Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Spect κάνε με 122,5 πρώτα

τα 125 πιανονται (ειναι το PR μου) τα 130 θα ναι θεματακι. Παντως μεχρι 100-110 τα χω για πλακα πλεον :P

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Οπως και να έχει. Εννοώ να κάνεις όσο πιο μικρό jump μπορείς. Ειδικά στον πάγκο

ναι ναι το ξερω! μωρε και τα 125 τα εχω τουλαχιστον μια απλα δεν εχω κανενα σποτερ εμπιστο. Σκεψου την προηγουμενη βδομαδα ζητησα απο μια φιλη μου να με βοηθησει που τα πιο πολλα κιλα που σηκωνει ειναι κατι 4κιλοι αλτηρες :P

Δημοσ.

1: Σύμφωνοι ότι μπορεί να έχεις παραπάνω λίπος εκεί αλλά νομίζω και πιό κάτω που έχεις πέσει δεν φαίνονται τα κλασικά "τετραγωνάκια" αλλά είναι λίγο διαφορετική η όψη τους...αυτό θέλω να πω. Τους έχεις δει ποτέ εσύ να φαίνεται κανά 4 pack ?

Μπα αρχίδια, δεν μπορώ να πω ότι είδα ποτέ καθαρό 4-pack ακόμα και όταν ήμουν πολύ πιο αδύνατος παλιά..τώρα το τελευταίο καλοκαίρι κάτι πήγα να δω αλλά έπρεπε να χαμηλώσω και άλλο λίπος. Παίζει να έχεις δίκιο θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι που ελπίζω να ρίξω λίπος χωρίς να χάσω και μυική μάζα όπως συνήθως λόγω συμπληρώματος και γάλατος. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχετε rack να κάνεις μέσα εκεί πάγκο? Βάζεις ασφάλειες στο ύψος που θες και είσαι κύριος

Δημοσ.

ναι ναι το ξερω! μωρε και τα 125 τα εχω τουλαχιστον μια απλα δεν εχω κανενα σποτερ εμπιστο. Σκεψου την προηγουμενη βδομαδα ζητησα απο μια φιλη μου να με βοηθησει που τα πιο πολλα κιλα που σηκωνει ειναι κατι 4κιλοι αλτηρες :P

τι την ηθελες?:P αμα γινοταν καμια στραβη κ πηγαινε να τα κρατησει θα πρεπε να σηκωνες και αυτη :P

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχετε rack να κάνεις μέσα εκεί πάγκο? Βάζεις ασφάλειες στο ύψος που θες και είσαι κύριος

ελα τωρα φλωριες :P

τι την ηθελες? :P αμα γινοταν καμια στραβη κ πηγαινε να τα κρατησει θα πρεπε να σηκωνες και αυτη :P

ε καλα η βοηθεια που χρειαζομαι ειναι ελαχιστη μονο και μονο για να ξεκολλησω δεν τα σηκωνει ο αλλο ς!

Δημοσ.

Το κωλόχαρτο μόνο έτσι όπως το έχει. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί εγκεφαλική δυσλειτουργία του πράττων το έγκλημα.

Κόβεται πολύ πιο εύκολα έτσι όπως λέω.

H πατέντα που καταχωρήθηκε για το θέμα το 1891 δίνει την λύση

124-year-old-patent-solves-the-over-vers

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις φτιαξει μια βαση αρκετα καλη ωρα για μαζες αλεξ.Τα υπολοιπα στο φεις δεν γουσταρω να γραφω και πολλα εδω.

• Like 1
Δημοσ.

H πατέντα που καταχωρήθηκε για το θέμα το 1891 δίνει την λύση

Give up. Δεν θα τα βρούμε σε αυτό το θέμα. 

ελα τωρα φλωριες :P

Γιατί ρε ? Πολύ πιό ασφαλές και δεν έχεις και τον νου σου τι θα γίνει αν fail-άρω.

Εγώ θα το έκανα αν είχε το gym μου rack και δεν ενοχλούσα κανέναν αν ήθελε να κάνει squat. 

Δημοσ.

σπεκτ δεν πιάνεις κ τον επικλινή να μεγαλώσει και πάνω το βυζάκι λιγο ?

στον επικλινή  που βρίσκεσαι ?  κανα 10αρι κιλα κάτω εισαι /. ?

Δημοσ.

το θεμα με αυτα ειναι οτι ειναι πιο φιξ η κινηση και δεν μάρεσει

Νομίζω μπερδεύτηκες για τι λέω. Κανονικά πάγκο λέω να κάνεις όπως κάνεις απλά αντί να είσαι σε bench station να είσαι μέσα σε rack. Έτσι: 

maxresdefault.jpg

Αν λέμε και πάλι το ίδιο γιατί είναι fix η κίνηση ?

• Moderators
Δημοσ.

σπεκτ δεν πιάνεις κ τον επικλινή να μεγαλώσει και πάνω το βυζάκι λιγο ?

στον επικλινή  που βρίσκεσαι ?  κανα 10αρι κιλα κάτω εισαι /. ?

αν θυμαμια καλα τελευταια φορα επαιζα στα 90 ή 100 στον επικλινη γιατι γαμιεται λιγο το θεμα με τον κοσμο οποτε παιζω αλτηρες! :P αλτηρες παιζω μεχρι 40 κιλα.

Νομίζω μπερδεύτηκες για τι λέω. Κανονικά πάγκο λέω να κάνεις όπως κάνεις απλά αντί να είσαι σε bench station να είσαι μέσα σε rack. Έτσι: 

maxresdefault.jpg

Αν λέμε και πάλι το ίδιο γιατί είναι fix η κίνηση ?

my bad Μπερδευτηκα με το ρακ. Ειναι πιασμενα απο αλλους/ες που κανουν καθισματα και επισης θα ενοχλει και τους μπροστα που κανουν αρσεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...