Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σ' ένα νεκροταφείο ας πούμε Το ζήτημα του άγχους το έθεσα με αφορμή τη συμπαθή δεσποινίδα, δεν στόχευα αυτήν κατά βάση. Για μένα οι γνώσεις είναι σπόροι, αν βρουν πρόσφορο έδαφος θα πιάσουν, αν όχι, όχι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (όλοι οι ψυχολόγοι του κόσμου θα διαφωνήσουν αλλά ποιος τους χέζει ) ---------------------------- Δοκίμασα να γυμναστώ αποκλειστικά με λάστιχα (έχω 3, ένα σκληρό, ένα μεσαίο κι ένα μαλακό) και βγαίνει πολύ ωραία το πρόγραμμα. Και super set και drop set, κι απ' όλα, και μάλιστα χωρίς το βάλε-βγάλε δίσκους. Γουστάρω μάλιστα που επειδή δυνάμωσα και πλέον το σκληρό δε μου αρκεί, μου έκοψε και χρησιμοποίησα 2 μαζί ώστε να αυξήσω την αντίσταση και δούλεψε θαυμάσια το "κόλπο", αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες. Μόνο στα πόδια δε μου κάθονται πολύ καλά αλλά θα το παλέψω, νομίζω ότι κάπου το έχεσα με την τεχνική. Πάντως καλύφθηκα και φέτος δε θα παγώσω όπως πέρσι. Και που θα κάνεις κότα με πατάτες ρε συ; Να βρεις φούρνο, χρειάζεται ένα επίπεδο η ζωή Μπορει καποιοι να την βρισκουν και εκει εγω δεν ειμαι αυτος που θα το κρινει. Σπεκτ σε μικροκυμματων κανεις πατατες, αυγα, υπαρχει ρυζι σε ειδικη συσκευασια, κατι αλλο δεν θυμαμαι
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Λιβε καμιά συνταγή για κατι σε στυλ ψωμί βρώμης με αυγά κτλ αλλά να το κάνεις σε.μικροκυμάτων Θέλω. Πατάτες κτλ τα βραζω
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 ταχυκαρδία = δυσλειτουργία θυρεοειδούς αδένα !!!!!! TSH γρήγορα για τη τεχνική συμφωνώ με Άλεξ, πρέπει κάποιος να σε επιβλέψει στις ασκήσεις lift .... κάποιος με πείρα που ασχολείται
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Εκανα tsh εντος φυσιολογικων ειναι αν κ μου αυξησε το χαπι γιατι ηταν προς τα ανωτερα φυσιολογικα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 https://www.facebook.com/FitnessAndPower/videos/971816696212597/
Adon1s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 ταχυκαρδία = κλινικό εύρημα που μπορεί να υφίσταται σε μια τεράστια λίστα παθολογικών και μη καταστάσεων. ο υπερ- και ο υποθυρεοειδισμός προκειμένου να διαγνωστεί δεν στηρίζεται ούτε σε σκέτη μια τιμή (TSH, fT4,tT4 και λοιπές παραμέτρους) , ποσώ δε μάλλον σε μια σκέτη ταχυκαρδία (υπάρχει και η ιδιοπαθης ταχυκαρδία που καλή ώρα έχω εγω ) * όπως επίσης και μια ανεβασμένη (ή μειωμένη) τιμή από μόνη της σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι υπάρχει θέμα με τον αδένα. Υποψιάζεσαι αν και εφόσον έχει κανείς όντως διεγνωσμένη "διαταραχή" ή η γενικότερη εικόνα που στηρίζεται και στην ταυτόχρονη παρουσία και άλλων ευρημάτων συμβατών με υπέρ- ή υποθυρεοειδισμού , οδηγεί προς τα εκεί. Σε γενικές (υπεραπλουστευμένες αλλά στο ινσομνια είμαστε) γραμμές αυτή είναι η προσέγγιση όσον αφορά το ενδοκρινικό σύστημα η οποία θέλω να πιστεύω δεν διαφέρει στην ιατρική των ζώων και την ιατρική του ανθρώπου. Δήμητρα, τι χάπι παίρνεις ; *Εχω ιδιοπαθη ταχυκαρδία. Σε κατάσταση ηρεμίας εχω ετσι χωρις λογο ταχυκαρδία .Είχα πάει σε ακρδιολόγο για μια κλινική εξέταση για βεβαίωση για κολυμβητήριο οπότε και διεγνώσθηκε. Μου πρότεινε απώλεια βάρους και σε καμια περίπτωση φραπέ και νες (μονο εσπρεσσο) και οχι τηγανιτα (οκ, οχι για καθε μερα δηλ) και οχι αναψυκτικα τυπου κολα και ενεργειακα ποτα ). 1
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλα σωστα ολα αυτα, μιλας σε γενικες γραμμες βεβαια. Εγω ειχα χασιμοτο και τον εχω αφαιρεσει εδω και 10 χρονια. Οσο για την ταχυκαρδια μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και απο το στομαχι , τη δευτερα θα το δω κι αυτο, ενα ενα να φευγουν απο τη μεση τα θεματα. Σημερα δε πηγα τζιμ γτ βρεχει και καρεκλες, εκανα σπιτι τις ισομετρικες για τα γονατα, σανιδα, κοιλιακους κ ραχιαιους. Απ το τιποτα, κατι ηταν
TEOKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλα σωστα ολα αυτα, μιλας σε γενικες γραμμες βεβαια. Εγω ειχα χασιμοτο και τον εχω αφαιρεσει εδω και 10 χρονια. Οσο για την ταχυκαρδια μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και απο το στομαχι , τη δευτερα θα το δω κι αυτο, ενα ενα να φευγουν απο τη μεση τα θεματα. Σημερα δε πηγα τζιμ γτ βρεχει και καρεκλες, εκανα σπιτι τις ισομετρικες για τα γονατα, σανιδα, κοιλιακους κ ραχιαιους. Απ το τιποτα, κατι ηταν Έτσι μπράβο. Με ψυχραιμία να λύνονται ένα- ένα τα προβλήματα. Αύριο repo πάω cross fit . Ελπίζω να μην χρειαστώ φορίο για την επιστροφή στο σπίτι
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Έτσι μπράβο. Με ψυχραιμία να λύνονται ένα- ένα τα προβλήματα. Αύριο repo πάω cross fit . Ελπίζω να μην χρειαστώ φορίο για την επιστροφή στο σπίτι Πρωτη μερα?Θα χρειαστεις φορειο αν δεν εχεις ανασες.Δεν θα σου βαλουν τιποτα φοβερτο[μετα θα λες αυτο ηταν ολο],αλλα στην αρχη πραγματικα θα πονεσεις.Εμενα την πρωτη φορα στο τελευταιο σετ wall balls μου κοπηκε η ανασα.Τοσο ταγαρι ημουν σε θεματα ανασων.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Λιβε καμιά συνταγή για κατι σε στυλ ψωμί βρώμης με αυγά κτλ αλλά να το κάνεις σε.μικροκυμάτων Θέλω. Πατάτες κτλ τα βραζω Εδω https://www.sintagespareas.gr/sintages/category/fournos-mikrokimaton.html
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τελευταία αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενω νιώθω ότι έχω ενέργεια το ΚΝΣ δεν με αφήνει να κάνω τις ασκήσεις, με αποτέλεσμα να έχω πέσει στα μισά κιλά και αυτά με δυσκολία για 8ρεπς. Τί μπορώ να κάνω για να το ξεπεράσω;
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Λεγομενο παλτο. Μισα κιλα ιδιες επαναληψεις; Ξεκουραση θες. Εβδομαδα deload πας κανεις το προγραμμα αλλα με λιγα κιλα. Αλλαζεις προγραμμα ΤΡΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΝΑΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ. καλο θα ταν να μας πεις μερες προπονησξς στυλ προπονησης πχ σπιλτ υψος κιλα χρονο που κανεις γυμναστικη ποσες μερες την εβδομαδα, τι διατροφη κανεις
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω να θέλω ξεκούραση καθώς η διάθεσή μου είναι πολύ κομπλε και δεν νιώθω κουρασμένος, κάποια ντόμς τρελά αλλά παλεύονται. Ύπνος 6-7:30 ώρες. Απλά κάπου stallαρε το ΚΝΣ. Απο διατροφή 2 ψωμάκια άσπρα με fish paste 3 αυγά μάτια 1 ντομάτα 0.5κιλό κοτόπουλο ή χοιρινό και 100γ ρύζι ή 150γ μακαρόνια + 1 σκούπ πρωτείνη που το παίρνω μόλις ξυπνήσω αλλά θα το βάλω μετά την προπόνηση. Άμα φάω σαν να μην υπάρχει αύριο θα γίνω διπλάσιος και δεν λέει. Ήδη είμαι κάπου 20-25% λίπος. 180 81κιλά σπλίτ 5μερο με 4σετ 12-10-8-8-ντρόπ 6 ασκήσεις.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το φαγητο ειναι λιγο . Αποψη μου βασικα. 1.80 εισαι κιλα κομπλε, απλα πρεπει να καθαρισεις κι αλλο την διατροφη σου βαλε ολικης ψωμι αν δεν μπορεις να το αποφυγεις. Ολικης μακαρόνια. Ρυζι δεν σου προτεινω καστανο δεν τρωγεται. Πρωινο τρως τα ψωμακια με το fish paste Μην χαραμιζεις την τεχνικη για τα κιλα. Κανεις μηχανηματα πιο πολυ ή ελευθερα. Μειωνεις επαναληψεις αυξανεις κιλα σε καθε σετ; Αν θυμαμαι καλα ειναι καπως ετσι ας με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος Στηθος 12 σετ Πλατη 15 Ωμοι νομιζω 12 Ποδια 15 εδω στα ποδια μπορεις να κανεις 3*15 σετ/ρεπς Χερια απο τρεις ασκησεις αν τα χεις ξεχωριστη μερα ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις