Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Η Μαργαρίτα, μια νεότατη κοπέλα, έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό που ταλαιπωρείται από διάφορους τραυματισμούς λες και αποφάσισε στα 60 να ξεκινήσει γυμναστική και το σώμα της την εκδικείται για τόσες δεκαετίες αδράνειας. Για μένα, όλα αυτά τα προβλήματα είναι ένδειξη δυσλειτουργίας του σώματός της λόγω παρατεταμένου άγχους. 

ΟΚ, έκανα διάγνωση, πάω τώρα να γυμναστώ. Τις καλημέρες μου :)

Μαργαρίτα πέρνα μια βόλτα από τον maus να του μιλήσεις λίγο για την τεχνική σου, τι κάνεις ακριβώς και την συχνότητα προπόνησης γιατί εγώ δεν νομίζω ότι κάποιος τραυματίζεται στα βάρη λόγω άγχους (παρόλο που συμφωνώ με το υπόλοιπο post του Γιάννη). 

Νομίζω μια προπόνηση σε high reps (20 + 20 drop set η κάτι αντίστοιχο) θα βοηθήσει πάρα πολύ και στο να δεις αποτελέσματα και να ξεπεράσεις τους τραυματισμούς σου.

• Like 4
Δημοσ.

Μαργαρίτα πέρνα μια βόλτα από τον maus να του μιλήσεις λίγο για την τεχνική σου, τι κάνεις ακριβώς και την συχνότητα προπόνησης γιατί εγώ δεν νομίζω ότι κάποιος τραυματίζεται στα βάρη λόγω άγχους (παρόλο που συμφωνώ με το υπόλοιπο post του Γιάννη). 

Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι τραυματίζεται λόγω άγχους, αλλά φαίνεται απο τα post της ότι το άγχος την έχει επηρεάσει ψυχολογικά και αυτό της βγαίνει και στη προπόνηση (δεν έχει και τόσο όρεξη να πάει gym κτλ).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι τραυματίζεται λόγω άγχους, αλλά φαίνεται απο τα post της ότι το άγχος την έχει επηρεάσει ψυχολογικά και αυτό της βγαίνει και στη προπόνηση (δεν έχει και τόσο όρεξη να πάει gym κτλ).

???

Η Μαργαρίτα, μια νεότατη κοπέλα, έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό που ταλαιπωρείται από διάφορους τραυματισμούς λες και αποφάσισε στα 60 να ξεκινήσει γυμναστική και το σώμα της την εκδικείται για τόσες δεκαετίες αδράνειας. Για μένα, όλα αυτά τα προβλήματα είναι ένδειξη δυσλειτουργίας του σώματός της λόγω παρατεταμένου άγχους. 

ΟΚ, έκανα διάγνωση, πάω τώρα να γυμναστώ. Τις καλημέρες μου  :)

Δημοσ.
...και κάπως έτσι "έκλεισε" ο "ποδηλατικός" Νοέμβριος! B)

Όπως είχα προαναφέρει στο post #32684, προγραμματίζω να πάω σε δύο μεγάλες ποδηλασίες, 08/11 (Tour of Limassol, 140χλμ) και 21/11 (Λεμεσός-Λευκωσία, 80χλμ). Επιπλέον, στις 22/11 θα συμμετάσχω στο "CYCLO Challenge 2015" (160χλμ, συνολική ανάβαση: 2900μ) και 14-15/11, θα συμμετάσχω στο training camp ποδηλασίας δρόμου για ερασιτέχνες ποδηλάτες που διοργανώνει η Κυπριακή Ποδηλατική Ομοσπονδία.

Πως το βλέπετε, θα αντέξω;  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Μαργαριτα επειδη εχω κανει προπονηση στο παρελθον και με μισο ποδι,με σακατεμενες μεσες,με την καρδια να βαραει 160 παλμους και βαλε και να μαυριζουν ολα γυρω μου  με οτι σκατα μπορεις να φανταστεις απο ανχος, ψυχολογικα, προβληματα κτλ κτλ το μονο που εχω να σου συστησω ειναι επιμονη και να το παρεις εγωιστικα εσυ θα το γαμησεις το προβλημα που εχεις οχι αυτο εσενα.Αυτα απο μενα.Αυτο με το ανχος και την ινσουλινη εχει βαση τσεκαρε το και εγω για ψυχοσωματικο το κοβω.Με πολυ ανχος και στεναχωρια ουτε να γραμμωσεις ουτε να βαλεις μυικη μαζα γινετε μαραζωνεις που λενε.

• Like 4
Δημοσ.

ενταξει ο Γιαννης θυμαται οοοολα αυτα που χω περασει και το εγραψε ετσι, προφανως δε τραυματιζεσαι λογω αγχους. Και βασικα δεν εχω τραυματιστει , εχω το θεμα με τα γονατα που ειναι κατασκευαστικο κ καποια στιγμη ειχα κ ενα πονο στον αγκωνα.

εχω χαλαρες αρθρωσεις κι οπως μου πε κ η γιατροσ προχτες ειναι πιο επιρρεπεις σε κακωσεις, γι αυτο μαλιστα μου ειπε να κανω πολλη πισινα.

Προσεχω παντα τη τεχνικη μου κ τις ασκησεις που κανω κ ποτε δε μπαινω γιουργια στο προγραμμα. Συνηθως τσακωνομια με τη γυμναστρια γιατι εκεινη με βαζει παντα σιγα σιγα κι εγω εκνευριζομαι γιατι θελω να μπω στα πιο ζορικα. κ εννοειται περναει το δικο της :P

Θα παω ομως μια μερα στον μαους το χω πει αυτο

Μου ειπαν οτι ολο αυτο με τις ταχυκαρδιες μπορει να σχετιζεται και με το στομαχι, με παλινδρομηση, σημερα ειπε μια φιλη της μαμας μου οτι ο αντρας της ειχε τα ιδια συμπτωματα , υπεφερε απο ταχυκαρδιες και ηταν αυτο και το ρυθμισε με διατροφη και καποια χαπια ανα διαστηματα,

Μανο τι μαζα να βαλω, εδω ειχα παρει ενα κιλο κι εγινε ολο αυτο και γαμηθηκε ο διας κι οχι μονο εχασα αυτο αλλα εχασα κι αλλο. Μολις ξεμπερδεψω με τους γιατρους και δω τι ακριβως συμβαινει θα παω σ εναν διατροφολο να με βαλει σε μια σειρα.

Εγωιστικα εχω παρει ο,τι εχει συμβει απλα οταν μαζευονται πολλα που σε κρατανε πισω, λες ποσο ακομα??

τελοσπαντων της ειπα της γιατρου σημερα τα χτεσινα και μου πε να παιρνω ιντεραλ 3 φορες τη μερα. νταξει εγω δε θα το παιρνω τοσο, θα το παρω αν με ξαναπιασει.

απλα τοσους μηνες εχω μεινει πισω και νιωθω οτι εχω χασει πολυτιμο εδαφοσ. η οποια προοδος ερχεται αργααα αργα και ολο αυτο μου τσακιζει τα νευρα

• Like 1
Δημοσ.

Θα κατέβεις σε αγώνες και νιώθεις ότι έχεις μείνει πίσω;

Ρε φιλε εχει θεμα η κοπελα και συ τις λες για αγωνες ? αυτο καταλαβες οτι την απασχολει ?

δεν εχεις κερδισει τυχαια τον τιτλο του πιο αντιπαθητικου στο νημα , και δεν τον χανεις απο κανεναν μην ανησυχείς..

============

Μαργαριτα εγω επιμένω ψυχοσωματικο ειναι το προβλημα της αίσθησης των παλμων και οχι παθολογικο , ότι και αν ειναι πάντως θα περασει, εισαι δυνατη κοπελαρα δεν μασας πουθενα !!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε εχει θεμα η κοπελα και συ τις λες για αγωνες ? αυτο καταλαβες οτι την απασχολει ?

δεν εχεις κερδισει τυχαια τον τιτλο του πιο αντιπαθητικου στο νημα , και δεν τον χανεις απο κανεναν μην ανησυχείς..

============

Μαργαριτα εγω επιμένω ψυχοσωματικο ειναι το προβλημα της αίσθησης των παλμων και οχι παθολογικο , ότι και αν ειναι πάντως θα περασει, εισαι δυνατη κοπελαρα δεν μασας πουθενα !!!

Το πρόβλημα της είναι να προσδιορίσει από που και γιατί προκύπτει το άγχος που έχει. Και μια πολύ απλή ερώτηση για την βάλει σε σκέψεις και να αρχίσει να το επεξεργάζεται είναι η ερώτηση που έκανα.

Δημοσ.

Δεν θα αναλυσει και ολα τα προσωπικα της προβληματα εδω, εχουκε μερικους που μπορουν να την κανουν ακομα πιο πολυ χαλια.

Μαργαριτα πανε σημερα η για ποτακι ή σινεμα με τον αντρα αν μπορει να ξεφυγεις λιγο. Περπατησε καπου ησυχα.

Δημοσ.

Δεν θα αναλυσει και ολα τα προσωπικα της προβληματα εδω, εχουκε μερικους που μπορουν να την κανουν ακομα πιο πολυ χαλια.

Μαργαριτα πανε σημερα η για ποτακι ή σινεμα με τον αντρα αν μπορει να ξεφυγεις λιγο. Περπατησε καπου ησυχα.

Σ' ένα νεκροταφείο ας πούμε :P

Το ζήτημα του άγχους το έθεσα με αφορμή τη συμπαθή δεσποινίδα, δεν στόχευα αυτήν κατά βάση. Για μένα οι γνώσεις είναι σπόροι, αν βρουν πρόσφορο έδαφος θα πιάσουν, αν όχι, όχι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (όλοι οι ψυχολόγοι του κόσμου θα διαφωνήσουν αλλά ποιος τους χέζει :))

----------------------------

Δοκίμασα να γυμναστώ αποκλειστικά με λάστιχα (έχω 3, ένα σκληρό, ένα μεσαίο κι ένα μαλακό) και βγαίνει πολύ ωραία το πρόγραμμα. Και super set και drop set, κι απ' όλα, και μάλιστα χωρίς το βάλε-βγάλε δίσκους. Γουστάρω μάλιστα που επειδή δυνάμωσα και πλέον το σκληρό δε μου αρκεί, μου έκοψε και χρησιμοποίησα 2 μαζί ώστε να αυξήσω την αντίσταση και δούλεψε θαυμάσια το "κόλπο", αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες.

Μόνο στα πόδια δε μου κάθονται πολύ καλά αλλά θα το παλέψω, νομίζω ότι κάπου το έχεσα με την τεχνική.

Πάντως καλύφθηκα και φέτος δε θα παγώσω όπως πέρσι.

Γιαννη καμια συνταγη για φουρνο μικροκυματων εχεις γιατι δεν εχω φουρνο :P

Και που θα κάνεις κότα με πατάτες ρε συ; Να βρεις φούρνο, χρειάζεται ένα επίπεδο η ζωή  B)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κάνω κότα με πατάτες βραστές. Γενικά Όταν μαγειρεύω σπίτι είναι μόνο βραστά.. Δεν παίΖει να πάρω φουρνακι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...