sadako-san Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για τια μερες που δεν θελω να βγαινω εξω για κανενα λογο ειναι καλη ιδεα να κανω επιτοπιο μετα μουσικης στο δωματιο ου η ειναι υπερβολιμα ηπιο και αχρηστο? Χωρίς να είμαι ειδήμων, και μιλώντας από προσωπική εμπειρία: Σαν αρχάρια που είπες ότι είσαι, ενδέχεται να προκύψουν τραυματισμοί από τυχαία βίντεο ασκήσεων, που δεν ξέρεις αν ενδείκνυνται για το επίπεδό σου ή για τις κατασκευαστικές σου ανάγκες /αδυναμίες. Ανέφερα το συστηματικό περπάτημα στα πλαίσια ενός νέου τρόπου ζωής που θα εντάξεις οργανικά στην καθημερινότητά σου, ώστε το cardio να μην φαίνεται σαν αγγαρεία. Για τον πρώτο καιρό. (στη συνέχεια που θα ανέβεις level και θα έχεις δυναμώσει, το ψάχνεις και με άλλο είδος άσκησης) Στο γυμναστήριο κάνε ό,τι σου πουν, όπως και να χει. Θυμάμαι ότι συμμετείχες σε θρεντ για πισίνα, τελικά πήγες/ θα πάς;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εχω ξεκινήσει γυμναστήριο απο την προηγούμενη εβδομάδα (βασικα Functional), και το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαφορα και αερόβιο και trx κλπ. Ερωτηση: απο φαγητο τι παιζει πριν το γυμναστήριο? Φαση πόση ωρα πριν δεν τρώμε ή ξερωγω πρεπει να τρωμε κατι Χ ωρα πριν? Ειμαι σιγουρος πως κανω βλακεια γιατί τρωω πρωινο και επειτα εχω γυμναστήρι στις 6 ξερωγω και δεν εχω φαει κατι. Βασικα αυτη είναι και γενικα η συνηθεια μου ανεξαρτήτως γυμναστικής. Απλως δεν ξερω τι παιζει με τη διατροφή σε φαση χρονου, σε φαση ποιότητας κομπλέ. Εντελώς αρχάριος προφανως ε. 1
Papakitou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 κοιτα ενα μικρο γευμα 2 ωριτσες πριν , σε φαση να εχει και πρωτεινη και υδατανθρακα μεσα ειναι το ιδανικο.. 1
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εχω ξεκινήσει γυμναστήριο απο την προηγούμενη εβδομάδα (βασικα Functional), και το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαφορα και αερόβιο και trx κλπ. Ερωτηση: απο φαγητο τι παιζει πριν το γυμναστήριο? Φαση πόση ωρα πριν δεν τρώμε ή ξερωγω πρεπει να τρωμε κατι Χ ωρα πριν? Ειμαι σιγουρος πως κανω βλακεια γιατί τρωω πρωινο και επειτα εχω γυμναστήρι στις 6 ξερωγω και δεν εχω φαει κατι. Βασικα αυτη είναι και γενικα η συνηθεια μου ανεξαρτήτως γυμναστικής. Απλως δεν ξερω τι παιζει με τη διατροφή σε φαση χρονου, σε φαση ποιότητας κομπλέ. Εντελώς αρχάριος προφανως ε. Ολα ειναι σχετικα.Ουτε ειναι καλο να τρως κατι αμεσως πριν το γυμναστηριο ουτε να πηγαινεις μετα απο πολλες ωρες να γυμναστεις χωρις τροφη.Απο την αλλη ειναι σημαντικο και τι στοχους εχεις.Αν θελεις απλα να αποκτησεις μυικοτητα και γραμμωση αλλα δεν σε νοιαζουν οι μεγαλοι μυες,απλα καθαρη διατροφη και ξεκουραση αναλογα με το προγραμμα σου,αρκει. Καθενας επισης ειναι διαφορετικος.Εγω το πρωι πρωι, παω στο γυμναστηριο χωρις να εχω φαει τιποτε απο τις 9 το βραδυ την προηγουμενη μερα.Μου δινει μια ενεργητικη νευρικοτητα που με βοηθαει στα βαρη, Τρωω ενα γευμα με πρωτεινη και υδατανθρακες οταν γυρισω σπιτι. Επομενως τα βασικα ειναι,μιας και εισαι newbie,καθαρη τροφη, αρκετη ξεκουραση και υπνος τουλαχιστον 6 ωρες και οχι υπερπροπονηση. Επισης καλυτερα μεσαια προς μεγαλουτσικα βαρη και τελεια φορμα,παρα τεραστια βαρη και κακη φορμα ,που ειναι και επικινδυνο για τραυματισμους.Σιγα σιγα,χτιζεις την ποιοτητα. 1
manzah80 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ναι υπαρχει μυικος ιστος(μυικη μαζα) λεγετε.Ανεβαζει τον μεταβολισμο μονιμως.Κοινως προσπαθησε πολυ στα βαρη και τρωγε οσο ποιο πολυ πρωτεινη μπορεις.Σαν γυναικα να ξερεις θελεις διπλασια προσπαθεια απο τους αντρες ισως και παραπανω
Mau-Maus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 κυριε καθηγητά σορυ αλλα επειδη το κανεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι και σωστό , για την ακρίβεια ειναι μεγα φαουλ να κανεις βαρη νηστικός τοσες ωρες με άδειο στομαχι ! και ο οργανισμός απο που θα παρει ενέργεια ?? λες σε βοηθάει στα βαρη αυτο που κανεις , δοκίμασε μια μερα να πας έχοντας φάει γαλα με δυο μπανανες κ δημητριακά να δεις αυτα πως θα σε βοηθήσουν !!! μοντερα καλώς ξεκίνησες , εύχομαι να μην τα βρεις βουνο και να μην σταματήσεις , αν περάσεις λιγο την αρχη μετα θα γουστάρεις πολυ και δεν εννοώ με τις διαφορες που θα βλέπεις στο σωμα σου αλλα με τις διαφορες που θα βλεπεις σιγα-σιγα στην φυσικη σου κατασταση και με πόση μεγαλύτερη ευκολια θα κανεις τις καθημερινές σου δραστηρίοτητες .. Καλημερα παιδια!Εχω μπει σε προγραμματακι γυμναστικης για μυικη ενδυναμωση με βαρη κλπ, αλλα θελω να ξεκινησω κι προγραμματακι αεροβικης για να ριξω ποσοστα λιπους ωστε να δω καξ πιο γρηγορα αποτελεσματα( κοινως να χασουμε κ κανα κιλο)Ψαχνω κατι που να το κανω 4-5 φορες τη βδομαδα, να μην ξεπερναει τα 30-45 λεπτα και να ανεβαζει τους καρδιακους παλμους και να μπορω να το κανω στο δωματιο μου και οπου σταθω και βρεθω( πχ θα φυγω 3 βδομαδες εξωτερικο και θα θελα να το συνεχισω και εκει.)Υπαρχουν 2 αλλά:1) εχω θεμα με γονατα και καλο ειναι να μην τα ζοριζω( δοκιμασα επιτοπιο τροχαδην και μετα με ψιλοποναγε το γονατο)2) εχω μεγαλο στηθος οποτε τα jumping jacks και το σχοινακι δυστυχως αποκλειονται.Σκεφτηκα επιτοπιο βαδην αλλα φοβουμαι πως ειναι υπερβοικα ηπιο και θα πρεπει να αφιερωνω 1 ωρα και για να κανω δουλεια....Εχετε καμια προταση? καλώς ξεκίνησες και συ, υπομονη θελει, ριξε περπατημα γρηγορο για αρχη και προσπαθησε να φτιαξεις λιγο την διατροφη σου! like για το μεγαλο στηθος 6
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 κυριε καθηγητά σορυ αλλα επειδη το κανεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι και σωστό , για την ακρίβεια ειναι μεγα φαουλ να κανεις βαρη νηστικός τοσες ωρες με άδειο στομαχι ! και ο οργανισμός απο που θα παρει ενέργεια ?? λες σε βοηθάει στα βαρη αυτο που κανεις , δοκίμασε μια μερα να πας έχοντας φάει γαλα με δυο μπανανες κ δημητριακά να δεις αυτα πως θα σε βοηθήσουν !!! Για αυτο εγραψα οτι καθενας ειναι διαφορετικος,εμενα αν φαω ακομη και 2 ωρες πριν,μου ερχεται υπνηλια και εχω λιγοτερη ενεργητικοτητα.Αλλον,το δεχομαι εννοειται,οτι μπορει να τον βοηθαει. Εγω δεν μπορω να γυμναστω με γεματο στομαχι. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 νυστάζω και έχω να κάνω στήθος/2φαλο και αερόβιο
yannis27gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για τις πρωτείνες που λέγαμε. Έχω αυτήν για να βάλω κανά κιλό και πήρα κι αυτήν για όταν κάνω cut. Τι λένε από πλευράς ποιότητας; Από διαλυτότητα/γεύση είναι άπαιχτες, ειδικά η 2η, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει να αποδίδουν τις πρωτείνες που υποτίθεται ότι προσφέρουν.
kathytherion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να είμαι ειδήμων, και μιλώντας από προσωπική εμπειρία: Σαν αρχάρια που είπες ότι είσαι, ενδέχεται να προκύψουν τραυματισμοί από τυχαία βίντεο ασκήσεων, που δεν ξέρεις αν ενδείκνυνται για το επίπεδό σου ή για τις κατασκευαστικές σου ανάγκες /αδυναμίες. Ανέφερα το συστηματικό περπάτημα στα πλαίσια ενός νέου τρόπου ζωής που θα εντάξεις οργανικά στην καθημερινότητά σου, ώστε το cardio να μην φαίνεται σαν αγγαρεία. Για τον πρώτο καιρό. (στη συνέχεια που θα ανέβεις level και θα έχεις δυναμώσει, το ψάχνεις και με άλλο είδος άσκησης) Στο γυμναστήριο κάνε ό,τι σου πουν, όπως και να χει. Θυμάμαι ότι συμμετείχες σε θρεντ για πισίνα, τελικά πήγες/ θα πάς; Δεν πηγα τελικα, θελει ενα ματσο λεφτα για εγγραφη και συνδρομη καθε μηνα για 2 φορες την εβδομαδα μονο, και ειναι ανοιχτο περιεργες ωρες, πχ τ απογευματα πανε πιτσιρικια σε ομαδικο οποτε δεν μπορουμε να πηγαινουμε οι ενηλικες. Καλυτερα κιολας γιατι φευγω απ την περιοχη και στην Αθηνα θα χω περισσοτερες επιλογες. Για την ωρα αυτο που εκανα ηταν να μιλησω με personal και να μου φτιαξει προγραμμα με βαρη για το σωμα μου. Απο κει και περα εννοειται θελω αεροβικη, και να σου πω την αληθεια το περπατημα τ απολαμβανω τοσο που απο τοτε που φυγα απ την Αθηνα μου χει κοστισει οτι δεν μπορω να περπαταω. Σου λεω, ο μονος ενδοιασμος ειναι στη ζωγραφου οι κατηφορες. Πηγαινω σαν την κοτα γιατι φοβαμαι μη γλιστρησω και γιατι ζοριζω πολυ το γονατο στην κατηφορα( επειδη ειναι πολυ αποτομες.) Σε νορμαλ δρομο η ανηφορα περπαταω ανετα... Υπαρχει σεξ... Μακαρι ν αδυνατιζαμε μ αυτο, δεν θα μ ενοιαζε καν να βρω αεροβιο προγραμμα
Expertr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για τις πρωτείνες που λέγαμε. Έχω αυτήν για να βάλω κανά κιλό και πήρα κι αυτήν για όταν κάνω cut. Τι λένε από πλευράς ποιότητας; Από διαλυτότητα/γεύση είναι άπαιχτες, ειδικά η 2η, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει να αποδίδουν τις πρωτείνες που υποτίθεται ότι προσφέρουν. Η πρωτη ειναι οτι πρεπει για πριν τον υπνο...Η δευτερη σαν εταιρεια ειναι πολυ καλη αλλα προς Θεου δεν κανει για περιοδο γραμμωσης.... Παρε μια οσο πιο ψηλα σε ποσοστο % πρωτεινη γινεται, να ειναι 100% whey και να εχει οσο το δυνατον λιγοτερη ζαχαρη αν οχι 0.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ο φοβος σου δημιουργει ακομα πιο πολλα προβληματα... Εγω οποτε φοβαμαι να κανω κατι, τοτε η μαλακια γινεται. Δεν λεω να τα γραψεις ολα αλλα να μην το σκεφτεσαι. Το σχοινακι που πες εκτος απο το στηθος σου, αν δεν γινεται πανω σε παρκέ ή εστω πανω σε χαλι, θα σου δημιουργουσε κι αυτο προβλημα. Δεν πηγα τελικα, θελει ενα ματσο λεφτα για εγγραφη και συνδρομη καθε μηνα για 2 φορες την εβδομαδα μονο, και ειναι ανοιχτο περιεργες ωρες, πχ τ απογευματα πανε πιτσιρικια σε ομαδικο οποτε δεν μπορουμε να πηγαινουμε οι ενηλικες. Καλυτερα κιολας γιατι φευγω απ την περιοχη και στην Αθηνα θα χω περισσοτερες επιλογες. Για την ωρα αυτο που εκανα ηταν να μιλησω με personal και να μου φτιαξει προγραμμα με βαρη για το σωμα μου. Απο κει και περα εννοειται θελω αεροβικη, και να σου πω την αληθεια το περπατημα τ απολαμβανω τοσο που απο τοτε που φυγα απ την Αθηνα μου χει κοστισει οτι δεν μπορω να περπαταω. Σου λεω, ο μονος ενδοιασμος ειναι στη ζωγραφου οι κατηφορες. Πηγαινω σαν την κοτα γιατι φοβαμαι μη γλιστρησω και γιατι ζοριζω πολυ το γονατο στην κατηφορα( επειδη ειναι πολυ αποτομες.) Σε νορμαλ δρομο η ανηφορα περπαταω ανετα... Μακαρι ν αδυνατιζαμε μ αυτο, δεν θα μ ενοιαζε καν να βρω αεροβιο προγραμμα
kathytherion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 κυριε καθηγητά σορυ αλλα επειδη το κανεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι και σωστό , για την ακρίβεια ειναι μεγα φαουλ να κανεις βαρη νηστικός τοσες ωρες με άδειο στομαχι ! και ο οργανισμός απο που θα παρει ενέργεια ?? λες σε βοηθάει στα βαρη αυτο που κανεις , δοκίμασε μια μερα να πας έχοντας φάει γαλα με δυο μπανανες κ δημητριακά να δεις αυτα πως θα σε βοηθήσουν !!! μοντερα καλώς ξεκίνησες , εύχομαι να μην τα βρεις βουνο και να μην σταματήσεις , αν περάσεις λιγο την αρχη μετα θα γουστάρεις πολυ και δεν εννοώ με τις διαφορες που θα βλέπεις στο σωμα σου αλλα με τις διαφορες που θα βλεπεις σιγα-σιγα στην φυσικη σου κατασταση και με πόση μεγαλύτερη ευκολια θα κανεις τις καθημερινές σου δραστηρίοτητες .. καλώς ξεκίνησες και συ, υπομονη θελει, ριξε περπατημα γρηγορο για αρχη και προσπαθησε να φτιαξεις λιγο την διατροφη σου! like για το μεγαλο στηθος Χαχχα thanks και lol Αν δεν εκανα τοσο συχνα cheat meals θα ταν τελεια η διατροφη μου. Δεν μπαινω καν στον κοπο να γραφω στο anti fitness.... 1
alex_000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για τις πρωτείνες που λέγαμε. Έχω αυτήν για να βάλω κανά κιλό και πήρα κι αυτήν για όταν κάνω cut. Τι λένε από πλευράς ποιότητας; Από διαλυτότητα/γεύση είναι άπαιχτες, ειδικά η 2η, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει να αποδίδουν τις πρωτείνες που υποτίθεται ότι προσφέρουν. Δεν έχω πολύ εμπειρία με διαφορετικές πρωτεΐνες αλλά 60 ευρώ τα 4 κιλά lol Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για mass gainers κτλ ρε συ. Πάρε καθαρή πρωτεΐνη βάλε και ένα μεγάλο κουτάλι nesquick μέσα και έγινε mass gainer... Καλύτερα να τρως παραπάνω στερεά τροφη ------ Rε ... το mass gainer που παίρνεις έχει 1300 θερμίδες το serving (υποθέτω την μέρα) και 85% είναι από υδατάνθρακες (ζάχαρη)... και δεν παίρνεις 300 θερμίδες από πρωτεΐνη isolate και να φας 1000 θερμίδες παγωτά καλύτερα?? Νομίζω γιαυτό λες ότι βάζεις λίπος ρε.. εγώ μπορεί να τρώω παραπάνω από συντήρηση αλλά η διατροφή μου είναι καθαρή, με πολύ λίγα λιπαρά και ζάχαρη.. Γάλα χωρίς λακτόζη, κοτόπουλο, μακαρόνια ολικής σαλάτες, γιαούρτι κτλ.. όχι πρωτεΐνες τίγκα στην ζάχαρη μέσα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις