Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γραφτηκα γυμναστηρι, το επομενο βημα δεν ξερω ποιο ειναι   :lol:

Να σου πω εγώ λοιπόν, μετά το γυμναστήρι ακολουθεί το μοναστήρι  :lol:

(είχα βάλει και μια εικόνα παλιά στο οφ δείχνοντάς σε ερημίτη στο βουνό, δεν ξέρω αν ενθυμείσαι  :lol: )

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Να σου πω εγώ λοιπόν, μετά το γυμναστήρι ακολουθεί το μοναστήρι  :lol:

(είχα βάλει και μια εικόνα παλιά στο οφ δείχνοντάς σε ερημίτη στο βουνό, δεν ξέρω αν ενθυμείσαι  :lol: )

τινασουπωπαιδακιμου :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω.Τουλαχιστον σε αυτο το θεμα.

Εσυ ρε αρχηγε που δεν νομιζεις εχεις βαλει καμμια φωτο να δουμε τι εισαι ?  Το εχεις ? Δεν το εχεις ?  ο Μαους εχει βαλει και ειναι φετες οταν εσυ στην ηλικια του θα εχεις διπλοσαγονο απο τα κιλα .

Διοτι στην θεωρια ειμαι και εγω ο Σουπερμαν ...

Αλοχα.

Functional training. Αποψεις? Ευχαριστω

Εγω δεν ξερω καν τι ειναι αυτο...

Δημοσ.

Εσυ ρε αρχηγε που δεν νομιζεις εχεις βαλει καμμια φωτο να δουμε τι εισαι ?  Το εχεις ? Δεν το εχεις ?  ο Μαους εχει βαλει και ειναι φετες οταν εσυ στην ηλικια του θα εχεις διπλοσαγονο απο τα κιλα .

Διοτι στην θεωρια ειμαι και εγω ο Σουπερμαν ...

Εγω δεν ξερω καν τι ειναι αυτο...

Εχω βαλει boss κατι σελιδες πιο πισω. Δεν νομιζω να ξερεις πως θα ειμαι στην ηλικια του maus αφου ουτε εγω γνωριζω, για αυτο καλο ειναι να μην γραφουμε απλα για να το παιξουμε εξυπνοι σε καποιον κ.Σουπερμαν.

Δημοσ.

Εχω βαλει boss κατι σελιδες πιο πισω. Δεν νομιζω να ξερεις πως θα ειμαι στην ηλικια του maus αφου ουτε εγω γνωριζω, για αυτο καλο ειναι να μην γραφουμε απλα για να το παιξουμε εξυπνοι σε καποιον κ.Σουπερμαν.

οκ  

Δημοσ.

Αλλαγή. Δεύτερη δουλειά. Σύνολο μαζί με μετακινήσεις 13-14 ώρες ημερησίως. 2 Repo ανά 10 ημέρες Γυμναστήριο 5 βήματα από το σπίτι μου δεν θα το αφήσω όσο μπορώ. Συμπληρώματα διατροφής δεν έπαιρνα (αραιά και πού, Protifar και πολυβιταμίνες )

Εκ των πραγμάτων λόγω χρόνου special μαγειρική και ματζούνια παύουν.

Προτάσεις για όσο δυνατόν αγνότερο συμπλήρωμα εφόσον πλήρες γεύμα θα έχω μια φορά την ημέρα?

Δημοσ.

Ποιο πολυ για προπόνηση το κανω ,μετα την "βολτα" τα χέρια μου ειναι λες και εχω κανει κάμψεις δικεφάλων , γενικα αν κανεις πολυ όρθιος γυμνάζει ολο το σώμα .

Μια συμβουλή: Εάν κάνεις πολλή ώρα πετάλι όρθιος, προξενείς καταπόνηση στα γόνατα (κυρίως) και στα ισχία, χώρια του ότι γεμίζεις τους μύες των ποδιών σου (κυρίως τους τετρακέφαλους) με γαλακτικό οξύ χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κέρδος (από πλευράς γυμναστικής).

Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς να κάνεις πιο αποδοτική προπόνηση με το ποδήλατο, μπορείς να με ρωτήσεις ή/και να ψάξεις τα posts που ανέβασα στο thread. 

Δημοσ.

Αλλαγή. Δεύτερη δουλειά. Σύνολο μαζί με μετακινήσεις 13-14 ώρες ημερησίως. 2 Repo ανά 10 ημέρες Γυμναστήριο 5 βήματα από το σπίτι μου δεν θα το αφήσω όσο μπορώ. Συμπληρώματα διατροφής δεν έπαιρνα (αραιά και πού, Protifar και πολυβιταμίνες )

Εκ των πραγμάτων λόγω χρόνου special μαγειρική και ματζούνια παύουν.

Προτάσεις για όσο δυνατόν αγνότερο συμπλήρωμα εφόσον πλήρες γεύμα θα έχω μια φορά την ημέρα?

Δες τα πιτακια στην υπογραφή μου. Αφιερώνεις 25' μια φορά τη βδομάδα κι έχεις έτοιμα πιτάκια, τίγκα σε πρωτείνη/θρεπτικές ουσίες που τα βγάζεις από το ψυγείο, πετάς πάνω τους λιγο κασέρι, 1 λεπτό στα μικροκύματα κι είσαι έτοιμος.

Επίσης, πλέον γίνεται απαραίτητο το συμπλήρωμα πρωτείνης. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...