Fotis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνω αλλά ποιος είναι αυτός ο Τζακ? ποιος ειναι ο τζακ και γιατι δεν τον ξερω εγω ? 1
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ συμφωνώ με τον Bosei, οι άρσεις από σταματημένο σημείο είναι ασφαλέστερες λόγο της έλλειψης αλλαγής κατεύθυνσης . Η κίνηση είνια πολύ πιο απλή. Επίσης τη θεωρώ και από τις βασικότερες να μάθει κανείς. Μαζί με το σωστό τρέξιμο, το να κρατάς τη σπονδυλική σου στήλη ουδέτερη, ενώ σηκώνεις ένα βάρος, ή στην περίπτωση μας, σκέτης μπάρας, ενώ χαμηλώνεις τη λεκάνη , είναι πολύ βασικό για οποιαδήποτε άσκηση και η πιο εύκολη είναι το Deadlift. Στην όρθια θέση , στην σκυμένη θέση και όλες τις ενδιάμεσες καθώς ανεβαίνεις. Το να μάθει να κρατά ουδέτερη τη σπονδυλική στήλη σε οποιαδήποτε θέση είναι το βασικότερο πράγμα που πρέπει να μάθει κανείς που έχει σώμα. Το επόμενο είναι το σωστό τρέξιμο.
censOred Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η αεροβια ειναι φινιρισμα και θελει πολυ συγκεκριμενη αεροβια οχι καβαλαω και τρεχω.Κανε για καποια χρονικο διαστημα μονο βαρη να φτιαξεις μια υποδομη στην οποια θα δουλεψεις και μετα βλεπεις.Η αεροβια κανει μεγαλη ζημια στην αποκτηση μυικης μαζας. Μήπως υπερβάλλεις λίγο? Αερόβια με μέτρο (κανα μισάωρο π.χ) κάνει ζημιά θεωρείτε στους μυες?
manzah80 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μήπως υπερβάλλεις λίγο? Αερόβια με μέτρο (κανα μισάωρο π.χ) κάνει ζημιά θεωρείτε στους μυες? Ειπα σου κοβει την μυικη αναπτυξη σου ριχνει την τεστοστερονη, σου ρουφαει και το γλυκογονο πως θα κανεις σοβαρες προπονησεις χωρις εξτρα γλυκογονο. επισης αν τρεχεις σαν τον μουρλο θα τα καψεις ολα.Θελει πολυ συγκεκριμενα πραγματαΟ φυσικος θελει τεραστια προσοχη στα παντα για να κανει σοβαρο σωμα.Καθολου δεν υπερβαλω ο φυσικος πρεπει να προσεχει 24/7 για να πετυχει κατι καλο.Καντε οτι θελετε δεν επιμενω βαριεμαι ειλικρινα. 1
margaritagr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πηγα στο σουπερμαρκετ να παρω χεμο δεν ειχε...νεσκουικ δεν ειχε...ουτε καν καοτονικ. Τελικα maus πηρα μια μερεντα χαχαχα 5
Mikeasdf Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πηγα στο σουπερμαρκετ να παρω χεμο δεν ειχε...νεσκουικ δεν ειχε...ουτε καν καοτονικ. Τελικα maus πηρα μια μερεντα χαχαχα 5
Mau-Maus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πηγα στο σουπερμαρκετ να παρω χεμο δεν ειχε...νεσκουικ δεν ειχε...ουτε καν καοτονικ. Τελικα maus πηρα μια μερεντα χαχαχα Χαχαχαχα μαργαρίτα θέλω και γω ε!! ~~~~~ Ντακον σε αυτόν τον χώρο όλα παίζουν, και αυτό που λες εσύ έχει λογική, όμως παίζει μεγάλο ρόλο η σειρά που θα κάνεις ότι κάνεις! Φαντάζεσαι μια ευτραφή κοπέλα να πάει σε ένα γυμναστήριο και να πει 'γεια σας θα ήθελα να χάσω κάνα κιλάκι' και ο γυμναστής να της πει 'έλα εδώ κούκλα πιάσε αυτήν την μπάρα και ξεκίνα' και να την χώσει στις άρσεις!! Το πιο πιθανό είναι να μην πάει για δουλειά την επόμενη μέρα,να τον σουτάρουν!! Πρώτα αερόβιο, περπάτημα, ιδρώτας, εξοικείωση,χεράκια πάνω κάτω εκτάσεις, προτάσεις πιέσεις και μετά όλα τα άλλα.. Με την σειρά τους όλα! Αν την χώσουμε την κοπελίτσα με την μια στις άρσεις ουσιαστικά την διώχνουμε.. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν τρόποι να μάθεις κάποια πράγματα. Στον απολύτως αρχάριο μαθαίνεις τις βασικές θέσεις σώματος αρχικά. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν πως να κάνουν πυελική κλίση. Είμαι πολύ υπέρ αυτού . Ακόμα και πάνω κάτω τα χεριάκια πρέπει να τα κάνει χωρίς να σηκώνει ώμους. Αυτά είναι μικρά αλλά βασικα πράγματα που πρέπει να μάθει κανείς. Και τι καλύτερο από το να μάθει να σηκώνει πράγματα από το έδαφος , σωστά. Δε μιλάμε πλέον για ασκήσεις, αλλά για μια σωστή προσέγγιση της κίνησης στον άνθρωπο.
kathytherion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παιδια deadlifts κανω με μαξιμουμ 10 κιλα για την ωρα... Πιο συγκεκριμρνα επειδη δεν εχω αρκετους δισκους εχω φτιαξει εναν αλτηρα που ζυγιζει περιπου 8-9 κιλα και με αυτον κανω αρσεις και πιεσεις γλουτων. Οσο για τα κιλα, ειμαι σε νορμαλ επιπεδα μεν αλλα με λιπος. Συγκεκριμενα ειμαι 60 κιλα και θελω να παω 50, δεν τιθεται θεμα δυσκολιας στις ασκησεις απο τα κιλα, αλλα απο τις χαλαρες αρθρωσεις κυριως. Μαυ μαυς στις σκεψεις μου ερχεσαι. Θεκω να δυναμωσω τους μυες μου αλλα επισης θελω με καποιον γρηγορο τροπο να ξεφορτωθω και λιγη σαβουρα( κοινως, λιπος ) απο το σωμα μου μια ωρα αρχυτερα, παραλληλα με την ενδυναμωση. 1
kathytherion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειμαι και τελειως couch potato, τα κυκλωματα ( των ορθοπεδικων ) με φαγανε....
Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πηγα στο σουπερμαρκετ να παρω χεμο δεν ειχε...νεσκουικ δεν ειχε...ουτε καν καοτονικ. Τελικα maus πηρα μια μερεντα χαχαχα Ρε σε σουπερμαρκετ πηγες σιγουρα? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις