Mikeasdf Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Με κολησε ο mikeas εχω κ εγω κρυωμα σημερα , αμα μπει θα τ ακουσει Αλλα θα χαπακωθω κ θα παω κ ειμαι σιγουρη οτι θα νιωσω καλυτερα! Αλλη φορα να προσεχεις τι λες! Περαστικα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πιο ακριβό από τ' άλλα αλλά τα γούστα πληρώνονται Όπα λάθος θρεντ 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πιο ακριβό από τ' άλλα αλλά τα γούστα πληρώνονται Όπα λάθος θρεντ εδω το γαλα εχει .70
margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Γιαννη νομιζω το χε αναφερει κ καποιο παιδι εδω, αλλα και στο γυμναστηριο δεν εχω ακουσει καθολου καλα λογια τη συγκεκριμενη εταιρεια.. Τωρα ρι να σου πω, δεν εχω παει κ στο...εργοστασιο, αλλα ενω υπαρχουν τοσες αλλες δε θα την επαιρνα
kathytherion Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Οσα διαβαζεις αναφερονται σε αντρες. Εσεις οι γυναικες δεν βαζεται μαζα τοσοο ευκολα μην φοβασαι, βαρα κιλα... μην φοβασαι...αν παιρναμε τοσο απλα μαζα ολοι μας δεν θα παορνουσαμε απο πορτα ουτε για πλακα.. ξεκλιρισαμε ολοκληρα κοπαδια κοτοπουλα, ακομα τουμπανα δεν γιναμε Προς θεου, δεν φοβαμαι μη φουσκωσω και απο βαρη χρησιμοποιω σε καθε ασκηση το μεγιστο δυνατο.ξερω πως δεν θα φουσκωσω ευκολα και γρηγορα. Βαρη κανω ετσι κι αλλιως γιατι θελω την ενδυναμωση για ν αποφυγω μελλοντικους τραυματισμους. Επισης θελω να αδυνατισω-χασω λιπωδη ιστο. Αν γινεται μονο με τις ασκησεις αμτιστασης ου κανω μια χαρα. Αν χρειαζεται και προγραμμα αεροβικης( οπως προτεiνουν αρκετοι bodybuilder)ειμαι προθυμη να κανω καποιο και ψαχνω το βελτιστο για την περιπτωση μου. Εδωσα μεγαλη σημασια στα λογια του manzah80 και στους υπολοιπους που απαντησαν, εψαξα για οσα ειπαν και βλεπω πως η καθε πλευρα( να γινεται αεροβικη ή οχι) στεκει. Με αλλα λογια οι αποψεις διιστανται. Το οτι γραφετε ομως μια συμβουλη δεν την κανει αυτοματα ευαγγελιο καικαλο ειναι να διατηρουμε μια καποια ευγενεια για να ειναι και ευχαριστη η κουβεντα.
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 εξαρτάται και από τον σωματότυπο σου τι θα χάσεις και από που θα το χάσεις. Θέλει πείσμα, χρόνο και υπομονή
manzah80 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Η αεροβια ειναι φινιρισμα και θελει πολυ συγκεκριμενη αεροβια οχι καβαλαω και τρεχω.Κανε για καποια χρονικο διαστημα μονο βαρη να φτιαξεις μια υποδομη στην οποια θα δουλεψεις και μετα βλεπεις.Η αεροβια κανει μεγαλη ζημια στην αποκτηση μυικης μαζας.
yannis27gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Προς θεου, δεν φοβαμαι μη φουσκωσω και απο βαρη χρησιμοποιω σε καθε ασκηση το μεγιστο δυνατο.ξερω πως δεν θα φουσκωσω ευκολα και γρηγορα. Δε θα φουσκωσεις ούτε εύκολα ούτε γρήγορα, δε θα φουσκωσεις ποτέ. Κάνε τη γυμναστικη που γουστάρεις, είτε ειναι αεροβικη, είτε βάρη, είτε συνδυασμός. Το θέμα ειναι αυτό που κανεις να το διασκεδάζεις για να αποδίδεις στο μέγιστο. Μόνο αυτό να έχεις στο νου σου, ολα τα αλλα θα βγουν στην πορεία. Έχεις να αλλάξεις γνώμες και ασκήσεις... -------------- Αύριο θα χάσω αναγκαστικά την προπόνηση κάτω σώματος όποτε παρασκευη θα κάνω full body. Πρώτη φορά θα ειναι, αει να δούμε πως θα ειναι.
kathytherion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η αεροβια ειναι φινιρισμα και θελει πολυ συγκεκριμενη αεροβια οχι καβαλαω και τρεχω.Κανε για καποια χρονικο διαστημα μονο βαρη να φτιαξεις μια υποδομη στην οποια θα δουλεψεις και μετα βλεπεις.Η αεροβια κανει μεγαλη ζημια στην αποκτηση μυικης μαζας. Θα το χω υποψην. Γενικα περα απ το περπατημα δεν μ αρεσει η αεροβικη (το κολυμπι μ αρεσει αλλα με τετοιο κρυο δεν παει η καρδια), προτιμω βαρη που απαιτουν λιγοτερο χρονο και αισθανομαι παλι αυτη την ωραια αισθηση οτι γυμναστηκα. Θελω ολο αυτο να το συνδυασω με υποθερμιδικη διαιτα με βαση την πρωτεινη( και τωρα υποθερμιδικη κανω αλλα παιζει και πολυ junk παραλληλα- στο πλαισιο των θερμιδων) εξαρτάται και από τον σωματότυπο σου τι θα χάσεις και από που θα το χάσεις. Θέλει πείσμα, χρόνο και υπομονή Μεγαλη ιστορια. Ειμαι μηλο και θελω να γινω nicky minaj. Αν δεν ειχα την κοιλιτσα του cookie monster δεν θα εκανα καμια μετατροπη στο σωμα μου για να μαι ειλικρινης. Δε θα φουσκωσεις ούτε εύκολα ούτε γρήγορα, δε θα φουσκωσεις ποτέ. Κάνε τη γυμναστικη που γουστάρεις, είτε ειναι αεροβικη, είτε βάρη, είτε συνδυασμός. Το θέμα ειναι αυτό που κανεις να το διασκεδάζεις για να αποδίδεις στο μέγιστο. Μόνο αυτό να έχεις στο νου σου, ολα τα αλλα θα βγουν στην πορεία. Έχεις να αλλάξεις γνώμες και ασκήσεις... -------------- Αύριο θα χάσω αναγκαστικά την προπόνηση κάτω σώματος όποτε παρασκευη θα κάνω full body. Πρώτη φορά θα ειναι, αει να δούμε πως θα ειναι. Η αληθεια ειναι πως μονο το περπατημα μετα μουσικης απολαμβανω πραγματικα. Απο κει και περα οι ασκησεις με βαρη μου αρεσουν επισης γιατι δεν κρατανε πολυ και δεν βαριεμαι. Βαζω και βιντεακια στο youtube παραλληλα. Μη μου λες τετοια ομως, δεν εχω στοχο να φουσκωσω γενικα, αλλα ηθελα να αυξησω ογκο σε μηρους και γλουτους. Μη μου το χαλας
yannis27gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Γυναίκα δεν είσαι; Forget it, εκτός κι αν μπεις σε φάρμακο (ρώτα τη Δήμητρα που χει ψοφήσει στα βάρη να σου πει πόσο δύσκολο είναι να βάλεις όγκο). Αυτό που θα συμβεί όμως είναι πώς θα πάρει το σώμα σου το σχήμα που θες. Θέλει χρόνο, επιμονή και πείσμα όταν γυμνάζεσαι, καθαρή διατροφή και άφθονο ύπνο. Υ.Γ. Πρόσεχε με τα βιντεάκια. Το Α και το Ω στις ασκήσεις είναι η σωστή τεχνική κι άμα δοκιμάζεις συνέχεια νέα πράματα μπορεί να κάνεις τις ασκήσεις λάθος και να μην παίρνεις τα οφέλη που θα έπαιρνες αλλιώς, χώρια που κινδυνεύεις με τραυματισμούς. Πειραματίσου, βρες αυτές που σου αρέσουν, μάθε να τις κάνεις σωστά και μείνε με αυτές για ένα διάστημα. Υ.Γ.2. Το περπάτημα με μουσική είναι η καλύτερη άσκηση για την καρδιά. Κι εγώ την κάνω καθημερινά. Μάλιστα για να αυξήσω τη δυσκολία προσθέτω 20+ κιλά στους ώμους (την κόρη μου ) 3
Liverpool89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Θα το χω υποψην. Γενικα περα απ το περπατημα δεν μ αρεσει η αεροβικη (το κολυμπι μ αρεσει αλλα με τετοιο κρυο δεν παει η καρδια), προτιμω βαρη που απαιτουν λιγοτερο χρονο και αισθανομαι παλι αυτη την ωραια αισθηση οτι γυμναστηκα. Θελω ολο αυτο να το συνδυασω με υποθερμιδικη διαιτα με βαση την πρωτεινη( και τωρα υποθερμιδικη κανω αλλα παιζει και πολυ junk παραλληλα- στο πλαισιο των θερμιδων) Μεγαλη ιστορια. Ειμαι μηλο και θελω να γινω nicky minaj. Αν δεν ειχα την κοιλιτσα του cookie monster δεν θα εκανα καμια μετατροπη στο σωμα μου για να μαι ειλικρινης. Η αληθεια ειναι πως μονο το περπατημα μετα μουσικης απολαμβανω πραγματικα. Απο κει και περα οι ασκησεις με βαρη μου αρεσουν επισης γιατι δεν κρατανε πολυ και δεν βαριεμαι. Βαζω και βιντεακια στο youtube παραλληλα. Μη μου λες τετοια ομως, δεν εχω στοχο να φουσκωσω γενικα, αλλα ηθελα να αυξησω ογκο σε μηρους και γλουτους. Μη μου το χαλας Δεν μας λες και τι ασκησεις κανεις; Θελει υπομονη οπως λεει και ο γιαννης. Παρε καστιχα οπως ειπε ο μαους. Κοιτα μια καλη ασκηση https://www.google.gr/search?q=glute+kickbacks&client=ms-android-huawei&biw=360&bih=253&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIg5DogKznyAIVBe0UCh0Elgna#imgrc=YEfDYD3a6SN23M%3A
Προτεινόμενες αναρτήσεις