Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ορκίζομαι

έπινα για 10 χρόνια 1-2 λίτρα κάθε μέρα και δεν έπαθα τπτ :)

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

εγω ορκίζομαι

έπινα για 10 χρόνια 1-2 λίτρα κάθε μέρα και δεν έπαθα τπτ :)

και ο αλλος καπνιζε και εφτασε τα 100!

Δημοσ.

και ο αλλος καπνιζε και εφτασε τα 100!

εγω για μενα ορκίστηκα οχι για τον άλλον :)

Δημοσ.

25 χρόνια γαλαοποσίας κλείνω . Τέλοσπάντων, έχω προσωπικά καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα διάφορα περι γάλακτος που ακούγονται ακούγονται λόγω του φαινομένου των χιπστερ-χίππιδων-vegan , με την ανάλογη σοβαρότητα που τους διακατέχει.

Δημοσ.

Ταραμ ταρααααμ! Από Παρασκευή ξαναρχιζω προπονήσεις krav maga. Woohoo! Κωλοχαιρομαι που θα νιώθω ότι πεθαίνω στο τέλος στο ζέσταμα και μετά θα τρώω και ξύλο. (ΑΛΛΑ θα παραμείνω παράλληλα anti-fitness όσο γίνεται :P )

• Like 6
Δημοσ.

Σε κάνα σκλαβενιτη έχει τέτοιο χωρίς λακτοζη? Αν είναι και low fat ακόμη καλύτερα...τσάμπα πρωτεΐνη. Από γεύση δεν με νοιάζει γιατί βάζω nesquik γιατί με αηδιαζει η γεύση του γάλακτος

Δημοσ.

Εγώ δύο μέρες τώρα πλακώνω πυτόγυρα. Δεν με χάλασεεεεεεεεεεε. Αλλά αύριο τρεξιματάκι και Παρασκευή 10 χλμ.

Δημοσ.

Σημερα το πρωι, ειχα κατι νευρα και βγηκα για το κλασσικο τρεξιμο που κανω καθε μερα σχεδον.

Εχασα τελειως τον τοπο και χρονο που ετρεχα, και στο τελος κατεληξα να εχω τρεξει περι τα 12 miles…. Epic….

Nα νευριαζω πιο συχνα αμα ειναι…. :P 

Kαι το βραδυ εχω να παω και gym...

• Like 1
Δημοσ.

και χαλαρών συνδέσμων... με ασκήσεις αντιστάσεων θα θέσεις τέλος στο πρόβλημα-φόβο σου! θέλεις ενδυνάμωση και με το αερόβιο δεν πετυχαίνεις κάτι τέτοιο

Γι αυτο το λογο εχω ενταξει αντιστασεις 4 φορες την εβδομαδα.

Αεροβια θελω ωστε να χασω λιπος και βαρος, καλο ειναι να πεσω λιγο στα κιλα για αισθητικους λογους και για να μην επιβαρυνω γονατα.

Δημοσ.

Γι αυτο το λογο εχω ενταξει αντιστασεις 4 φορες την εβδομαδα.

Αεροβια θελω ωστε να χασω λιπος και βαρος, καλο ειναι να πεσω λιγο στα κιλα για αισθητικους λογους και για να μην επιβαρυνω γονατα.

Στα είπε ο manzah80 λίγα post πιο πριν αλλά δεν έδωσες σημασία. Έχεις λάθος τρόπο σκέψης ως προς το συγκεκριμένο όπως και πολύς κόσμος. Τα βάρη και αντιστάσεις συμβάλουν κατά πολύ  περισσότερο στο να χάσεις κιλά και να " κάψεις λίπος " σε σχέση με την αερόβια άσκηση.

Ψάξτο..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...