LifeScarcity Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Άμα δεν βρεις καλό γιατρό πάντα θα σε περιτριγυρίζει. Off από ιούνη με 8 διαφορετικούς γιατρούς και τώρα βλέπω άσπρο φως με το γόνατο με το φυσικοθεραπευτή μου. Η υπεροψία των γιατρών είναι άλλο πράγμα...
Mikeasdf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μου συνεβη για 3η συνεχομενη βδομαδα στην προπονηση τρικεφαλων αυτο το πραγμα. Καθως κανω γαλλικες και κατεβαζω αργα-αργα την αρνητικη, νιωθω ενα "τιναγμα" να το πω στο ψηλο μερος του τρικεφαλου, σαν να με διαπερναει ρευμα η σαν να το χτυπαω με το δαχτυλο ενα πραγμα.Ελαττωθηκε αφου εκλεισα κιαλλο (!) τους ηδη μαζεμενους αγκωνες μου και εκανα ακομα πιο αργη την αρνητικη. Το εχει παθει κανενας αλλος?
TEOKOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Κατέβασα ένα βαζάκι φιστικοβούτηρο και αμολάω για crossfiting...αέρααα
kogba Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μου συνεβη για 3η συνεχομενη βδομαδα στην προπονηση τρικεφαλων αυτο το πραγμα. Καθως κανω γαλλικες και κατεβαζω αργα-αργα την αρνητικη, νιωθω ενα "τιναγμα" να το πω στο ψηλο μερος του τρικεφαλου, σαν να με διαπερναει ρευμα η σαν να το χτυπαω με το δαχτυλο ενα πραγμα.Ελαττωθηκε αφου εκλεισα κιαλλο (!) τους ηδη μαζεμενους αγκωνες μου και εκανα ακομα πιο αργη την αρνητικη. Το εχει παθει κανενας αλλος? Μην βάζεις πολλά κιλά στις γαλλικές, έχει σακατευτεί πολύς κόσμος από αυτές, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με αναφορές. Καλύτερα λιγότερα κιλά και πολλές επαναλήψεις(τουλάχιστον 20 και καλή φόρμα) . Είναι πολύ επικίνδυνη άσκηση για τους τένοντες, θα την πάθεις μια φορά και θα έχεις πρόβλημα για χρόνια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 εγω γαλλικες εχω κοψει εδω και χρονια. Τοσες ασκησεις υπαρχουν αν καποια σας ενοχλει αλλαξτε την! Λογικα ειναι καποιο νευρο που σου κανει τη ζημια! Λιβε δεν θελω γλυκα
Expertr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ο χρήστης Mikeasdf είπε:Μου συνεβη για 3η συνεχομενη βδομαδα στην προπονηση τρικεφαλων αυτο το πραγμα.Καθως κανω γαλλικες και κατεβαζω αργα-αργα την αρνητικη, νιωθω ενα "τιναγμα" να το πω στο ψηλο μερος του τρικεφαλου, σαν να με διαπερναει ρευμα η σαν να το χτυπαω με το δαχτυλο ενα πραγμα.Ελαττωθηκε αφου εκλεισα κιαλλο (!) τους ηδη μαζεμενους αγκωνες μου και εκανα ακομα πιο αργη την αρνητικη. Το εχει παθει κανενας αλλος?Μην βάζεις πολλά κιλά στις γαλλικές, έχει σακατευτεί πολύς κόσμος από αυτές, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με αναφορές. Καλύτερα λιγότερα κιλά και πολλές επαναλήψεις(τουλάχιστον 20 και καλή φόρμα) .Είναι πολύ επικίνδυνη άσκηση για τους τένοντες, θα την πάθεις μια φορά και θα έχεις πρόβλημα για χρόνια. Συμφωνω.Εχω 3 εβδομαδες χωρις προπονηση χεριων και μια χωρις καθολου για αυτον τον λογο.Γυρισα απο μια προπονηση χεριων σπιτι και το χερι μου ουτε τεντονε ουτε εκλεινε..Οι τενοντες ηταν σα μπαλονια.Μετα καταλαβα απο τι ηταν και το εχω λιωσει στον παγο και στις κρεμες.Εδω και μια εβδομαδα δουλευει κανονικα αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι ακομα λιγο πρησμενο και δεν το ζοριζω
gon1332 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ πριν μία βδομάδα τραυματίστηκα στην αναρρίχηση (δεν έκανα καλό ζέσταμα). Πιο συγκεκριμένα έχω πόνο στη μασχάλη και όλος αυτός πηγάζει από ένα σφαιρίδιο που σχηματίστηκε. Το είχα πάθει στο αριστερό χέρι και μετά από δύο μέρες και στο δεξί (τότε κατάλαβα τί έφταιγε). Το αριστερό μου είναι ΟΚ και το δεξί είναι στα τελειώματα. Αυτό το είχα πάθει άλλη μία φορά πιο μικρός, όταν είχα κρεμαστεί για αρκετή ώρα με το ένα χέρι από μονόζυγο. Δηλαδή από υπερβάλλον stretching (που έχει αρκετά τέτοια η αναρρίχηση). Όπως και να έχει έκανα αποχή από αναρρίχηση και ό,τι είχε σχέση με κίνηση χεριών (στήθος, χέρια, hand-stands) από το πρόγραμμά μου αυτή τη βδομάδα. Γύμνασα δύο φορές πόδια-κοιλιά-ραχιαίους. Επίσης, πολύ τακτικά έκανα stretching στα χέρια και κυρίως τέτοιο ώστε να τεντώνετε η περιοχή της μασχάλης (προς τον πόνο δηλαδή). Έτσι είδα λίγη πρόοδο. Όπως το υπολογίζω μέσα στο Σ-Κ θα είναι ΟΚ και το δεξί. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Γνωρίζετε αν πρέπει να το αφήσω να αναρρώσει κι άλλο αφού σταματήσει ο πόνος; Μία βδομάδα από χέρια θα άφηνα έτσι κι αλλιώς γιατί οι πήχεις μου τα είχαν παίξει. Επίσης, για αποκατάσταση σκέφτομαι να πάω σιγά σιγά, ρίχνοντας τις επαναλήψεις, αλλά όχι τον αριθμό των σετ που έχουν να κάνουν με χέρια για να δω πως πάει. Τι λέτε; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2015 από gon1332
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 εγω γαλλικες εχω κοψει εδω και χρονια. Τοσες ασκησεις υπαρχουν αν καποια σας ενοχλει αλλαξτε την! Λογικα ειναι καποιο νευρο που σου κανει τη ζημια! Λιβε δεν θελω γλυκα Πηγες πιο κατω; εχει ψωμακια κλπ
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πηγες πιο κατω; εχει ψωμακια κλπ μια συνταγη εχει με ταχινι
manzah80 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αμα την κανεις σωστα την skullcrusher δεν σε ποναει τιποτα αμα βαζεις κιλα που δεν εχεις ναι θα πονεσει το νευρο.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 μια συνταγη εχει με ταχινι Ε κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις. Δεν ειναι φουρνος
gon1332 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Για υδατάνθρακες. Στα δεξιά έχει μία λίστα με άρθρα σχετικά με διατροφή και προπόνηση (για αναρρίχηση).
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 δειτε τι λεει στο 1' περιπου για το λιπος
Mikeasdf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δε βαζω πολλα κιλα, το αντιθετο κιολας.Ισως να φταιει το grip, θα το ψαξω κιαλλο την επομενη φορα. Παντως δε θελω να τη σταματησω γιατι ειναι πολυ καλη ασκηση, λιγες με πιανουν ετσι τον τρικεφαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις