manic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 για πες τι τρως Πρωινό : γάλα με βρωμη ,quaker (4 κουταλίες τις σούπας) και λίγα (10 gr) δημητριακά ολικής με αποξηραμένα φρούτα + φυσικό χυμό πορτοκάλι. Δεκατιανό: τόστ ολικής με γαλλοπούλα και τυρί κίτρινο. Μεσημεριανό :σαλάτα ( συνδιασμός απο: μαρούλι, ντομάτα, λάχανο, μαυρομάτικα φασόλια κτλ.) main cource (κοτόπουλο/κόκκινο κρέας με ρύζι, γεμιστά, μπιφτεκια με ρύζι, γίγαντες κτλ.), γενικά τα πάντα είναι σπιτικά και τπτ τηγανισμένο. Απογευματινό: μια χούφτα αμύγδαλα ανάλατα. Βραδινό: Κοτόπουλο (στήθος/μπιφτέκια), Μοσχάρι (φιλέτο/μπιφτέκια), Πέρκα + σαλάτα.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μικρο τιπ αν και λογικα θα το ξερεις ακουμπας τον αλτηρα στο γονατο και τον πετας πανω με το ποδι! Η αλλη περιπτωση ζητας βοηθεια. Εγω εκανα επικληνη αλτηρες με 40 κιλα και απο τα 30 και πανω επρεπε να χω καποιον να μου δινει τουλαχιστον τον ενα Εγω τους βαζω στα γονατα και μολις παω να ξαπλωσω ανασηκωνω αποτομα τα ποδια μου. Εμενα δεν μπορει κανεις να μου τους δωσει. Ο μικρος θα κλασει μεντες.
gon1332 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 https://www.facebook.com/ampelalegr/videos/1626137681006890/?__mref=message_bubble
kathytherion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα κι απο μενα παιδια! Κατα καιρους τσεκαρω το myprotein και εχω ψηθει να παραγγειλω καποια συμπληρωματα... υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται για παραγγελια να το κανουμε συνδυαστικα για να αποφυγουμε τα μεταφορικα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εγω τους βαζω στα γονατα και μολις παω να ξαπλωσω ανασηκωνω αποτομα τα ποδια μου. Εμενα δεν μπορει κανεις να μου τους δωσει. Ο μικρος θα κλασει μεντες. ναι αυτο εννοω και γω λιβε 1
snow22 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι τώρα έπινα την whey της on,gold standard και τρ λέω να ξεφυγω καθαρή,έχετε να μου προτείνετε καμιά αξιόπιστη με υδατάνθρακα; Άκουσα καλά λόγια για Sci mix omni mx hardcore τι λέτε;
bosei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι τώρα έπινα την whey της on,gold standard και τρ λέω να ξεφυγω καθαρή,έχετε να μου προτείνετε καμιά αξιόπιστη με υδατάνθρακα; Άκουσα καλά λόγια για Sci mix omni mx hardcore τι λέτε; Γιατί δεν συνεχίζεις με αυτή που ήσουν και να προσθέσεις όσο υδατάνθρακα χρειάζεσαι σε όσα γεύματα θες ?
snow22 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Γιατί δεν συνεχίζεις με αυτή που ήσουν και να προσθέσεις όσο υδατάνθρακα χρειάζεσαι σε όσα γεύματα θες ? λεω να δοκιμασω κτ αλλο δεν περιμενω καμια μεγαλη διαφορα εννοειται αλλα ετσι για την αλλαγη
bosei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 λεω να δοκιμασω κτ αλλο δεν περιμενω καμια μεγαλη διαφορα εννοειται αλλα ετσι για την αλλαγη Καμία μην περιμένεις. Μόνο γευστικά θα σου αρέσει παραπάνω. Τέλος πάντων. Ας σου πει όποιος έχει δοκιμάσει πρόσφατα από εδώ.
snow22 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καμία μην περιμένεις. Μόνο γευστικά θα σου αρέσει παραπάνω. Τέλος πάντων. Ας σου πει όποιος έχει δοκιμάσει πρόσφατα από εδώ. παρεπιμπτοντως αγευστη εχει δοκιμασει κανεις?πως ειναι? το λεω γτ που κοιτασα στο my protein εχει διαφορα στην τιμη
Votritis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καμία μην περιμένεις. Μόνο γευστικά θα σου αρέσει παραπάνω. Τέλος πάντων. Ας σου πει όποιος έχει δοκιμάσει πρόσφατα από εδώ. Καλα αυτο δεν ειναι και σίγουρο, η whey της on εχει ελαφριά γεύση ,όσες άλλες εχω δοκιμάσει ειναι πιο πηχτές(και γλυκες) το οποίο εμενα με ψιλο αηδιάζει. Το καλοκαίρι έπαιρνα για κάποιο διάστημα την sci whey+hardcore ,εκείνη η περιοδος ηταν η καλύτερη για μενα τη φετινή σεζόν ,δεν ξερω αν με βοήθησε η συγκεκριμένη πρωτεΐνη (και η κρεατινη που εχει μεσα και μεχρι τοτε δεν ειχα ξανα παρει) αλλα σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω την επομενη περιοδο που θα κανω εντατικά γυμναστική.
Papakitou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα κι απο μενα παιδια! Κατα καιρους τσεκαρω το myprotein και εχω ψηθει να παραγγειλω καποια συμπληρωματα... υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται για παραγγελια να το κανουμε συνδυαστικα για να αποφυγουμε τα μεταφορικα? Για τωρα συντομα θες; 1
snow22 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για τωρα συντομα θες; Είμαστε ήδη 4 άτομα(τα 3 σίγουρα)άμα μπεις και εσύ θα είμαστε κομπλέ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Χρονια πολλα Δημητρα οτι ποθεις.. ευχαριστώ παλίκαρε, τα καλύτερα σε όλους μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις