bosei Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ωραίος , πάμε στα δύσκολα τωρα θέλουμε να κανουμε το ιδο αλλα δεν εχουμε πάγκο παρα μονο ενα στρώμα γυμναστικής ! πως θα την γυμνάσουμε ? ακούω .. (και δεν το χει στο γκουκλ μην ψάχνεις ) Το ίδιο set up με αυτή αλλά στο πάτωμα.
TEOKOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ωραίος , βλεπεις οτι με τα λαστιχα αν ξερεις μπορεις να κανεις παπάδες .. πάμε στα δύσκολα τωρα θέλουμε να κανουμε το ιδο αλλα δεν εχουμε πάγκο παρα μονο ενα στρώμα γυμναστικής ! πως θα την γυμνάσουμε ? ακούω .. (και δεν το χει στο γκουκλ μην ψάχνεις ) Το λάστιχο κάτω από το στρώμα στο ύψος της πλάτης; 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μακάρι να ήταν απλά τα πράγματα και μόνο με την δύναμη της θέλησης να έχει κανείς τέτοια αποτελέσματα βρε Maus. Όλα είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Θα έγραφα για παράδειγμα 2 παράλληλες ιστορίες αλλά θα ακουγόταν σαν ταινία του Ξανθόπουλου. Πανω απο ολα θέληση ομως αν δεν υπάρχει αυτή δεν γίνεται τίποτα, αν υπάρχει γίνονται τα παντα, εκεί θελω να καταλήξω! φιλε εσυ δεν έπαιρνες τα ασπράδια ? λοιπόν επειδή τα βαρέθηκα συνέχεια στο μπλέντερ ακου τι εκανα σήμερα , έβρασα μακαρόνια , έριξα τα ασπράδια στο αντικολλητικο τηγάνι για λίγο , μετα πέταξα τα βρασμενα μακαρόνια απο πάνω τα ανακάτεψα, έχωσα και μπρόκολο, πιπεριά κτλ και έγιναν τέλεια !!! δοκιμασε το Το ίδιο set up με αυτή αλλά στο πάτωμα. καλά το πας , και για Drop set καθόμαστε απο πανω της και της το παταμε με τα ποδια μας! οσο κουράζεται τοσο αφήνουμε λάστιχο και γίνεται πιο ευκολο ! εν ολίγοις μπορείς να κανεις κυριολεκτικά τα παντα , δεν γίνεται να γυμνάζεσαι σπιτι και να μην κάνεις λαστιχα ! 1
TEOKOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πανω απο ολα θέληση ομως αν δεν υπάρχει αυτή δεν γίνεται τίποτα, αν υπάρχει γίνονται τα παντα, εκεί θελω να καταλήξω! φιλε εσυ δεν έπαιρνες τα ασπράδια ? λοιπόν επειδή τα βαρέθηκα συνέχεια στο μπλέντερ ακου τι εκανα σήμερα , έβρασα μακαρόνια , έριξα τα ασπράδια στο αντικολλητικο τηγάνι για λίγο , μετα πέταξα τα βρασμενα μακαρόνια απο πάνω τα ανακάτεψα, έχωσα και μπρόκολο, πιπεριά κτλ και έγιναν τέλεια !!! δοκιμασε το καλά το πας , και για Drop set καθόμαστε απο πανω της και της το παταμε με τα ποδια μας! οσο κουράζεται τοσο αφήνουμε λάστιχο και γίνεται πιο ευκολο ! εν ολίγοις μπορείς να κανεις κυριολεκτικά τα παντα , δεν γίνεται να γυμνάζεσαι σπιτι και να μην κάνεις λαστιχα ! Και θέληση να υπάρχει...τεσπα κάποια στιγμή θα γράψω για 2 χοντρές συγγενείς μου.Ευχαριστώ για το tip για τα ασπράδια αλλά άλλαξα πρόγραμα και χρόνος για μαγειρική μηδέν. 13-14 ώρες δουλειά-μετακινήσεις,8 ώρες ύπνο ,2-3 ώρες γεύμα ,γυμναςτική,και χαλάρωση. Η κουζίνα πέθανε για μένα. Πρότεινε μου άμα θες συμπλήρωμα(μακροχρόνια χρήση) που απλά πας και το αγοράζεις και το καταναλώνεις στα κρυφά και γρήγορα. (Πολύς κόσμος,πελάτες) Το παλεύω όπως μπορώ. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση. Υ.γ δεν αποφεύγω τους υδατάνθρακες. 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δεν είμαι κ πολύ των συμπληρωμάτων μια πρωτεΐνη δεν μπορείς να έχεις μαζι σου έτοιμη χτυπημένη με γάλα μέλι βρώμη και μπανάνες σε ενα μεγαλο πλαστικό σεικερ σαν και αυτο και να την κοπανάς όταν εχεις ευκαιρία ? 1
TEOKOS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 δεν είμαι κ πολύ των συμπληρωμάτων μια πρωτεΐνη δεν μπορείς να έχεις μαζι σου έτοιμη χτυπημένη με γάλα μέλι βρώμη και μπανάνες σε ενα μεγαλο πλαστικό σεικερ σαν και αυτο και να την κοπανάς όταν εχεις ευκαιρία ? Έτσι βολεύομαι προς το παρόν + μπάρες(στο repo θα φτιάξω αυτές του φίλου gianis24) Ποικιλία και ιδέες ψάχνω γιατί η δουλειά θα τραβήξει πολύ. Πρωτεΐνη δεν το έχω(γνώσεις ,εμπειρία). Χρησιμοποιώ μια πανάκριβη της protifar που είναι για τους γέροντες με πρωτεϊνική αναιμία Απίστευτη διαλυτότητα και χωρίς χρωστικές και συντηρητικά του κερατά. Για συστηματική χρήση δεν με παίρνει οικονομικά.
yannis27gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 ...και για Drop set καθόμαστε απο πανω της και της το παταμε με τα ποδια μας! Πρόστυχε, πρωινιάτικα... 1
wizzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 [...] εν ολίγοις μπορείς να κανεις κυριολεκτικά τα παντα , δεν γίνεται να γυμνάζεσαι σπιτι και να μην κάνεις λαστιχα ! Πάντως, αυτή η ιστορία με τη γυμναστική στο σπίτι με λάστιχα, αρχίζει να μου αρέσει. Σκέφτομαι σοβαρά να προβώ σε αγορά ενός σχετικού set. 1
alex_000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Πολύ το ταλαιπώρησες... 2 χρόνια για να δώσεις 60 ευρώ να πάρεις λάστιχα . 2
wizzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 E, εντάξει, ήθελε λίγη σκέψη το όλο θέμα συν του ότι θέλω να πάρω κάτι ποιοτικό, όχι το πρώτο "λάστιχο" που θα βρω μπροστά μου! Α! και το set που πρότεινες λίγες σελίδες πίσω (το οποίο είναι το κύριο υποψήφιο) έχει GBP 60, βάλε και τα μεταφορικά, ε, βγαίνει λίγο παραπάνω από €60!
alex_000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Με 50 ευρώ παίρνεις τούμπανο σετ που θα σου κρατήσει μια ζωή. http://www.amazon.de/Bodylastics-Strongman-Komplett-Set-Tubes-Level/dp/B005THAYMS/ref=sr_1_2/277-0683636-3480961?ie=UTF8&qid=1445410603&sr=8-2&keywords=bodylastics
wizzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 ...το οποίοα δεν αποστέλλεται Κύπρο... Εν αντιθέσει με αυτό το οποίο (μάλλον) θα παραγγείλω. Θα το ψάξω και σε άλλα amazon (.it, .es .fr κτλ) και βλέπουμε.
Fotis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παρτε μου και μενα κατι δωρο ρε απο εκει μην ειστε παρτακηδες . 3
gon1332 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γρήγορες και εύκολες συνταγές για: μπάρες δημητριακών (τούμπανες) παστέλι σοκολάτας 4
wizzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Φώτη, πάρε μου το dive computer που αγόρασες (έλα, μην είσαι παρτάκιας! ) και θα σου πάρω όσα λάστιχα θέλεις! @gon1332: Thanks man, ειδικά η πρώτη συνταγή με τις μπάρες φαίνεται ιδανική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις