Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημητρα, χρονια πολλα, κι ασε τους ζηλιαρηδες να μουγκανιζουν. Οι ευχες κι οι καλημερες ποτε δεν πανε χαμενες.

Παραπανω συζητουσατε για διαφορα ειδη πρωτεινης. Περα απο το ποσοστο πρωτεινης, τι αλλο καθοριζει την επιλογη σας;

Η τιμη και η ποιοτητα

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δημητρα, χρονια πολλα, κι ασε τους ζηλιαρηδες να μουγκανιζουν. Οι ευχες κι οι καλημερες ποτε δεν πανε χαμενες.

Παραπανω συζητουσατε για διαφορα ειδη πρωτεινης. Περα απο το ποσοστο πρωτεινης, τι αλλο καθοριζει την επιλογη σας;

1) Γευση, αν δεν πίνεται δεν την πίνω (την πίνω πάντα με 500 ml κρύο γάλα οπότε θέλω να το γουστάρω, κάτι Φωτηδες που πίνουν με λίγο νερό μπορεί να αντέχουν)

2) Καθαρότητα, γενικά θέλω isolate με πρωτεΐνη και suraclose για την γεύση τα υπόλοιπα δεν τα θέλω. (έξτρα υδατάνθρακες / ζάχαρες, κρεάτινες glucosamine κτλ)

3) Η μάρκα. Αν ψάξεις λίγο στο internet είναι εύκολο να βρεις σε ποιες εταιρίες το label αντικατοπτρίζει το τι πίνεις και σε ποιές εταιρίες λένε 25 γραμμ ανά σκούπ αλλά στην πραγματικότητα είναι 5. 

Αυτο με τα χρονια πολλα ειναι  ο ορισμος του γραφικου και ειδικα στο fb  :P

Εγώ είμαι μαζί σου, σκεφτόμουνα ότι πρέπει να υπάρχει καμιά επιλογή να φύγουν όλα τα bulk χρόνια πολλά μηνύματα που χαλάνε το feed. Εγώ δεν δίνω ευχές μέσω FB σε κανένα μπας και σταματήσουν και οι άλλοι αλλά ... δεν

• Like 3
Δημοσ.

Γευση, διαλυτοτητα, περιεκτηκοτητα, τιμη, προσθετα που εχει. Οσο πιο πολλα.προσθετα ολως ταυρινη τοσο πιο μαπα ειναι.

Αυτη που χω τωρα με το ζορι την πινω.. για πεταμα ειναι

Δημοσ.

Έκανα εξετάσεις σήμερα (προληπτικά ) και έχω χαμηλό σίδηρο, λίγο παραπάνω ουρία από το όριο κ οι τιμές των λεμφοκυττάρων, πολυμορφοπύρηνων δείχνουν ότι ο οργανισμός αντιστέκεται σε κάτι, σα να περνάω ίωση μου είπε(είμαι κομπλέ δεν αισθάνομαι κάτι). Καλά το CPK στο θεό, αυτός μου είπε να προσέχω κ τέτοια αλλά δε με ανησυχεί αυτό. Για την ουρία μου είπε ότι είμαι αφυδατωμένος (έχω την εντύπωση ότι πίνω αρκετό νερό ημερησίως στη δουλεία, στην προπόνηση, πριν κ μετά την προπόνηση πίνω μισό λίτρο κάθε φορά για να πιω νιτρικό, πρωτεΐνη κλπ + όσο νερό πιω την υπόλοιπη μέρα ).

Μου είπε να πάρω μια πολυβιταμίνη που να έχει κ σίδηρο μέσα. Λέτε να πάω σε φαρμακείο ή και από τα xtremes πχ είναι το ίδιο?

Πχ ---> http://www.xtr.gr/el/multi-vitamin-120-caps-warriorlab.html

Δημοσ.

Η πολυβιταμινες δεν εχουν επαρκη περιεκτικοτητα σιδηρου.

Καλυτερα θα ηταν να παρεις ενα συμπληρωμα αμιγως σιδηρου πχ resoferon

Πριν πάρει συμπλήρωμα σιδήρου, να πάρει μια πολυβιταμίνη και να κάνει επανάληψη αιματολογικών σε ένα 3μηνο 

με κάθε επιφύλαξη όλα αυτά μιας και δεν μας λέει επακριβώς τις τιμές του.

επίσης για την ουρία, τυχών πλεονάζουσα πρόσληψη πρωτεϊνης την ανεβάζει 

Δημοσ.

Αν υπαρχει αναιμια η πολυβιταμινη δε προσφερει τιποτα..

Βεβαια αν αναιμια εννοει το 35 αιματοκριτη ξερω γω αλλαζει το πραγμα..

Εδώ είναι το ζητούμενο!!! τι τιμές έχει ! επίσης και τα επίπεδα φεριτίνης

πιστεύω πως ο ιατρός δεν είναι τόσο βλάκας, θα είχε καταλάβει κάτι παραπάνω με τις τιμές που είδε. 

οπωσδήποτε επανάληψη τρίμηνη 

Δημοσ.

Να πω ότι οι τιμές είναι οριακά κάτω από το όριο. Πρωτεΐνη πίνω ένα με δύο scoop μετά την προπόνηση , συνήθως ένα, μπορεί να ρίξω δεύτερο αν θεωρώ ότι εκείνη την μέρα η διατροφή μου δεν ήταν και τόσο πλούσια σε κρέας. Επίσης γενικά όποτε έχω κάνει εξετάσεις στη ζωή μου ο αιμματοκρίτης ήταν στο όριο πάντα πότε λίγο έξω πότε μέσα, και τώρα είναι λίγο πιο κάτω

Δημοσ.

Γενικα ν αναφερω το εξης: οι πολυβιταμινες καταναλωνονται μαζι με τα γευματα. Ο σιδηρος ειναι καλυτερα να λαμβανεται με αδειο στομαχι -και καλυτερα μαζι με βιταμινη c για καλυτερη απορροφηση.

• Like 2
Δημοσ.

Αφού σου είπε ότι έχεις έλλειψη σιδήρου, τώρα σίδηρο θα πας να πάρεις είναι και πολύ φθηνό!

Μετά ξανακάνεις και βλέπεις

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι συνέχεια χαμηλά ο αιματοκρίτης σου τότε πιθανόν να έχεις αναιμία. Ίσως να χρειάζεσαι φυλλικό οξύ παρά σίδηρο. 

Μίλα με παθολόγο/αιματολόγο, ειδικό στις αναιμίες. Και γω μια ζωή σίδηρο έπερνα και τζάμπα τον έπαιρνα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...