Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Spect κάνε με 122,5 πρώτα τα 125 πιανονται (ειναι το PR μου) τα 130 θα ναι θεματακι. Παντως μεχρι 100-110 τα χω για πλακα πλεον
bosei Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Οπως και να έχει. Εννοώ να κάνεις όσο πιο μικρό jump μπορείς. Ειδικά στον πάγκο
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Οπως και να έχει. Εννοώ να κάνεις όσο πιο μικρό jump μπορείς. Ειδικά στον πάγκο ναι ναι το ξερω! μωρε και τα 125 τα εχω τουλαχιστον μια απλα δεν εχω κανενα σποτερ εμπιστο. Σκεψου την προηγουμενη βδομαδα ζητησα απο μια φιλη μου να με βοηθησει που τα πιο πολλα κιλα που σηκωνει ειναι κατι 4κιλοι αλτηρες
alex_000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 1: Σύμφωνοι ότι μπορεί να έχεις παραπάνω λίπος εκεί αλλά νομίζω και πιό κάτω που έχεις πέσει δεν φαίνονται τα κλασικά "τετραγωνάκια" αλλά είναι λίγο διαφορετική η όψη τους...αυτό θέλω να πω. Τους έχεις δει ποτέ εσύ να φαίνεται κανά 4 pack ? Μπα αρχίδια, δεν μπορώ να πω ότι είδα ποτέ καθαρό 4-pack ακόμα και όταν ήμουν πολύ πιο αδύνατος παλιά..τώρα το τελευταίο καλοκαίρι κάτι πήγα να δω αλλά έπρεπε να χαμηλώσω και άλλο λίπος. Παίζει να έχεις δίκιο θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι που ελπίζω να ρίξω λίπος χωρίς να χάσω και μυική μάζα όπως συνήθως λόγω συμπληρώματος και γάλατος. 1
bosei Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχετε rack να κάνεις μέσα εκεί πάγκο? Βάζεις ασφάλειες στο ύψος που θες και είσαι κύριος
Arct1c Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ναι ναι το ξερω! μωρε και τα 125 τα εχω τουλαχιστον μια απλα δεν εχω κανενα σποτερ εμπιστο. Σκεψου την προηγουμενη βδομαδα ζητησα απο μια φιλη μου να με βοηθησει που τα πιο πολλα κιλα που σηκωνει ειναι κατι 4κιλοι αλτηρες τι την ηθελες? αμα γινοταν καμια στραβη κ πηγαινε να τα κρατησει θα πρεπε να σηκωνες και αυτη
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχετε rack να κάνεις μέσα εκεί πάγκο? Βάζεις ασφάλειες στο ύψος που θες και είσαι κύριος ελα τωρα φλωριες τι την ηθελες? αμα γινοταν καμια στραβη κ πηγαινε να τα κρατησει θα πρεπε να σηκωνες και αυτη ε καλα η βοηθεια που χρειαζομαι ειναι ελαχιστη μονο και μονο για να ξεκολλησω δεν τα σηκωνει ο αλλο ς!
alex_000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Το κωλόχαρτο μόνο έτσι όπως το έχει. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί εγκεφαλική δυσλειτουργία του πράττων το έγκλημα. Κόβεται πολύ πιο εύκολα έτσι όπως λέω. H πατέντα που καταχωρήθηκε για το θέμα το 1891 δίνει την λύση 2
manzah80 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εχεις φτιαξει μια βαση αρκετα καλη ωρα για μαζες αλεξ.Τα υπολοιπα στο φεις δεν γουσταρω να γραφω και πολλα εδω. 1
bosei Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 H πατέντα που καταχωρήθηκε για το θέμα το 1891 δίνει την λύση Give up. Δεν θα τα βρούμε σε αυτό το θέμα. ελα τωρα φλωριες Γιατί ρε ? Πολύ πιό ασφαλές και δεν έχεις και τον νου σου τι θα γίνει αν fail-άρω. Εγώ θα το έκανα αν είχε το gym μου rack και δεν ενοχλούσα κανέναν αν ήθελε να κάνει squat.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 το θεμα με αυτα ειναι οτι ειναι πιο φιξ η κινηση και δεν μάρεσει
Mau-Maus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 σπεκτ δεν πιάνεις κ τον επικλινή να μεγαλώσει και πάνω το βυζάκι λιγο ? στον επικλινή που βρίσκεσαι ? κανα 10αρι κιλα κάτω εισαι /. ?
bosei Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 το θεμα με αυτα ειναι οτι ειναι πιο φιξ η κινηση και δεν μάρεσει Νομίζω μπερδεύτηκες για τι λέω. Κανονικά πάγκο λέω να κάνεις όπως κάνεις απλά αντί να είσαι σε bench station να είσαι μέσα σε rack. Έτσι: Αν λέμε και πάλι το ίδιο γιατί είναι fix η κίνηση ?
Liverpool89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αλεξ μπραβο.. Μαους επικλινη αν κανεις λιγο πιο κατω απο 45 μοιρες εχεις πιο καλα αποτελεσματα; 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 σπεκτ δεν πιάνεις κ τον επικλινή να μεγαλώσει και πάνω το βυζάκι λιγο ? στον επικλινή που βρίσκεσαι ? κανα 10αρι κιλα κάτω εισαι /. ? αν θυμαμια καλα τελευταια φορα επαιζα στα 90 ή 100 στον επικλινη γιατι γαμιεται λιγο το θεμα με τον κοσμο οποτε παιζω αλτηρες! αλτηρες παιζω μεχρι 40 κιλα. Νομίζω μπερδεύτηκες για τι λέω. Κανονικά πάγκο λέω να κάνεις όπως κάνεις απλά αντί να είσαι σε bench station να είσαι μέσα σε rack. Έτσι: Αν λέμε και πάλι το ίδιο γιατί είναι fix η κίνηση ? my bad Μπερδευτηκα με το ρακ. Ειναι πιασμενα απο αλλους/ες που κανουν καθισματα και επισης θα ενοχλει και τους μπροστα που κανουν αρσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις