Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

τοσες ωρες διαδρομη με πουλμαν δεν εκανα για κανενα λογο :P

κορινθια ρε φωταρα? πολυ μπαναλ!

σιγα μωρη ντιβα εσυ :P

με δεκα ευρο ουτε μεχρι το λιμανι ή το αεροδρομιο δεν φτανεις εκει :P

Δημοσ.

Ε.Σ ftw..λεωφορειο απο Θεσσαλονικη->Σπαρτη->Θεσσαλονικη->Σπαρτη->Εβρο :)

• Like 1
Δημοσ.

χαχα και 2ε να ταν... γενικα πολλες ωρες μεσα στο αμαξι μου τη δινει, ποσο μαλλον στριμωγμα σε λεωφορειο με προκαθορισμενες στασεις :P

• Like 1
Δημοσ.

κορινθια ρε φωταρα? πολυ μπαναλ!

Για canyoning  θα ειμαι ρε κοπελια δεν παω ρομαντικο 3ημερο με την γκομενα λολ.\

Οντως ειναι  το χειροτερο μου  το πουλμαν παιζει να εχω να μπω και 20 χρονια :P

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Ωραια ειστε πουλακια μου. Ταξιδακια, διακοπουλες!

Εμας εδω να μας ποναει ο κωλος

εγω εχω ξεσκιστει στο διαβασμα! και κανω και δευτερα - παρασκευη προπονηση!

• Like 1
Δημοσ.

Ο φοβος σου δημιουργει ακομα πιο πολλα προβληματα...

Εγω οποτε φοβαμαι να κανω κατι, τοτε η μαλακια γινεται. Δεν λεω να τα γραψεις ολα αλλα να μην το σκεφτεσαι.

Το σχοινακι που πες εκτος απο το στηθος σου, αν δεν γινεται πανω σε παρκέ ή εστω πανω σε χαλι, θα σου δημιουργουσε κι αυτο προβλημα.

Καλα σ αυτο εχεις ενα δικιο. Εχω ασχοληθει στο παρελθον με διαφορες αθλητικες δραστηριοτητες και ολα καλα. Τις 2 φορες που εβγαλα γονατο ημουν σπιτι μου και γλιστρησα περπατωντας απλα ( λογω χαλαρης αρθρωσης. ) με αγχωνει περισσοτερο αυτο ομως, οτι μπορω να το παθω κανοντας κατι συνηθισμενο και καθημερινο. Πχ ο φιλος μου επαθε ρηξη χιαστου στο ποδοσφαιρο μετα απο απροοπτο. Σταματησε το ποδοσφαιρο και θεωρητικα δεν κινδυνευει.

Σχετικα με το τροχαδην που με πο εσε στα γονατα να σημειωσω πως το εκανα πανω σ ενα χαλι αλλα δεν φορουσα αθλητικα, φορουσα καλτσοπαντοφλες. Κραξτε ελευθερα.

Δημοσ.

Καλα σ αυτο εχεις ενα δικιο. Εχω ασχοληθει στο παρελθον με διαφορες αθλητικες δραστηριοτητες και ολα καλα. Τις 2 φορες που εβγαλα γονατο ημουν σπιτι μου και γλιστρησα περπατωντας απλα ( λογω χαλαρης αρθρωσης. ) με αγχωνει περισσοτερο αυτο ομως, οτι μπορω να το παθω κανοντας κατι συνηθισμενο και καθημερινο. Πχ ο φιλος μου επαθε ρηξη χιαστου στο ποδοσφαιρο μετα απο απροοπτο. Σταματησε το ποδοσφαιρο και θεωρητικα δεν κινδυνευει.

Σχετικα με το τροχαδην που με πο εσε στα γονατα να σημειωσω πως το εκανα πανω σ ενα χαλι αλλα δεν φορουσα αθλητικα, φορουσα καλτσοπαντοφλες. Κραξτε ελευθερα.

και χαλαρών συνδέσμων... με ασκήσεις αντιστάσεων θα θέσεις τέλος στο πρόβλημα-φόβο σου! θέλεις ενδυνάμωση και με το αερόβιο δεν πετυχαίνεις κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Κι άλλη μια ερώτηση: Πρωτείνη με νερό=πιο γρήγορη απορρόφηση + πιο λίγα αέρια/φούσκωμα απ' ότι πρωτείνη με γάλα;

Αν πίνεις γαλα χωρίς λακτόζη δεν θα έχεις προβλήματα. Είμαστε μεγάλοι για κανονικό γαλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...