω σιγά-σιγά πάλι, ύστερα από 2 μήνες που ξανάρχισα σοβαρά, μετά από ενάμιση χρόνο που έκανα σπάνια και με παιδικά κιλά...Μακάρι να είμαι υγιής και μακριά από τραυματισμούς, γιατί θέλω σαν τρελός να κάνω νέα ρεκόρ στους ώμους (μπάρα και αλτήρα) .

Δημοσ.

Εγω απο την δευτερα θα γραφτω σε γυμναστηριο κανω προπονηση σπιτι,οπου ειχα κι εγω την ανεση μου.

Θα δω πως θα οαει... τρελαίνομαι με τις τιμες εδω ομως ξεκινανε απο 25€ και φθανουν στα 60€/μηνα..

Τα ανέφερα πιο πισω, ο αδερφος μου στο λιβερπουλ δινει 12 λιρες το μηνα για 24ωρο γυμναστηριο, που ναι τεραστιο.

Εμενα αυτο που θα παω ειναι ενα ορθωγωνιο πραγμα.

Στην κοζανη πηγαινα σε ενα τετραοροφο.

Αλλου οργανα για ασκησεις ποδιων, αλλου για πλατης κλπ.

Τοτε δεν ειχα τις γνωσεις που εχω τωρα απλα πηγαινα για μα αδυνατισω.

Δημοσ.

Δυστυχώς, ακόμα και σε γυμναστήρια της ίδιας εταιρείας, υπάρχουν χαώδεις διαφορές, το έχω ζήσει ο ίδιος(το ένα αχανές και το άλλο γυμναστήριο για να έρθουν μόνο τα γύρω τετράγωνα και πολύ είναι --- με την.. ίδια τιμή φυσικά)

Από θέμα τιμών, είναι να κλαις στην Ελλάδα, ιδιαίτερα αν δεν μένεις στην Αθήνα.

Δημοσ.

Βασικα το α και το ω ειναι το γυμναστηριο να ναι καθαρο και μετα ερχονται ολα τα υπολοιπα. Κι αυτο εββαια εχει να κανει κ με τη διοικηση αλλα κ με τους αθλουμενους

Τι μου χε κανει εντυπωση στο δικο μου; Ερχοταν ο Μπαρτζωκας πριν φυγει βεβαια για ρωσια. Τον ειχα πετυχει αρκετες φορες, τη μια ετυχε να κανουμε ποδηλατο διπλα διπλα

Ο ανθρωπος ειχε γινει μουσκιδι απο τον ιδρωτα κ μολις τελειωσε πηρε χαρτι (εχουμε σε διαφορα σημεια χαρτια με υγρο αντισηπτικο ψεκαστηρι) και το υγρο και σκουπισε και το καθισμα του ποδηλατου αλλα και το πατωμα

Κι ηταν τοτε η πρωτη φορα που του μιλησα μονο κ μονο για να του πω μπραβο γι αυτη του την κινηση

• Like 1
Δημοσ.

Εφαγα τοσο πολυ, μα τοσο.

Αισθημα να μην μπορω να κουνηθω, να λεω τωρα θα ξερασω, σαν το βουδα ειμαι, δεν κουνιεμαι ουτε μιλαω.. μπορει να χουμε θεματα

Δημοσ.

Αφού ότι έγινε, έγινε, πιες και καμιά μπυρίτσα κρύα και χαλάρωσε. Και αύριο μέρα είναι.

Άλλη λύση είναι να περπατήσεις 20-30', αν έχεις όρεξη βέβαια και αν αύριο δεν δουλεύεις πρωϊ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...