TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ε.Σ ftw..λεωφορειο απο Θεσσαλονικη->Σπαρτη->Θεσσαλονικη->Σπαρτη->Εβρο Aπλά και μόνο ΗΡΩΑΣ. Τουλάχιστον ελπίζω να σου δωσαν τιμητική. χαχα και 2ε να ταν... Bρε και να με πλήρωναν..!
Mikeasdf Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Aπλά και μόνο ΗΡΩΑΣ. Τουλάχιστον ελπίζω να σου δωσαν τιμητική. Προαναχωρηση με το ζορι, οχι τιμητικη
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θα την απαιτούσα. Αν είχα επιζήσει μετά από τέτοιο πουλμανοταξίδι.. 1
yannis27gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δούλεψε το cut. Μείον περίπου 1 κιλό σωματικού βάρους και 2,5 πόντοι κοιλιά σε 1 βδομάδα. Σε επιδόσεις δεν ξέρω αν έπεσα γιατί άλλαξα τρόπο εκγύμνασης. Από αύριο επιστροφή σε όγκο. Πάντως με βάλατε σε σκέψεις με τις πρωτείνες και κατά πόσο είναι αξιόπιστες. Τελικά το μόνο σίγουρο είναι το φαί έτσι; 1
kathytherion Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Στα είπε ο manzah80 λίγα post πιο πριν αλλά δεν έδωσες σημασία. Έχεις λάθος τρόπο σκέψης ως προς το συγκεκριμένο όπως και πολύς κόσμος. Τα βάρη και αντιστάσεις συμβάλουν κατά πολύ περισσότερο στο να χάσεις κιλά και να " κάψεις λίπος " σε σχέση με την αερόβια άσκηση. Ψάξτο.. Κοιτα, ουτως η αλλως κανω ασκησεις με αντιστασεις και θελω απλα να προσθεσω κατι παραπανω.το γνωριζω πως με τα βαρη αυξανεται η μυικη μαζα αρα και η ενεργειακη δαπανη του σωματος. Σε πολλες πηγες και φορουμ διαβαζω ομως οτι αν θελει καποιος να χασει λιπος, πρεπει να κανει αεροβικη και μαλιστα εντατικα, και μου εχει πει και επαγγελματιας στο χωρο πως με τα βαρη ( τουλαχιστον στο δικο μου επιπεδο) θα αυξηθει μεν η μυικη μαζα αλλα δεν θα καιω και παρα πολυ περισσοτερες θερμιδες απ οτι τωρα. Θα ειναι μικρη διαφορα δηλαδη.
manzah80 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Στα είπε ο manzah80 λίγα post πιο πριν αλλά δεν έδωσες σημασία. Έχεις λάθος τρόπο σκέψης ως προς το συγκεκριμένο όπως και πολύς κόσμος. Τα βάρη και αντιστάσεις συμβάλουν κατά πολύ περισσότερο στο να χάσεις κιλά και να " κάψεις λίπος " σε σχέση με την αερόβια άσκηση. Ψάξτο.. Και που τα λεω νομιζεις δινει κανεις σημασια?Εχουμε φαει την ζωη μας στα σιδερα εχουμε δοκιμασει τα παντα εχουμε παρει τα παντα εχουμε σακατευτει αλλα για να δεχτεις την γνωση καποιου πρεπει να μην εχεις καλο στο κεφαλι και να μην εισαι κομπλεξικος.Ε γιαυτο δεν γραφω πλεον πολυ γιατι εκνευριζομαι.Καθιστε εκει να τρεχετε μερα νυχτα και αμα χασετε λιπος εσεις εμενα να μου τρυπησετε την μυτη.Τα ιδια και με εκεινη την παπαρια το φαστινγκ πως στον πουτσο το λενε τι μαλακιες ειναι αυτες ρε παει ο αλλος νηστικος λεει να κανει βαρη και τι νομιζεις οτι εκανες τωρα επειδη εβγαλες την προπονηση οτι μπηκες σε αναβολισμο η οτι κατεστρεψες μυικες ινες?Μια τρυπο στο νερο εκανες εστειλες την κορτιζολη στο διαολο και σου τρωει και τους μυς που εχεις. 1
thomasG4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα, ουτως η αλλως κανω ασκησεις με αντιστασεις και θελω απλα να προσθεσω κατι παραπανω.το γνωριζω πως με τα βαρη αυξανεται η μυικη μαζα αρα και η ενεργειακη δαπανη του σωματος. Σε πολλες πηγες και φορουμ διαβαζω ομως οτι αν θελει καποιος να χασει λιπος, πρεπει να κανει αεροβικη και μαλιστα εντατικα, και μου εχει πει και επαγγελματιας στο χωρο πως με τα βαρη ( τουλαχιστον στο δικο μου επιπεδο) θα αυξηθει μεν η μυικη μαζα αλλα δεν θα καιω και παρα πολυ περισσοτερες θερμιδες απ οτι τωρα. Θα ειναι μικρη διαφορα δηλαδη. Ε αυτές τις 150-200 θερμίδες απο το αερόβιο που θα χάσεις απλά κόψτες απο τη διατροφή σου και το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Το αερόβιο (υψηλής και χαμηλής έντασης) είναι απαραίτητο για τη καλή καρδιαγγειακή λειτουργία του σώματος, αλλά δεν είναι απαραίτητο για καύση λίπους. Το σημαντικότερο ρόλο παίζει η διατροφή και μετά η άσκηση. Βέβαια και τα δυο είναι αλληλένδετα άμα θέλεις το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο οπτικά αλλά και να κρατήσει. 1
margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Με κολησε ο mikeas εχω κ εγω κρυωμα σημερα , αμα μπει θα τ ακουσει Αλλα θα χαπακωθω κ θα παω κ ειμαι σιγουρη οτι θα νιωσω καλυτερα! Κοπελια αν μπορεις να γραφτεις σε κολυμβητηριο ειναι ο,τι καλυτερο γι αεροβια ασκηση χωρις φοβο για τα γονατα. Εγω εχω εγκαταλειψει τελειως διαδρομους κ τετοια, ετσι κ αλλιως δεν μπορω να τρεξω Αααα μου ρθε σημερα το νουμερο για το 5ρι. Καλα θα πεσει πολυ γελιο.. Δε ξερω καν αν μπορω να περπατησω 5χλμ η νεκροψια θα δειξει! 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα, ουτως η αλλως κανω ασκησεις με αντιστασεις και θελω απλα να προσθεσω κατι παραπανω.το γνωριζω πως με τα βαρη αυξανεται η μυικη μαζα αρα και η ενεργειακη δαπανη του σωματος. Σε πολλες πηγες και φορουμ διαβαζω ομως οτι αν θελει καποιος να χασει λιπος, πρεπει να κανει αεροβικη και μαλιστα εντατικα, και μου εχει πει και επαγγελματιας στο χωρο πως με τα βαρη ( τουλαχιστον στο δικο μου επιπεδο) θα αυξηθει μεν η μυικη μαζα αλλα δεν θα καιω και παρα πολυ περισσοτερες θερμιδες απ οτι τωρα. Θα ειναι μικρη διαφορα δηλαδη. Οσα διαβαζεις αναφερονται σε αντρες. Εσεις οι γυναικες δεν βαζεται μαζα τοσοο ευκολα μην φοβασαι, βαρα κιλα... μην φοβασαι...αν παιρναμε τοσο απλα μαζα ολοι μας δεν θα παορνουσαμε απο πορτα ουτε για πλακα.. ξεκλιρισαμε ολοκληρα κοπαδια κοτοπουλα, ακομα τουμπανα δεν γιναμε
yannis27gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Margarita, που άκουσες τα άσχημα λόγια για την πρωτείνη της Biotech; Όπου διάβασα review στο ιντερνετ, άσχημη κουβέντα δεν είπανε. Όχι πώς έχω κανένα νταλκά με τη συγκεκριμένη εταιρεία, επειδή ήταν σε καλή τιμή την πήρα.
gon1332 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πότε χάνεις λίπος. Δεν είχα προσέξει να το λέει ο mazah80 κάπου το γεγονός ότι χάνεις με τα βάρη. Ήξερα όμως εγώ, επειδή είχα διαβάσει πως όλες οι ασκήσεις έχουν ένα burn out effect time (ή κάπως έτσι). Τα βάρη έλεγε πως και βέβαια καίνε λίπος, αλλά όσο κάνεις. Σε αντίθεση με αεροβικές ασκήσεις που και αφού σταματήσεις να κάνεις, περνά μία ώρα που ακόμη καις. Εγώ για το λίπος έχω άλλη πρακτική για μένα. Να σημειώσω πως έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Όταν ήθελα να χάσω λίπος την τελευταία φορά, απλά σταμάτησα να τρώω πιτόγυρα και παρόμοια είδη αργά το βράδυ και μπύρες για 2 βδομάδες. Παράλληλα ξεκίνησα γυμναστική και εκεί που ήμουν 56 κιλά αγύμναστος με λίπος, το έφερα τούμπα και είμαι 56 κιλά χωρίς λίπος. Το περισσότερο λίπος έφυγε στις 2 βδομάδες, ενώ στο μήνα έφυγε και από τους πλάγιους από πίσω. Απλά πολέμισα τις κακές συνήθειες που είχα αποκτήσει εκείνο το 6μηνο, χωρίς δίαιτες και λοιπά τέτοια. Κανονικά φαγητό και λίγη γυμναστική. Το βασικότερο είναι να φτιάξεις το μεταβολισμό σου. Αν γυμνάζεσαι σα σκυλί και έχεις σκατά μεταβολισμό, τότε δεν κάνεις δουλειά. Η διατροφή πάνω απ'όλα. Θα πρότεινα σε όποιον έχει πρόβλημα με το λίπος, να πάει σε διατροφολόγο. Σε ένα με δύο χρόνια περίπου θα έρθει στα ίσια του ο μεταβολισμός, ενώ μετά θα ακολουθήσει συντήρηση. Αν υπάρχει και θέληση από το άτομο, τότε δε θα ξαναδει παραπάνω λίπος πάνω στο σώμα του απ'όσο πρέπει. Και βέβαια μιλάω με παραδείγματα που έχω δει (αδερφός μου και ένας φίλος μου - σε 1-2 χρόνια άλλαξαν τους μεταβολισμούς τους και πλέον είναι κομπλέ).
snow22 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αξίζει να πάρω πρωτεΐνη με υδατάνθρακα η να μείνω στην καθαρή; Έχει δοκιμάσει κανείς της Sci mx omni mx hardcore ;
Papakitou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αξίζει να πάρω πρωτεΐνη με υδατάνθρακα η να μείνω στην καθαρή; Έχει δοκιμάσει κανείς της Sci mx omni mx hardcore ; Ποια ειναι η καθαρη; Να μην πάρεις "βρωμιάρα", βάλε περισσοτερα μακαρονια..ρυζι κλπ
snow22 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ποια ειναι η καθαρη; Να μην πάρεις "βρωμιάρα", βάλε περισσοτερα μακαρονια..ρυζι κλπ αδερφε μ καθαρη εννοω να εχει μονο πρωτεινη απο διατροφη βγαζω την απαιτουμενη πρωτεινη,απλα ο υδατανθρακας με 'κουραζει΄ και ελεγα μιας κ που τελειωσε η whey αυτη την φορα να παρω μια με υδατανθρακα..δεν εχω ξαναδοκιμασει κ ρωταω εδω να μ πει κανενας αμα αξιζει
Liverpool89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μετα απο μια δυνατη προπονηση ενα καμπαρι σκετο επιβαλεται... Νιωθω τελευταια πολυ πριξιμο..προπονηση με ενταση που δεν ξεπερνα τα σαραντα λεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις