Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι  ξέρω πιο είχα πει , αν μπορεις να το παραγγείλεις παρ το , το μαγαζί ειναι σουπερ αξιόπιστο εχω ψωνίσει πολλές φόρες απο εκει ! στο ιντερσπορτ εχει με χρώματα , κόκκινο το ελαφρύ,  πράσινο το σκληρό !

τετοια εχω παρει απειρα μια χαρα αντεχουν , απλα μην τα βάζετε σε γωνιες και μην τα τρίβετε

2110007087_0004_01-enlarge.jpg

Αξεσουάρ γυμναστικής Fitness Tube από την ENERGETICS. Ιδανικό για ασκήσεις του πάνω μέρους του σώματος και διαθέσιμο σε τρία χρώματα και βαθμούς δυσκολίας: Πράσινο: Υψηλή αντίσταση Κόκκινο: Μέτρια αντίσταση Κίτρινο: Χαμηλή αντίσταση

http://www.intersport.gr/pd/energetics-fitness-tube-210361-49431.htm?lang=el&path=-153114353&color=2326

Αυτα μαλιστα ειναι και πρασινα  B)

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Άλεξ τούμπανος, μπράβο ρε συ, πολύ σε χαίρομαι και σε ζηλεύω. Σκέφτεσαι να συνεχίσεις τη μυική ανάπτυξη και να πας σε 90+ κιλά;

• Like 1
Δημοσ.

Άλεξ τούμπανος, μπράβο ρε συ, πολύ σε χαίρομαι και σε ζηλεύω. Σκέφτεσαι να συνεχίσεις τη μυική ανάπτυξη και να πας σε 90+ κιλά;

Γενικά σαν στόχο έχω να πάω στα 90 κάποτε, αλλά με λιγότερο λίπος από ότι έχω τώρα. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρω..είμαστε και μιας ηλικίας.. 

Φέτος βάζω κιλά όσο με πάει. Όσο βλέπω ότι ανεβαίνω και δεν βάζω πολύ λίπος θα ανεβαίνω. Αν το λίπος ξεφεύγει σταματάω για κάνα μήνα τον "όγκο" και κάνω recomp και στρώνω.

Δεν θα ανέβω πολύ σε λίπος γιατί ξέρω τι σπαστικό είναι να το χάσεις μετά και γιατί νομίζω ότι οι νατουραλ στην ηλικία μας δεν χρειάζεται να έχουν μεγάλες αποκλίσεις σε κιλά χειμώνα καλοκαίρι... προτιμώ αργά και σταθερά. Πχ φέτος θέλω να πάω μέχρι 87 και να κόψω αργά αργά μέχρι τα 84 μετά.. θα δούμε. Δίνω και τον αντίστοιχο πόνο στο gym φυσικά.

Το θέμα με την πρωτεΐνη άλλαξε πολύ την κατάσταση μωρε.. δεν ξέρω γιατί είχε τόσο effect σε εμένα αλλά πέρυσι δεν μπορούσα να ανεβάζω κιλά με τον ίδιο ρυθμό χωρίς να μπαίνει πολύ λίπος. Νομίζω ότι θα έχει και τρομερή διαφορά στο κόψιμο, τα άλλα χρόνια έχανα και μυς και λίπος, φέτος πιστεύω θα είναι διαφορετικά και θα φύγει κυρίως λίπος.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Εχω μπει σε προγραμματακι γυμναστικης για μυικη ενδυναμωση με βαρη κλπ, αλλα θελω να ξεκινησω κι προγραμματακι αεροβικης για να ριξω ποσοστα λιπους ωστε να δω καξ πιο γρηγορα αποτελεσματα( κοινως να χασουμε κ κανα κιλο)

Ψαχνω κατι που να το κανω 4-5 φορες τη βδομαδα, να μην ξεπερναει τα 30-45 λεπτα και να ανεβαζει τους καρδιακους παλμους και να μπορω να το κανω στο δωματιο μου και οπου σταθω και βρεθω( πχ θα φυγω 3 βδομαδες εξωτερικο και θα θελα να το συνεχισω και εκει.)

Υπαρχουν 2 αλλά:

1) εχω θεμα με γονατα και καλο ειναι να μην τα ζοριζω( δοκιμασα επιτοπιο τροχαδην και μετα με ψιλοποναγε το γονατο)

2) εχω μεγαλο στηθος οποτε τα jumping jacks και το σχοινακι δυστυχως αποκλειονται.

Σκεφτηκα επιτοπιο βαδην αλλα φοβουμαι πως ειναι υπερβοικα ηπιο και θα πρεπει να αφιερωνω 1 ωρα και για να κανω δουλεια....

Εχετε καμια προταση?

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα την παθηση στο γονατο.

Ελλειπτικο ειναι σχετικα safe λογω μη κραδασμων..μπορεις να δοκιμασεις και stepper για αεροβια.

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα την παθηση στο γονατο.

Ελλειπτικο ειναι σχετικα safe λογω μη κραδασμων..μπορεις να δοκιμασεις και stepper για αεροβια.

Εχω βγαλει 2 φορες το γονατο απο γλιστρημα σε ολισθηρο δαπεδο, και εχω χαλαρες αρθρωσεις.

Μ αρεσει πολυ το ελλειπτικο αλλα 1) φοβαμαι μη χαλασει την ωρα που χω βαλει γκαζια και μου βγει παλι κανα γονατο ( ακουγεται ηλιθιο αλλα το σκεφτομαι μονο κ ανατριχιαζω) καξ 2) δεν εχω ελλειπτικο και δεν εχω 400 για να παρω ενα καλο.

Οποτε κατα βαση ψαχνω προγραμμα η μεθοδο αεροβικης που να απαιτει τον ελαχιστο εξοπλισμο.

Δημοσ.

Εχω βγαλει 2 φορες το γονατο απο γλιστρημα σε ολισθηρο δαπεδο, και εχω χαλαρες αρθρωσεις.

Μ αρεσει πολυ το ελλειπτικο αλλα 1) φοβαμαι μη χαλασει την ωρα που χω βαλει γκαζια και μου βγει παλι κανα γονατο ( ακουγεται ηλιθιο αλλα το σκεφτομαι μονο κ ανατριχιαζω) καξ 2) δεν εχω ελλειπτικο και δεν εχω 400 για να παρω ενα καλο.

Οποτε κατα βαση ψαχνω προγραμμα η μεθοδο αεροβικης που να απαιτει τον ελαχιστο εξοπλισμο.

Stepper τοτε, οικονομικο & ευκολο στη μεταφορα απλα πολυ βαρετο

Δημοσ.

Βαρη ποσο καιρο κανεις;

Αεροβιο εγω θα ελεγα να κανεις δυο μερες. Θα τα φτυσεις

Εξω απο το σπιτι δεν μπορεις να βγαινειις να πηγαινεις για εντονο περπατημα;

Δημοσ.

Stepper τοτε, οικονομικο & ευκολο στη μεταφορα απλα πολυ βαρετο

Το πιο φθηνο που χω βρει ειναι 40 ευρω και κανει πολυ φασαρια. Ειναι μεν φορητο αλλα μονο αν μετακινειαι με αμαξι. Και παλι, φανταζεσαι πχ να πηγαινω στο φιλο μου και να πηγαινοφερνω ενα στεππερ? Το λιγοτερο αστειο.

Δημοσ.

Καλημερα, μιας και θα γινεται σπιτι η δουλεια, προτεινω τετοιου τυπου προγραμματα 

θα βρεις πολλα 

Δημοσ.

Βαρη ποσο καιρο κανεις;

Αεροβιο εγω θα ελεγα να κανεις δυο μερες. Θα τα φτυσεις

Εξω απο το σπιτι δεν μπορεις να βγαινειις να πηγαινεις για εντονο περπατημα;

Σοβαρη προσπαθεια ξεκινησα εδω και 2 βδομαδες. Εδω που μενω ειναι εξοχη-ερημια χωρις πεζοδρομιο και με διαφορα ζωακια ενιοτε. Στου ζωγραφου που θα παω ψιλοσυντομα ειναι τιγκα στην ανηφορα και κατηφορα( ανηφορα γουσταρω, κατηφορα ζοριζει παρα πολυ τα γονατα μου)

Θελω κατι πρακτικο. Σκεφτηκα βιντεακια απο youtube μετα μουσικης αλλα τις περισσοτερες φορες ξεκινανε χαλαρα κ μετα αρχιζουν κατι ακροβατικα- χορο- αναποδοστηριξεις απο το ταβανι και καπου εκει τα παραταω.

Καλημερα, μιας και θα γινεται σπιτι η δουλεια, προτεινω τετοιου τυπου προγραμματα 

https://www.youtube.com/watch?v=W_AHHQj7eaM

θα βρεις πολλα

Ενδιαφερουσα λυση, θα το ψαξω. Αν βρω και κατι φιλικο προς τα γονατα θα μαι κομπλε. Το μινιμουμ τετοιων προγραμματων πρεπει να ναι 20 λεπτα για να πω οτι κατι εκανα?

Σημειωτεον, παντα το αεροβιο προσπαθω να το κανω το ορωι μολις ξυπνησω και πιω καφε, με αδειο στομαχι

Δημοσ.

Κοινως κοπελια πας για τρεξιμο χωρις καμια πηγη ενεργειας και χωρις να εχεις μεταβολισμο και οργανισμο αθλητη.Καλη τυχη.

• Like 2
Δημοσ.

Πρωινο αεροβιο μ αδειο στομαχι κανουν αυτοι που χουν φτασει ηδη πολυ χαμηλα σε λιπος, και θελουν ενα τακ ακομα. Μιλαμε δηλαδη για εμπειρα ατομα με υψηλους στοχους

Στη περιπτωση σου ταλαιπωρεισαι τζαμπα

• Like 1
Δημοσ.

45'  γρήγορο περπάτημα 4 φορές τη βδομάδα -παράλληλα με το γυμναστήριο που αναφέρεις.

Ο σίγουρος τρόπος για να μην τραυματίστείς, και εύκολο να ενταχθεί στην καθημερινότητά σου.

Πχ. από ζωγράφου κατεβάινεις (ή επιστρέφεις από) κέντρο με τα πόδια. Στο τσακίρ κέφι, μπαίνεις στην πανεπιστημιούπολη και κάνεις ένα γύρο ακούγοντας πριζωτική μουσική, σε ρυθμό ένα τικ πριν αρχίσεις να τρέχεις.

Με τις ασκήσεις του youtube κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα τραυματισεις αρθρώσεις κατά λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Κοινως κοπελια πας για τρεξιμο χωρις καμια πηγη ενεργειας και χωρις να εχεις μεταβολισμο και οργανισμο αθλητη.Καλη τυχη.

Να καψω λιπος θελω. Αν υπαρχει πιο ευκολος και πιο σωστος τροπος ειμαι προθυμη να τον ακουσω :)

45'  γρήγορο περπάτημα 4 φορές τη βδομάδα -παράλληλα με το γυμναστήριο που αναφέρεις.

Ο σίγουρος τρόπος για να μην τραυματίστείς, και εύκολο να ενταχθεί στην καθημερινότητά σου.

Πχ. από ζωγράφου κατεβάινεις (ή επιστρέφεις από) κέντρο με τα πόδια. Στο τσακίρ κέφι, μπαίνεις στην πανεπιστημιούπολη και κάνεις ένα γύρο ακούγοντας πριζωτική μουσική, σε ρυθμό ένα τικ πριν αρχίσεις να τρέχεις.

Με τις ασκήσεις του youtube κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα τραυματισεις αρθρώσεις κατά λάθος.

Καπως ετσι το ειχα σκεφτει και ουτως η αλκως παιζει πολυ γρηγορο περπατημα οταν ειμαι αθηνα και εκτος προγραμματος γυμναστικης. Για τια μερες που δεν θελω να βγαινω εξω για κανενα λογο ειναι καλη ιδεα να κανω επιτοπιο μετα μουσικης στο δωματιο ου η ειναι υπερβολιμα ηπιο και αχρηστο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...