gon1332 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Περασα απο μπουρναζι σημερα και λιγα τετραγωνα απο την κεντρικη πλατεια ειδα ενα σωρο ανθρωπους να τρεχουν στα στενα.. Τι διαολο αναρωτηθηκα.. Εχουν μαραθωνιο σημερα στο περιστερι;.. Τελικα ποιο πανω ειδα οτι εχει ανοιξει ενα cross fit club , σαν ανοιχτο γυμναστηριο το εχουν κανει.. Συν οτι βαζουν τους πελατες να τρεχουν στους δρομους(μαλλον).. Δεν λεω, απο την μονοτονια του ηλεκτρονικου διαδρομου καλυτερα, αλλα μου φανηκε παραξενη η ολη ιδεα. Αξιζει καποιος αρχαριος να ασχοληθει με αυτη τη γυμναστικη, η πρεπει πρωτα να ιδρωσεις πχ τρεις μηνες σε κανονικο γυμναστηριο; Κάπως έτσι είναι και Βόλο. Δεν πάω, απλά έτυχε όπως και με σένα και το είδα.
TEOKOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Απο το νοεμβριο παω γυμναστηριο μετα απο κατι χρονια. Κανω σπιτι. Εκει που θα παω θα χει γνωστους αγνωστους, πως κινουμε μην κανω καμια πατατα, θα μαι νεος εκει. Μην παω με την νοοτροπια του σπιτιου μου και τρακαρω με κανεναν. Μερικα τιπς θα μου ηταν χρησιμα Τι tips βρε συ.. Παντού και πάντα να είσαι ο εαυτός σου και να σέβεσαι τον άλλον αν θέλεις να σε σέβεται Περασα απο μπουρναζι σημερα και λιγα τετραγωνα απο την κεντρικη πλατεια ειδα ενα σωρο ανθρωπους να τρεχουν στα στενα.. Τι διαολο αναρωτηθηκα.. Εχουν μαραθωνιο σημερα στο περιστερι;.. Τελικα ποιο πανω ειδα οτι εχει ανοιξει ενα cross fit club , σαν ανοιχτο γυμναστηριο το εχουν κανει.. Συν οτι βαζουν τους πελατες να τρεχουν στους δρομους(μαλλον).. Δεν λεω, απο την μονοτονια του ηλεκτρονικου διαδρομου καλυτερα, αλλα μου φανηκε παραξενη η ολη ιδεα. Αξιζει καποιος αρχαριος να ασχοληθει με αυτη τη γυμναστικη, η πρεπει πρωτα να ιδρωσεις πχ τρεις μηνες σε κανονικο γυμναστηριο; Κάνε δοκιμαστικό και αποφάσισε . Είναι ανταγωνιστικό είδος άθλησης και αν δεν είσαι εγκρατής,οι τραυματισμοί καραδοκούν . Παίζει πολύ φάρμακο,στα υπόψιν Κατα τα άλλα άμα δεις παλιούς είναι supermen 3
Liverpool89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ναι οκ. Μαζι μου θα παιρνω Παππουτσια μονο γιαβτο γυμναστήριο Αλλαξια πανω κατω Πετσετα για τον παγκο Αν κανω μπανιο εκει Βρακι καλτσες Πετσετα μπανιου Αφρολουτρο Παντοφλες Ξεχναω κατι; συν νερο
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ναι οκ. Μαζι μου θα παιρνω Παππουτσια μονο γιαβτο γυμναστήριο Αλλαξια πανω κατω Πετσετα για τον παγκο Αν κανω μπανιο εκει Βρακι καλτσες Πετσετα μπανιου Αφρολουτρο Παντοφλες Ξεχναω κατι; συν νερο αν σημειώνεις ασκήσεις - σετ, τότε ένα μικρό μπλοκάκι με ένα μολυβάκι 1
bosei Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Όχι λίβε. Εντάξει είσαι. Θα δεις μετά αν χρειάζεσαι κάτι.Εγώ π.χ. παίρνω 2 πετσέτες επειδή αν μείνω με μία θέλει στίψιμο. In other news Πριν 2 βδομάδες έκανα squat 4x8 @ 105 και στο τελευταίο σετ πέθαινα δεν πέθαινα από ανάσα. Σήμερα 3 σετ των 5 με 127,5 (ή 132,5...υπολογίζω 15 την μπάρα εγώ) και στο 4ο βγήκαν 7 και σταμάτησα επειδή άρχισε να χαλάει η τεχνική. In other, other news. Κόπηκε η αναβολή σήμερα, Γενάρη μπαίνω στρατό το κέρατό μου το τράγιο. αν σημειώνεις ασκήσεις - σετ, τότε ένα μικρό μπλοκάκι με ένα μολυβάκι ή κατεβάζεις fitocracy στο κινητό 2
kogba Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ti σύνολο έχεις και σε ποιά κατηγορία; Για να πας στρατό τώρα, πρέπει να είσαι μικρός, οπότε έχεις πολλά αποδοτικά χρόνια ακόμα μπροστά σου.
bosei Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ti σύνολο έχεις και σε ποιά κατηγορία; Για να πας στρατό τώρα, πρέπει να είσαι μικρός, οπότε έχεις πολλά αποδοτικά χρόνια ακόμα μπροστά σου. Όοοοταν έκανα mock meet τον Απρίλιο έπιασα 160 squat, 110 πάγκο και 205 άρσεις. 475 total. 75 κιλά Τα 22 κλείνω τον Δεκέμβρη. Θα με γαμήσει ο στρατός τώρα αλλά ντάξει... 1
Adon1s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ναι οκ. Μαζι μου θα παιρνω Παππουτσια μονο γιαβτο γυμναστήριο Αλλαξια πανω κατω Πετσετα για τον παγκο Αν κανω μπανιο εκει Βρακι καλτσες Πετσετα μπανιου Αφρολουτρο Παντοφλες Ξεχναω κατι; συν νερο Κιεγώ αυτά παίρνω , κομπλέ είσαι. απλά πάντα κάνω μπάνιο εκεί (είναι χωριστά τα ντούζ οπότε δεν έχω θέμα) + αποσμητικό σπρέϋ.
kogba Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μην το σκέφτεσαι πολύ, θα επανέλθεις γρήγορα σχετικά. Θα συνεχίσεις να δυναμώνεις, κυριολεκτικά, για 2 δεκαετίες ακόμα(δεν υπολογίζω σοβαρό τραυματισμό που θα σταθεί εμπόδιο) , αγωνιστικά υπάρχουν κορυφαίοι αθλητές στα σαράντα τους παγκοσμίως. Αν δε, κάποιος δεν ασχολείται με αγώνες και δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με την αύξηση της δύναμής του, είναι απολύτως εφικτό να φτάσει στην κορύφωση της δύναμής του και στα 50+, έστω σε επιλεγμένς ασκήσεις. Μακάρι να είχα και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου σωστή καθοδήγηση, κάποιον να μου έδειχνε σωστή τεχνική και να ξεκολλούσα από την κλασσική γυμναστική "για το φαίνεσθαι" που ποτέ δεν με ενδιέφερε. Απλά για το χόμπι μου εννοώ. Αν και οι αγώνες στο PL είναι και λίγο διαφορετικοί, έχεις αντίπαλο πρώτα τον εαυτό σου και την ικανοποίηση να σπας τα όριά σου, πολλοί αγωνίζονται μόνο για αυτό.
Adon1s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μην το σκέφτεσαι πολύ, θα επανέλθεις γρήγορα σχετικά. Θα συνεχίσεις να δυναμώνεις, κυριολεκτικά, για 2 δεκαετίες ακόμα(δεν υπολογίζω σοβαρό τραυματισμό που θα σταθεί εμπόδιο) , αγωνιστικά υπάρχουν κορυφαίοι αθλητές στα σαράντα τους παγκοσμίως. Αν δε, κάποιος δεν ασχολείται με αγώνες και δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με την αύξηση της δύναμής του, είναι απολύτως εφικτό να φτάσει στην κορύφωση της δύναμής του και στα 50+, έστω σε επιλεγμένς ασκήσεις. Μακάρι να είχα και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου σωστή καθοδήγηση, κάποιον να μου έδειχνε σωστή τεχνική και να ξεκολλούσα από την κλασσική γυμναστική "για το φαίνεσθαι" που ποτέ δεν με ενδιέφερε. Απλά για το χόμπι μου εννοώ. Αν και οι αγώνες στο PL είναι και λίγο διαφορετικοί, έχεις αντίπαλο πρώτα τον εαυτό σου και την ικανοποίηση να σπας τα όριά σου, πολλοί αγωνίζονται μόνο για αυτό. σορρυ επειδή δεν γνωρίζω, υπάρχει "αθλητισμός γυμναστηρίου" ; Μιλάμε πάντα για τους φουσκωμένους που μετά το σολάριουμ βγαίνουν φωτογραφίες πασαλειμένοι με τα λάδια ; οκ, ξέρω ακούγεται κάπως και μπλαμπλαμπλα αλλά για να καταλάβω.
bosei Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μην το σκέφτεσαι πολύ, θα επανέλθεις γρήγορα σχετικά. Θα συνεχίσεις να δυναμώνεις, κυριολεκτικά, για 2 δεκαετίες ακόμα(δεν υπολογίζω σοβαρό τραυματισμό που θα σταθεί εμπόδιο) , αγωνιστικά υπάρχουν κορυφαίοι αθλητές στα σαράντα τους παγκοσμίως. Αν δε, κάποιος δεν ασχολείται με αγώνες και δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με την αύξηση της δύναμής του, είναι απολύτως εφικτό να φτάσει στην κορύφωση της δύναμής του και στα 50+, έστω σε επιλεγμένς ασκήσεις. Μακάρι να είχα και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου σωστή καθοδήγηση, κάποιον να μου έδειχνε σωστή τεχνική και να ξεκολλούσα από την κλασσική γυμναστική "για το φαίνεσθαι" που ποτέ δεν με ενδιέφερε. Απλά για το χόμπι μου εννοώ. Αν και οι αγώνες στο PL είναι και λίγο διαφορετικοί, έχεις αντίπαλο πρώτα τον εαυτό σου και την ικανοποίηση να σπας τα όριά σου, πολλοί αγωνίζονται μόνο για αυτό. Μωρέ θα επανέλθω αλλά επειδή το έχω ξαναπεράσει (σε πολύ, πολύ ,μικρότερο βαθμό) το να προσπαθείς να πιάσεις παλαιότερες επιδόσεις είναι παλούκι, ψυχολογικά κυρίως. Καλά το ότι θα συνεχίσω να δυναμώνω εννοείται. Είμαι σε αρχάριο στάδιο ακόμα όσον αφορά την χρόνο εχασχόλησης. σορρυ επειδή δεν γνωρίζω, υπάρχει "αθλητισμός γυμναστηρίου" ; Μιλάμε πάντα για τους φουσκωμένους που μετά το σολάριουμ βγαίνουν φωτογραφίες πασαλειμένοι με τα λάδια ; οκ, ξέρω ακούγεται κάπως και μπλαμπλαμπλα αλλά για να καταλάβω. για Powerlifting λέμε
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τρωω κ ανεβαζω 100+ παλμους τελευταια. Χτες η γιατρος μου γραψε να κανω καμπυλη σακχαρου κ ινσουλινης. Τοσες μερες δε παω προπονηση γτ νιωθω ασχημα κ κουραζομαι ευκολα. Εβγαλα καρδιογραφημα ηταν καλο, ρωτησα κ τη γιατρο χτες , μου λεει να πας Αυτη τη στιγμη εχω γυρω στους 90 , ντυνομαι για χαλαρη προπονηση. Θα παρω κ το garmin μαζι, με τη ζωνη, κ αν δω οτι ανεβαινουν πολυ κ δε τη παλευω θα σταματησω. Δε θα φτιαξω ποτε μου σωμα, ειμαι καταραμενη απ ολους τους σαπιοκοιλιαδες που βλεπανε προοδο και ζηλευαν με ασχημο τροπο. Πρεπει να το παρω αποφαση... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τρωω κ ανεβαζω 100+ παλμους τελευταια. Χτες η γιατρος μου γραψε να κανω καμπυλη σακχαρου κ ινσουλινης. Τοσες μερες δε παω προπονηση γτ νιωθω ασχημα κ κουραζομαι ευκολα. Εβγαλα καρδιογραφημα ηταν καλο, ρωτησα κ τη γιατρο χτες , μου λεει να πας Αυτη τη στιγμη εχω γυρω στους 90 , ντυνομαι για χαλαρη προπονηση. Θα παρω κ το garmin μαζι, με τη ζωνη, κ αν δω οτι ανεβαινουν πολυ κ δε τη παλευω θα σταματησω. Δε θα φτιαξω ποτε μου σωμα, ειμαι καταραμενη απ ολους τους σαπιοκοιλιαδες που βλεπανε προοδο και ζηλευαν με ασχημο τροπο. Πρεπει να το παρω αποφαση... Δεν είσαι καταραμένη προς Θεού, απλά προκύπτουν δυσκολίες για να σε κάνουν δυνατότερη. έχεις τη δύναμη να αλλάξεις το σύμπαν, στο σώμα σου κώλωσες !!! ?? έλα, πάμε!! 1
gon1332 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τρωω κ ανεβαζω 100+ παλμους τελευταια. Χτες η γιατρος μου γραψε να κανω καμπυλη σακχαρου κ ινσουλινης. Τοσες μερες δε παω προπονηση γτ νιωθω ασχημα κ κουραζομαι ευκολα. Εβγαλα καρδιογραφημα ηταν καλο, ρωτησα κ τη γιατρο χτες , μου λεει να πας Αυτη τη στιγμη εχω γυρω στους 90 , ντυνομαι για χαλαρη προπονηση. Θα παρω κ το garmin μαζι, με τη ζωνη, κ αν δω οτι ανεβαινουν πολυ κ δε τη παλευω θα σταματησω. Δε θα φτιαξω ποτε μου σωμα, ειμαι καταραμενη απ ολους τους σαπιοκοιλιαδες που βλεπανε προοδο και ζηλευαν με ασχημο τροπο. Πρεπει να το παρω αποφαση... Μην αγχώ. Μετά από μήνες (πχ 4) προπόνησης είναι καλό να αφήνεις κι ένα μήνα ξεκούρασης. Συγκεκριμένα για τώρα, άσε μία βδομάδα κενή να αποκτήσεις δυνάμεις και από βδομάδα βλέπεις πως θά 'σαι. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζω πόσο καιρό γυμνάζεσαι, πότε ξεκίνησες και την ένταση. Από προσωπική εμπειρία. Μάλιστα, όταν άφηνω μία βδομάδα χωρίς να ακολουθώ το πρόγραμμα δηλαδή, μετά από αρκετές συνεχόμενες, όταν ξαναξεκινάω παρατηρώ αυξημένη δύναμη. Το χρειάζεται ο οργανισμός. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις