Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίος , πάμε στα δύσκολα τωρα

θέλουμε να κανουμε το ιδο αλλα δεν εχουμε πάγκο παρα μονο ενα στρώμα γυμναστικής !

πως θα την γυμνάσουμε    ? ακούω .. (και δεν το χει στο γκουκλ μην ψάχνεις :) )

Το ίδιο set up με αυτή αλλά στο πάτωμα.

Band_Workouts_chest.png

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ωραίος , βλεπεις οτι με τα λαστιχα αν ξερεις μπορεις να κανεις παπάδες ..   πάμε στα δύσκολα τωρα

θέλουμε να κανουμε το ιδο αλλα δεν εχουμε πάγκο παρα μονο ενα στρώμα γυμναστικής !

πως θα την γυμνάσουμε    ? ακούω .. (και δεν το χει στο γκουκλ μην ψάχνεις :) )

Το λάστιχο κάτω από το στρώμα στο ύψος της πλάτης;
  • Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να ήταν απλά τα πράγματα και μόνο με την δύναμη της θέλησης να έχει κανείς τέτοια αποτελέσματα βρε Maus.

Όλα είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων.

Θα έγραφα για παράδειγμα 2 παράλληλες ιστορίες αλλά θα ακουγόταν σαν ταινία του Ξανθόπουλου.

Πανω απο ολα θέληση ομως αν δεν υπάρχει αυτή δεν γίνεται τίποτα, αν υπάρχει γίνονται τα παντα, εκεί θελω να καταλήξω!

φιλε εσυ δεν έπαιρνες τα ασπράδια ? λοιπόν επειδή τα βαρέθηκα συνέχεια  στο μπλέντερ ακου τι εκανα σήμερα , έβρασα μακαρόνια  , έριξα τα ασπράδια στο αντικολλητικο τηγάνι για λίγο , μετα πέταξα τα βρασμενα μακαρόνια απο πάνω τα ανακάτεψα, έχωσα και μπρόκολο, πιπεριά κτλ και έγιναν  τέλεια !!! δοκιμασε το

Το ίδιο set up με αυτή αλλά στο πάτωμα.

Band_Workouts_chest.png

καλά το πας , και για Drop set καθόμαστε απο πανω της και της το παταμε με τα ποδια μας! οσο κουράζεται τοσο αφήνουμε λάστιχο και γίνεται πιο ευκολο ! εν ολίγοις  μπορείς να κανεις κυριολεκτικά τα παντα , δεν γίνεται να γυμνάζεσαι σπιτι και να μην κάνεις λαστιχα !

• Like 1
Δημοσ.

Πανω απο ολα θέληση ομως αν δεν υπάρχει αυτή δεν γίνεται τίποτα, αν υπάρχει γίνονται τα παντα, εκεί θελω να καταλήξω!

φιλε εσυ δεν έπαιρνες τα ασπράδια ? λοιπόν επειδή τα βαρέθηκα συνέχεια στο μπλέντερ ακου τι εκανα σήμερα , έβρασα μακαρόνια , έριξα τα ασπράδια στο αντικολλητικο τηγάνι για λίγο , μετα πέταξα τα βρασμενα μακαρόνια απο πάνω τα ανακάτεψα, έχωσα και μπρόκολο, πιπεριά κτλ και έγιναν τέλεια !!! δοκιμασε το

καλά το πας , και για Drop set καθόμαστε απο πανω της και της το παταμε με τα ποδια μας! οσο κουράζεται τοσο αφήνουμε λάστιχο και γίνεται πιο ευκολο ! εν ολίγοις μπορείς να κανεις κυριολεκτικά τα παντα , δεν γίνεται να γυμνάζεσαι σπιτι και να μην κάνεις λαστιχα !

Και θέληση να υπάρχει...τεσπα κάποια στιγμή θα γράψω για 2 χοντρές συγγενείς μου.

Ευχαριστώ για το tip για τα ασπράδια αλλά άλλαξα πρόγραμα και χρόνος για μαγειρική μηδέν. 13-14 ώρες δουλειά-μετακινήσεις,8 ώρες ύπνο ,2-3 ώρες γεύμα ,γυμναςτική,και χαλάρωση.

Η κουζίνα πέθανε για μένα.

Πρότεινε μου άμα θες συμπλήρωμα(μακροχρόνια χρήση) που απλά πας και το αγοράζεις και το καταναλώνεις στα κρυφά και γρήγορα. (Πολύς κόσμος,πελάτες)

Το παλεύω όπως μπορώ.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση.

Υ.γ δεν αποφεύγω τους υδατάνθρακες.

• Like 1
Δημοσ.

δεν είμαι κ πολύ των συμπληρωμάτων

μια πρωτεΐνη δεν μπορείς να έχεις μαζι σου έτοιμη χτυπημένη με γάλα μέλι βρώμη  και μπανάνες σε ενα μεγαλο πλαστικό σεικερ σαν και αυτο  και να την κοπανάς  όταν εχεις ευκαιρία ?

%CE%A3%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CE

• Like 1
Δημοσ.

δεν είμαι κ πολύ των συμπληρωμάτων

μια πρωτεΐνη δεν μπορείς να έχεις μαζι σου έτοιμη χτυπημένη με γάλα μέλι βρώμη  και μπανάνες σε ενα μεγαλο πλαστικό σεικερ σαν και αυτο  και να την κοπανάς  όταν εχεις ευκαιρία ?

%CE%A3%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CE

Έτσι βολεύομαι προς το παρόν + μπάρες(στο repo θα φτιάξω αυτές του φίλου gianis24)

Ποικιλία και ιδέες ψάχνω γιατί η δουλειά θα τραβήξει πολύ.

Πρωτεΐνη δεν το έχω(γνώσεις ,εμπειρία).

Χρησιμοποιώ μια πανάκριβη της protifar που είναι για τους γέροντες με πρωτεϊνική αναιμία :)

Απίστευτη διαλυτότητα και χωρίς χρωστικές και συντηρητικά του κερατά.

Για συστηματική χρήση δεν με παίρνει οικονομικά.

Δημοσ.

[...] εν ολίγοις  μπορείς να κανεις κυριολεκτικά τα παντα , δεν γίνεται να γυμνάζεσαι σπιτι και να μην κάνεις λαστιχα !

Πάντως, αυτή η ιστορία με τη γυμναστική στο σπίτι με λάστιχα, αρχίζει να μου αρέσει. Σκέφτομαι σοβαρά να προβώ σε αγορά ενός σχετικού set.

• Like 1
Δημοσ.

E, εντάξει, ήθελε λίγη σκέψη το όλο θέμα συν του ότι θέλω να πάρω κάτι ποιοτικό, όχι το πρώτο "λάστιχο" που θα βρω μπροστά μου! Α! και το set που πρότεινες λίγες σελίδες πίσω (το οποίο είναι το κύριο υποψήφιο) έχει GBP 60, βάλε και τα μεταφορικά, ε, βγαίνει λίγο παραπάνω από €60! :P

Δημοσ.

...το οποίοα δεν αποστέλλεται Κύπρο... :-(

Εν αντιθέσει με αυτό το οποίο (μάλλον) θα παραγγείλω. Θα το ψάξω και σε άλλα amazon (.it, .es .fr κτλ) και βλέπουμε.

Δημοσ.

Φώτη, πάρε μου το dive computer που αγόρασες (έλα, μην είσαι παρτάκιας! :mrgreen: ) και θα σου πάρω όσα λάστιχα θέλεις! :D  :D  :D  :D

@gon1332: Thanks man, ειδικά η πρώτη συνταγή με τις μπάρες φαίνεται ιδανική.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...