Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω τωρα απο την καρεκλα μου "νιωθω" πως το βγαζω, αλλα φοβαμαι μη παω τζαμπα και τα φτυσω στη 2η ασκηση λογω αναπνοης :P

Not Θα γίνεις χειρότερα!
Σπιτάκι ξεκούραση και αύριο προπόνα! Δεν θα χάσουμε το πρωτάθλημα :-)

Παλιοτερα ειχα ακουσει οτι αν ιδρωσεις αρκετα και αλλαξεις μπλουζα κατευθειαν βοηθαει στην καταπολεμηση του κρυολογηματος γιατι "αποβαλλεις" το κρυωμα μεσω του ιδρωτα.Γι'αυτο και το σκεφτομουν :mellow:

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναι Οκ εξαρτάται όμως από το πόσο καταποντισμενος είναι ο οργανισμός σου, αν είναι αρκετά χρειάζεται ξεκούραση για να γίνει καλά όχι ιδρώτα.. Αν τον επιβαρύνεις και άλλο οι πιθανότητες είναι να γίνει χειρότερα..

• Like 2
Δημοσ.

ισχυει αυτο που λεει ο maus , εσυ ξερεις πως νιωθεις.. εγω ξερω οτι με συναχι δνε εχω θεμα, αν ομως εχω πυρετο οχι απλα δε παω τη μερα με τον πυρετο, αλλα αφηνω να μαι κ 1-2 τελειως απυρετη κ παω μετα.

να φοβασαι αν θα το βγαλεις δεν εχει νοημα...αν ξεκινας με φοβο, δε θα βγει. αλλα μπορεις να προσπαθησεις ή να κανεις πιο χαλαρα, οσο μπορεις.

εγω χτες ειχα παλι πιεση στο διαφραγμα, ενιωθα οτι δ επαιρνω καλη ανασα. λεω θα παω κ θα δουμε...και στη προπονηση δεν ενιωσα τιποτα! δεν εκανα κοιλιακους που θα νιωθα το σημειο να πιεζεται, αλλα τα υπολοιπα μια χαρα εγιναν και το ξεχασα τελειως το προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχχα ειναι λιγο κ αυτος ο παραγοντας :rolleyes:

γενικα με ριχνουν πολυ τα κρυολογηματα.Προτιμω να κανω 2 μερες πυρετο παρα να εχω αυτο το ενοχλητικο συναχι και τον ξηρο λαιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά με μπερδέψατε. Είναι καλή η Biotech; Δίνει τα 23 γρ πρωτείνης στα 30 του σκουπ; Από διαλυτότητα και γεύση είναι 10/10 αλλά από πρωτείνη; 

Αυτή η mass gainer το φαντάστηκα ότι ήταν μια παπαρια. Το μισό σκουπ παίρνω αλλά και πάλι μλκ έκανα. Θα το τελειώσω το κουτί γιατί κρίμα τα λεφτά και δεν την ξαναπατάω.

Κι άλλη μια ερώτηση: Πρωτείνη με νερό=πιο γρήγορη απορρόφηση + πιο λίγα αέρια/φούσκωμα απ' ότι πρωτείνη με γάλα;

Δημοσ.

και γω νοιωθ ω κοθρασμενος για αυτο θα παω διακοπες την Πεμπτη ;p

Και εγω νιωθω πολυ κουρασμενος και θα φυγω αυριο πρωι :P

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά με μπερδέψατε. Είναι καλή η Biotech; Δίνει τα 23 γρ πρωτείνης στα 30 του σκουπ; Από διαλυτότητα και γεύση είναι 10/10 αλλά από πρωτείνη; 

Αυτή η mass gainer το φαντάστηκα ότι ήταν μια παπαρια. Το μισό σκουπ παίρνω αλλά και πάλι μλκ έκανα. Θα το τελειώσω το κουτί γιατί κρίμα τα λεφτά και δεν την ξαναπατάω.

Κι άλλη μια ερώτηση: Πρωτείνη με νερό=πιο γρήγορη απορρόφηση + πιο λίγα αέρια/φούσκωμα απ' ότι πρωτείνη με γάλα;

Δεν ξερω για τη συγκεκριμενη, απο το ποσοστο φαινεται καλη..

Προτιμω protein works isolate 90αρα, είτε ON Gold standard αλλα την εκοψα γιατι ακριβυνε..

Γενικα, παιρνω οτι πιο καθαρο και VFM (και να εχει και πωλησεις ετσι) βρισκω σε πρωτεινη...

Με νερο.

Δημοσ.

για που την κανεις?

Εδω μωρε κοντα στην Κορινθια να κανουμε ενα φαραγγι την Φονισσα που ειναι αθλητικο μονο εκπαιδευτες  αυθημερον το βραδυ θα γυρισουμε .Εσυ που πας ?

• Moderators
Δημοσ.

4ημερο Λιθουανια να δω και εκει πως ειναι :P 10ευρο λεωφορειο Ταλλιν-Βιλνιους με επιστροφη! και ειναι 9.30 ωρες διαδρομη!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...