Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 50 ευρώ παίρνεις τούμπανο σετ που θα σου κρατήσει μια ζωή.

http://www.amazon.de/Bodylastics-Strongman-Komplett-Set-Tubes-Level/dp/B005THAYMS/ref=sr_1_2/277-0683636-3480961?ie=UTF8&qid=1445410603&sr=8-2&keywords=bodylastics

Αντε σε περιμενω, θελω επιβλεψη κ διορθωσεις στην τεχνικη.

Σημερα πλατη, απλα την ξεσκισα κ τωρα...πτωμα

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τρίτη έρχομαι :) 

• Like 2
Δημοσ.

Εσενα τα θελει ο κωλος σου να κλαις.

Μπριζωνεις ανθρωπο που αγαπαει τα ντροπ σετ ακομα και στους κοιλιακους.

• Like 1
Δημοσ.

Εσενα τα θελει ο κωλος σου να κλαις.

Μπριζωνεις ανθρωπο που αγαπαει τα ντροπ σετ ακομα και στους κοιλιακους.

Ο ανθρωπος ξερει κ θα δει την τεχνικη μου στις ασκησεις που εκτελω. Τον εμπιστευομαι.
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως, αυτή η ιστορία με τη γυμναστική στο σπίτι με λάστιχα, αρχίζει να μου αρέσει. Σκέφτομαι σοβαρά να προβώ σε αγορά ενός σχετικού set.

Kαι εμενα με ενδιαφέρει αυτο,αν εχει πάρει κάνεις τέτοιο σετ γύρο στα 50Ε και τον εχει αφήσει  ικανοποιημενο (πχ ποιότητα κατασκευής) ας μας πει.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να δωσετε τοσα λεφτα,  βρισκεις πολυ καλα λάστιχα και με 15-20 ευρω ,  αυτα πχ ειναι τέλεια

power_tubes.jpg

http://www.skalidis-sport.gr/product_info.php?products_id=3634

παρτε το στο σκληρό επίπεδο και είστε κομπλε !

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα να δω ασκησεις με λαστιχα για χερια. Περα απο τις κλασσικες καμψεις δικεφαλων... Βασικα για ωμους και χερια θελω να κανω αυριο στο τζιμ μετα απο καιρο με λαστιχα, οποτε οποιιοδηποτε βιντεο με καλες ασκησεις θα βοηθουσε...

Δημοσ.

Εκανα αυτο σημερα επηρεασμενος απο το ποστ με τις συνταγες.

Φυστικοβουτυρο κρανκι

Βρωμη

Σπορια καθαρισμενα

Ενα σφινακι γαλα γιατι δεν μετρησα και δεν ειχε υγρασια

Φρουτα αποξεραμενα

Δεν εβαλα αλλους ξηρους καρπους γιατι ειχε το φυστικοβουτυρο

Τεσσερα σκουπ πρωτεινη σαν κορρμος εγινε

Ολα με τα χερια τα ανακατεψα και ψυγειο

post-223961-0-73346500-1445450901_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα ηθελα να δω ασκησεις με λαστιχα για χερια. Περα απο τις κλασσικες καμψεις δικεφαλων... Βασικα για ωμους και χερια θελω να κανω αυριο στο τζιμ μετα απο καιρο με λαστιχα, οποτε οποιιοδηποτε βιντεο με καλες ασκησεις θα βοηθουσε...

δειτε το βιντεο να πάρετε μερικες ιδεες , αν ξερεις να το χρησιμοποιήσεις  μπορείς να γυμνασεις ολο σου το κορμι

οι ασκήσεις που μπορείτε να κανετε ειναι άπειρες

επισης Το γεγονός ότι τα λάστιχα, σε αντίθεση με τα ελεύθερα βάρη, δεν βασίζονται στους νόμους της βαρύτητας για να παρέχουν αντίσταση, τα καθιστά πολύ πιο αποτελεσματικά σε θέσεις όπου ένας αλτήρας ή μια μπάρα δεν «δουλεύουν» καθόλου. Παρέχουν δηλαδή, αντίσταση σε όλο το εύρος μιας κίνησης (οριζόντιο ή κάθετο), η οποία μάλιστα αυξάνεται προοδευτικά όσο τεντώνει το λάστιχο. Το χαρακτηριστικό αυτό, τα καθιστά ιδανικά για προπονήσεις οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και σε αποκατάσταση από κάποιον τραυματισμό ..

η αντίστασή τους είναι πολύ πιο ανώδυνη για τις αρθρώσεις, μιας και επικεντρώνεται αυστηρά και μόνο στον μυ.

πηγαίνετε το βιντεο απο το 6 και μετά να δείτε ποσες ασκήσεις κανει αυτος , υπόψιν  ειναι ενα πολυ μικρο δείγμα μπορεις να κανεις παρα πολυ περισσότερες φτανει να ξερει κάποιος να σου δείξει ! το μονο που χρειαζόμαστε ειναι μια ταράτσα χωρις πολλούς ηλιακούς για να χωράμε λολ  και ενα σίδερο να στηρίσουμε το λαστιχο

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα αυτο σημερα επηρεασμενος απο το ποστ με τις συνταγες.

Φυστικοβουτυρο κρανκι

Βρωμη

Σπορια καθαρισμενα

Ενα σφινακι γαλα γιατι δεν μετρησα και δεν ειχε υγρασια

Φρουτα αποξεραμενα

Δεν εβαλα αλλους ξηρους καρπους γιατι ειχε το φυστικοβουτυρο

Τεσσερα σκουπ πρωτεινη σαν κορρμος εγινε

Ολα με τα χερια τα ανακατεψα και ψυγειο

Εχε υποψην οτι οταν ανακατευεις πρωτεινη σκονη η αμινοξεα με στερεα τροφη χανεις μεγαλο μερος της αποροφησης και δημιουργει αερια στο στομαχι σου.Ηταν μια φιλικη συμβουλη του μανου.Μονο με φρουτο η γιαουρτι μπορεις να το μπλεξεις

• Like 5
Δημοσ.

Περασα απο μπουρναζι σημερα και λιγα τετραγωνα απο την κεντρικη πλατεια ειδα ενα σωρο ανθρωπους να τρεχουν στα στενα..

Τι διαολο αναρωτηθηκα.. Εχουν μαραθωνιο σημερα στο περιστερι;..

Τελικα ποιο πανω ειδα οτι εχει ανοιξει ενα cross fit club , σαν ανοιχτο γυμναστηριο το εχουν κανει.. Συν οτι βαζουν τους πελατες να τρεχουν στους δρομους(μαλλον).. Δεν λεω, απο την μονοτονια του ηλεκτρονικου διαδρομου καλυτερα, αλλα μου φανηκε παραξενη η ολη ιδεα.

Αξιζει καποιος αρχαριος να ασχοληθει με αυτη τη γυμναστικη, η πρεπει πρωτα να ιδρωσεις πχ τρεις μηνες σε κανονικο γυμναστηριο;

Δημοσ.

Περασα απο μπουρναζι σημερα και λιγα τετραγωνα απο την κεντρικη πλατεια ειδα ενα σωρο ανθρωπους να τρεχουν στα στενα..

Τι διαολο αναρωτηθηκα.. Εχουν μαραθωνιο σημερα στο περιστερι;..

Τελικα ποιο πανω ειδα οτι εχει ανοιξει ενα cross fit club , σαν ανοιχτο γυμναστηριο το εχουν κανει.. Συν οτι βαζουν τους πελατες να τρεχουν στους δρομους(μαλλον).. Δεν λεω, απο την μονοτονια του ηλεκτρονικου διαδρομου καλυτερα, αλλα μου φανηκε παραξενη η ολη ιδεα.

Αξιζει καποιος αρχαριος να ασχοληθει με αυτη τη γυμναστικη, η πρεπει πρωτα να ιδρωσεις πχ τρεις μηνες σε κανονικο γυμναστηριο;

Εκει που παω εγω ,εχει 100αρι στιβο μεσα ,τρεχεις εκει.Δευτερον, για εμενα αξιζει να ασχοληθεις ,αλλα οχι αν εισαι αρχαριος.ΕΡχονται παιδια αγυμναστα να κανουν αυτη την γυμναστικη,ΔΕΝ.Χτιζεις σωμα πολυ πιο αργα αποτι με τα βαρυ,αλλα εισαι πιο γρηγορος πιο λειτουργικος ,αλλα πρεπει να εχεις ξανασχοληθει με βαρυ.Μην κοροιδευομαστε.

Επισης δεν ειναι ολα τα wod ιδια.Σε εμας εχει και weighlifting και crossfit/cardio  wods,Απλα τωρα να μην εχεις πιασει μπαρα και να σου πει κανε μου 10 αρασε μετα 10 αρσεις και μετα 10 εμπροσθια squat ,εε θα παρεις την μεση σπιτι σου.Για αυτο τραυματιζονται οι περισσοτεροι.Αλλα τι να του πει του αλλου ο coach ,οταν θα τσιμπησει το 60αρι τον μηνα,εισαι ασχετος και μην ερθεις?

Εχει βεβαια και προγραμματα που κανουν ολοι και οι κοπελες.Αυτα εχει βασικες ασκησουλες ,αλλα μην περιμενεις να χτισεις σωμα ετσι,απλα κανοντας ασκησεις squat χωρς βαρος κτλ.

Επειδη εγω το γουσταρω το crossfit ,παω και περναω πολυ ωραια ,κανω και gym και wods,εχω δει μεγαλα αποτελεσματα σε ανασες λειτουργικοτητα,δυναμη[εδω εχω ανεβει επειδη εχω καλυτερες ανασες].Αν θες κατι που δεν θα το βαρεθεις [γιατι το gym το βαριεσαι αν δεν το πολυγουσταρεις],το cross εινξαι κατι που δεν θα το βαρεθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Απο το νοεμβριο παω γυμναστηριο μετα απο κατι χρονια.

Κανω σπιτι.

Εκει που θα παω θα χει γνωστους αγνωστους, πως κινουμε μην κανω καμια πατατα, θα μαι νεος εκει.

Μην παω με την νοοτροπια του σπιτιου μου και τρακαρω με κανεναν.

Μερικα τιπς θα μου ηταν χρησιμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...