Papakitou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 δεν χρειαζεται να δωσετε τοσα λεφτα, βρισκεις πολυ καλα λάστιχα και με 15-20 ευρω , αυτα πχ ειναι τέλεια http://www.skalidis-sport.gr/product_info.php?products_id=3634 παρτε το στο σκληρό επίπεδο και είστε κομπλε Λες να ειναι πολυ σκληρο το 3;
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τρωω κ ανεβαζω 100+ παλμους τελευταια. Χτες η γιατρος μου γραψε να κανω καμπυλη σακχαρου κ ινσουλινης. Τοσες μερες δε παω προπονηση γτ νιωθω ασχημα κ κουραζομαι ευκολα. Εβγαλα καρδιογραφημα ηταν καλο, ρωτησα κ τη γιατρο χτες , μου λεει να πας Αυτη τη στιγμη εχω γυρω στους 90 , ντυνομαι για χαλαρη προπονηση. Θα παρω κ το garmin μαζι, με τη ζωνη, κ αν δω οτι ανεβαινουν πολυ κ δε τη παλευω θα σταματησω. Δε θα φτιαξω ποτε μου σωμα, ειμαι καταραμενη απ ολους τους σαπιοκοιλιαδες που βλεπανε προοδο και ζηλευαν με ασχημο τροπο. Πρεπει να το παρω αποφαση... Μην δίνεις σημασία στην άποψη των άλλων και τι νομίζουν οι άλλοι, ειδικά αν η άποψή τους είναι κακοπροαίρετη. Χέστηκες αν σε καταριέται σε ζηλεύει κάποιος, μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα και οχι εσύ. Σε εμένα γενικά πλέον για να μην επηρεάζεται η ψυχολογία μου γτ έχω περάσει πολλά, άσχημες γνώμες και απόψεις με κακή πρόθεση σε οτιδήποτε θέμα που αφορά εμένα, από ένα αφτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. 3
Mau-Maus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Λες να ειναι πολυ σκληρο το 3;Εξαρτάται, αν δεν είσαι μυημένος σε αυτήν την προπόνηση τότε ναι θα είναι σκληρό! Το καλύτερο θα ήταν να πας να τα δοκιμάσεις όλα, αν αυτό δεν γίνεται σου προτείνω να πάρεις το 2 ~~~~~~~~~~ Μαργαρίτα κοίταξε το, δεν είναι τίποτα όλα θα πάνε καλά! Πάντως να ξέρεις πως όσο το μυαλό σου είναι συνέχεια στους παλμούς τόσο αυτοί θα είναι ψηλά! Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι, όταν τους νιώθεις μην ανησυχείς και αγχώνεσαι γιατί ανεβαίνουν περισσότερο, σκέψου θετικά, να λες τόσοι γιατροί μου είπαν δεν έχει έχω τίποτα,θα περάσει, και προσπάθησε να αλλάζεις σκέψη! ~~~~~~~~~ Λίβε μην κουβαλάς όλο το αφρόλουτρο μαζί σου,πάρε ένα πλαστικό δοχείο για τα ούρα μιας χρήσης, γέμιζε το να βγάζεις 4-5 φορές και ξανά γέμιζε το μετά.. 2
Mau-Maus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Γαμηθηκα στον διαδρομο σημερα https://www.facebook.com/fitpl/videos/10153043410396586/?fref=nf 4
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 @δημητρα ολο έλα παμε λεω κ ολο γαμιεται ο διας κ κατι γινεται ρε συ. Εκανα διαλειμμα το καλοκαιρι , επανηλθα το σεπτεμβρη κ τωρα ολο το μηνα δεν εχω μπορεσει να κανω τιποτα της προκοπης. Πηγα σημερα τζιμ εκανα μονο λαστιχα κ καποια μηχανηματα πολυυυ χαλαρα με μεγαλα διαλειμματα. Τελειωσα τη προπονηση χωρις καν να ιδρωσω , εκανα διατασεις κ ειχα 135 . Οτι να ναι. @gon δεν εχω κανει σοβαρη προπονηση απο το καλοκαιρι ουσιαστικα, δε παιζει θεμα κουρασης εχει γινει το διαλειμμα που "επρεπε" κι ακομα παραπανω. @γιαννη αγχος κ στρες... Δεν εχουμε περασει και λιγα τους τελευταιους μηνες, ποσο να μεινεις ανεπηρεαστος; @maus η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεφευγει και το μυαλο, γι αυτο πηγα σημερα τζιμ αν και δεν ενιωθα καλα. Λεω παω να δω τις φιλες μου να πουμε κ καμια μαλακια να ξελαμπικαρω. Ε οταν εχεις τετοιο αισθημα ομως, δε φευγει. Μια τρυπα στο νερο εκανα. Παρκαρα τ αμαξι περπατησα 2' κ μολις μπηκα εκατσα στη ρεσεψιον να "ξεκουραστω" Θελω να το βγαλω απο το μυαλο μου αλλα οταν σ επηρεαζει τοσο εντονα σωματικα δεν ειναι ευκολο. Οσο για τ αφρολουτρα τι ναι αυτα με τα δοχεια για το κατουρημα :p εμεις εχουμε κ αφρολουτρα κ σαμπουαν μεχρι και μπατονετες και μαντηλακια για να ξεβαφομαστε κ πιστολακια βεβαιως βεβαιως 2
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μαργαριτα σορυ αν θα ρωτησω κατι που ειναι ευαισθητο θεμα αν θες απαντας. Αντρας αυτη την περιοδο παιζει;
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ναι και ειμαστε πολυ καλα Γενικα ολα ηταν μια χαρα δεν εχω λογο να χω προβλημα. Κ αμαξι ερχεται κ η εξεταστικη εχει τελειωσει. Τι να πω αν ειναι ψυχολογικο ειναι συσσωρευμενο στρες απ ολα αυτα με τους γονεις μου
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οκ..ευχομαι αν ειναι ολα καλα να πανε. Βγες λιγο να ξεφυγεις να χαλαρωσεις, μια εκδρομουλα κάπου θα σε ηρεμουσε πολυ πιστευω 3
gon1332 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ό,τι είπε ο Liverpool. Προσπάθησε να ξεχαστείς. Ποτέ μα ποτέ δεν εξαναγκάζουμε γυμναστική. Αν είσαι σε περίοδο που λες "θα πάω να γυμανστώ αναγκαστικά γιατί είναι στο πρόγραμμα αλλά δεν το θέλω πραγματικά", δηλαδή το μυαλό σου τραβά το σώμα σου τότε απλά δεν πας. Κάτσε, χαλάρωσε γενικά και όταν νιώσεις καλύτερα με τα πράγματα γύρω σου τότε πήγαινε δώσε πόνο. Υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από το πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Άλλαξε παραστάσεις και θα το ζητήσει από μόνο του το σώμα σου. Καλή δύναμη! 1
TEOKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μα υπάρχουν και άνθρωποι που στα φυσιολογικά τους έχουν υψηλούς παλμούς ,υπόταση,χαμηλή θερμοκρασία σώματος,υψηλή χοληστερίνη κ.λ.π χωρίς να συντρέχει παθολογικό αίτιο. Αν το έχει ψάξεις κανείς και ανήκει στους παραπάνω κάνει τα κουμάντα του. Αν εμφανίστηκαν τα συμπτώματα ξαφνικά ,θέλει εξετάσεις κατά περίπτωση. Σκέψεις για ψυχολογικά αίτια κ.λ.π σε απομακρύνουν από το να ψαχτείς ουσιαστικά
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μετά από διάφορα εμπόδια από σήμερα αρχίΖω ξανά καλές προπονήσεις και ξεκίνημα για κόψιμο για την επόμενη σεζόν
yannis27gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μα υπάρχουν και άνθρωποι που στα φυσιολογικά τους έχουν υψηλούς παλμούς ,υπόταση,χαμηλή θερμοκρασία σώματος,υψηλή χοληστερίνη κ.λ.π χωρίς να συντρέχει παθολογικό αίτιο. Αν το έχει ψάξεις κανείς και ανήκει στους παραπάνω κάνει τα κουμάντα του. Αν εμφανίστηκαν τα συμπτώματα ξαφνικά ,θέλει εξετάσεις κατά περίπτωση. Σκέψεις για ψυχολογικά αίτια κ.λ.π σε απομακρύνουν από το να ψαχτείς ουσιαστικά Ενίοτε συμβαίνει το ανάποδο. Το σώμα έχει εξαιρετικές ικανότητες αυτοίασης. Αυτό που χρειάζεται για να λειτουργεί στην εντέλεια είναι σωστή διατροφή, καλός ύπνος και πνευματική ηρεμία. Το άγχος, είναι βασικός μηχανισμός άμυνας και επιβίωσης και υπάρχει για ένα και μόνο λόγο: Να σταματά ΚΑΘΕ λειτουργία του οργανισμού για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο να ξεπεράσει τον κίνδυνο που το ενεργοποίησε (π.χ. άμα κυνηγά να σε φάει ένα λιοντάρι θα σταματήσει και η πέψη -ποιο το νόημα να χωνέψεις το πρωινό σου αν πρόκειται να γίνεις εσύ πρωινό - και το θρέψιμο κάποιας πληγής και και και...). Ως τέτοιο λοιπόν, είναι χρήσιμο και συντέλεσε τα μάλα στην επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Επικίνδυνο για την υγεία γίνεται όταν δεν κρατά μερικά λεπτά, όπως οφείλει, αλλά ώρες, μέρες και ακόμα βδομάδες ή μήνες (οπότε και θεωρείται χρόνιο). Το σώμα υπολειτουργεί και βγάζει διάφορα άσχετα προβλήματα. Όταν κάποιου του πονέσει το πόδι δε θα πω "Α, άγχος έχεις, πάνε σε ψυχολόγο". Εννοείτε πώς οφείλει να επισκεφτεί τον γιατρό της αντίστοιχης ειδικότητας. Όταν όμως κάθε λίγο και λιγάκι κάτι πάει στραβά, ε, τότε αξίζει να ληφθεί και αυτός ο παράγοντας υπόψη. Η Μαργαρίτα, μια νεότατη κοπέλα, έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό που ταλαιπωρείται από διάφορους τραυματισμούς λες και αποφάσισε στα 60 να ξεκινήσει γυμναστική και το σώμα της την εκδικείται για τόσες δεκαετίες αδράνειας. Για μένα, όλα αυτά τα προβλήματα είναι ένδειξη δυσλειτουργίας του σώματός της λόγω παρατεταμένου άγχους. ΟΚ, έκανα διάγνωση, πάω τώρα να γυμναστώ. Τις καλημέρες μου 2
thomasG4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μαργαρίτα ξεκίνα διαλογισμό. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να αποβάλλεις το άγχος. Δες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=s-BWIHcUN5c
Προτεινόμενες αναρτήσεις