Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rε ... το mass gainer που παίρνεις έχει 1300 θερμίδες το serving (υποθέτω την μέρα) και 85% είναι από υδατάνθρακες (ζάχαρη)...

γι αυτο ειναι κ τσαμπα ! οσο περισσότερο ανεβαίνει το ποσοστό πρωτεΐνης τοσο περισσότερο ακριβαίνει !

το εχω πει πολλες φορες , μην παίρνετε δυο πρωτεινες , πάρτε μόνο μια καθαρή 90αρα και χωρίστε την μιση-μιση σε δυο κουτια ! στο ενα μισό βαλτε μεσα ενα νεσκουικ ανακατεύετε τα και πίνε  την με μπανανες και βρώμη  το πρωί , και το αλλο μισο με την καθαρή χτυπάτε την το βράδυ ! δυο πρωτεΐνες σε μια ..

• Like 5
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τα ελεγε ο μαους εμεις στα παπαρια μας το γραφουμε.

Να παιρνουμε οσο γινεται καθαρη πρωτεΐνη, αν θες να την κανεις την λεγόμενη ογκου, χωριστε την μιση οπου μεσα βαλτε κακαο, νεςκουικ, οτι θελετε.

Αλλα το να παρεις μια ετσι, ειναι πεταμενα λεφτά.

Αρε μαους επρεπε να σε πληρωνουμε για να τα κανουνε ολα σωστα. Αλλιως δεν βαζουμε μυαλο

Εδιτ:Χαχαχα το ιδιο εγραψα ..δεν σε προλαβα..

• Like 3
Δημοσ.

Η πρωτη ειναι οτι πρεπει για πριν τον υπνο...Η δευτερη σαν εταιρεια ειναι πολυ καλη αλλα προς Θεου δεν κανει για περιοδο γραμμωσης.... Παρε μια οσο πιο ψηλα σε ποσοστο % πρωτεινη γινεται, να ειναι 100% whey και να εχει οσο το δυνατον λιγοτερη ζαχαρη αν οχι 0. 

Καλη h biotech ?Μιλαμε για εταιρια  που δεν εχει εργοστασια αμερικη και γραφει usa ετσι για το ξεκαρφωμα.Εχω δοκιμασει και ηταν ενα νεροζουμι,δινεις κατι παραπανω και παιρνεις πολυ καλυτερες.

Δημοσ.
Ο χρήστης Expertr είπε:
Η πρωτη ειναι οτι πρεπει για πριν τον υπνο...Η δευτερη σαν εταιρεια ειναι πολυ καλη αλλα προς Θεου δεν κανει για περιοδο γραμμωσης.... Παρε μια οσο πιο ψηλα σε ποσοστο % πρωτεινη γινεται, να ειναι 100% whey και να εχει οσο το δυνατον λιγοτερη ζαχαρη αν οχι 0. 

Καλη h biotech ?Μιλαμε για εταιρια  που δεν εχει εργοστασια αμερικη και γραφει usa ετσι για το ξεκαρφωμα.Εχω δοκιμασει και ηταν ενα νεροζουμι,δινεις κατι παραπανω και παιρνεις πολυ καλυτερες.

Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι καλη η biotech
Δημοσ.

Δουλευομαστε τωρα?Εμπα μια internet που περνανε τεστ στις μεγαλες εταιριες απλοι καταναλωτες και βγαζουν ολοσωστα νουμερ και δες σε κατι σαποιες μαρκες τεστ που αλλα γραφουν και αλλα εχουν μεσα.Οκ ενταξει,καλη η φθηνη πρωτεινη αλλα εγω γουσταρω αυτο που βαζω μεσα μου να ξερω οτι ειναι 23 g προτεινη και οχι 19

Biotech ηταν η δευτερη εταιρια που εβαλε ο φιλος.

Δημοσ.

ανάποδα τις εννοούσε

η πρωτη που λεει οτι ειναι οτι πρεπει  για τον υπνο ειναι 85% υδατάνθρακας

Δημοσ.
ανάποδα τις εννοούσε
η πρωτη που λεει οτι ειναι οτι πρεπει  για τον υπνο ειναι 85% υδατάνθρακας

Σορρυ εγω τα μπερδεψα. Η biotech εννουσα για πριν τον υπνο αφου ειναι blend.
  • Like 1
Δημοσ.

Δουλευομαστε τωρα?Εμπα μια internet που περνανε τεστ στις μεγαλες εταιριες απλοι καταναλωτες και βγαζουν ολοσωστα νουμερ και δες σε κατι σαποιες μαρκες τεστ που αλλα γραφουν και αλλα εχουν μεσα.Οκ ενταξει,καλη η φθηνη πρωτεινη αλλα εγω γουσταρω αυτο που βαζω μεσα μου να ξερω οτι ειναι 23 g προτεινη και οχι 19

Διάβασες τι έλεγε το λινκ ? 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα κανω αυτο με το νεσκουικ που λενε τα παιδια.

Μπορει αραγε να ναι και χεμο; :P

Και καουτονικ μπορεί να είναι άμα λάχει να ούμε :-)
  • Like 2
Δημοσ.

Ειμαι κρυωμενος (συναχι και λαιμος) και σκεφτομαι να παω για προπονηση..πιστευω πως τη βγαζω.

Should i or should i not? <_<

Δημοσ.

Not Θα γίνεις χειρότερα!

Σπιτάκι ξεκούραση και αύριο προπόνα! Δεν θα χάσουμε το πρωτάθλημα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με συναχι κ λαιμο παω, αν νιωθω οτι τη βγαζω δηλαδη. Και σημερα δν ενιωθα πολυ καλα πηρα ενα παναντολ κ εφυγα

Με πυρετο δεν το σκεφτομαι καν

Εχω πει τωρα καμια βδομαδα 10 μερες κανω ενα σχετικα χαλαρο φουλ μποντι.. Κ μετα θα μπω κανονικα

Λεω να κανω το εξης: 2 φορες τη βδομαδα πισινα και 4 βαρη. Ομως στα βαρη δεν ξερω πως να τα κανω... Μπορω να χω ενα 2μερο σπλιτ οπως ειχα πριν απ ολα αυτα, και να το κανω 2 φορες..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...