Mau-Maus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 λιβε ναι γενικότερα ειμαι του επικλινή εγώ σε σχεση με τον ίσιο, προσφέρει περισσότερα, συν οτι ο ίσιος πηδάει περισσότερο τους ώμους .. 4
gon1332 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα προπονητές, έχετε στο μυαλό σας καλές ασκήσεις για στατικό ζέσταμα; Για όλο το σώμα. Στατικό για χώρο ο οποίος δεν έχει χώρο για τρέξιμο, αλλά ούτε και ίσιωμα της προκοπής για ασκήσεις κάτω. Σε πλαγιά βουνού με λίγα λόγια. Εγώ στο μυαλό μου έχω μόνο πηδηματάκια (running simulation ), στροφή μέσης, πέρα δόθε τα χεράκια με κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις και στο τέλος καλές διατάσεις. Όλα αυτά για κανένα 15λεπτο. Το πρώτο 7λεπτο τα πρώτα, ενώ τα υπόλοιπα λεπτά, διατάσεις. Τι λέτε;
Liverpool89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εχει μαλλιασει η γλωσσα σου αλλα δεν σε ακουνε 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πάρε λάστιχο ή καντον λαστιχο σχοινακι δεν παιζει ε? ζεσταμα για τι πραγμα? γιατι αν πας να κανεις ωμους και ζεσταινεις τα ποδια δεν εει νοημα 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μιλουσα με το αδερφο μου στην αγγλια. Το γυμναστηριο του ειναι 24ωρο, 12λιρες το μηνα, το παραδιπλα εχει εκατο λιρες ολο το χρονο.
Votritis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πάρε λάστιχο Μιας και το έφερε ή κουβέντα, είχες προτείνει ένα λάστιχο της adidas(το σκληρό), αυτό από αντίσταση τι λέει? Μήπως με τον καιρό το συνήθισω και δεν κάνει δουλειά?
bosei Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα προπονητές, έχετε στο μυαλό σας καλές ασκήσεις για στατικό ζέσταμα; Για όλο το σώμα. Στατικό για χώρο ο οποίος δεν έχει χώρο για τρέξιμο, αλλά ούτε και ίσιωμα της προκοπής για ασκήσεις κάτω. Σε πλαγιά βουνού με λίγα λόγια. Εγώ στο μυαλό μου έχω μόνο πηδηματάκια (running simulation ), στροφή μέσης, πέρα δόθε τα χεράκια με κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις και στο τέλος καλές διατάσεις. Όλα αυτά για κανένα 15λεπτο. Το πρώτο 7λεπτο τα πρώτα, ενώ τα υπόλοιπα λεπτά, διατάσεις. Τι λέτε; Κάνε τίποτα jumping jacks. Μιλουσα με το αδερφο μου στην αγγλια. Το γυμναστηριο του ειναι 24ωρο, 12λιρες το μηνα, το παραδιπλα εχει εκατο λιρες ολο το χρονο. Και φαντάζομαι μέσα στις ελλείψεις θα είναι Εδώ εμένα ήρθε ο ιδιοκτήτης σήμερα να με κράξει για τον θόρυβο που κάνω στις άρσεις θανάτου. Shit is getting Serious . Ηθελα να 'ξερα, 1 χρόνο τώρα δεν έχουν βαρεθεί ? Αφού όποτε έχω βαρύ σετ πάντα τους αγνοώ. Πες σήμερα του έκανα την χάρη και τα 160 τα κατέβαζα αργά αργά γιατί κλάιν. Θα με πετύχει καμιά μέρα που θα έχω mock meet και θα έχω 200+ και θα πάθει κανά εγκεφαλικό. 2
Mau-Maus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εχει μαλλιασει η γλωσσα σου αλλα δεν σε ακουνε εγω δεν ξερω κατι αλλο που να ζυγίζει 500γρ να μπορεις να το παίρνεις παντού μαζι σου σε βουνά κ σε λαγκάδια και να μπορεις ακόμη και αν δεν εχεις χώρο , ακίνητος να γυμνάσεις ολο σου το σωμα .. Μιας και το έφερε ή κουβέντα, είχες προτείνει ένα λάστιχο της adidas(το σκληρό), αυτό από αντίσταση τι λέει? Μήπως με τον καιρό το συνήθισω και δεν κάνει δουλειά? το εχω χρησιμοποιήσει αυτο και ειναι πολυ καλο γι αυτο το πρότεινα ! ακου , αν εισαι αθηνα πήγαινε σε όποιο ιντερπορτ βρεις μπες μέσα και δοκίμασε το πράσινο και το κόκκινο , δες πιο από τα δυο σου κανει κ παρ το , αν τώρα τα συνηθίσεις με τον καιρό τόσο πολύ κανε με δυο μαζί , φθηνά είναι αν θυμάμαι καλα καλα 15αρι εχουν 1
gon1332 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ζέσταμα για αναρρίχηση σε βράχια. Θέλει όλο το σώμα. Jumping jacks είναι κομπλέ! Λάστιχο πρέπει κάποια στιγμή να πάρω, αλλά δε με κόβω σύντομα. Θα το εντάξω όμως στο πρόγραμμά μου και όταν το κάνω θα έρθω και θα χτυπήσω το thread. Αν και μόλις μου ήρθε μία υπεργ****η άσκηση στο μυαλό. Βρίσκεις ένα στύλο, βάζεις το λάστικο στο ύψος των ώμων σου. Πας λίγα βήματα πίσω ανάλογα με τη δυσκολία που θες κρατώντας τα λάστιχα με τα χέρια σε ευθεία. Η θετική κίνηση γίνεται με στροφή πίσω αριστερά ή δεξιά. Ανάλογα με το που θα πας πρέπει να έχεις μπροστά σου και το ανάλογο πόδι. Για δεξιά, θέλει μπροστά το αριστερό. Για αριστερά το δεξί. Κάνουμε κίνηση στρίβοντας σώμα μαζί με πόδια λυγίζοντάς τα, ενώ παράλληλα βάζουμε δύναμη στα χέρια ώστε να τα τεντώσουμε προς την κίνηση του σώματος. Το αρνητικό θα γίνει ήρεμα στην αρχική στάση του σώματος, αντίθετα από τη θετική. Αυτό το κάναμε για ζέσταμα στο judo με άλλο άτομο αντί για λάστιχο (κρατώντας το από πέτο και μανίκι, μανίκι και μανίκι), αλλά δε θυμάμαι όνομα για να σας το δείξω. 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Κάνε τίποτα jumping jacks. Και φαντάζομαι μέσα στις ελλείψεις θα είναι Εδώ εμένα ήρθε ο ιδιοκτήτης σήμερα να με κράξει για τον θόρυβο που κάνω στις άρσεις θανάτου. Shit is getting Serious . Ηθελα να 'ξερα, 1 χρόνο τώρα δεν έχουν βαρεθεί ? Αφού όποτε έχω βαρύ σετ πάντα τους αγνοώ. Πες σήμερα του έκανα την χάρη και τα 160 τα κατέβαζα αργά αργά γιατί κλάιν. Θα με πετύχει καμιά μέρα που θα έχω mock meet και θα έχω 200+ και θα πάθει κανά εγκεφαλικό. Χαχα ναι αυτο μου ελεγε, τεραστια ειναι. Νομιζω το 24ωρο σου δινει καρτα να μπαινεις, θα τον ρωτησω κιολας. Γραψτον κι εσυ, δεν παει να λεει. Την αλλη εβδομαδα θα αλλαξω τις μερες σε δευτερα τριτη πεμπτη παρασκευη αν πηγαινω σε γυμναστήριο, διοτι κυριακη ειναι κλειστα. Με κανει να κολαω λιγο αλλα κλαιν. 1
bosei Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ζέσταμα για αναρρίχηση σε βράχια. Θέλει όλο το σώμα. Jumping jacks είναι κομπλέ! Λάστιχο πρέπει κάποια στιγμή να πάρω, αλλά δε με κόβω σύντομα. Θα το εντάξω όμως στο πρόγραμμά μου και όταν το κάνω θα έρθω και θα χτυπήσω το thread. Αν και μόλις μου ήρθε μία υπεργ****η άσκηση στο μυαλό. Βρίσκεις ένα στύλο, βάζεις το λάστικο στο ύψος των ώμων σου. Πας λίγα βήματα πίσω ανάλογα με τη δυσκολία που θες κρατώντας τα λάστιχα με τα χέρια σε ευθεία. Η θετική κίνηση γίνεται με στροφή πίσω αριστερά ή δεξιά. Ανάλογα με το που θα πας πρέπει να έχεις μπροστά σου και το ανάλογο πόδι. Για δεξιά, θέλει μπροστά το αριστερό. Για αριστερά το δεξί. Κάνουμε κίνηση στρίβοντας σώμα μαζί με πόδια λυγίζοντάς τα, ενώ παράλληλα βάζουμε δύναμη στα χέρια ώστε να τα τεντώσουμε προς την κίνηση του σώματος. Το αρνητικό θα γίνει ήρεμα στην αρχική στάση του σώματος, αντίθετα από τη θετική. Αυτό το κάναμε για ζέσταμα στο judo με άλλο άτομο αντί για λάστιχο (κρατώντας το από πέτο και μανίκι, μανίκι και μανίκι), αλλά δε θυμάμαι όνομα για να σας το δείξω. torso/core twists λες με λάστιχο.
Votritis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 το εχω χρησιμοποιήσει αυτο και ειναι πολυ καλο γι αυτο το πρότεινα ! ακου , αν εισαι αθηνα πήγαινε σε όποιο ιντερπορτ βρεις μπες μέσα και δοκίμασε το πράσινο και το κόκκινο , δες πιο από τα δυο σου κανει κ παρ το , αν τώρα τα συνηθίσεις με τον καιρό τόσο πολύ κανε με δυο μαζί , φθηνά είναι αν θυμάμαι καλα καλα 15αρι εχουν Όχι δεν ειμαι Αθήνα , το πράσινο ποιο είναι?.......αυτό http://www.skalidis-sport.gr/product_info.php?products_id=3635 είχες πει.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ναι ξέρω πιο είχα πει , αν μπορεις να το παραγγείλεις παρ το , το μαγαζί ειναι σουπερ αξιόπιστο εχω ψωνίσει πολλές φόρες απο εκει ! στο ιντερσπορτ εχει με χρώματα , κόκκινο το ελαφρύ, πράσινο το σκληρό ! τετοια εχω παρει απειρα μια χαρα αντεχουν , απλα μην τα βάζετε σε γωνιες και μην τα τρίβετε Αξεσουάρ γυμναστικής Fitness Tube από την ENERGETICS. Ιδανικό για ασκήσεις του πάνω μέρους του σώματος και διαθέσιμο σε τρία χρώματα και βαθμούς δυσκολίας: Πράσινο: Υψηλή αντίσταση Κόκκινο: Μέτρια αντίσταση Κίτρινο: Χαμηλή αντίσταση http://www.intersport.gr/pd/energetics-fitness-tube-210361-49431.htm?lang=el&path=-153114353&color=2326 2
gon1332 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 torso/core twists λες με λάστιχο. Αν εννοείς αυτό: τότε είσαι κόντα. Πιο συγκεκριμένα και τα δύο πόδια αρχικά κοιτάνε στύλο. Κάνεις εκρηκτική κίνηση και γυρνάς 180 μοίρες ώστε τα πόδια να κοιτάνε στην αντίθετη μεριά, με το πόδι που ήταν πριν πιο πίσω να είναι πιο μπροστά. Επίσης, επειδή χαμηλώνεις το σώμα, τα χέρια σου (γροθιές) θα είναι λίγο πιο πάνω από το κεφάλι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις