Getta Robo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ψαχνω ενα καλο στρωμα γυμναστικης, για να κανω κοιλιακους και λοιπες ασκησεις. Εχω παρει δυο, το πρωτο ηταν καλης ποιοτητας αλλα πολυ λεπτο και δεν με βολευε, και το δευτερο εγινε κομματια μονο του στο εξαμηνο. Υπαρχει καποια καλη και προσιτη προταση με αυτα τα κριτηρια;
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγω το οηρα απο το. Xtreme κι ενω το χω χρησιμοποιησει και εξω, ειναι μια χαρα
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 επομονο ταξιδακι ΛΙθουανια! 1
TEOKOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Βασικά βάρη έκανα συμπληρωματικά και σαν εργαλείο για μυϊκή ενδυνάμωση. Πάντα όμως με καθοδήγηση από γυμναστή-δάσκαλο άλλων αθλημάτων. Τώρα πια λόγω ηλικίας ,τραυματισμών, χρόνου ,κατέληξα ότι είναι η μόνη γυμναστική που μου έχει μείνει είναι στο κλασικό γυμναστήριο. Και έχω γεμίσει με ένα σωρό μικρές απορίες. Π.χ για αρχή ( αργότερα θα σας τα ζαλίσω) Γιατί για τα ίδια κιλά οι αλτήρες είναι πιο δύσκολοι απο την μπάρα; Γιατί στα τρικέφαλα μπορώ και παίζω 1/3 παραπάνω κιλά και επαναλήψεις από ότι στα δικέφαλα; Ποια είναι η καλύτερη άσκηση για τον κάτω κοιλιακό που να μην επιβαρύνει ισχύο, μέση;
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 1) στους αλτηρες καθε χερι σκωνει ξεχωριστα κιλα ! Δεν εχουμε την ιδια δυναμη στους μυς μας. Στην μπαρα οταν πχ το αριστερο σου χερι ειναι λιγοτερο δυνατο το δεξι θα βαλει λιγο παραπανω δυναμη και θα καλυψει το "κενο". Υποθετω οτι αυτος ειναι ο λογος δεν το ξερω 2)Αλλος μυς δεν μπορεις να συγκρινεις. 2
gon1332 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 1) στους αλτηρες καθε χερι σκωνει ξεχωριστα κιλα ! Δεν εχουμε την ιδια δυναμη στους μυς μας. Στην μπαρα οταν πχ το αριστερο σου χερι ειναι λιγοτερο δυνατο το δεξι θα βαλει λιγο παραπανω δυναμη και θα καλυψει το "κενο". Υποθετω οτι αυτος ειναι ο λογος δεν το ξερω 2)Αλλος μυς δεν μπορεις να συγκρινεις. Για το 1) βάλε και τη δύναμη που βάζεις σε κάθε χέρι για να γίνει σωστά η άσκηση. Για την τρίτη ερώτησή σου, αν έχεις πρόβλημα μέσης, θα πρότεινα να κάνεις leg raises σε μονόζυγο. Σίγουρα θα βάλεις πάλι μέσα, αλλά δε θα επιβαρυνθεί σχεδόν καθόλου. Ξεκίνα από αυτές με τα γόνατα λυγισμένα 90 μοίρες και όσο δυναμώνεις, αύξανε την γωνία μέχρι να τα έχεις τελείως στην ευθεία. 2
Liverpool89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Γι αυτο ειπε ο μαους πχ αν θες να φορτωσεις κιλα πχ στο στηθος πρεπει να κανεις ασκησεις με μπαρα.
TEOKOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για την τρίτη ερώτησή σου, αν έχεις πρόβλημα μέσης, θα πρότεινα να κάνεις leg raises σε μονόζυγο. Σίγουρα θα βάλεις πάλι μέσα, αλλά δε θα επιβαρυνθεί σχεδόν καθόλου. Ξεκίνα από αυτές με τα γόνατα λυγισμένα 90 μοίρες και όσο δυναμώνεις, αύξανε την γωνία μέχρι να τα έχεις τελείως στην ευθεία. Thanks για το tip. Θα την δοκιμάσω
Adon1s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παίδες. Έχω το εξής πρόβλημα ---> πεινάω Θέλω στον επόμενο χρόνο ( ;; ) να χάσω συνολικά ~15 κιλά . Λιώνω στο γυμναστήριο οκ προσέχω τι τρώω κλπ κλπ . Το θέμα είναι οτι ήδη είμαι στην 2μιση εβδομάδα και τα πάω καλά. Αλλά σιγά σιγά βαριέμαι να τρώω τα ίδια και τα ίδια για πρωινό και για ενδιάμεσα. Πέραν της απόφασης, πώς την παλεύετε διατροφικά ;
Liverpool89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τρωμε δεν κανουμε διαιτα... Μην εχει αυτοσκοπο να χασεις 15κιλα, αλλα γυμνασου και τρωγε . Βλεπε αποτελεσματα στον καθρεφτη. Δεν ειναι το ιδιο να σαι 80κιλα γυμνασμενος και 80 κιλα αγυμναστος με το ιδιο υψος. Αν βλεπεις οτι μειωνονται οι ποντοι στην μεση τα πας καλα
Expertr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Βασικά βάρη έκανα συμπληρωματικά και σαν εργαλείο για μυϊκή ενδυνάμωση. Πάντα όμως με καθοδήγηση από γυμναστή-δάσκαλο άλλων αθλημάτων. Τώρα πια λόγω ηλικίας ,τραυματισμών, χρόνου ,κατέληξα ότι είναι η μόνη γυμναστική που μου έχει μείνει είναι στο κλασικό γυμναστήριο. Και έχω γεμίσει με ένα σωρό μικρές απορίες. Π.χ για αρχή ( αργότερα θα σας τα ζαλίσω) Γιατί για τα ίδια κιλά οι αλτήρες είναι πιο δύσκολοι απο την μπάρα; Γιατί στα τρικέφαλα μπορώ και παίζω 1/3 παραπάνω κιλά και επαναλήψεις από ότι στα δικέφαλα; Ποια είναι η καλύτερη άσκηση για τον κάτω κοιλιακό που να μην επιβαρύνει ισχύο, μέση; 1) σε καθε χερι στους αλτηρες εχεις ξεχωριστα κιλα χωρις να ειναι σωστα ισοροπημενα οπως σε μια μπαρα που απλα εισαι απο κατω και την σπρωχνεις ομοιομορφα. 2)γιατι ειναι μεγαλυτερος μυς 3) 3) εαν εχεις προβλημα σε αυτα δεν μπορω να σκεφτω καποια ασκησει για τους κατω κοιλιακους που να μην τα επιβαρυνει
thomasG4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παίδες. Έχω το εξής πρόβλημα ---> πεινάω Θέλω στον επόμενο χρόνο ( ;; ) να χάσω συνολικά ~15 κιλά . Λιώνω στο γυμναστήριο οκ προσέχω τι τρώω κλπ κλπ . Το θέμα είναι οτι ήδη είμαι στην 2μιση εβδομάδα και τα πάω καλά. Αλλά σιγά σιγά βαριέμαι να τρώω τα ίδια και τα ίδια για πρωινό και για ενδιάμεσα. Πέραν της απόφασης, πώς την παλεύετε διατροφικά ; Υπομονή, συνήθεια και μεγάλη θέληση. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Πρέπει να σου γίνει τρόπος ζωής αυτή η διατροφή. Θα κάνεις τις παρασπονδίες μια στο τόσο, αλλά δεν θα είναι σε συχνή βάση.
Votritis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παίδες. Έχω το εξής πρόβλημα ---> πεινάω Θέλω στον επόμενο χρόνο ( ;; ) να χάσω συνολικά ~15 κιλά . Λιώνω στο γυμναστήριο οκ προσέχω τι τρώω κλπ κλπ . Το θέμα είναι οτι ήδη είμαι στην 2μιση εβδομάδα και τα πάω καλά. Αλλά σιγά σιγά βαριέμαι να τρώω τα ίδια και τα ίδια για πρωινό και για ενδιάμεσα. Πέραν της απόφασης, πώς την παλεύετε διατροφικά ; Oταν μικρύνει και σφίξει το στομάχι σου θα χορταινεις ποιο εύκολα ακόμα και με μικρα γεύματα ,εγω τις μισές φορες που τρώω την ημερα δεν πεινάω ,απλα πρέπει να φαω. Ποσο ύψος-κιλά εισαι τωρα?
Adon1s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 1.84 ( τόσο τουλάχιστον με μέτρησαν στον στρατό όταν έδινα τα αθλήματα για τις στρατιωτικές σχολές πριν 6 χρόνια) και 105 κιλά. Το κακό μου, χάνω δύσκολα και αν δεν προσέξω παίρνω εξίσου εύκολα. Απο τότε που μπήκα στο πανεπιστήμιο ( 6 χρόνια ) πήρα 20 κιλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις