GreekMonkey Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Θα στρώσει ο μεταβολισμός σου με την γυμναστική, τσιλ
bosei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 @ Adon1s. Εγώ διαφωνώ με τους από πάνω με το απλά θα το συνηθίσεις κτλπ. Ναι οκ, μπορεί και να το συνηθίσεις. Εσύ θέλεις να φτάσεις στο σημείο να τρως κάτι από συνήθεια και όχι επειδή σου αρέσει? Αν δεν θέλεις απλά έχε ποικιλία σε ό,τι τρως έχοντας όμως ένα πλάνο, όχι γιουρούσια και ότι βγει. Σε αυτό θα σε βοηθήσει πολύ το να μετράς macros. Ένα εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει είναι το myfitnesspal που του καταχωρείς τι τρως και σου βγάζει τα macros. Έτσι στο τέλος της ημέρας ξέρεις και πόσες θερμίδες έφαγες και επειδή κάνεις track την πρόοδο σου μπορείς εύκολα να κάνεις τις όποιες αλλαγές.
Mau-Maus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Γιατί για τα ίδια κιλά οι αλτήρες είναι πιο δύσκολοι απο την μπάρα; Γιατί στα τρικέφαλα μπορώ και παίζω 1/3 παραπάνω κιλά και επαναλήψεις από ότι στα δικέφαλα; Ποια είναι η καλύτερη άσκηση για τον κάτω κοιλιακό που να μην επιβαρύνει ισχύο, μέση; Εντελώς μπακαλίστικα, έχουμε και λέμε 1. Γύρω γύρω απο κάθε μεγάλο μυ , υπαρχουν άλλοι μικρότεροι μύες που λέγονται σταθεροποιητές ! αυτοί οι μύες σε κάποιες ασκήσεις έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή και σε αλλες ασκήσεις έχουν μικρότερη ! με τους αλτήρες λοιπόν επειδή προσπαθείς να ισορροπήσεις τα κιλά έχουν πολύ μεγάλη συμμετοχή , -είναι αγύμναστοι στην περίπτωση σου- γι αυτό και σηκώνεις λιγότερα κιλά ! με την μπάρα είναι πολύ μικρότερη η συμμετοχή τους και πολύ μεγαλύτερη η συμμετοχή του μείζων θωρακικού μυ γι αυτό και μπορείς να σηκώσεις περισσότερα κιλά ! 2. άλλες μυικές ομάδες - άλλα τα κιλά 3. ξάπλωσε σε έναν παγκο και σήκωνε τα ποδια σου πάνω κάτω ακριβώς σε αυτήν την μικρή κλίση 2
Liverpool89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που λεει ο μαους δεν το ξερα αλλα περσυ μεσα μαρτιου, εκανα επικλινη με αλτηρες σχεδον ιδιο κιλα οσα στην μπαρα. Αλτηρες:22,5 εκαστος χωρις το αλτηρακι(1,5 κιλο να ναι ο καθες αλτηρας) 50κιλα χωρις την μπαρα (η μπαρα να ναι καμια 10κιλα),αλλα αν ηθελα ανεβαζα πιο ευκολα, με τους αλτηρες ειχα και το θεμα του σηκωματος.
bosei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 με τους αλτηρες ειχα και το θεμα του σηκωματος. Μεγάλο θέμα αυτό. Εγώ στο gym Με το ζόρι ανεβάζω για πιέσεις ώμων 22,5 κιλά. Και δεν είναι ότι δεν τους έχω στην άσκηση...12άρες βαράω. Πιό πάνω για να πάω μετά είναι στοίχημα. Μπορεί να θέλω και 2-3 προσπάθειες για να τους φέρω σωστά χωρίς ταρζανιές.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μεγάλο θέμα αυτό. Εγώ στο gym Με το ζόρι ανεβάζω για πιέσεις ώμων 22,5 κιλά. Και δεν είναι ότι δεν τους έχω στην άσκηση...12άρες βαράω. Πιό πάνω για να πάω μετά είναι στοίχημα. Μπορεί να θέλω και 2-3 προσπάθειες για να τους φέρω σωστά χωρίς ταρζανιές. μικρο τιπ αν και λογικα θα το ξερεις ακουμπας τον αλτηρα στο γονατο και τον πετας πανω με το ποδι! Η αλλη περιπτωση ζητας βοηθεια. Εγω εκανα επικληνη αλτηρες με 40 κιλα και απο τα 30 και πανω επρεπε να χω καποιον να μου δινει τουλαχιστον τον ενα
bosei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μικρο τιπ αν και λογικα θα το ξερεις ακουμπας τον αλτηρα στο γονατο και τον πετας πανω με το ποδι! Η αλλη περιπτωση ζητας βοηθεια. Εγω εκανα επικληνη αλτηρες με 40 κιλα και απο τα 30 και πανω επρεπε να χω καποιον να μου δινει τουλαχιστον τον ενα όοοοοποτε την κάνω πλέον την άσκηση αυτό κάνω...δεν παίζει αλλιώς. Εκτός κι αν είναι πολύ ελαφριά για το ζέσταμα π.χ. Δεν εμπιστεύομαι κάποιον να μου δώσει...έχω δει διάφορα. Προτιμώ με μπάρα έτσι κι αλλιώς.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ε καλα τη μπορει να κανει ο αλλος δηλαδη? απλα το σηκωνει και στο αφηνει στο χερι
bosei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ε καλα τη μπορει να κανει ο αλλος δηλαδη? απλα το σηκωνει και στο αφηνει στο χερι Να το αφήσει πριν το πιάσεις καλά. Θα μου πεις shit happens παντού αλλά προτιμώ να εξαρτόνται όλα από εμένα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 πρεπει να ναι πολυ γηδι για να κανει τετοια μαλακια 1
bosei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 πρεπει να ναι πολυ γηδι για να κανει τετοια μαλακια Ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Γι αυτό εφόσον δεν με νοιάζει καν να την κάνω την άσκηση (την κάνω όποτε είναι πιασμένο το rack για να κάνω στρατιωτικές) δεν ασχολούμαι παραπάνω.
gon1332 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Thanks για το tip. Θα την δοκιμάσω Γενικότερα ασκήσεις με μονόζυγο είχε προτείνει φυσικοθεραπευτής σε φίλο που είχε σοβαρό τραυματισμό με μέση. Για ενδυνάμωση των ραχιαίων και για ασκήσεις που δεν ταλαιπωρούν τη μέση τόσο πολύ. Για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις και αυτή που πρότεινε ο maus. Για κοιλιακούς δοκίμασε γενικότερα leg-raises. Είτε flat (στο πάτωμα) είναι hanging. Θα δεις ότι συμμετέχουν οι ραχιαίοι μέσα, αλλά όχι πολύ. Θα σου δυναμώσουν σιγά σιγά. Οπότε κάνε λίγο ζέσταμα σε αυτούς (χωρίς να σηκώνεις βάρη). Επίσης αν σηκώνεις βάρη, να λυγίζεις τα πόδια (στα γόνατα). Ποτέ με γόνατα locked. Έτσι προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπία με τους ραχιαίους. Με λυγισμένα τα πόδια μοιράζεται η ένταση και η περισσότερη φεύγει στα πόδια.
manic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα το στοιχεία μου (κιλά, ύψος, ηλικία, εβδομαδιαία γυμναστική κτλ.) σε ενα online tool και είδα οτι πρέπει ανα μέρα να τρώω 2500 - 2800 θερμίδες, σαν πολλές δεν είναι ? Εγω με το ζόρι τρώω 2000 την ημέρα με ότι υπολογίζω στα γρήγορα. (ύψος 1.85, βάρος 79)
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα το στοιχεία μου (κιλά, ύψος, ηλικία, εβδομαδιαία γυμναστική κτλ.) σε ενα online tool και είδα οτι πρέπει ανα μέρα να τρώω 2500 - 2800 θερμίδες, σαν πολλές δεν είναι ? Εγω με το ζόρι τρώω 2000 την ημέρα με ότι υπολογίζω στα γρήγορα. (ύψος 1.85, βάρος 79) για πες τι τρως
bosei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα το στοιχεία μου (κιλά, ύψος, ηλικία, εβδομαδιαία γυμναστική κτλ.) σε ενα online tool και είδα οτι πρέπει ανα μέρα να τρώω 2500 - 2800 θερμίδες, σαν πολλές δεν είναι ? Εγω με το ζόρι τρώω 2000 την ημέρα με ότι υπολογίζω στα γρήγορα. (ύψος 1.85, βάρος 79) Αν κάνεις -σωστό- track τα macros σου και βγαίνουν 2000 θερμίδες και διατηρείς το βάρος σου με αυτές τότε αυτές είναι οι θερμίδες συντήρησής σου. Τώρα αν αυτές που σου έβγαλε είναι πολλές αυτό είναι σχετικό. Όλοι έχουμε διαφορετικές θερμίδες συντήρησης...άλλοι θέλουν 4000 μόνο για να διατηρούνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις