afentiko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ο αιμματοκρίτης μου είναι 40,4 με κατώτατο όριο το 42. Πάντα εκεί ήταν, πότε πότε μπορεί κ παραπάνω, παρακάτω όμως όχι. Είχα ξανακάνει εξετάσεις μερικούς μήνες πριν (καλοκαίρι) και ήταν όλα ίδια εκτός από την ουρία. Είχα πάρει σίδηρο τότε για κάνα μήνα και όπως φαίνεται μάλλον δεν έκανε τίποτα. Τεσπα, επειδή ο γιατρός τα ξέρει αυτά πιο πολύ η ουρία τον ανησύχησε κ όχι τα υπόλοιπα γιατί ήταν πάντα σε αυτά τα επίπεδα και σίδηρος και αιμματοκρίτης και όλα γενικά, δεν άλλαξε κάτι. Σίγουρα θα αυξήσω κι άλλο την ποσότητα νερού που πίνω καθημερινά. Τώρα για την πρωτεΐνη δε μου είπε κάτι κ αυτός (ξέρει ότι παίρνω) αλλά έτσι κι αλλιώς δε νομίζω ότι παίρνω πολύ και ούτε κάθε μέρα (4-5 φορές τη βδομάδα που θα πάω gym)
margaritagr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εξακολουθω να μη βρισκω το λογο να παρει καποιος πολυβιταμινη αλλα οκ... Το οτι εχεις παντα σ αυτα τα επιπεδα αιματοκριτη μπορει να σημαινει οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο σου, αν ηταν ομως ετσι δε θα σου προτεινε να παρεις σκευασμα που να περιεχει σιδηρο, οποτε για να στο λεει παει να πει οτι θελει να το ανεβασει. Ο ενας μηνας ειναι μικρη περιοδος και συντελουν πολλα, μπορει να μην επαιρνες καταλληλο σκευασμα ή να μη το παιρνες σωστα. Δυστυχως ειναι ενα κομματι πανω στο οποιο εχω εμπειρια γι αυτο τα λεω δε ρο παιζω γιατρος ε συζητηση κανουμε. Για την ουρια που λες δεν εχω ιδεα. Εμενα για τη πρωτεινη η ενδοκρινολογος μ εβρισε και μου πε να μη παιρνω τιποτα. Αν και ειναι αριστη στη δουλεια της, θεωρω οτι μια γυναικα 60 ετων που δεν αςχολειται με την αθληση , δεν εχει επαρκεις γνωσεις για να κρινει κατι τετοιο. Δεν εχει ασχοληθει δηλαδη με το αντικειμενο. Δε μπορω να δεχτω οτι μια απλη πρωτεινη ορου γαλακτος ειναι προβλημα. Αλλωστε περιεχεται ακομα και σε βρεφικες κρεμες, σε σοκολατες, σε αλλαντικα... (Ελεγε οτι δε ξερουμε τι εχουνε μεσα και οτι κ σ αλλα εχουνε κανει ελεγχους και βρηκανε αναβολικα κλπ κλπ. Ε αγοραζοντας μια απο τις κορυφαιες εταιρειες του χωρου, δε θεωρω οτι κρυβουν αναβολικα μεσα....) 3
afentiko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εμενα για τη πρωτεινη η ενδοκρινολογος μ εβρισε και μου πε να μη παιρνω τιποτα. Αν και ειναι αριστη στη δουλεια της, θεωρω οτι μια γυναικα 60 ετων που δεν αςχολειται με την αθληση , δεν εχει επαρκεις γνωσεις για να κρινει κατι τετοιο. Δεν εχει ασχοληθει δηλαδη με το αντικειμενο. Δε μπορω να δεχτω οτι μια απλη πρωτεινη ορου γαλακτος ειναι προβλημα. Αλλωστε περιεχεται ακομα και σε βρεφικες κρεμες, σε σοκολατες, σε αλλαντικα... (Ελεγε οτι δε ξερουμε τι εχουνε μεσα και οτι κ σ αλλα εχουνε κανει ελεγχους και βρηκανε αναβολικα κλπ κλπ. Ε αγοραζοντας μια απο τις κορυφαιες εταιρειες του χωρου, δε θεωρω οτι κρυβουν αναβολικα μεσα....) Αυτό ακριβώς. Ούτε εγώ πιστεύω ότι συμβάλει κάπως. Η ουρία μου είπε είναι αυξημένη γιατί προσπαθεί ο οργανισμός να κρατήσει υγρά.Η αλήθεια είναι ότι είμαι στεγνός από γυμναστηριακής άποψης και τώρα τελευταία κάνω έντονη προπόνηση (για τα δικά μου δεδομένα πάντα), δεν ξέρω αν συμβάλει κ αυτό. 1
alex_000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Για τον Μάνο που με ρωτούσε σε τι φάση είμαι. Μερικές "σφιχτές" Μάους (και άλλοι αθηνέζοι) είμαι +1.5 κιλό από την μέρα που με είδατε. 84 άδειο στομάχι πρωί, κάνα 86ρι κατά την διάρκεια της μέρας. Το λίπος ανεβαίνει αλλά είναι in check, είμαι ευχαριστημένος θα έλεγα. 11
bosei Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ωραίος Άλεξ. Ξέρεις τι ? Πρέπει να είναι γενετικό το θέμα σου με τους κοιλιακούς και δεν διαγράφονται πολύ ενώ δεν είσαι ψηλά σε λίπος. Αν θυμάμαι και από άλλες φώτο πιό χαμηλά σε κιλά έτσι δεν είναι ? Α. Και το χαρτί υγεία από την άλλη γύρνα το 2
Expertr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εξακολουθω να μη βρισκω το λογο να παρει καποιος πολυβιταμινη αλλα οκ... Το οτι εχεις παντα σ αυτα τα επιπεδα αιματοκριτη μπορει να σημαινει οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο σου, αν ηταν ομως ετσι δε θα σου προτεινε να παρεις σκευασμα που να περιεχει σιδηρο, οποτε για να στο λεει παει να πει οτι θελει να το ανεβασει. Ο ενας μηνας ειναι μικρη περιοδος και συντελουν πολλα, μπορει να μην επαιρνες καταλληλο σκευασμα ή να μη το παιρνες σωστα. Δυστυχως ειναι ενα κομματι πανω στο οποιο εχω εμπειρια γι αυτο τα λεω δε ρο παιζω γιατρος ε συζητηση κανουμε. Για την ουρια που λες δεν εχω ιδεα. Εμενα για τη πρωτεινη η ενδοκρινολογος μ εβρισε και μου πε να μη παιρνω τιποτα. Αν και ειναι αριστη στη δουλεια της, θεωρω οτι μια γυναικα 60 ετων που δεν αςχολειται με την αθληση , δεν εχει επαρκεις γνωσεις για να κρινει κατι τετοιο. Δεν εχει ασχοληθει δηλαδη με το αντικειμενο. Δε μπορω να δεχτω οτι μια απλη πρωτεινη ορου γαλακτος ειναι προβλημα. Αλλωστε περιεχεται ακομα και σε βρεφικες κρεμες, σε σοκολατες, σε αλλαντικα... (Ελεγε οτι δε ξερουμε τι εχουνε μεσα και οτι κ σ αλλα εχουνε κανει ελεγχους και βρηκανε αναβολικα κλπ κλπ. Ε αγοραζοντας μια απο τις κορυφαιες εταιρειες του χωρου, δε θεωρω οτι κρυβουν αναβολικα μεσα....) Εαν βρεις καμια πρωτεινη να εχει αναβολικα μεσα στειλε μου pm να παω να στοκαρω... ΕΙναι κατι αντιστοιχο του " προσεχε τι πινεις εξω γιατι ριχνουν ναρκωτικα στα ποτα" Ωραίος Άλεξ. Ξέρεις τι ? Πρέπει να είναι γενετικό το θέμα σου με τους κοιλιακούς και δεν διαγράφονται πολύ ενώ δεν είσαι ψηλά σε λίπος. Αν θυμάμαι και από άλλες φώτο πιό χαμηλά σε κιλά έτσι δεν είναι ? Α. Και το χαρτί υγεία από την άλλη γύρνα το Στις φωτο δεν τους παταει σωστα παντως...Εαν ειναι γενετικο (δεν παιζει βασικα να μην φαινεται κανενας) απλα θα σφιξει την κοιλια κια θα τους ψαχουλεψει να δει που χωριζουν. Εγω ας πουμε εχω 4 που ξεχωριζουν και οι 2 κατω κατω ειναι μονοκομματοι και μεγαλοι μεχρι χαμηλα
alex_000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ωραίος Άλεξ. Ξέρεις τι ? Πρέπει να είναι γενετικό το θέμα σου με τους κοιλιακούς και δεν διαγράφονται πολύ ενώ δεν είσαι ψηλά σε λίπος. Αν θυμάμαι και από άλλες φώτο πιό χαμηλά σε κιλά έτσι δεν είναι ? Α. Και το χαρτί υγεία από την άλλη γύρνα το χμμμ βασικά 1. κρατάω αρκετό τοπικό λίπος πάνω από τους κοιλιακούς που δεν συμβαδίζει με το υπόλοιπο σώμα οπότε νομίζω πρέπει να κατέβω χαμηλότερα σε % από τους υπόλοιπους για να φανούν 2. Έχω πολύ λεπτή μέση (σε προφίλ). Η κοιλιά μου αν λεπτύνω πολύ πάει προς τα μέσα χωρίς να την ρουφάω. Δεν έχω το τρελό κόλλημα με τους κοιλιακούς πάντως.. αν και θα κατέβω και άλλο σε λίπος το υπόλοιπο καλοκαίρι, αλλά θέλω να μπαζώσω και άλλο πρώτα. Πάντως εδώ και κάνα τρίμηνο τους έχω ξεσκίσει δεν είναι ότι δεν τους γυμνάζω.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 alex τούμπανος !! μλκ μια προπόνηση σου εκανα και ανέβηκες ενάμιση κιλό χαχαχαχααχ περα απο την πλάκα πολυ καλος μπράβο !! 3
Arct1c Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 οσο σκεφτομαο οτι πριν κατι μήνες εβγαζα με δυσκολια 10 λεπτα στο 5.5 και σημερα βγαζω 5.5 χιλιομετρα τρεξιμο ποση χαρα μπορεί να νιωθεις ? Συνεχιζουμε γερα .. ειμαι περιπου στη μεση της διαδρομης ... τα δυσκολα περασαν 5
bosei Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 χμμμ βασικά 1. κρατάω αρκετό τοπικό λίπος πάνω από τους κοιλιακούς που δεν συμβαδίζει με το υπόλοιπο σώμα οπότε νομίζω πρέπει να κατέβω χαμηλότερα σε % από τους υπόλοιπους για να φανούν 2. Έχω πολύ λεπτή μέση (σε προφίλ). Η κοιλιά μου αν λεπτύνω πολύ πάει προς τα μέσα χωρίς να την ρουφάω. Δεν έχω το τρελό κόλλημα με τους κοιλιακούς πάντως.. αν και θα κατέβω και άλλο σε λίπος το υπόλοιπο καλοκαίρι, αλλά θέλω να μπαζώσω και άλλο πρώτα. Πάντως εδώ και κάνα τρίμηνο τους έχω ξεσκίσει δεν είναι ότι δεν τους γυμνάζω. 1: Σύμφωνοι ότι μπορεί να έχεις παραπάνω λίπος εκεί αλλά νομίζω και πιό κάτω που έχεις πέσει δεν φαίνονται τα κλασικά "τετραγωνάκια" αλλά είναι λίγο διαφορετική η όψη τους...αυτό θέλω να πω. Τους έχεις δει ποτέ εσύ να φαίνεται κανά 4 pack ? Καλά φαίνεται ότι είναι γυμνασμένοι ρε. Και να μην τους γύμναζες θα ήμουν ο τελευταίος που θα σε "έκραζα"
Adon1s Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εγω κάνω πάντα ενα 20λεπτο ποδήλατο και μετά ένα 20-25λεπτο διαλειμματικά διάδρομο ανα 3λεπτα . 3 λεπτά γρήγορο περπάτημα στο 5,5 και καπάκι 3-5 λεπτά στο 8,5-9,5 (ανάλογα πως νοιώθω) κλπ κλπ . Από το 2ο τρίλεπτο και μετά νοιώθεις μια ευφορία που νομίζεις οτι μπορείς να βγάλεις άπειρα χιλιόμετρα. Η αίσθηση του ιδρώτα (επιβράβευση,κατ'εμέ) με το σώμα που βράζει προσωπικά είναι διεγερτική . Επόμενος στόχος μου κάποια στιγμή στους επόμενους μήνες , τα 3λεπτα τρεξίματος να γίνουν 10λεπτα. Αλλά σιγά σιγά με σταθερά βήματα. Και επειδή στο καπάκι έχουμε βάρη, στην τσάντα έχω ενα παστέλι, τσιμπάω μια δαγκωνιά και κατεβαίνω στα μηχανήματα. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 παγκο παλι 120 κιλα 3 επαναληψεις. Ελπιζω την αλλη βδομαδα να πιασω 125 και συντομα 130! 2
GreekMonkey Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Το κωλόχαρτο μόνο έτσι όπως το έχει. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί εγκεφαλική δυσλειτουργία του πράττων το έγκλημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις